Meny
FRÅGOR & SVAR / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

10 saker du kanske inte visste om mig..

img_0650-copy1. Jag kom på att jag ville bli makeupartist när jag gick i gymnasiet. Min lärare i bild & form peppade mig och sa att det skulle passa mig perfekt.

2. Jag trivs bäst i lite smink men vill gärna ha en foundation som täcker och jämnar ut min hudton, även om jag kanske inte behöver det.

3. Jag har alltid haft bra hy men är sämst på att ta hand om den.

4. Mina ögonbryn har “bra och dåliga” perioder, haha. Ibland går det bara inte och jag står lääänge framför spegeln innan jag blir nöjd. Just nu är jag inne i en period där dom blir “okej”.

5. När jag gör sminkningar till bloggen sminkar jag oftast bara det ena ögat, tar bilder och tvättar sedan bort allt innan jag sätter mig och börjar redigera bilderna.21092016-img_0173Så här kan det se ut “behind the scene” :-)

6. Jag hittar mycket av min inspiration på pinterest och kan även sitta och söka på DIY (do it yourself) i flera timmar. Jag älskar pyssel!

7. Ibland kan jag strunta i att blogga om en produkt enbart för att bilderna jag tagit på produkten inte blev bra nog. Ibland får jag ta om bilder flera gånger innan jag blir nöjd.

8. Jag följer inga utländska skönhetsprofiler på youtube. Många av mina vänner har koll på JeffreeStar, JaclynHill, NikkieTutorials osv. men jag har aldrig fastnat för någon av dom. Fick till och med googla deras namn nu för att skriva rätt, haha!

9. Jag har aldrig med mig “touch-up” produkter i handväskan. I min väska hittar man bara läpp-produkter, inget annat typ av smink. Många förväntar sig att jag som makeupartist ska vara kittad med allt… jämt.  Sorry I’m not :-P

10. Jag lär mig fortfarande saker om skönhet varje dag. Man kan liksom aldrig bli fullärd :-)

Är någon av er lik mig på någon punkt? hehe :-)

2 Comments

 • Lindaloopiz
  18 October, 2016 at 09:30

  Jag har aldrig med mig smink heller! Kanske ett puder o en läppprodukt men när man är makeup artist så tror alla att man är en vandrande sminkväska ???

  Reply
  • isastar
   18 October, 2016 at 11:55

   Haha ja precis! :-P

   Reply

Leave a Reply