Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 1

sponsorskylt_1lucka-1-maria-nilaLucka 1

Äääääntligen är december här så jag kan få kicka igång min julkalender! :-) I årets första lucka hittar vi ett hårstylings-kit från Maria Nila! Kittet innehåller ett volymgivande mousse, en vårdande extreme spray för stadga och en finishing spray som fixerar frisyren.

Värde 717 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

GRATTIS Sanna Johansson! Du har fått mail från mig.

Maria Nila erbjuder ett brett utbud av exklusiv färgbevarande hårvård och styling till frisörer runt om i världen. Med över 40 års erfarenhet i branschen och med entusiasm och kreativitet strävar Maria Nila alltid efter att tillfredsställa kundernas höga krav. Alla produkter produceras i Sverige. Genom att driva och ha kontroll över hela processen, från idé till färdig produkt, kan Maria Nila garantera sunda arbetsvillkor och hög kvalitet på ingredienser och förpackningar. Inga produkter testas på djur och Maria Nila arbetar för att alla produkter ska vara 100% veganska.

242 Comments

 • Moa
  1 December, 2016 at 00:23

  Jag går sista året på gymnasiet och studentfester och balen närmar sig..detta vore helt klart det ultimata hårkitet för alla roliga kvällar som väntar. Håller tummarna!

  Reply
 • Ann-Sofie
  1 December, 2016 at 00:25

  När man jobbar i vården som jag vill man ha en frissa som klarar av en hel dags arbete.

  Reply
 • Ellen Eklund
  1 December, 2016 at 00:29

  Hade så gärna kammat hem den här vinsten till mitt svårstylade hår. Har aldrig testat Maria Nilas produkter förut så det hade varit roligt. Som student har jag inte haft råd att prioritera mina hårprodukter riktigt så mycket som jag hade velat. Jag håller tummar och kammar att vinsten hos mig hamnar!

  Reply
 • Anna Gustavsson
  1 December, 2016 at 01:51

  Wow, bra första lucka! Mitt hår har alltid varit mitt signum, men de senaste månaderna har jag tappat mycket mer hår än vanligt. Jag skulle gissa att det beror på stress. I alla fall så har jag nu börjat ta priorin för att få håret tjockt och fint igen. Jag skulle bli suuuuperglad över detta hårkit som skulle kunna ge min lilla kalufs lite volym! ❤️ Kram!

  Reply
 • Tatiana
  1 December, 2016 at 03:18

  Vill byta ut mina nuvarande hårprodukter till mer medvetna veganvänliga och icke djurtestade. Detta vore en underbar chans att få testa professionell hårvård som kan bli mitt nya husmärke! Mitt hår är i stort behov av volym då jag tappat en hel del sen jag nyligen fick barn.

  Reply
 • Marita
  1 December, 2016 at 04:33

  Plötsligt fanns den bara där igen. Efter två år där jag bara velat dra täcket över huvudet kom livslusten tillbaka. Det började i slutet av september och nu känner jag att också lusten till att göra mig fin börjar komma tillbaka. Dessa fina produkter skulle hjälpa mig på vägen.

  Reply
 • Marita
  1 December, 2016 at 04:43

  Efter att ha dragits med vad jag ny förstår måste ha varit en depression har livslusten kommit tillbaka. Med den har tankarna på mitt eget utseende vaknat och de här fina miljövänliga produkterna skulle komma väl till pass.

  Reply
 • Tina Rapp
  1 December, 2016 at 05:57

  Har ny frisyr behöver BRAprodukter för att få till det Nila skulle vara till stor hjälp

  Reply
 • Fröken M
  1 December, 2016 at 06:51

  Inför vinterns fester och galej,
  önskar jag mig lyxig hårvård i form av spray !
  Och när jag sen till kalasen ila,
  får jag hjälp med finish och stadga från Maria Nila.

  Reply
 • Karin Stjärnkvist
  1 December, 2016 at 06:52

  Eftersom jag reagerar på vissa ämnen i hårprodukter tilltalar detta märke mig lite extra. Min allergi gör att mitt hår inte får någon extra vård alls, vilket det är i stort behov av. Det hade därför varit av stort värde att få prova dem!

  Reply
 • Ronja
  1 December, 2016 at 06:53

  Jag skulle vilja vinna detta så att jag kan ge bort det i present till min bästa kompis. Hon tävlingsdansar så detta kit skulle vara alldeles perfekt för henne när hon förbereder håret inför olika tävlingar :)

  Reply
 • Stella
  1 December, 2016 at 06:59

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta kit eftersom Maria Nila för det första har väldigt bra produkter. Jag gillar även att allt är veganskt och fick verkligen upp ögonen för märket när reklamfilmen med bloggare och deras djur sändes.

  Reply
 • Sara
  1 December, 2016 at 07:13

  Åh, jag vill vinna för att jag älskar att prova nya hårprodukter och för att jag länge varit nyfiken på Maria Nila, men av någon outgrundlig anledning aldrig prövat.

  Reply
 • Ljuva Julia
  1 December, 2016 at 07:21

  Jag behöver vinna för att jag har alopecia, en hudsjukdom som gör att håret ramlar av med jämna mellanrum och lämnar mig helt skallig. När jag nu äntligen HAR hår vill jag bevara det så vackert som jag kan. Dessutom är jag hårfärgad :D

  Min mail är ljuvajulia@hotmail.com

  Reply
 • Elin L
  1 December, 2016 at 07:31

  Hej!
  Om man på festen vill stila
  använder man Maria Nila
  då blir jag så fin i mitt hår
  man stirrar och ser inte mina år
  God Jul!

  Reply
 • Sandta
  1 December, 2016 at 07:56

  Åh jag vill gärna vinna. Mitt badrumsskåp då min 9åriga son tar en liter hårspray när han ska fixa frisyren på morgonen ;-) Sen är Maria Nila ett toppen märke!

  Reply
 • Camilla
  1 December, 2016 at 08:19

  Hejsan! Tack för en fin fin blogg Här kommer min motivering:
  Fin fina produkter som jag önskar från Maria Nila
  Det ger en möjlighet att till julen på håret fila
  Med dessa perfekta produkter går det utmärkt att vidare kila

  Kram, Camilla

  Reply
 • Jenny
  1 December, 2016 at 08:22

  om jag vann detta Kit, skulle frisyren vara kvar.. då spelar det ingen roll hur mycket min nyfödda son drar

  Reply
 • Anneli
  1 December, 2016 at 08:24

  Jag har gått till samma frisör i 35 år. Hon började öva på mig det första efter hon kommit in på utbildningen, inte alltid med så bra resultat… men detta kit kunde fixa till både ett och annat

  Reply
 • Annika
  1 December, 2016 at 08:35

  Jag har aldrig testat Maria Nilas produkter, men jag har hört mycket bra om dom så det vore riktigt kul att få testa och se om det fungerar bra på mitt tunna hår. :)

  Reply
 • LINDA
  1 December, 2016 at 08:56

  Med många bollar i luften blir ofta frillan bortglömd, vilket är något jag tänkt börja prioritera och detta vore det bästa startkitet!

  Reply
 • Elin
  1 December, 2016 at 08:59

  Har hört mycket bra om dessa produkter så vore väldigt kul att vinna dem! Det skulle även vara perfekt eftersom jag har tänkt köpa några hårprodukter då jag skall på flera julfester och även har jag och min kille förlovat oss så vi skall ta förlovningsfoton, då vore det fint att ha stylingsprodukter så håret blir bra.

  Reply
 • Izabelle
  1 December, 2016 at 09:05

  Jag har precis införskaffat Maria Nilas schampo och balsam och jag älskar dessa produkter. Jag önskar att även få byta ut mina stylingprodukter, men som student räcker inte pengarna till allt. Jag håller mina tummar och tår att jag vinner detta kit så jag får fira jul och nyår med ett extra fint svall ✨

  Reply
 • Anna
  1 December, 2016 at 09:20

  Jag gillar att Maria Nila har tagit hänsyn till såväl djur som natur vid produktionen av sina produkter – de produkterna skulle passa i mitt miljövänliga liv!

  Reply
 • SofiaS
  1 December, 2016 at 09:21

  Jag har hört talas om Maria Nila så länge men inte vågat mig på att pröva produkterna. Jag använder liknande produkter varje dag men behöver hitta ett nytt märke. Det här är chansen för mig att våga pröva Maria Nila. Håller tummarna!

  Reply
 • Emy Wahlqvist
  1 December, 2016 at 09:33

  Det här är ju en superbra hårvårdsserie! Som fattig student får man dock oftast nöja sig med billigare varianter och håret har fått ta en del stryk… Det här skulle va en jättefin och lyxig julklapp, dessutom älskar jag att de är veganska ❤️

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  1 December, 2016 at 09:36

  Jag har världens tråkigaste hår och behöver verkligen bra produkter för att få det som jag vill – så detta vore en fin julklapp till mig själv, så kanske man kan gå på stan i en frisyr istället för en slarvigt uppsatt hårtofs för att dölja rufset :)

  Reply
 • Tina
  1 December, 2016 at 09:45

  Alla mina hårprodukter har tagit slut på en och samma gång, hade varit ett perfekt tillfälle att prova något nytt och även få en härlig färgklick i badrummet! :)

  Reply
 • Eva
  1 December, 2016 at 09:55

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta kit då jag precis kapat av 25 cm av mitt hår och det ger helt nya möjligheter till styling vilket är både roligt och spännande och att då få använda Maria Nilas produkter vore ju lite extra drömmigt!

