Meny
NYA PRODUKTER / ÖGON

Insane Volume

IMG_7934 IMG_7937Jag har testat Insane Volume Lash Styler en mascara som IsaDora släppte i somras. Det var väldigt svårt att få en rättvis bild på borsten när den är full i mascara så jag lägger in en pressbild här nedanför. Som ni ser så är det en vanlig borste på ena sidan och på den andra sidan så är det en solfjäderformad borste med piggar som ska separera fransarna.

Jag tycker att borsten är något svår för i hålet i mitten samlas det massor av mascara och vrider man borsten lite fel så får man en stor klump på fransarna. Jag har därför valt att mest använda den vänstra sidan när jag målat mina fransar.

Jag tycker att den här mascaran är okej, men ger ingen wow-effekt, tyvärr. Den sitter bra under dagen och håller fransarna böjda. Efter en hel dag inklusive en kväll på soffan så börjar den smula sig under ögonen något.

Har ni testat den?

Copyright by PerfettoME.RU

Spara

No Comments

    Leave a Reply