Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Too Faced Chocolate Shop

too-faced-chocolateHej på er! Har ni haft en fin helg? :-) Min har varit toppen! Jag testade bl.a. den här godingen…

Chocolate Shop Christmas in New York från Too Faced kan vara den finaste jul-lådan jag sett på länge, den är nästan som ett dockhus.. och jag blev som ett barn på julafton när jag öppnade den! :-D Jag har sagt det förr och säger det igen, jag älskar när företag lägger ner sin själ i detaljerna och förpackningarna! too-faced-chocolate-shopI lådan hittar vi först minisar av Shadow Insurance Eyeshadow Primer (var min favorit i flera år!), Better Than Sex Mascara  (skitbra!) och en  Melted Chocolate Liquified Long Wear Lipstick (sjukt långt namn).27112016-img_1787Dessutom gömmer det sig en palett med 21 ögonskuggor i både matt och skimrig finish, en highlighter, en rouge samt en bronzer. Sa jag att dom luktar choklad? Mums! ♥

För att vara makeupartist och “skönhetsnörd” skäms jag lite över att jag ALDRIG har testat Too Faceds ögonskuggspaletter tidigare. Jag testade lite av de matta skuggorna i helgen men jag behöver lite mer tid på mig att utvärdera dom riktigt. Jag har läst både bu och bä om denna palett så det är lite spännande!too-facedÄr ni sugna så kostar hela boxen 550 kr vilket är ett bra pris tycker jag, du får väldigt mycket för pengarna. Du hittar den hos Sephora.

311 Comments

Leave a Reply