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  1 December, 2016 at 09:57

  Åh, jag hade jättegärna velat vinna detta paket för att ge till min kära mor i julklapp. Hon håller alltid på att fixa roliga och spännande frisyrer med sitt halvlånga hår. Och tjatar alltid att hennes produkter är för dåliga för hennes bästa. Haha. Det hade varit toppen att få ge henne ett riktigt riktigt bra styling-paket som håller vad det lovar och kan göra hennes frisyrer ännu bättre! Ha en toppen första december!

  Reply
 • Karolina
  1 December, 2016 at 10:00

  Åååh, vilken toppenlucka!! Lite volym o stadga är precis vad mitt hår skulle behöva! Håller tummar o tår o hoppas på vinst till mitt hår.

  Reply
 • Sofie
  1 December, 2016 at 10:04

  Som student har man inte alltid råd att ge bort särskilt dyra julklappar och detta kit är något som min syster skulle bli så himla glad för! Vore superkul att få ge det till henne :)

  Reply
 • Jeanette
  1 December, 2016 at 10:05

  Har bara tidigare använt budget varianter av hårprodukter och skulle gärna vilja prova lite exklusivare :)

  Reply
 • Sofia
  1 December, 2016 at 10:08

  Åh vad kul, jag älskar Maria Nila! Har redan shampoo, balsam och torrshampoo därifrån, men faktiskt ingen av produkterna du tävlar ut haha. Som vegan och djurvän är verkligen Maria Nila sjukt bra och allt dem gör för världen och just därför skulle jag vilja vinna!
  Kram

  Reply
 • Annika
  1 December, 2016 at 10:16

  Jag har hår, mycket hår! Det går åt spray när det ska lockas och jag älskar lockat hår!

  Reply
 • Nina
  1 December, 2016 at 10:18

  Jag är i desperat behov av bra hårprodukter! Är trebarnsmamma och den yngsta är snart tre månader och ammar, det gör att jag tappar hår som bara den och håret är alldeles platt och glanslöst. Även en stressad mamma vill vara fin och därför hoppas jag vinna detta.

  Reply
 • Simon
  1 December, 2016 at 10:26

  Har bara läst bra saker om denna produkt och detta märke. Det vore utan tvekan en grymt bra julklapp till min flickvän. Hoppas!

  Reply
 • Ingela
  1 December, 2016 at 10:34

  Skulle verkligen vara kul att vinna detta fina kit, har två tonårsdöttrar som använder mina produkter, och därför köper jag bara basic produkter. Håller tummarna

  Reply
 • emma persson
  1 December, 2016 at 10:39

  Jag vill vinna för mitt hår har blivit så långt, elektriskt och jag behöver bra produkter för att kunna styla till det. Viktigt för mig är att produkterna inte är testade på djur. <3

  Reply
 • Erica S
  1 December, 2016 at 10:47

  Jag har precis investerat i en ghd locktång och det ända som saknas är ju såklart att få lockarna att hålla genom alla julfester och partyn i december!

  Reply
 • Emma
  1 December, 2016 at 10:47

  Åh, jag skulle verkligen behöva vinna då mitt hår befinner sig i en nödsituation just nu. Årstiden i kombination med blonda slingor har gjort att mitt hår verkligen inte är sig själv och behöver omvårdnad av bra produkter.

  Reply
 • Anna Lundkvist
  1 December, 2016 at 10:56

  Torrt sprött hår som ett troll
  Mitt hår är verkligen utan kontroll
  Med produkter från Maria Nila skulle jag över burret vinna
  Och bli en vacker och hårfager kvinna

  Reply
 • Daniel
  1 December, 2016 at 11:01

  Om jag hade vunnit hade jag gett bort kitet till min sambo, som redan är så vacker – men viktigt för oss med produkter som görs på ett schysst sätt, vilket vi läst oss till är positivt kring Maria Nila.

  Reply
 • Emma
  1 December, 2016 at 11:03

  Ååååh jag älskar hennes produkter, de luktar så himla gott! Jag har letat efter en spray som inte torkar ut håret, speciellt nu i vintertid när det blir så torrt ute. Denna vore ju perfekt! Jag vill kunna bära upp lockar även i vinter och att de ska hålla hela dagen lång! Moussen skulle jag ge till min mamma som har svårt att få volym i håret. Hon skulle bli superduperglad (det skulle jag också) ^^ kramar

  Reply
 • Sabina Fontana
  1 December, 2016 at 11:08

  Hej Isabelle.

  Om jag vann skulle mitt hår må,
  då det nu åt alla håll stå.
  En spray när jag har hästsvans,
  skulle ge mitt hår en väldig glans.
  Hoppas första dagen i december blir underbar,
  och även alla andra dar!

  Reply
 • Carolina Åhsberg
  1 December, 2016 at 11:13

  Det här skulle vara perfekta vinsten till min dotter som låångt hår har, att bara borsta genom det gör att inget hår snart blir kvar. Det skall piffas och grejas helst varje da’ – med denna vinst skulle min dotter grymt nöjd få va!

  Reply
 • Susanne
  1 December, 2016 at 11:35

  Använder inga hårprodukter sedan ett halvår eftersom jag bara vill använda bra grejer.
  Med dessa produkter skulle jag nog kunna få vara skitsnygg över jul- nyår och ett långt tag efter det!
  Har aldrig testat detta märke förut så det vore toppen med denna vinst!!!

  Reply
 • Emelie B
  1 December, 2016 at 12:12

  Nu när ällt är så grått och tråkigt är det lätt att man dras med i det, man vaknar upp på morgonen i det mörka värdet och har knappt ork till att fixa sig! Sminket vill inte samarbeta, klädstilen och inte heller håret! Därför hade jag mer än gärna velat vinna detta kit då jag åtminstone skulle få lite snyggt hår och en vinterpepp till vardagen. Håller tummarna. Kram :)

  Reply
 • Lotta
  1 December, 2016 at 12:51

  Om jag vinner kommer jag att ge det till min dotter. Hon är femton och har börjat upptäcka smink och hårvård. Med det här hade hon kunnat göra lite fina frisyrer!

  Reply
 • Hannah
  1 December, 2016 at 13:02

  Mitt hår hänger alldeles platt, jag är student, och vegan!! Att vinna det här kitet från Maria Nila vore drömmen för både mitt hår, min plånbok, och mitt samvete haha.

  Reply
 • Christine
  1 December, 2016 at 13:04

  Som gravid blir mitt hår frissigt och torrt, än värre när det är dags att amma. Önskar mig bra hårvårdsprodukter som jag därför kan använda för att hjälpa håret och vara så skonsamt mot det som möjligt.

  Reply
 • annsophie
  1 December, 2016 at 13:24

  På mitt omöjliga hår är det svårt att få pli,
  men med detta kit vet jag att jag så fin skulle bli.
  volym och en underbar glans,
  snälla tomten och Isabelle ge mig en chans!
  Jag håller mina tummar att jag har lite tur,
  så att min frisyr klarar julen med bravur

  Reply
 • Roxanne Munoz-Rytting
  1 December, 2016 at 13:26

  Åh! Som mammaledig med föräldrapeng finns det inte ekonomiskt utrymme att “unna sig”. Jag älskar Maria Nilas produkter och mitt skatbo till hår hade verkligen uppskattat att vinna dem!

  Reply
 • Linnea
  1 December, 2016 at 13:28

  Hej!
  Jag vill vinna för att jag har länge velat testa Maria Nilas hårvårdserie men aldrig tagit tag i det. Jag har hört att om man en gång prövar så blir man helt fast :)

  Reply
 • My
  1 December, 2016 at 14:37

  Hej, precis vad jag behöver till mitt bångstyriga hår. Maria Nila står för perfektion precis vad jag vill uppnå ;D

  Reply
 • Julia
  1 December, 2016 at 14:38

  Jag vill verkligen vinna för att jag ska kunna styla mitt ostyriga hår till jul, nyår och vinterns alla fester! Älskar Maria Nilas produkter och de har alltid funkat för mig men har faktiskt inte testat på dessa tre produkter så det hade varit så kul och jag behöver verkligen dem just nu!

  Reply
 • Marie hammarling
  1 December, 2016 at 14:40

  Härlig vinst som jag gärna skulle vinna å ge bort till min syster❤

  Rimmet på paketet blir detta:
  Till sommaren ska två bli tre
  Å helt fantastisk blir ju de
  Med svullna fötter å tår
  Förtjänar du iallafall fantastiskt hår
  Ta ett härlig bad å vila
  Tvätta håret med schampoo från Maria nika
  Veganskt till 100 procent
  Hoppas du ska gilla denna present
  God Jul!

