Meny
LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Pro Lip Cream Palette

06112016-img_122306112016-img_1225Den här paletten från NYX har funnits i min ägo ett tag utan att jag testat den. Anledningen är för att jag inte är helt begeistrad i läpp-paletter. Men sen såg jag att min kompis Ellinor hade skrivit ett så fint inlägg där hon verkligen hyllade den och skrev att pigmenten är SÅ bra… då var jag ju tvungen att testa!  :-)

Jag kan absolut hålla med om att kvaliteten är riktigt bra och det är mycket pigment i färgerna. Jag trodde att dom skulle vara mer skira men dom är verkligen täckande. Dock tycker jag att en sån här palett är lite otymplig att ha med sig eftersom du behöver en pensel till. Som makeupartist kan jag se mig ha den med ut på sminkjobb men inget jag skulle använda till vardags, förstår ni vad jag menar?  :-)

Gillar ni den här typen av produkter?

Kostar 139kr och du hittar den hos eleven här (köplänk), där finns även en variant med rosa/nude/bruna toner.06112016-img_1229

Spara

490 Comments

Leave a Reply