Meny
GUIDER & TUTORIALS / ÖGON

Så här gjorde jag min höstsminkning!

Hellooo Monday ♥

Sista veckan av september, nu är vi inne i hösten på riktigt!

Eftersom ni var många som ville ha en tutorial (steg för steg guide) för min höstsminkning så har jag satt ihop bilderna jag tog i förra veckan :-) Insåg så här i efterhand att jag använde många produkter från NYX. Hoppas ni gillar den! Kram ♥

makeup-tutorial-1-21. Jag hade mascara på från dagen men jag la på NYX eyeshadow base som grund

2. Paletten jag använde heter NYX Ultimate Warm Neutrals. Först började jag med att lägga en matt mörkröd skugga i globen och på ögonlockets yttre del.makeup-tutorial-3-43. Sedan tonade jag skuggan uppåt så att övergången blev fin.

4. Jag fortsatte med samma skugga och la den även under ögat i nedre fransraden.makeup-tutorial-5-65. Med en fluffig pensel tonade jag ut skuggan både uppe och nere så att alla övergångar blev fina. I den här sminkningen ville jag inte ha några skarpa kanter i skuggan.

6. Därefter la jag NYX Jumbo eye pencil på halva ögonlocket. Detta för att den skimrande skuggan jag tänkt lägga på locket ska fästa bättre och bli mer intensiv.makeup-tutorial-7-87. Jag applicerade den skimrande skuggan med en platt pensel och “tröck” fast den på den kletiga basen. Detta för att undvika spill under mina ögon.

8. Sedan fäste jag mina favoritfransar Wispies från Ardell. Limmet jag använder kommer från svenska Sweed Lashes. Det är ett av få lim som inte irriterar mina ögon och det sitter superbra!makeup-tutorial-9-109. Mascaran jag använde är Lancome Volume Á Porter. Jag applicerade både uppe och nere. Mina övre fransar målade jag in i lösfransarna så att det smälte samma snyggt.

10. Klart! :-)

No Comments

    Leave a Reply