Meny
FÖRE & EFTER / HÅRVÅRD & STYLING

Hemmafärgning!

therese-fore-och-efterföre/efter

Alla frisörer, läs vidare på egen risk! haha :-) Min kompis och kollega Therese färgade sitt hår hemma själv i helgen och tyckte att det blev alldeles för mörkt (till vänster).

Jag har verkligen ingen utbildning i varken färg eller klipp men har experimenterat hemma i badrummet många gånger genom åren och tycker att det är jättekul så jag erbjöd min hjälp. Sagt och gjort, vi köpte ett kit för blonda slingor och en ljusbrun/mörkblond färg och sedan gick jag loss!

Jag gjorde faktiskt folieslingor för första gången och det var pilligt men kul. Therese ville ha en mörkare botten så vi började med slingorna ca 10cm från hårbotten. Efter slingorna så la vi den ljusare bruna färgen i hela håret i ca 10 minuter.

Efterbilden är lite missvisande. Det ser faktiskt jämnare ut i verkligheten, om jag får säga det själv! Therese blev iaf nöjd och det är ju det viktigaste :-)

Nu är frågan. Ska jag ta o färga mitt hår själv också eller ska jag besöka en frisör. Min utväxt är inte nådig just nu…

No Comments

    Leave a Reply