Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE TIPSAR / MINA MAKEUPLOOKER / NYA PRODUKTER

Produkterna du hittar i min sminkväska just nu!

Inlägget innehåller köplänkar

21092016-img_0060

Jag tänkte att vi skulle ta en titt i i min “dagliga sminkväska”. Produkterna varierar mycket eftersom jag hittar nya favoriter som byts ut. Vissa saker tar slut och ersätts därför med en annan osv, men det här är produkterna jag har där i just nu :-) ps. jag har hoppat över alla penslar denna gång.

Models Own Sculpt & Glow Palette – Ett bra kit med matt solpuder, en rouge som påminner väldigt mycket om NARS bästsäljare orgasm (rosa med guldskimmer) och en highlighter som är perfekt för en dagssminkning.

NYX Contour duo palette – I denna använder jag mest den gråbruna skuggan för contouring men jag brukar även använda den som ögonskugga. Som ni ser har jag inga ögonskuggor, jag använder sällan det på vardagar.

Maybelline Fit Me Matte Foundation – Just nu blandar jag dessa två foundations för att få till min färg. 115 passar mig på vintern när jag är ljusare och 220 passar mig om sommaren när jag är brun. Just nu är jag en mix :-)

Milani Stay Put Brow – En krämig brynfärg som jag använder tillsammans med en snedskuren pensel för att fylla och forma mina bryn. Läs mer om det här och här.

Lancome Hypnose Volume-á-porter mascara – Denna är rätt ny i väskan. Mascara byter jag rätt så ofta. Denna är helt okej men har en tendens att klumpa ihop mina fransar lite.

Makiash Loose Powder – Har ni sett många gånger här på bloggen. Jag gillar att burken är liten och inte tar så stor plats i väskan men ändå är dryg och räcker länge. Pudret håller sminket på plats och gör att mina porer syns mindre.

Urban Decay Perversion eyeliner – Också en rätt så ny produkt i väskan. Superbra eyeliner som blir kolsvart! Spetsen är tunn och fin vilket underlättar när man vill få till en skarp eyeliner-vinge :-)

MAC pro long wear concealer – Denna är lite för ljus för mig just nu men den är så himla bra och räddar verkligen ett par trötta ögon!

Erborian Pink Perfect Creme – En primer som jämnar ut huden och gör den redo för foundation.

NYX Control Freak Brow Gel – Den bästa bryngelen jag provat! Den går gör verkligen så att brynen sitter på plats hela dagen :-)

EMITE concealer wheel – Den här använder jag inte så mycket för att täcka utan jag använder den för att justera formen på mina ögonbryn och få till en renare kant under brynet, så här:ogonbryn

Verktygen på bild är en beauty blender från Ellos och en fransböjare från Tweezerman.

504 Comments

Leave a Reply