Halloweenfest & smink

abh-halloween-save-the-date-2016
Men alltså HUR KUL?! Jag hade så gärna tackat ja till att gå på denna fest med Anastasia, men Los Angeles? Njaa, lite lång resväg kanske 😉 Ska ni på någon Halloween-fest i år? Jag vet faktiskt inte om det blir någon för mig, vi får väl se! 🙂

Förra året visade jag ju upp lite blodiga och läskiga sminkningar veckan innan Halloween, vill ni se något liknande i år? Säg gärna till om ni önskar något speciellt 🙂 Låt oss ta en titt på förra årets sminkningar..

img_9999-copy
Här hittar du inlägget och steg för steg bilder hur du skapar en ”Ironman-look”.

img_5742-980x648
Här hittar du mitt steg för steg inlägg hur du sminkar en uppskuren hals.

img_9654-980x653
Här visar jag hur du sminkar trovärdiga blåmärken.

infekteratsartutorial10-980x653
Här visar jag hur du kan skapa ett infekterat sår, med bl.a. rött garn!

  1. Lotta skriver:

    O ja gärna Halloween sminkningar! Kul både se avancerade och lite ”enklare”. Kunde vara bra med något där det inte behövs en massa produkter som latex osv. Nåt ”enkelt” men effektfullt!

    1. Tack för tips, ska försöka göra något som inte kräver en massa produkter! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..