Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Dagens sminkning: Mario

06112016-img_1278-copy06112016-img_1280-copy06112016-img_1286-copyGod morgon! Känns som jag jämt skriver att det är måndag och dags för en ny vecka, haha. Alltså veckorna går så fort!

Den här veckan har jag dock längtat efter. På torsdag ska jag nämligen åka till London tillsammans med Daisy Beauty och ett härligt gäng skönhetsbloggare och journalister! Jag har aldrig varit i London förut så det ska bli superkul. Vi har späckat schema med konferens hela fredag och lördag men det finns också lite egentid. Så min fråga till er, vad får jag INTE missa när jag är i London?? :-)

Igår gjorde jag sminkningen ovan. Jag har gjort denna sminkning många gånger den senaste tiden och alla skuggorna kommer från en och samma palett – Anastasia Master Palette by Mario. Skuggorna jag använt heter Lula, NYC, Isabel, Violeta och Marina. Fransarna är Ash från Sweed Lashes.

4 Comments

 • Anna
  8 November, 2016 at 08:05

  Åh, London är min absoluta favoritstad! Och nu är julskyltningen i full gång, lyckliga du:)! Med så lite tid skulle jag flanera på Oxford Street och insupa julstämning, besöka Harrods och njuta av ett klassiskt Afternoon tea (Fortnum and Masons är bra!). Have fun!

  Reply
  • isastar
   8 November, 2016 at 09:00

   Tusen tack för tips! Det ska bli så himla kul.. och mysigt med julskyltningen! :-D

   Reply
 • Lena
  9 November, 2016 at 20:50

  Jättesnyggt!

  Bortsett från det självklara (Harrods!) är illamasqua i SOHO sevärt. Givenchy är har jättefina produkter (jag tror inte vi fått dem till Sverige än). Whittard har jättegoda teer om man gillar det (rekommenderar imperial spice).

  Reply
  • isastar
   9 November, 2016 at 21:04

   Tack för alla tips!! Jag älskar té :-)

   Reply

Leave a Reply