Meny
EVENTS / PRESSVISNING

MAC pro store Stockholm

mac-pro-store-stockholm-swedenSom jag nämnde igår har MAC nu öppnat sin första PRO store i Sverige och du hittar den på biblioteksgatan här i Stockholm. Igår under invigningen minglade en hel drös med branchfolk runt och kikade bland annat på den senaste kollektionen Nutcracker Sweet (jag dör så fin!), fick tips och sminkningar av makeupartister på plats.mac-pro-store-stockholmEn PRO store har ett bredare sortiment än vanliga MAC-butiker och har även mer professionella produkter riktade till makeupartister. Jag och Antonia, som kanske är en ännu större sminknörd än mig (iaf när vi räknar på hur mycket pengar vi lägger på skönhetsprodukter) var IN HEAVEN!  :-)mac-nutcracker-sweetDansare i specialsydda “Nutcracker-kostymer” underhöll under kvällen. Riktigt duktiga och samtidigt lite läskiga, dom stirrade och rörde sig likt dockor, haha! :-)

6 Comments

 • Jennie
  26 November, 2016 at 00:15

  härligt!

  läs gärna min skönhetsblogg på http://www.missjennie.se

  Reply
 • Viktoria
  28 November, 2016 at 16:55

  Jag är mac pro medlem och har förut bara kunna köpa på Mac på NK. Vet du om man kommer man kunna använda det kortet där också nu?

  Reply
  • isastar
   29 November, 2016 at 09:42

   Hej Viktoria! Jag frågade MAC och dom säger att du inte längre kommer kunna använda ditt pro kort på NK mer nu när butiken har öppnat, utan bara i den nya butiken. Dock kommer dom kunna ge dig bättre rabatt där :-)

   Reply
   • Viktoria
    29 November, 2016 at 16:32

    Åh tack snälla för att du svarade! Tuuuusen tusen tack!!

    Reply
    • isastar
     30 November, 2016 at 09:25

     Inga problem! :-)

     Reply
 • veckomagasinet anne von porat
  27 April, 2017 at 08:46

  spännande med event var du på stockholm beauty week. Jag var där och kommer snart blogga om det.

  Reply

Leave a Reply