Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

NYX Ultimate Palette

18092016-img_999418092016-img_0021Heej! ♥ Har ni haft en fin helg? Min har varit toppen, så mysigt att ha familjen på besök! Nu ska jag bara jobba denna vecka sen ska jag faktiskt åka hem till familjen i Sundsvall och spendera nästa helg där, så vi ses snart igen.

Jag fick hem en hel del produkter i slutet på förra veckan. Posten ringde mig och sa att jag fått paket, avier och brev till min gamla adress men eftersom jag inte bor där längre så hade allt bara samlats i en hög hos posten sedan augusti. Jag hade bland annat fått en del inbjudningar till events men som jag nu missat eftersom datumet redan varit, trist :-( Men men, jag fick också många roliga produkter som jag ska visa er!

Bland annat fick jag hem denna sjukt fina palett från NYX! Riktiga höstfärger. Alltså SÅ himla fin, så jag är sugen att göra en sminkning med den i veckan. Vilka av skuggorna tycker ni att jag ska använda i min sminkning i så fall? :-)

2 Comments

 • MIkaela
  19 September, 2016 at 13:38

  Kan du inte göra 2 olika. Båda höstliga , men den ena ganska mörk och den andra lite ljusare?

  Reply
  • isastar
   20 September, 2016 at 09:34

   Absolut! :-)

   Reply

Leave a Reply