Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Burt’s Bees Tinted Lips

09102016-img_0768Burt’s Bees har släppt lite nya lip balms som jag tänkte visa er idag :-)

För er som inte är bekanta med märket sedan tidigare kan jag berätta lite kort om det. Märkets fokus ligger på innehållet, och att det ska vara så naturligt som möjligt. Som namnet avslöjar så är ingredienserna bl.a. bivax och honung. Inget för er veganer med andra ord. Märket är också otroligt noga med miljö- och kretslopps-tänk, vilket jag gillar. Alla förpackningar är t.ex. gjorda av återvunnen plast och vegetabiliskt bläck och deras fabriker använder sig bara av “grön el”. Jag tror att märken som tänker på sånt här kommer vara starkast i framtiden :-)

Brukar ni tänka på miljön när ni köper skönhetsprodukter?

Dessa nya lip balms  innehåller iaf även sheasmör som hjälper till  att hålla läpparna mjuka.   Min favorit blev direkt färgen Rose :-) Vilken gillar du bäst? Om du är sugen så ligger dom på 89kr styck. 09102016-img_0770Pink Blossom, Zinnia, Rose, Red Dahlia, Hibiscus, Sweet Violet

No Comments

    Leave a Reply