Meny
EFFEKTSMINK & HALLOWEEN / GUIDER & TUTORIALS

Halloweenfest & smink

abh-halloween-save-the-date-2016Men alltså HUR KUL?! Jag hade så gärna tackat ja till att gå på denna fest med Anastasia, men Los Angeles? Njaa, lite lång resväg kanske ;-) Ska ni på någon Halloween-fest i år? Jag vet faktiskt inte om det blir någon för mig, vi får väl se! :-)

Förra året visade jag ju upp lite blodiga och läskiga sminkningar veckan innan Halloween, vill ni se något liknande i år? Säg gärna till om ni önskar något speciellt :-) Låt oss ta en titt på förra årets sminkningar..img_9999-copyHär hittar du inlägget och steg för steg bilder hur du skapar en “Ironman-look”.

img_5742-980x648Här hittar du mitt steg för steg inlägg hur du sminkar en uppskuren hals.

img_9654-980x653Här visar jag hur du sminkar trovärdiga blåmärken.

infekteratsartutorial10-980x653Här visar jag hur du kan skapa ett infekterat sår, med bl.a. rött garn!

2 Comments

 • Lotta
  7 October, 2016 at 21:47

  O ja gärna Halloween sminkningar! Kul både se avancerade och lite “enklare”. Kunde vara bra med något där det inte behövs en massa produkter som latex osv. Nåt “enkelt” men effektfullt!

  Reply
  • isastar
   8 October, 2016 at 13:32

   Tack för tips, ska försöka göra något som inte kräver en massa produkter! :-)

   Reply

Leave a Reply