Meny
NYA PRODUKTER

För oss torrisar…

20102016-img_0978Vad kul att ni är så många som har hittat hit de senaste dagarna! :-) Ni får jättegärna trycka på lilla hjärtat dvs “like-knappen” under dom inlägg ni gillar så vet jag vad ni vill ha mer av :-D

Förresten, är det bara jag som har blivit jättetorr sedan hösten slog till på riktigt? Mina läppar är värst, och mina händer blir jämt torra under vinterhalvåret. Jag hittade den här handkrämen från Morrocanoil i min “produkter att testa låda” så jag tänkte ge den en chans. Först tyckte jag att doften var lite märklig (?) men idag luktar den gott, lite svag citrus liksom :-) Den innehåller shea-, kakao-, mango- och avokadosmör blandat med arganolja.

Om jag inte hinner kika in mer idag så vill jag passa på att önska er en fin fredag!

2 Comments

 • Semmelmamman
  28 October, 2016 at 15:18

  Tack för din fina blogg. Trevlig helg ☀️

  Reply
  • isastar
   30 October, 2016 at 09:49

   Tusen tack och detsamma till dig <3

   Reply

Leave a Reply