Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 3

sponsorskylt_3lucka-3-benefitLucka 3

I dagens lucka hittar vi en 12-luckors kalender från Benefit cosmetics! Ni fick en liten sneak peek på denna för inte så länge sedan :-) Som sagt innehåller den 12 minisar av Benefits bästsäljare.

The POREfessional / They’re real! mascara / Benetint / Posietint / They’re real! remover / It’s potent! eye cream / Lollibalm / Hoola / Dandelion / BADgal lash / High beam / Lollitint

Värde 495 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

GRATTIS Malin J! :-) Du har fått ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

På 1970-talet lanserade modelltvillingarna Jean & Jane Ford sina första makeup-produkter, efter att de upptäckt hur svårt det var att hitta det optimala sminket till varje jobb. Vid 25 års ålder inspirerade deras passion för kosmetika dem att öppna en liten butik i San Fransisco, “The Face Place”. Den dynamiska duons butik blev en sensation över en natt, tack vare de revolutionerande produkter tvillingarna introducerade i kosmetikavärlden – bland annat det coola märket Benetint. Med prisvinnande produkter som frestar och förför, knäppa produktnamn och ögonblickliga resultat, är det ingen hemlighet att Benefit tagit kosmetikavärlden med storm. 

212 Comments

 • Nicole Dahl
  3 December, 2016 at 00:11

  Jag skulle vilja vinna då jag är väldigt sminkintresserad och lägger redan mycket pengar på smink vilket gör att man inte hinner testa allt. Med dessa minisar så får man testa en hel del från benefit vilket jag faktiskt inte hunnit göra ännu! Har hört så bra om märket och skulle vara så intressant att testa fler produkter därifrån <3

  Reply
 • Amanda Åkesson
  3 December, 2016 at 00:16

  Äääälskar benefit och önskar så att hela min sminkväska bestod av det. Men som fattig student får man hitta budgetalternativ, och denna vinst hade således varit en lyx i vardagen❤️

  Reply
 • Elin Nilsson
  3 December, 2016 at 00:32

  Jag har under denna termin förstått hur mycket tid och energi som måste läggas ned på plugg på gymnasiet.
  Terminen är snart slut och det närmar sig jullov men innan dess så återstår flera slutprov i många kurser som jag måste ta mig igenom. Dessa tuffa veckor jag har framför mig skulle bli så mycket ljusare och lättare med att få öppna en lucka på morgonen med produkter från detta underbara märke. Jag skulle inte kunna tänka mig en bättre julklapp! :)

  Reply
 • Tova
  3 December, 2016 at 01:03

  tomten kommer inte iår för jag glömde det där med att vara snäll, om jag får en fin klapp ska jag försöka mer nästa år

  Reply
 • Tatiana
  3 December, 2016 at 01:22

  För att jag börjat en inre resa till att bli mer positiv och konstruktiv i mitt sätt att leva. Bli en bättre vän, bättre flickvän, bättre mamma. Inte vara så rädd för saker som jag brukar vara. Säga mer ja än nej. Det skulle vara härligt att få påverka positivt även det yttre, speciellt nu under det mörka vinterhalvåret.

  Reply
 • Marike Wikström
  3 December, 2016 at 01:28

  I flera års tid har jag önskat mig en julkalender av min käre make. Den lyser fortfarande med sin frånvaro… Skulle därför vara roligt att få vinna så jag kan hänga upp den i köket! Maken skulle då, förhoppningsvis, skämmas och i fortsättningen ge mig en kalender så jag slipper önska mig en på nätet.

  Reply
 • Moa
  3 December, 2016 at 02:37

  Åh nej vilken fin vinst. Benefit är LÄTT ett favoritmärke i sminkväg! Min lycka över en sådanhär vinst går helt ärligt inte ens att beskriva, dessutom har jag aldrig vunnit något i tävlingar på internet så det vore väl en extra fin vinst bara för det.

  Reply
 • Hanna
  3 December, 2016 at 02:41

  Smink är ett kreativt utrycksätt och de är viktigt för mig att smink är kul. Med fyndigt namngivna produkter från benefit i badrumsskåpet får även den deppigaste dagen en guldkant och resultatet blir såklart PORfessionellt!

  Reply
 • Hanna
  3 December, 2016 at 02:45

  Smink är ett kreativt utrycksätt och för mig är de viktigaste att våga ha kul. Med fyndigt namngivna produkter från benefit i badrumsskåpet får även den deppigaste dagen en guldkant och resultatet blir såklart PORfessionellt!

