Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Höstsminkning

isastar-makeup3isastar-makeupisastarmakeupnyx-palettSom jag skrev i helgen så blev jag himla sugen på att testa NYX nya palett direkt när jag fick den. Sagt gjort och mina ögon fick en roströd sotad skugga med skimmer på locket. Äntligen har NYX lyckats göra matta skuggor med bra pigment! Jag tycker att deras matta skuggor har varit lite mesiga förut, men nu jäklar :-) En riktigt trevlig och höstig palett med andra ord!

Jag har markerat skuggorna jag använde. Är ni intresserade av en tutorial för denna look? Jag tog bilder faktiskt så säg till om ja ska sätta ihop dem i steg för steg bilder :-)isastarmakeup-profile

4 Comments

 • Sandra
  22 September, 2016 at 21:04

  Ja gärna!! Jättefint var det. Tycker rött är svårt att få till, det är ju ofta de tonerna man försöker dölja annars :)
  Kram!

  Reply
  • isastar
   22 September, 2016 at 22:11

   Tack! :-) Ja, jag förstår att det kan vara lite svårt att använda röda toner. Steg för steg guide kommer! :-) Kram

   Reply
 • Camilla
  23 September, 2016 at 17:33

  Åh vad fint! Ja jättegärna en tutorial. Med så många färger behöver jag all hjälp jag kan få ;)
  Trevlig helg!

  Reply
  • isastar
   23 September, 2016 at 17:46

   Haha! Det kommer! :-) Tack detsamma, kram <3

   Reply

Leave a Reply