  Reply
 • Marie hammarling
  1 December, 2016 at 14:46

  Vilken härlig vinstdenna skulle jag gärna vinna å ge bort till min lillasyster i julklapp och rimmet på paketet blir:

  Till sommaren ska två bli tre
  Å helt fantastisk blir ju de
  Med svullna fötter å tår
  Förtjänar du iallafall fantastiskt hår
  Ta ett härlig bad å vila
  Tvätta håret med schampoo från Maria nila
  Veganskt till hundra procent
  Hoppas att du ska gilla din present.
  God jul

  Reply
 • Sanna Johansson
  1 December, 2016 at 15:08

  Jag skulle bli så glad om jag vann detta kit från Maria Nila! Har haft ett tufft år med mycket stress och flera känslomässigt tuffa händelser som påverkat mig. Men jag har rest mig gång på gång och gått vidare! Därför vore detta en perfekt julklapp till mig själv. Då jag kan få starta det nya året med en snygg nyårs frisyr, med nya härliga produkter! Skulle kännas som en fantastisk och lyxig start på 2017!
  God Jul & Gott nytt år! :-)

  Reply
 • Malin
  1 December, 2016 at 15:10

  Jag vill vinna detta kit till min mamma för hon tycker om att alltid fixa sitt hår och använder sig av diverse produkter men verkar aldrig hitta något hon är nöjd med och tycker är prisvärt! Tror inte att hon har testat Maria Nila, men jag ar väldigt nöjd med shampoo och balsam som jag provade från märket, så det skulle vara kul att få vinna detta styling kit till henne så hon kan få prova! :)

  Reply
 • amy
  1 December, 2016 at 15:26

  Hej !

  För det första; vilken bra julkalender! Jag läser redan din blogg men nu blir det ännu roligare att kika in.

  Nu till det andra; mitt hår är verkligen helt förstört.. av detta väder, plattning, färgning…ja.. u name it. Det mesta som kommer verkar mitt hår missgynnas av. Allt, förutom Maria Nila produkter. Det blir, tro eller ej, bättre kvalite på mitt förstörda hår av deras produkter. Innan jag upptäckte detta märke hade jag bara som alternativ att klippa mig riktigt kort. Alltså tycker jag att deras produkter är jättebra och en riktig succé! Jag skulle bli så himla glad av att vinna detta kitt och prova fler av deras masterpieces.

  Kram,

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  1 December, 2016 at 15:30

  När man tar hand om andra hela dagarna både hemma och på jobb så skulle det sitta fint med en pampring av min kaluffs :)

  Reply
 • Josefin
  1 December, 2016 at 15:35

  Så himla bra lucka!
  Efter mycket plattning o lockning har det resulterat i slitet hår,
  jag har provat olika värmespray, men inget bra resultat man får.
  Sen när jag tränar faller babyhåret ut,
  inget hårspray håller och pengarna börjar ta slut!
  Sen hade en volymgivande mousse verkligen varit ett plus,
  hade gett min frisyr en stor skjuts!
  Så nu står jag här med slitet hår utan volym eller något spray,
  därför hade detta kit verkligen räddat mitt hår och mig!

  Reply
 • Malin Eriksson
  1 December, 2016 at 15:42

  Jag har fått två barn nu i ganska tät följd och känner mig mer sliten än någonsin. Jag var och klippte mig samt färgade håret idag för att få känna mig lite piggare så detta kit passar ju perfekt nu! Det kan säkert ge mig en extra boost :)

  Reply
 • Ronja Holmgren
  1 December, 2016 at 15:48

  Jag får aldrig kontroll på mitt hår och det känns som jag försökt hitta bra produkter men misslyckats om och om igen. Jag har hört bra om Maria Nila och skulle vilja ge en chans till detta set så att mitt hår kan få den bästa upplevelsen i sitt och mitt liv. :)

  Reply
 • Eva
  1 December, 2016 at 15:57

  Jag vill vinna för att jag har “världens mest svenska hår” – tunt och fint… Här i skåne där det alltid blåster och är småregnigt, behöver mitt hår all hjälp som finns för att behålla lite volym – jag har hört att detta skall vara det bästa!!!

  Reply
 • Maria
  1 December, 2016 at 15:59

  Jag skulle vilja vinna för jag har alltid velat testa Maria Nilas produkter eftersom jag har hört att de är så bra men med ett studiebidrag på 1050 kr i månaden räcker det inte till och det brukar oftast bli icas hårprodukter som hamnar i korgen. Dessutom är det ju lite extra skojsigt eftersom jag också heter Maria. Ha en härlig dag!

  Reply
 • Kristina Ström
  1 December, 2016 at 15:59

  Håret spretar åt alla håll,
  jämt ser jag ut som ett Mulle-troll!
  Till jul vill jag uppleva glamour och glitter,
  med Maria Nilas produkter vet jag att lockarna sitter!

  Reply
 • Kristina Ström
  1 December, 2016 at 16:04

  Håret spretar åt alla håll,
  jämt ser jag ut som ett Mulle-troll!
  Till jul vill jag uppleva glamour och glitter,
  med Maria Nilas hjälp vet jag att lockarna sitter!

  Reply
 • Rebecca
  1 December, 2016 at 16:13

  Jag älskar Maria Nila och har använt det till och från i flera år nu! Älskar att testa nya produkter till mitt hår och skulle så gärna vilja vinna detta kit <3

  Reply
 • Kristina
  1 December, 2016 at 16:15

  Finnes:Tunnt mjukt och flygit vinterhår
  Söker: Bra stylingprodukter
  Hoppas på tur för att kunna ta av mössan i vinter!

  Reply
 • Farangiz Rezaii
  1 December, 2016 at 16:26

  Ärligt talat om jag vinner det så skulle ge bort det som Julklapp till min kära … som är så hårfixerad och själv skulle hoppas på anra chans av Damernas tomte

  Reply
 • Sara
  1 December, 2016 at 16:27

  Har provat schampo och balsam från Maria Nila och gillade det starkt! Det skulle vara kul att testa deras stylingprodukter också.

  Reply
 • Evelina
  1 December, 2016 at 16:27

  En och en annan lock lyser gyllene på min hjässa
  att få dem på plats är svårt, kanske går det med dessa?
  Att använda billig giftigt trams är jag inte för,
  kanske faller jag ihop och dör?
  Nej tacka vet jag Maria Nila,
  som låter mitt oroliga huvud få vila

  Reply
 • Astrid
  1 December, 2016 at 16:40

  I nuläget använder jag Maria Nilas schampo och balsam och är hur nöjd som helst! Både med doft och resultat. Skulle absolut inte ha någonting emot att få testa fler av hennes produkter!

  Reply
 • Cecilia Andersson
  1 December, 2016 at 16:43

  Vill vinna då detta är precis vad mitt hår skulle behöva. Började studera i höstas och de få pengar som blir över går till saker barnen behöver. Hade varit härligt att få lite lyx till sig själv

  Reply
 • Anna
  1 December, 2016 at 16:48

  jag pluggar dubbel heltid o är ensamstående mamma till min lille son så jag behöver denna för att fräscha till mig på morgonen :)

  Reply
 • Sophie Olsson
  1 December, 2016 at 16:50

  Skulle jag vinna detta underbara kit, skulle jag ge bort det till min kusin som är vegan som är en världens bästa kusin som bör bli bortskämd med lite vardagslyx eftersom hon nyss separerat och behöver lite uppmuntran.

  Reply
 • Jeanette Samuelsson
  1 December, 2016 at 16:50

  Jag vill vinna för att jag vill ge bort detta till min syster som har problem med få till håret de skulle vara så rolitg ge henne något sån här fin present. För jag älskar henen då hon ställt upp för mig alltid! Ge henne något tillbaka

  Reply
 • Elin Hansson
  1 December, 2016 at 17:01

  Mitt hår liknar numera mer ett påskris,
  Att det är långt till påsk är ju olyckligtvis.
  Vill känna mig fin inför stundande jul,
  Detta ständiga trassel är allt annat än kul.
  Hoppas Maria Nila kan hjälpa mitt tråkiga hår,
  Om jag detta lyxiga hårset från lucka ett får!

  Reply
 • Amanda
  1 December, 2016 at 17:02

  Jag har sedan länge velat testa dessa produkter, men hat inte haft ekonomi för att käpa.

  Reply
 • Per-Åke
  1 December, 2016 at 17:32

  Min sambo älskar Maria Nilas produkter så jag hoppas att få kunna göra henne glad!

  Reply
 • eija
  1 December, 2016 at 17:46

  detta skulle bli en julgåva till min syster
  hon är värd ett lyxigt kit
  och detta tror jag blir en riktig hit

  Reply
 • felicia
  1 December, 2016 at 17:53

  Har testat maria nilas hårbomb, sååååå bra! rekomenderar verkligen!
  Eftersom studentplånkan tinar sakta men säkert bort nu i juletid (inte för att det är speciellt bra annars men…) hade det varit trevligt att få lite hårfix att fräscha upp fjunen på skallen med! =)

  Reply
 • noomi
  1 December, 2016 at 17:53

  Så kul med lite nytt till jul,
  och få ett fantastiskt hår utan strul.

