Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Marc Jacobs Beauty Christmas 2016

marc-jacobs-beauty3Här har ni kanske årets bästa julklapp till den skönhetsintresserade! Marc Jacobs Beauty släpper 3 olika små väskor med tillhörande skönhetsprodukter denna jul. I detta kit får du alltså förutom själva innehållet även en clutch som du kan använda som partyväska. Hur bra?! :-)

marc-jacobs-beauty2I denna rosa-lila skönhet med toffs hittar vi fem stycken miniläppstift. marc-jacobs-beauty5marc-jacobs-beauty6Läppstiften är krämiga och jättesköna på läpparna. Finishen är heltäckande matt utan att den blir torr. Färgerna kommer också i en perfekt mix enligt mig. Nude, rosa, lila och rött.. det kan ju inte bli bättre :-)

Jo, kanske att priset ligger på “ynka” 400kr …! Du hittar den hos Sephora, men skynda dig för den kommer i begränsat antal!30102016-img_1095marc-jacobs-beauty-lipstick-swatchNo Angel / Slow Burn / Scandal / Miss Scarlet / Oh Miley!

marc-jacobs-beauty-christmas-2016

De två andra väskorna. Your Place Or Mine? Five-Piece Travel Brush Collection & Object Of Desire Face and Eye Palette

2 Comments

 • Anna
  6 November, 2016 at 09:05

  Så lljuvligt söta! Tänk om jag kunde ta mig till Sephora den närmaste tiden, bara…

  Reply
  • isastar
   6 November, 2016 at 09:59

   Ja men visst är dom! Jag tror Sephora snart kommer öppna webbshop! :-)

   Reply

Leave a Reply