Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER

Nyheter från Viva La Diva

06112016-img_1169God morgon! Åh vad jag älskar söndagar, speciellt när det snöar lite lätt ute och man kan sitta med tända ljus och dricka något varmt inomhus :-) Klev upp rätt tidigt idag, vill ta vara på de ljusa timmarna  – dom är man ju inte bortskämda med den här tiden på året.

Under förmiddagen har jag fotograferat lite produkter, klickat hem några nya fotoprylar från nätet (!) och nu tänkte jag strax ta en dusch.

Men låt oss ta en titt på lite nyheter från svenska Viva La Diva först! :-)06112016-img_117006112016-img_117406112016-img_1182Det jag gillar med dessa produkter är att alla är fria från djurtester men även helt veganska. Allt fler och fler företag hoppar på det veganska tåget. Nice va? :-) Nu släpper VLD en Cream Contour Palette med åtta nyanser som du kan använda till contouring, highlighting och rouge.

Tulip har en ljusgul ton som highlightar och täcker rött. Amaryllis är en beige ton för highlight. English Rose är en beige baston. Cherry Blossom är en korallfärgad rouge. Honeysuckle har en ljusbrun blandningston. Black Orchid har en varm brun, Cocholate Cosmos har en kall ton och Black Hibiscus har en kall mörkbrun ton – alla de tre sistnämnda är för contouring.untitled-1Sen kommer även en mindre palett med färger som du kan använda både för contouring men även för att täcka och neutralisera.06112016-img_1189Och sist ut har vi Velvet Matte Liptint som har en ganska tunn och vattnig formula men som ger full täckning med en gång och sitter som berg! Totalt kommer det sju färger och jag har testat Cassis,  Cocholate Mint och Grape. Det står inget om doften i pressinformationen men dom luktar samma som deras namn . Min favorit i både färg och doft är helt klart Cocholate Mint, mums :-)06112016-img_1195Nej, nu väntar duschen. Vi hörs senare, ha en fin söndag så länge! ♥

No Comments

    Leave a Reply