  Reply
 • Susanne
  1 December, 2016 at 17:53

  Jag jobbar i kök och gömmer håret under mössa hela dagarna så då är det kul med bra produkter att fixa till håret med igen

  Reply
 • Felicia Andersson
  1 December, 2016 at 17:56

  Som en tjej med platinablondt hår så behöver man otroligt mycket styling produkter! Ni som har blekt hår vet exakt! Jag skulle vilja prova några nya produkter då jag inte hittat någon favorit produkt än. Som en fattig student har man inte råd att köpa det själv heller tyvärr haha. Skulle bli som en super rolig julklapp till mig!

  Reply
 • Lindha
  1 December, 2016 at 17:56

  Åhhh! Vilken lucka! Jag önskar så gärna vinna. Mitt hår skulle verkligen behöva sig en dunderkur efter min graviditet som fullkomligt förstörde mitt hår. Jag skulle bli så lycklig!

  Reply
 • Clara Svensson
  1 December, 2016 at 17:57

  en vinst för mig som student hade varit ovärderligt bra. Håret blir bortprioriterat bland stress och liten budget. Detta hade kunnat glädja mig så mycket!

  Reply
 • Martina
  1 December, 2016 at 18:04

  Jag testar just nu Maria Nilas Head & Hair Heal Mask och skulle tycka det vore riktigt kul att få prova på fler produkter från samma serie. Älskar att de är veganska!

  Reply
 • Sofie Andersson
  1 December, 2016 at 18:04

  Ibland vill man gråta, för ibland är vackert hår en stor gåta. Tycker jag mest har ett trist rufs. Ibland vill man ha nån annans kalufs. Men nu hoppas jag på denna chans. Tänk att återfå sin forna glans.

  Reply
 • Katrin Lilja
  1 December, 2016 at 18:07

  jag tänker inte böna eller be om varför jag ska vinna. Men jag är en skönhetsjunkie till kvinna. Maria Nila vinner utan tvekan bäst i test. Därför vill jag lucka nummer 1 vinna mest.

  Reply
 • Madelen Andersson
  1 December, 2016 at 18:08

  En underbar start på ett nytt år
  Att fixa och styla sitt kära hår
  med Maria Nila, en kvalitetsprodukt
  Med bra funktion och härlig lukt
  God jul och gott nytt år!

  Reply
 • Sofie Altuntas
  1 December, 2016 at 18:08

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mamma ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös
  vi har bott långt ifrån varandra i många år,
  så saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med fina presenter kan skämma bort,
  speciellt ett härligt hårstylingskit av bästa sort,
  så nu håller jag tummar och tår,
  att min mor snart en överraskning får

  Håller tummarna <3

  Reply
 • Sanna
  1 December, 2016 at 18:10

  Pågrund av mitt torra, slitna hår.
  Skulle jag bli överlycklig om jag detta hår-kit får
  Ja, detta skulle verkligen för håret göra susen
  Om jag vann skulle jag bli lycklig till tusen

  Jag har precis tagit ur min hårförlängning och sett att mitt riktiga hår är helt slitet och helt förstört så det här lyxiga kitet skulle verkligen rädda mig.

  Reply
 • Ida
  1 December, 2016 at 18:14

  Maria Nila gör underverk för mitt hår när det är vinter. Torrt och flygigt blir glansigt och återfuktat. Med detta underbara kit får jag de finaste lockarna långt på vårkanten.

  Reply
 • Caroline L
  1 December, 2016 at 18:16

  Jag fyller år på juldagen och vill ha en fin present.

  Reply
 • liina
  1 December, 2016 at 18:17

  Att få fint och stylat hår är en dröm för en småbarnsmamma!

  Reply
 • Louise Gustavsson
  1 December, 2016 at 18:23

  Jag vill vinna för att jag är så fruktansvärt snål när det kommer till hårvård. Jag unnar mig själv väldigt sällan produkter till håret, och det resulterar givetvis i ett frissigt, torrt och elektriskt vinterhår. Så detta skulle passa perfekt för mig just nu, så jag slipper gå med uppsatts hår varje dag!

  Reply
 • Marianne
  1 December, 2016 at 18:29

  Vore toppen att vinna hårprodukter man inte använt förut.

  Reply
 • Titti skarp
  1 December, 2016 at 18:30

  hej
  har börjat fått längd på mitt hår och letar efter bra produkter och dessa har jag aldrig testat så vore trevligt att finna nya produkter
  håller mina tummar hårt

  Reply
 • Annika
  1 December, 2016 at 18:34

  Min arbetskamrat kallar mig för “skogstroll”… Jag behöver verkligen något som kan tygla lockarna!

  Reply
 • Patricia
  1 December, 2016 at 18:36

  Kunde inte ha blivit en bättre första lucka. Detta är precis vad jag behöver nu i vintertid när mitt hår har blivit av sämre kvalité. Jobbar på förskola och är ute nästan hela dagen så håret tar stryk av kylan. Mitt hår har även blivit sämre pga min järnbrist och b12 brist, vilket är så trist. Har tidigare testat några av hennes produkter och dem funkade underbart på mitt hår. Så jag håller alla tummar och tår att just detta ska bli min julklapp så att jag får använda dessa fantastiska produkter igen och få tillbaka ett vackert hår.

  Reply
 • Pernilla Bjarnevi
  1 December, 2016 at 18:41

  Jag önskar att jag vann dessa fina produkter till min dotter som precis kommit in i tonåren och styling av håret är viktigt och då vore det perfekt med kvalitetsprodukter.

  Reply
 • Lisbeth Runesson
  1 December, 2016 at 18:42

  Låter perfekt att tämja mitt tjocka självlockiga hår med .

  Reply
 • Jenny-Anne Johansson
  1 December, 2016 at 18:44

  Jag är med i din fina kalender. Jag använder Maria Nila´s schampo och balsam och är supernöjd. Stylingprodukterna har jag inte testat men de väcker min nyfikenhet såklart för jag vill ha ordning på min kalufs.
  Glada decemberhälsningar Jennya

  Reply
 • Sofie
  1 December, 2016 at 18:44

  Jag har sparat ut mitt år i flera år OV-juniorer är det äntligen långt nog att göra något med. Men vad? Detta kit skulle definitivt komma till användning med alla nya stilar jag nu kan prova!

  Reply
 • julia
  1 December, 2016 at 18:45

  Med hjälp av Maria Nila kan jag bli en veckrare kvinna
  tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Lite nya hår produkter, speciellt till studenten skulle göra min dag
  det vore väl välbehövligt tycker jag.
  Så nu håller jag tummarna för jag har turen på min sida och hoppas av omgivningen av mitt tråkiga utseende ska slippa lida.

  Reply
 • Paola
  1 December, 2016 at 18:46

  Jag vaknar på morgonen och sliter mitt hår:
  – Jag ser inte klok ut, ej mer till jobbet jag går.
  Ingen volym, bara sprött, så platt och så fult.
  Jag tror jag ger upp och färgar det gult.
  Nej, nu ska jag ta det lugnt, från Maria Nila kommer räddningen snart.
  Och då blir mitt spindelbenstunna hår alldeles underbart!

  Reply
 • Michaela
  1 December, 2016 at 18:47

  Om det är något som jag är nöjd med på mig själv så är det mitt hår och det lägger jag gärna tid och pengar på. Fick en frisörtid i födelsedagspresent av min sambo och det vore kul att kunna känna sig lika fin som man gör efter ett besök hos frisören, med hjälp av rätt produkter. Håller tummarna! :D

  Reply
 • Anna
  1 December, 2016 at 18:52

  Jag vill vinna, för skulle få ordning på mitt torra trollhår så att det kan bli till ett Disney prinsessa hår. Sånt hår som man ser i sagor som kan bli till ens verklighet och gör att man känner sig vackrare i vintermörkret.

  Reply
 • Victoria
  1 December, 2016 at 18:55

  Det vore drömmen för mitt platta livlösa hår!:D

  Reply
 • Sofia
  1 December, 2016 at 18:59

  Att vara partysnygg är min grej och med dessa produkter i handväskan kommer jag att göra succé på klubbarnas dansgolv!

  Reply
 • Eva-Britt Sandström
  1 December, 2016 at 19:02

  Extreme spray skulle sitta fint i blåsiga Göteborg. Absolut.

  Reply
 • Sandra
  1 December, 2016 at 19:04

  Anledning varför jag vill vinna är för att tycker mitt hår är alldeles för platt och tråkigt, med detta set skulle jag kunna ge mitt hår mycket mer volym och snygga till det. Ni vet ju hur mycket håret gör för en!

