Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE TIPSAR

Senaste trenden – Draping, vad är det?

IMG_2592 copy

Glöm contouring, non-touring och strobing, senaste trenden är draping!

Kändisar som Kylie Jenner och Gigi Hadid har redan hakat på trenden sedan Marc Jacobs “skapade” hypen i somras. I själva verket kom tekniken till redan på 70- och 80-talet, så du kanske har sett den förr.

Vad är Draping?

Draping innebär att du förstärker din naturliga benstruktur i ansiktet med hjälp av rouge för att få en fräsch look. Istället för att lägga rouge på kindäpplet så jobbar man istället längs med hela kindbenet.

marc-jacobs-drapingMarc Jacobs har självklart tagit fram en produkt för denna trend.

Hur gör man?

Du behöver en mörk och en ljus rouge. Den mörkare lägger du precis under kindbenen och den ljusare lägger du sedan på kindbenet. Tänk på att det inte ska vara skarpa linjer utan sudda ut färgen så att det ser naturligt ut. Du kan även lägga den som ett “C” upp mot tinningen. Tänk dig 80-talets Elizabeth Taylor och Cher.

elizabeth-taylor1

503 Comments

Leave a Reply