Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender.. i julkalendern!

benefit-girl-oclock-rockHej på er! Här kikar jag in sent på kvällen. Gårdagen var fullspäckad med  jobb och avslutades med ett Real Techniques-event på Café Opera och nu ikväll hade MAC butiksöppning av deras nya PRO store på biblioteksgatan. Fullt upp alltså, men väldigt roligt! :-)

Förresten, helt galet att det redan är advent på söndag. Snart går vi in i december och jag har jobbat som attan för att få ihop min julkalender som jag kommer köra här på bloggen. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag! :-D Vill ni få en liten sneak peek? Klart ni vill! Den här superfina 12-luckors kalendern från Benefit kommer finnas med i en lucka. Den spelar musik och innehåller 12 minisar av Benefits bästsäljande produkter :-Dbenefit-christmas

3 Comments

 • Lotta
  24 November, 2016 at 21:11

  Så spännande!

  Reply
 • Matilda
  24 November, 2016 at 22:12

  så mysig kväll på Cafe Opera! :)

  Reply
  • isastar
   25 November, 2016 at 09:07

   Ja verkligen! :-) Var du där?

   Reply

Leave a Reply