  Reply
 • helene gustavsson
  1 December, 2016 at 19:06

  ensam arbetslös o sjuk glad om jag har tak över huvudet o mat på bordet jobbar 6 mån praktik sen hejdå sen nytt ställe men ingen lön för mig. Skulle bli glad för detta kit

  Reply
 • julia
  1 December, 2016 at 19:10

  Med platt och tunt hår så hade både jag och mitt hår blivit superglada om jag vann :)

  Reply
 • Jessica Holmlund
  1 December, 2016 at 19:11

  Lite nya fräscha Maria Nila produkter till mitt vintertrötta hår skulle göra susen.

  Reply
 • Selma Sabet
  1 December, 2016 at 19:12

  Åh Isabelle detta är min dröm ska du veta..
  Ska man hitta ett bättre alternativ till hårprodukter får man länge leta! ‍♀️
  Mitt hår blir på vintern så torrt, frissigt och livlöst!
  Jag vet inte varför men det känns just nu så hopplöst
  Därför skulle det vara så kul att få prova allt det
  Kanske Isabelle- och Maria Nila-tomten mig det vill ge

  Reply
 • Maja
  1 December, 2016 at 19:15

  Vore jätte kul att vinna! En lyxig julklapp till sig själv.

  Reply
 • irene
  1 December, 2016 at 19:16

  Å vad glad mitt hår skulle bli med detta braiga kit

  Reply
 • Solbritt
  1 December, 2016 at 19:17

  Mitt hår behöver något som håller det på plats och gör det vackert också.

  Reply
 • Ann-catrine Andersson
  1 December, 2016 at 19:18

  Hej :) Skulle så gärna vilja testa dessa produkter då min favorit från Klippoteket har slutat tillverkas och jag har provar flera som jag inte gillar. Med vänlig hälsning Anki

  Reply
 • Beatrice B
  1 December, 2016 at 19:19

  Med denna planets plattaste frilla jag uppenbart behöver
  volymprodukter från Maria Nila för att att skina. ;)

  Reply
 • Annika
  1 December, 2016 at 19:21

  Med detta kit
  blir varje dag en hit.
  Både form och färg tilltalar mig.
  Vilken underbar start på dagen så säg.
  Frisyren håller hela dagen
  natten ej undantagen…

  Reply
 • Anje
  1 December, 2016 at 19:22

  Rosor är röda, violer är blå.
  men när en skata kan bygga bo uppå,
  behöver jag styla mitt hår på toppnivå

  Reply
 • Anneli
  1 December, 2016 at 19:23

  Jag älskar Maria Nilas produkter

  Reply
 • Jenny
  1 December, 2016 at 19:26

  Det hade varit jätteroligt att vinna detta kitet
  Speciellt eftersom jag redan använder mig av dem :)

  Reply
 • Nadia
  1 December, 2016 at 19:29

  Hej!
  Jag önskar mig gärna dessa i julklapp då jag har problem att få volym i mitt hår och det blir slitet, med dessa produkter blir jag fin till julafton. God Jul! :)

  Reply
 • Sanna
  1 December, 2016 at 19:29

  Jag skulle bli överlycklig om jag fick ett kit från Maria Nila som kunde väcka liv i mitt torra, trista hår. Med lite glansigare och fylligare hår får jag lite mer glädje i min vardag

  Reply
 • Anna-Märta Stålnäve
  1 December, 2016 at 19:30

  Inför vinterns alla fester vill jag gärna vara snygg i håret med snygga uppsättningar men med mitt tunna fina skandinaviska hår blir det inte mycket till frisyr utan lite hjälp
  På traven. Det här kitet hade gett mig lite mer pang för pengarna och lite mer höjd i frisyrerna.

  Reply
 • Caroline
  1 December, 2016 at 19:31

  Jag ser lite ut som en hel flock med kråkor bor i mitt hår, har inte orkat ta hand om det alls. Men det är dags nu, och jag behöver lite hjälp på vägen!

  Reply
 • Hilda Skogh
  1 December, 2016 at 19:32

  Jag tycker att jag ska vinna ett lyxigt kit för att:
  Jag skulle vilja ge det till min mamma, vi bråkar ibland men anledningen är densamma
  Hon vill bara mitt bästa, jag vet att det är svårt att vinna men jag kan väl testa.
  Hon betyder verkligen allt för mig och jag är så glad över att få vara hennes tjej.
  Mamma skulle bli så glad och jag skulle göra allt för att få se den lyckan på julaftons dag.

  Reply
 • Johanna
  1 December, 2016 at 19:34

  Oh! De där snygga flaskorna skulle pigga upp både mitt badrum och mitt vintertrötta, frissiga hår. Jag hoppas hoppas hoppas!!!

  Reply
 • Victoria
  1 December, 2016 at 19:42

  Till min kompis skulle jag detta vilja ge
  Älskar att se henne glad och le.

  Reply
 • Violina
  1 December, 2016 at 19:44

  Åh, vilken fin vinst! Som frisörerna som ska ta sig an mitt bångstyriga hår säger: du har ett typiskt nordiskt hår!
  Alltså tunt, flygigt, fint. Nu när vi har kallt här uppe i norra Sverige måste mössan på när man är utomhus. Katastrofalt för håret! Det är platt, frisyren jag försökte föna till i morse finns det inte tillstymmelse till!

  Så det skulle vara helt fantastiskt att få vinna det här fina hårstylings-kitet, det skulle göra susen med mitt hår. Produkter med högsta kvalitet. Moussen skulle ge mitt platta hår volym och sprayen skulle göra ge frisyren stadga och göra att den håller en hel dag. Skulle bli så glad om jag vann!

  Reply
 • Jennifer
  1 December, 2016 at 19:46

  Jag vill vinna för att jag jobbar utomhus hela vintrarna. Det innebär slitet hår och såklart platt hår efter flera timmar med mössa. Vore toppen att få snygga till frillan lite när mössan åker av på eftermiddagen

  Reply
 • Sophie
  1 December, 2016 at 19:47

  Mitt hår består av några tunna få strå
  åtminstone ser det ut så
  Volym i massor behöver mitt hår
  av Maria Nilas produkter jag det får
  Hoppas på illusionen av ett rikligt hårsvall
  och att jag hamnar på tävlingens prispall

  Reply
 • Helen
  1 December, 2016 at 19:51

  Efter jobbat 12år som aupair/barnflicka både i Sverige och utomlands kan jag verkligen säga att mitt hår måste behandlas Nu ska jag äntligen slå mig ner till ro o starta min egen familj så skulle det inte vara helt fel att få behandla håret ordentligt innan alla gråa hår syns igen Blir lätt gråhårig att jobba med barn som jag gjort men är lätt värt det

  Reply
 • Amanda
  1 December, 2016 at 19:52

  Då mitt hår äntligen växt ut tillräckligt mycket för att jag ska kunna sätta upp det igen (med hjälp från ett antal hårnålar och spray) så vore det kul att kunna snygga till det lite extra! :)

  Reply
 • Maria Larsson
  1 December, 2016 at 20:00

  Som allergiker får jag vara väldigt försiktig med vad jag använder. Urtekram kokosschampo och ekologisk hårfärg är vad jag använder. Allt som innehåller tex ppd ger svullnader och brännskador. Att få fram produkter som inte är testade på djur och dessutom är 100% veganska är oerhört viktigt. Allergierna ökar, men det är inte så konstigt med alla kemikalier som finns i allt. Det här vore bra för att kunna styla mitt hår utan allergi.

  Reply
 • Jeanette
  1 December, 2016 at 20:00

  Hej! Med riktigt platt fris pga typiskt skandinaviskt hår vore lite Maria Nila toppen för att rädda håret både för vardag och festligheter. Unnat mig deras inpackning och så otroligt nöjd så vore en fantastisk vinst att starta 2017 med.

  Reply
 • Zandra Olsson
  1 December, 2016 at 20:01

  Jag hoppas på vinsten som håller håret i schakt
  så att jag står emot vädergudarnas makt.
  för när jag ibland lämnat på dagis och ska iväg på mitt
  är morgonens piff förgäves och jag undviker att i spegeln ta en titt

  Reply
 • Tova
  1 December, 2016 at 20:11

  Mitt hår är så olydigt att det riskerar att bli utan julklappar. Lite bra produkter kanske är en smart kompromiss =)

  Reply
 • Åse
  1 December, 2016 at 20:14

  Maria Nila är ett märke som gör allting rätt! Jag blir på bra humör bara jag ser flaskan med balsamspray.. åh nej, jag menar, jag BLEV.. alltså jag har ingenting av Maria Nila hemma just nu, eftersom jag försöker göra slut på lite andra produkter – tyvärr sämre, men inköpta för att de var billigare. Men jag saknar Maria Nila hemma, det är helt ärligt det bästa hårvårdsprogrammet out there! Man blir stolt att vara svensk – och snygg också ;) Skulle vintertrötta jag vinna detta fantastiska kit skulle hela jag lysa upp – och dofta fantastiskt!

  Reply
 • Victoria Sparr
  1 December, 2016 at 20:14

  Mitt tjocka självlockiga hår är en utmaning att styla, hittills har jag inte hittat något som tämjer mitt hår en hel dag. Kanske dessa produkter kan vara lösningen? Vore spännande att prova.

