Meny
EVENTS

Snökaos och NYX-event

iluvsarahiiVilken jäkla dag! Stockholm har säkert fått 40-50 cm snö idag, helt galet. På väg till jobbet fick vi hoppa av bussen i en snödriva och gå till kontoret då bussarna ställde in alla sträckor. Hemresan ska vi inte ens tala om! Det tog mig två timmar att ta mig in till stan från Nacka, en resa som normalt tar 15 min, haha.

Men ändå trots allt kaos så kan jag inte låta bli att tycka om snön ändå. Det blir så vackert med snö på alla träden och det blir så vitt och fint :-) ♥

Efter jobbet svängde jag förbi ett event som NYX höll på Haymarket (hötorget). Dom hade bjudit in instagram och youtube tjejen Karen Sarahi Gonzalez som ledde en makeup master class för oss inbjudna. Karen heter iluvsarahii på instagram och har i skrivande stund 3,1 miljoner (!!) följare. Hon var jättetrevlig och jordnära och hon lärde oss lite nya knep inom makeup. Det kommer dessutom en massa nya fina produkter från NYX som jag ska visa er så snart jag kan :-)

Nu ska jag fortsätta packa, imorgon bär det av till London! :-)

483 Comments

Leave a Reply