Meny
EVENTS / PRESSVISNING

LH cosmetics lanseringsfest!

Igår var det klackarna i taket! Jäklar vilken fest det blev igår när Linda lanserade sitt eget märke LH cosmetics!! Stämningen var på topp och det var packat med folk, så himla kul! :-) Vi var som sagt ett gäng här hemma hos oss innan och drack lite vin. Kanske inte det bästa med tanke på att det var fri bar sedan på eventet, hehe. Tur man inte har så mycket att göra idag utan kan ligga i soffan och bara se serier hela dagen.

launch2Så här ser infinity paletten ut. Vi fick se den på eventet men det var ganska mörkt i lokalerna så det var lite svårt att se rättvisa färger. Jag gillar ändå mixen och den verkar väldigt användbar :-) Bilden är lånad från lindahallberg.se

2 Comments

 • Pernilla S
  8 October, 2016 at 16:34

  Såg ut som ett roligt event! Och så sjukt kul att Linda har lyckats med detta :) Beställde en puderpuff och ögonborste. Ska nog klicka hem paletten sen om jag har råd :)

  Reply
  • isastar
   8 October, 2016 at 17:58

   Ja det var superkul!! :-) Åh, jag är också sugen på penslarna. Jag kände lite på dom igår och dom är gjorda i så fint material! :-)

   Reply

Leave a Reply