  Reply
 • Karin Larsson
  1 December, 2016 at 20:14

  Efter snart tre år som deltidsstudent har mina stackars slantar gått till det allra nödvändigaste och jag har inte direkt kunnat ta hand om mitt yttre. Detta märks inte minst på mitt hår som mest ser ut som om det skulle sitta på ett penntroll! Jag har dessutom blivit bjuden på bröllop i december så om jag vann det fina setet från Maria Nila så skulle jag i alla fall kunna fixa en snygg frisyr! <3

  Reply
 • Jacquline wendel
  1 December, 2016 at 20:15

  Har precis lagt en hel förmögenhet på att färga håret hos en ordentlig frisör och är sååå nöjd. Nu skulle jag behöver bra produkter så jag kan styla de också

  Reply
 • Amanda
  1 December, 2016 at 20:18

  Perfekt till att fixa fina julfrisyrer! :D

  Reply
 • Malin Jensen
  1 December, 2016 at 20:18

  ÅH! Jag har slitit som ett djur denna höst och börjar äntligen få lite kvitto på hårt jobb. Men både hy och hår har fått lida, så att få unna sig lite lyxiga produkter hade ju varit klockrent. Då kanske jag kan försöka bli lite mer människa igen…?

  Reply
 • Ida Erlandsson
  1 December, 2016 at 20:20

  Efter två täta graviditeter har jag tappat mycket hår. Nu börjar det äntligen stanna av och jag vill ge mitt hår så mycket kärlek det bara kan få!

  Reply
 • Malin
  1 December, 2016 at 20:21

  Har alltid velat testa Maria Nilsson produkter. Har hört så mkt bra! Mitt hur skulle verkligen behöva lite volym

  Reply
 • Inez
  1 December, 2016 at 20:21

  Hej :)
  Jag skulle vilja vinna för jag behöver lite styling-produkter i mitt liv. Håller på att spara ut min gamla page och fokuserar mycket på hårvård. Mycket oljor och inpackningar blir platt och slickat hår haha. Med lite stylingprodukter hade jag kanske kunnat få till en någerlunda frisyr tills jag når drömhåret !

  Reply
 • Hanna
  1 December, 2016 at 20:21

  Mitt hår behöver kärlek. Och vad passar inte bättre än dessa produkter då min son heter Niila precis som detta varumärke.

  Reply
 • Sara
  1 December, 2016 at 20:24

  Tjockt rakt hår är för många en dröm,
  men att få en locka att stanna kvar, bara glöm, glöm, glöm!
  Volym som stannar kvar när du gått utanför din dörr,
  en omöjlighet, i alla fall förr.
  När vännerna frågar: hur kan du gå runt här och smila
  då svarar jag bara Maria Nila, Maria Nila, Maria Nila…

  Reply
 • kexin
  1 December, 2016 at 20:25

  Prövade på den ultratrendiga gardinluggen och har svårt att hålla den på plats, detta hade varit perfekt!

  Reply
 • Therese
  1 December, 2016 at 20:27

  Har inte provat så mycket av Maria Nila ännu, så allt är av intresse

  Reply
 • Alice Wentzel Blank
  1 December, 2016 at 20:29

  Mitt hår är kaotiskt just nu. Platt och livlöst med kluvna hårtoppar och stora tovor i nacken vid dagens slut. Jag vill ta tag i det, verkligen. Det finns bara ett problem: jag är pank. Jag skulle uppskatta de här produkterna så himla mycket. Om jag vinner ska jag ta mig själv i kragen. Låta en kompis klippa av håret och sedan börja stajla det, ge det volym och liv igen. Jag skulle må så mycket bättre om mitt hår mådde bättre. Och eftersom jag inte har råd att köpa några bra produkter hoppas jag att jag vinner den här tävlingen!

  Reply
 • Denisa
  1 December, 2016 at 20:33

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte har något sådant där kit! Stylar aldrig håret med produkter helt ärligt, så det skulle vara superkul att få hem det dära! God Jul

  Reply
 • charlotte gunnarsson
  1 December, 2016 at 20:34

  Har äntligen fått riktigt långt hår, vilket jag är lycklig över. Nu är det bara så att jag har gått o blivit lite tråkig i håret. Har aldrig några produkter i det, vilket jag vet man behöver för att få den där rätta looken eller glansen man vill åt. Så jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann dessa fina produkter, så jag kunde få glänsa lite i Jul:).

  Reply
 • Diana
  1 December, 2016 at 20:34

  Vill ge detta som julkapp till min dotter snäll mamma som jag är :-)

  Reply
 • iris
  1 December, 2016 at 20:34

  Åh! Jag har precis färgat håret blont och är i behov av lite vinternäring!!

  Reply
 • Jeanette R
  1 December, 2016 at 20:35

  Maria Nila är mitt hårs bästa vän, men vinstprodukterna har jag inte hunnit prova…än!

  Reply
 • Christina
  1 December, 2016 at 20:35

  Jag har i hela mitt liv haft långt hår, långt och ganska ofta slitet men ändå älskat det -och livrädd för att klippa av det då en del av personligheten lite satt i håret. I går fick jag nog på allt trassel och slitage och tog mod till mig -jag klippte en long bob! En helförändring och en nystart med andra ord men även mer krävande kring stylingprodukter. Det var det bästa jag gjort på riktigt länge och det skulle vara fantastiskt att vinna detta kit så att jag kan styla min nya fräscha frisyr på ett bra och lite lekfullt sätt!

  Reply
 • Elin Andersson
  1 December, 2016 at 20:36

  Jag skulle vilja ge bort detta till min vän som är en djurrättskämpe. Veganska produkter är underbart bra och passar henne som är just vegan. Hon är värd det!

  Reply
 • Dorota
  1 December, 2016 at 20:37

  Hej. Efter alla mina blekningar och liv som småbarnsmamma mitt hår är torra och behöver riktig bra produkter så jag kan känna mig fin på nyårsafton. Maria Nils kan göra en mirakel för mitt hår

  Reply
 • Emelie
  1 December, 2016 at 20:39

  Jag älskar Maria Nilas produkter. Ett grymt plus är att det är ett företag som är vegan! Hade älskat att vinna det här kittet

  Reply
 • Elin Andersson
  1 December, 2016 at 20:40

  Vill ge bort det här till min vän som är djurrättskämpe. Hon är vegan och det här passar således perfekt. Heja Maria Nila som inte djurtestar, det är inte värt att vara fin om det innebär att djur ska behöva lida!

  Reply
 • Gunilla
  1 December, 2016 at 20:40

  Mitt självlockiga hår behöver extra hjälp nu till jul- därför vore denna lilla julklapp till mig själv så kul!

  Reply
 • Kattis S
  1 December, 2016 at 20:43

  Mitt hår är så vintertrött just nu, svårt att styla och just nu är jag glad att man kan gömma håret i mössan! Skulle må bra av att få känna mig snygg i håret med dessa toppenprodukter!

  Reply
 • Patricia
  1 December, 2016 at 20:45

  Vill vinna denna då mitt hår verkligen inte går att styla annars, dessutom är mina pengar slut (handlar julklappar)

  Reply
 • Barbro
  1 December, 2016 at 20:45

  Går omkring i livlöst hår
  där sjukdom satt sina spår
  skulle må bra av volym och glans
  och slippa ha håret i svans!

  Reply
 • Anna-Carin Lingsberg
  1 December, 2016 at 20:47

  Snyggt kit från Maria Nila
  perfekt för mitt hår när jag ska stila!

  Reply
 • Birgitta
  1 December, 2016 at 20:49

  Mousse med volym, behövs för att hålla mina strån från skyn.
  Jag fixar och stylar utan resultat , skulle behöva ny produkt som ger det fart.
  Lite stadga i “barret” vore kul. Det låter som nått jag vill ha till jul.

  Reply
 • Elise
  1 December, 2016 at 20:49

  Det här kitet hade varit perfekt att vinna för att få den där lilla vardagslyxen och produkter till att få styr på mitt annars så ostyrliga hår!

  Reply
 • Anna-Carin Lingsberg
  1 December, 2016 at 20:51

  Snyggt kit från Maria Nila
  Perfekt för mitt hår när jag vill stila!

  Reply
 • Anna
  1 December, 2016 at 20:52

  Mitt nordiska barr kräver sin omsorg. Tro mig, annars barrar jag

  Reply
 • Johanna
  1 December, 2016 at 20:56

  Jag är en småbarnsmamma som inte unnat mig något så lyxigt på flera år.. I brist på bra produkter sitter håret i en ständig knut på huvudet och jag vet längre inte vilka produkter jag bör använda till mitt tunna tråkiga hår. Kanske kan det här bli chansen till att få en frisyr igen :)

  Reply
 • Christina Frisberg
  1 December, 2016 at 20:57

  Hoppas till tusen på härliga produkter så man får lite fason på det sönderslingade håret , kanske bli fin inför det kommande nya året 2017 ;)

  Reply
 • Hilma
  1 December, 2016 at 20:59

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag skulle behöva något riktigt bra produkter som är vårdande för håret. Jag har väldigt långt och tjockt hår så det skulle vara så kul få prova dessa produkter. Jag har inte råd att köpa dem så det vore en dröm att få dessa som en tidig julklapp!

