Julkalender.. i julkalendern!

benefit-girl-oclock-rock
Hej på er! Här kikar jag in sent på kvällen. Gårdagen var fullspäckad med  jobb och avslutades med ett Real Techniques-event på Café Opera och nu ikväll hade MAC butiksöppning av deras nya PRO store på biblioteksgatan. Fullt upp alltså, men väldigt roligt! 🙂

Förresten, helt galet att det redan är advent på söndag. Snart går vi in i december och jag har jobbat som attan för att få ihop min julkalender som jag kommer köra här på bloggen. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag! 😀 Vill ni få en liten sneak peek? Klart ni vill! Den här superfina 12-luckors kalendern från Benefit kommer finnas med i en lucka. Den spelar musik och innehåller 12 minisar av Benefits bästsäljande produkter 😀

benefit-christmas

 1. Matilda skriver:

  så mysig kväll på Cafe Opera! 🙂

  1. isastar skriver:

   Ja verkligen! 🙂 Var du där?

 2. Lotta skriver:

  Så spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..