Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Grymt bra silvershampo!

maria-nila-silver-shamposilver-shampo-maria-nilaJag har under en tid kört med Maria Nilas silver serie, både schampo och balsam. För er som inte kommer ihåg mitt missöde i somras så kan jag berätta att jag fick för mig att färga (blondera) utväxten och det slutade med att hårbotten såg orange ut. Köpte i panik ett silver-shampo från Sachajuan men tyvärr blev det inte så mycket skillnad. Sedan dess har jag gjort lite slingor osv. och det ser väl rätt okej ut men jag vill alltid ha en kall ton på mitt hår. Jag är otroligt varm i mig själv och de guldiga pigmenten kommer fram hela tiden om jag inte underhåller det.

Maria Nilas silvershampo håller dock vad det lovar! Så himla kul för både mina vänner och min mamma har under de senaste veckorna frågat “Har du färgat håret igen? Det ser mycket bättre ut!” :-)

Du vet väl att du kan använda silver-shampo även som brunett? Det lila neutraliserar gula och varma pigment och ger dig i så fall en kallare brun färg.

Shampoot kostar 199kr och du hittar det HÄR (köplänk till eleven.se) och balsamet kostar också 199kr och du hittar det HÄR (köplänk till eleven.se)

3 Comments

 • Viktoria
  22 October, 2016 at 14:06

  Måste man använda det hela tiden? Jag har brunt hår som är lite varmt. Sen är mitt hår ofärgat, funkar silverschampo och sånt ändå tro? Tacksam för svar!

  Reply
  • isastar
   22 October, 2016 at 16:28

   Nej man kan använda det ibland bara :-) funkar på färgat som ofärgat hår, det neutraliserar de varma pigmenten bara :-)

   Reply
 • www
  27 September, 2023 at 21:29

  Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty
  much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

  Stop by my homepage – www

  Reply

Leave a Reply