Meny
ENGLAND - LONDON / EVENTS / PRESSVISNING / RESOR & HOTELL

Daisy Beauty London 2016

bdlondon2016Ett snöigt Stockholm / Peppade tjejer på flyget 

Idag var vi ett stort gäng skönhetsbloggare, journalister och företagare som lämnade ett snöigt Stockholm. Daisy Beauty har sin årliga London-resa och jag har fått äran att få följa med! Så himla kul! Jag har ju aldrig varit i England förut så jag är jättepepp :-)

När vi kom fram och hade checkat in på hotellet var klockan inte så farligt mycket men konstigt nog blir man så trött av att resa så vi käkade middag på en japansk restaurang vid sidan av hotellet och sen sa vi godnatt. Nu har jag precis lagt mig i hotellsängen och är så taggad på morgondagens skönhetskonferens. Vi hörs imorgon! ♥dblondon2Ovanför molnen där solen alltid lyser / London by night

No Comments

    Leave a Reply