Meny
EVENTS / ISABELLE GILLAR / PRESSVISNING

Marc Jacob Beauty Christmas 2016

marc-jacobs-beauty-2016Igår var jag inbjuden till ett pressevent hos Vass PR där dom presenterade Marc Jacobs Beautys julkollektion. Alltså ser ni paletten, den är to die for! Vi alla stod och dreglade lite över den ;-) Jag har inte testat att sminka med MJB ögonskuggor ännu men jag swatchade lite på handen och dom verkar riktigt bra!

Ser ni väskorna med toffs förresten? dom innehåller olika produkter och sen kan man ju använda själva väskan som clutch. Perfekt julklapp och dom är inte så farligt dyra heller!marc-jacobs-mascaraMascaran fick jag med mig hem så den ska jag testa så snart som möjligt! Så jag återkommer med en recension  :-)26102016-img_0113Läppstift i guldhylsor.

Vi var förresten ett så himla härligt gäng samlat igår! Efter alla events jag varit på sedan jag började blogga så har jag lärt känna så himla goa tjejer som delar samma intresse som mig :-) Även om mina kompisar är intresserade av skönhet så är dom kanske inte LIKA intresserade som jag är ;-) Så det är skönt att få hänga med lite beautynördar ibland o bara snacka och umgås.marc-jacobs-beauty-16

4 Comments

 • Semmelmamman
  27 October, 2016 at 10:05

  Älskar deras lipgloss. ??

  Reply
  • isastar
   27 October, 2016 at 16:23

   Åh, har inte testat! Känns dom klibbiga eller är dom “lena”?

   Reply
 • Cajsa @ Beauty Boulevard
  27 October, 2016 at 10:24

  De där clutcharna gick verkligen rakt in i hjärtat. Så drömmiga!

  Reply
  • isastar
   27 October, 2016 at 16:22

   Jaaa! jag fick faktiskt med mig en hem så jag ska visa den lite närmare :-D

   Reply

Leave a Reply