  Reply
 • Veronica
  1 December, 2016 at 20:59

  OJ vad jag skulle behöva detta i mitt badrumsskåp! Det senaste året har jag inte köpt en enda pryl till mig själv utan istället har jag lagt alla pengar och all fokus på min nyfödda son. En nyfödd innebär att jag knappt hinner duscha på dagarna och att ha bra produkter att använda känns som världens lyx. Detta kit skulle göra mig så.himla.glad!

  Reply
 • Cornelia
  1 December, 2016 at 21:06

  Mitt hår är så glatt och tungt, vilket gör det svårt att styla. Har ännu inte hittat någon produkt som funkar.

  Reply
 • Rebecca Karlsson
  1 December, 2016 at 21:09

  Önskar vinna detta fina kit till mig själv. Som småbarnsmamma blir det inte så ofta man får chansen att fixa frisyren men dessa produkter skulle underlätta och dölja lite trötthet kanske :)

  Reply
 • Nina Ed
  1 December, 2016 at 21:12

  Maria Nila, helt vegansk stylingprodukt som känns exklusiv!
  Perfekt för mitt hår som lever sitt eget liv.
  Är något jag verkligen skulle gilla
  så är det att slippa gå till skolan i Stig-Helmer-frilla!

  Reply
 • Ellinor
  1 December, 2016 at 21:12

  Vilken nice lucka! För mig är det jätteviktigt att produkterna inte testas på djur, och det är lite knepigt att hitta ibland. Detta fina setet hade blivit en ultimat julklapp till mig själv

  Reply
 • Maria
  1 December, 2016 at 21:13

  Åhh, jag behöver verkligen en kick för mitt hår, att jag unnade mig något dyligt var inte igår.
  Har inte gjort någonting för mitt hår på över ett år,
  en lyxigt set skulle ge mig en boost innan jag får gråa hår :-)

  Reply
 • Jessica Eliasson
  1 December, 2016 at 21:17

  Detta verkar ju toppen. Har det där tunna flygiga nordiska håret. Kanske är detta kit svaret på mina hårbekymmer. Hoppas!
  God jul!

  Reply
 • Mia Korch
  1 December, 2016 at 21:18

  Efter en graviditet har håret blivit så torrt och trött
  Tänk att få ha böljande volym, som är sött
  Då skulle jag svänga med håret betydligt mer
  Hoppas nu bara på denna vinster från er

  Reply
 • Sandra
  1 December, 2016 at 21:21

  Jag skulle jättegärna vinna detta sett. Just nu är jag inne i en period där jag känner mig så grå, tråkig och sliten – jag skulle mer än gärna piffa upp mig själv med detta :)

  Reply
 • MariaM
  1 December, 2016 at 21:30

  Hade varit gött att få lite hjälp för att kunna bli snyggare i håret :)

  Reply
 • Maria Karlsson
  1 December, 2016 at 21:31

  Spretigt och statiskt hår hela vinterhalvåret och känslan av att känna sig snygg på jobbet är borta.
  Fräsha lyxiga produkter för håret måste även boosta självförtroendet. Känslan av att känna sig snygg och självsäker kan bara utstråla positiv energi :)

  Reply
 • Marjut
  1 December, 2016 at 21:36

  Som de tidigare gångerna har jag även efter min tredje bebis tappat säkert hälften av mitt hår. Däremot har den envisa bebisfjun nu börjat dyka upp, inte bara på sonen utan även på mina tinningar. Kommer att behöva all hjälp som finns i världen för att få ordning på hårkatastrofen i januari då jag återgår till civilisation!

  Reply
 • Martina
  1 December, 2016 at 21:40

  Jag har ganska nyligen gått från svanklångt hår till axellångt och håret vill verkligen inte det jag vill. Så jag skulle vilja vinna för att få mitt hår i styr med mer liv, volym och stil!

  Reply
 • Johanna
  1 December, 2016 at 21:41

  Varje morgon jag vaknar med lockar,
  står åt alla håll och mig chockar.

  Tar lång tid att trixa och fixa,
  med dessa produkter jag kan mixa.

  Att platt eller att fixa vågor,
  blir med Maria Nila inga plågor.

  Med dessa är det jag som styr,
  kan gå ut i en snygg frisyr.

  Reply
 • Therese björnfot
  1 December, 2016 at 21:42

  Hela dagen som instruktör ska frippa hålla, på jobbet med knäböj, burpees, och på alla kunder jag ska kolla. Det går undan och när jag kliver ut öser regnet ner, nu är inte frillan på topp mer. Med spray och mousse från bästa Maria nila, kan jag lätt med drömfrippan stila!

  Reply
 • sofia hedin
  1 December, 2016 at 21:42

  med en hårkvalitet som är hopplös och en tunn plånbok är det hopplöst att få till ngn form av frisyr, istället är håret alltid platt och livlöst. Att få unna sig själv bra produkter av bra kvalitet törstar både jag och håret efter.

  Reply
 • Hanna
  1 December, 2016 at 21:45

  En vinst hade gett mig en anledning att ge håret lite extra kärlek, omtanke och tid. Vi vet alla att det är svårt att känna sig fin i övrigt om håret är på ända, så jag håller tummarna för att lite nya produkter som hade kunnat få motivationen att vända!

  Reply
 • Sara
  1 December, 2016 at 21:47

  Har nyss klippt av mig håret & behöver bra stylingprodukter så jag kan få det lika fint som när jag gick från frisören. <3

  Reply
 • Helena
  1 December, 2016 at 21:49

  Detta var en trevlig tävling minsann,
  hoppas på tur – åtminstone lite grann.
  Jag har osedvanligt tjockt hår med bra kvalité,
  men till och med den bästa stylist får inte håret att vara me.
  Och tro mig, jag har gått på fashion weeks som modell,
  men håret håller inte en längre kväll.
  Detta kanske blir min lösning för mitt midjelånga hår,
  tänkt om jag detta i tidig julklapp får!

  Reply
 • Michaela
  1 December, 2016 at 21:51

  Jag skulle verkligen uppskatta att vinna dessa då jag fullkomligt älskar Maria Nila!

  Reply
 • Farangiz Rezaii
  1 December, 2016 at 21:51

  Ärlig talat om jag vinner detta så skulle ge bort den som Julklapp ill min kära … som är så hårfixerad och själv skulle hoppas på andta chans från Damernas Tomte

  Reply
 • Lina
  1 December, 2016 at 21:52

  Äääääntligen är din julkalender igång! Har haft din blogg sparad som bokmärke såå länge & bara längtat till 1 december. Kände på mig att du skulle lotta ut grymma saker & redan nu ser jag att man inte lär bli besviken, wihooo! Jag skulle vilja vinna detta kit då mitt nyårslöfte är att ta hand om mitt hår & prioritera det mer. Vore så skoj att få testa dessa produkter! Stor kram <3 /Lina

  Reply
 • Maria
  1 December, 2016 at 21:54

  Mitt hår är hopplöst! Det är ingen mening att styla mitt hår då frisyren ändå är förstörd inom en timme. Lockarna faller ut, håret blir frissigt och platt, inget jag har provat hittills fungerar. Jag tar examen snart från socionomprogrammet och en fin frisyr på examensceremonin hade varit roligare än mitt annars platta och tråkiga hår.. Älskar Maria Nila’s produkter men just dessa har jag inte provat!

  Reply
 • elin
  1 December, 2016 at 21:58

  Jag har fått mig ett vågat ( och faktiskt helt underbart) kap av håret. Har länge haft en lång frisyr som jag aldrig kunnat styla på något bra sätt, men nu äntligen vågade jag klippa av mig till en page och möjligheterna till styling känns oändliga. Jag skulle älska att få experimentera med och prova på dessa lyxiga produkter!

  Reply
 • Joanna
  1 December, 2016 at 22:05

  Nybliven tvåbarnsmamma och ser således ut därefter… Jag och mitt hår behöver ett rejält lyft!

  Reply
 • Elizbeth
  1 December, 2016 at 22:05

  Alla goda ting är tre ….måste vara värt att pröva.

  Reply
 • Aimee
  1 December, 2016 at 22:06

  Jag behöver mer VOLUME!

  Reply
 • liselotte
  1 December, 2016 at 22:13

  Jag älskar hårprodukter, och helst att få testa nya och hitta nya favoriter

  Reply
 • Karin Grandin
  1 December, 2016 at 22:21

  Då jag fått mitt andra barn och tappat fruktansvärt mycket hår som har börjat växt ut igen så har jag halv långa tofsar i hela håret som är omöjligt att få ordning på så skulle vara himla kul att vinna detta och se om det hjälper att få till frisyren!

