Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

En personlig julklapp

ulufa85twuqx45gvz399Har ni börjat handla julklappar ännu? Vissa är ute i sjukt god tid, t.ex. mina föräldrar som köpte den första julklappen för i år då vi var på Mall of Scandinavia i helgen. Jag tycker det är kul att köpa julklappar och är alltid på jakt efter den bästa. Något som verkligen passar personen som ska få den :-)

Jag fick ett mail från The Body Shop (inget samarbete) om att man kan designa sin egen Body Butter hos dem från och med den 1 november. Kul va? :-) Man kan alltså välja vilket djur som ska vara på framsidan och sedan skriva ett valfritt namn under. Det kostar inget extra att designa sitt eget lock men man kan endast göra det på TBS Drottninggatan 57 här i Stockholm eller i Mall of Scandinavia i Solna. Så har ni vägarna förbi, passa på att skapa en personlig present eller julklapp vettja! :-)dzyvtvtiiastea284e5x

487 Comments

Leave a Reply