Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

En närmare titt på LH cosmetics!

17102016-img_0844Nu är det några dagar sedan jag fick hem ett presskit från LH cosmetics, så jag tänkte att det var på tiden att titta lite närmare på produkterna :-)

Det är Linda Hallberg som står bakom märket. För er som inte vet vem Linda är, hon är en frilansande makeupartist och driver bl.a. Sveriges största skönhetsblogg. Grymt duktig tjej som har många projekt igång samtidigt! Därför är också förväntningarna (för dom allra flesta, skulle jag gissa) höga på dessa produkter. Så vad tycker jag? Fortsätt scrolla ner om du vill veta :-)

17102016-img_0866Paletten innehåller 4 skimriga skuggor (de fyra till vänster) och 4 matta (de fyra till höger). Paletten har medvetet ingen benämning så som t.ex. ögonskuggspalett, detta för att man ska använda färgerna till det man känner för. Highligher, rouge, brynskugga, contour osv. allt är faktiskt möjligt med denna palett, endast fantasin sätter gränserna :-)17102016-img_0867Skuggorna är inte superpigmenterade, men det är också en sån grej som Linda valt medvetet. Tanken är att vem som helst, makeupartist som rookie, ska kunna använda paletten och därför går färgerna att bygga upp till önskad styrka.

Andromeda påminner väldigt mycket om Nars bästsäljande rouge “orgasm”. Zwicky har klart bästa pigmenteringen tycker jag, medan Virgio faktiskt gör mig lite besviken. Den blir superfin när man applicerar den med fingrarna men inte med pensel. Jag ska testa med en primer under eller med fuktad pensel, då tror jag den blir bättre! :-) Över lag har de matta skuggorna sjukt nice pigment och känns inte smuliga eller dammiga. Fornax och Cigar kommer jag nog använda flitigt!17102016-img_0848Med tanke på utformningen av hela paletten så märker man att en makeupartist ligger bakom den ;-) Lätt material som inte väger bly i väskan. Stor spegel och allmänt “cleant” utseende. I like!

Paletten ligger på 399 kr, helt klart värd sitt pris. 17102016-img_0852Näst ut har vi penselkittet “The Basic Kit” innehållandes 5 penslar gjorda av syntethår. Det finns ett till kit med penslar avsedda för ögonmakeup samt att du också kan köpa penslarna en och en.17102016-img_0855The Basic Kit innehåller;

  • Blending brush (ögonskugga mm.)
  • Angled brush (bryn, eyeliner mm.)
  • Finishing brush (puder, rouge mm.)
  • Precision brush (ögonskugga, läppar mm.)
  • All over brush (ögonskugga, highlighter, rouge, contour mm.)
  • Powder puff

17102016-img_0860Penslarna är superlena och kvaliteten är hög. Penselskaften är handgjorda i trä vilket gör att varje pensel har ett unikt utseende, kul!  :-)17102016-img_0864Kittet kostar 499kr vilket även det är ett väldigt bra pris, speciellt för så många penslar i denna kvalité! Dessutom får du med en puderpuff, som kan vara den mjukaste någonsin. Jag vill typ mysa med den, haha! Formen är också bra, den gör att man lätt kommer in i t.ex. ögonvrån och runt näsvingarna. Stor tumme upp!

Heja Linda, nu väntar jag med spänning på vad som kommer härnäst! :-) #iamthecreator

476 Comments

Leave a Reply