  Reply
 • Anne-Lie
  1 December, 2016 at 22:23

  Jag har problem med hårbotten och har precis blivit tipsad om Maria Nillas produkter – vore underbart att få möjligheten att pröva om dessa kan hjälpa mig :o)

  Reply
 • Matina Göljén
  1 December, 2016 at 22:23

  Skulle behöva lite jul lyster i håret mitt som är så dyster bubbla in det med Maria Nila skulle ge det lite vinter vila

  Reply
 • Ludvig Sandström
  1 December, 2016 at 22:29

  Jag är en vegan med hemskt trist frisyr. Platt, livlöst och deppigt. Från och till har jag försökt lockpermanenta det, vilket ger ett otroligt härligt resultat, men jag lyckas sällan få lockarna att hålla. Med dessa produkter känner jag att jag har en chans! Fukt och volym från moussen, och fin stadga och finish från sprayerna. Vore guld! Hårprodukter för veganer är inget brett område.

  Reply
 • petra
  1 December, 2016 at 22:29

  Underbara produkter till ett slitet hår.

  Reply
 • Alexandra
  1 December, 2016 at 22:37

  Åh, Maria Nilas hårprodukter hade varit underbart att få!

  Som fattig student (jag lovar, vi studenter har inte mycket pengar) har jag inte råd med särskilt mycket annat än mat och kursböcker. Det hade varit så härligt att få skämma bort mig själv lite med något som jag i vanliga fall inte hade köpt. Vardagslyx är något alla borde få och unna sig, och det ger det där lilla extra och sätter en guldkant i höst/vintermörkret. Mitt hår blir även torrt på vintrarna och det skulle bara vara så gött att få börja dagen nyduschad och med ett snyggt hår! :)

  Reply
 • Sandra
  1 December, 2016 at 22:38

  Jag har tidigare provat Maria Nilas schampo och balsam och tyckte verkligen om produkterna så därför vore det kul att få chansen att prova något mer ifrån detta märke

  Reply
 • Jessica Pettersson
  1 December, 2016 at 22:39

  Efter 7 år med min man har det nu lett emot sitt slut och jag står ensam och känner mig väldigt liten på jorden. Detta fina set ifrån Maria Nila skulle hjälpa mig enormt mycket nu när jag står på botten med min självkänsla. Kram Jess

  Reply
 • Mikaela
  1 December, 2016 at 22:39

  Detta kit för att hålla frisyren på plats skulle ju inte passa mer perfekt än nu med blåst, regn och snö à la svensk vinter.. Håller tummarna!

  Reply
 • Joanna Wozniak
  1 December, 2016 at 22:42

  Jag vill vinna för mitt hår behöver fina och bra produkter när jag är så mycket ute

  Reply
 • Mikaela
  1 December, 2016 at 22:43

  Detta kit för att hålla frisyren på plats skulle ju inte passa mer perfekt än nu i blåst, regn och snö à la svensk vinter.. Håller tummarna!

  Reply
 • Anette
  1 December, 2016 at 22:47

  Mitt hår är rakt, tunt och utsatt för väder och vind, så jag är alltid på jakt för att finna den perfekta produkten för håret.

  Reply
 • Tarja
  1 December, 2016 at 22:54

  Behöver all hjälp jag kan få inför alla jul och nyårsfester. Tunt stripigt tråkigt hår… bläää. Så detta vore en härlig julklapp till mig

  Reply
 • Therese
  1 December, 2016 at 22:56

  Mitt hår har två lägen. Penntrollsfrisyren eller blötkattfrisyren. Ävne om båda är roliga på sitt sätt så känner jag mig inte speciellt snygg. Jag tänker att detta kanske kan få mitt hår att samarbeta lite?

  Reply
 • Jenny
  1 December, 2016 at 23:06

  Av den enkla anledningen att mina hårvårdsprodukter börjar ta slut hemma. Och då jag nyss suttit hårmodell och har en fin, lyxig färg nu så vore det grymt att ha bra produkter till det :)

  Reply
 • Helena Lindqvist
  1 December, 2016 at 23:07

  Håller tummarna för lite vardagsglamour med hjälp an Maria Nila!

  Reply
 • Mimmi
  1 December, 2016 at 23:09

  Åh! När jag var liten sa min mammas bästis att jag hade ängelhår. Sedan flyttade vi till en ny stad där klasskamraterna sa att mitt hår var fult. VA! NÄ! När jag såg den här tävlingen tänkte jag: det är dags för revansch. Fy tusan här kommer ängelhåret!! ❤️

  Reply
 • Pia
  1 December, 2016 at 23:11

  Mousse och hårspray önskar jag för att styla mitt hår
  Maria Nilas hårprodukter hade varit perfekt om jag i julklapp får.

  Reply
 • Carro
  1 December, 2016 at 23:16

  Mitt hår är katastrofalt, så behöver all hjälp jag kan få, och Maria Nila vore kanske lyxen mitt vintertrötta hår precis behöver!

  Reply
 • freja
  1 December, 2016 at 23:24

  Är väldigt gärna med och tävlar.
  Som studerande timvikarie har man inte mycket i månaden, och det bli lätt stressigt så för tillfället är det icas stylinprodukter som får duga, men mitt hår hade blivit prinsesslikt om jag fått vinna detta :)

  Reply
 • Annette Jönsson
  1 December, 2016 at 23:28

  väntar en dotter kan komma i natt.
  kommer bli i familjen en liten skatt.
  Mitt hår däremot har inte fått den vård det behöver på lång tid.
  Denna vinst skulle hjälpa mig till en ny svid.

  Reply
 • Christer Sköldälw
  1 December, 2016 at 23:29

  Hade varit kul att vinna så jag hade kunnat överraska min fru med detta paket.

  Reply
 • Emmi
  1 December, 2016 at 23:29

  Åker till Thailand i mellandagarna och ser verkligen fram emot det! Det har varit ett drömresemål i flera år och nu ska jag äntligen få åka dit. Detta kittet hade varit perfekt för att bli lite extra snygg på de vita stränderna, kan behövas till alla bilder som förmodligen kommer tas ;-)

  Reply
 • Emelie Björk
  1 December, 2016 at 23:34

  Jag vill vinna för att ge min fina mamma det här på sin födelsedag den 14e december. För 5 år sen blev hon förlamad på 24 timmar. För ca 2 år sen fick vi veta att det är ms. En nervsjukdom. Vill ge henne mycket men har inte råd därför skulle detta göra henne glad.

  Reply
 • Anna
  1 December, 2016 at 23:36

  Kul med julkalender ! Visste inte att sånt här fanns tills en vän berättade för mig. Skulle ha varit kul att vinna hårprodukter från Maria Nila, de kan man aldrig ha för mycket av

  Reply
 • Izabell Johansson
  1 December, 2016 at 23:39

  Har precis börjat extraknäcka lite med hårstyling på min fritid och hjälper folk att styla sitt hår inför fina evemang. Så skulle va så roligt att få pröva på och även kunna erbjuda mina kunder lite mer lyxiga produkter.
  Skulle sitta perfekt nu också inför min egna student och bal. :) Kram

  Reply
 • Anna
  1 December, 2016 at 23:41

  H

  Reply
 • Annzo
  1 December, 2016 at 23:44

  Skulle ju bli så glad,om det vart just jag…
  .Julen kommer med stora steg,så jag hoppas jag vinnare blev..viker tummen och hoppas jag tur har.

  Reply
 • Elin Svanold
  1 December, 2016 at 23:46

  Jag är en värdig vinnare av detta hårstylings-kit därför att mitt hår, särskilt under vintertid, är lika torrt som ett kråkbo och som den fattiga student man är har ordentliga hårprodukter därför inte riktigt varit en prioritet för mig att köpa! Istället kväver jag håret med billiga skitprodukter som aldrig fungerar som jag vill vilket resulterar i att mitt hår bara liknar ett kråkbo ännu mer!

  Reply
 • Gunilla.M.B
  1 December, 2016 at 23:52

  Skulle vara så kul , att få en härlig julklapp – FÖRE jul !!!
  Skulle produkten på mitt hår ha effekt , skulle jag ju använda det direkt !

  Reply
 • Elise
  1 December, 2016 at 23:55

  Hej Isabelle!
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta kit, dels för att mitt hår på senaste tiden fått alldeles för lite omvårdnad och är i behov av lite fix och dels för att studentplånboken inte är den största och däremed inte räcker till för att köpa “finare” skönhetsprylar. Ytterliggare ÄLSKAR jag Maria Nila och speciellt denna rosa serie. Den luktar så gott och fräscht!
  Ha det bra! Kram

  Reply
 • Jenny
  1 December, 2016 at 23:59

  Åh! Jag älskar Maria Nila och har tidigare testat schampoo o balsam men i en annan serie. Skulle vara oerhört kul att testa på den här då volym verkligen är något man vill ha (och speciellt nu på vintern när håret bara hänger!)

  Reply
 • Marike Wikström
  2 December, 2016 at 00:16

  Jag är ensam kvinna i en familj med tre söner. JAG är den enda som aldrig använder hårprodukter! (förutom schampo) Ett extra tillskott på hyllan med hårprodukter skulle göra att jag fick lite pengar över till det JAG uppskattar. Stickor och garn, kanske?

  Reply

Leave a Reply