Meny
EVENTS / PRESSVISNING

Pressdag hos VASS

img_0027img_0022img_0030Nyheter från Too Faced!

Pressveckan för modefolket känner säkert de flesta av er igen, men visste ni att vi skönhetsnördar också har en pressvecka? ;-) Jag brukar sällan ha tid att springa runt till alla PR-byråer eftersom jag alltid jobbar men igår smet jag in hos Vass PR under sista halvtimman. Jag älskar Vass, tjejerna som jobbar där är så himla söta och man känner sig alltid så hemma där.

Det bjöds på godsaker och produktnyheter. Jag lär mig alltid något nytt när jag går på pressdagar och det är så kul tycker jag. Idag lärde jag mig t.ex. att Cicamed är ett svenskt märke och att  ägaren av nagellacksmärket ORLY var den person som uppfann den “franska manikyren”. Visste ni det? :-)img_0026Mysiga lokaler hos Vass och fantastiska doftljus från Voluspa ♥

469 Comments

Leave a Reply