  Reply
 • Jenny
  3 December, 2016 at 03:17

  trött och sliten småbarnsmamma jag är,
  anade ej att livet tär.
  sömnbristen under ögonen lyser glatt,
  detta ger mig på morgonen många gånger fnatt.

  detta förklarar varör jag vill vinna ☺

  Reply
 • Lotta
  3 December, 2016 at 05:38

  Det hade varit så roligt att vinna för jag har aldrig haft en skönhetskalender! Och jag har aldrig provat något från Benefit! Håller tummarna!

  Reply
 • Maria Andersson
  3 December, 2016 at 05:59

  Vill vara med och ha chans att vinna denna snygga kalender att ge i julklapp till min underbara dotter som pluggar sista året på gymnasiet, jobbar extra och behöver pepp för att hon är så duktig! ❤️

  Reply
 • Felicia
  3 December, 2016 at 06:24

  Skulle vara en dröm att få vinna, speciellt eftersom jag aldrig haft en sminkkalender! Älskar även benefits smink, så hoppas verkligen jag vinner!

  Reply
 • Elin Karlsson
  3 December, 2016 at 06:45

  Småbarnsmamma här som dessutom går i väntans tider, med stort intresse för beauty! Och minimalt med sömn och mycket jobb gör inga under för just skönheten, så jag skulle bli överlycklig om jag vann! /Elin

  Reply
 • Anna Ljungberg
  3 December, 2016 at 07:10

  Vill vinna denna så att jag och min sminktokiga dotter kan ha tillsammans. Har testat detta märke 1 gång och älskar mascaran.

  Reply
 • Vendela
  3 December, 2016 at 07:25

  Jag skulle vilja vinna då jag inte har så mycket smink och behöver nytt smink, jag gillar egentligen att sminka mig men har inte köpt nytt smink på länge, haha!

  Reply
 • Vendela
  3 December, 2016 at 07:25

  Jag skulle vilja vinna då jag inte har så mycket smink och behöver nytt smink, jag gillar egentligen att sminka mig men har inte köpt nytt smink på länge, haha! :)

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  3 December, 2016 at 07:29

  Har hud så torr och fnasig
  Är nästan alldeles trasig
  Ansiktet visar alla mina år,
  Men även mina sjukdomars spår,
  Jag vill helt enkelt bara,
  Lite vacker och fin vara,
  Produkter snälla mot min hy,
  Gör den nog som ny

  Reply
 • Pernilla S
  3 December, 2016 at 07:40

  Ååh! Benefit är ju så roliga men bor tyvärr uppe i Umeå och är till Sthlm kanske max en gång per år så har tyvärr inte så många tillfällen att shoppa det. Har deras porefessionalprimer men alltid velat testa mer utav dom. Och lucköppningar är ju så roliga!

  Reply
 • Carola
  3 December, 2016 at 07:58

  Förgyll en fattig students jul med massa minibenefit, det hade gjort mig så himla glad.

  Reply
 • Ida Erlandsson
  3 December, 2016 at 08:10

  Jag har testat produkter från märket förut och varit väldigt nöjd. Det vore roligt (och piffigt!) att få möjlighet att testa nya produkter.

  Reply
 • Joakim
  3 December, 2016 at 08:15

  Min bästa vän tillika fru,
  Vill jag uppmärksamma lite extra nu.
  Hon finns där och gör mig till en bättre man,
  det är till henne jag julkalendern hoppas jag vann.
  För efter tio år tillsammans vaknar jag fortfarande varje dag,
  Tacksam och glad över att det är du och jag!

  Reply
 • Madelen Andersson
  3 December, 2016 at 08:21

  Det vore så fruktansvärt roligt att få bli som barn på nytt och räkna ner dagarna till julafton med spänningsfylld lucköppning. Nyfiken på Benefits produkter dessutom och kalendern verkar ge provsmakning på en stor del av sortimentet!

  Reply
 • Elin L
  3 December, 2016 at 08:22

  Hej!
  Cosmetics från härliga Benefit
  hos barnbarnet skulle det vara en hit
  God Jul!

  Reply
 • Sofie
  3 December, 2016 at 08:25

  med tanke på att det tyvärr inte blir något julfirande för mig iår, skulle jag uppskatta att faktiskt få en julklapp, detta hade varit perfekt! smart ide med mindre varianter också!!

  Reply
 • Solbritt
  3 December, 2016 at 08:26

  Vilken rolig julklapp! Hoppas jag vinner för jag är så nyfiken på allt smink jag inte provat än.

  Reply
 • Sofie Andersson
  3 December, 2016 at 08:30

  Har inte lyckats köpa hem nån julkalender i år. Bara hastat runt i affären eller jobbat. Skulle vara kul att unna sig en egen liten lucka.

  Reply
 • emma persson
  3 December, 2016 at 08:33

  Jag skulle vilja ge denna till mig själv i “julklapp” eftersom det kommer vara mycket jobb nu under december och då vill man unna sig själv något fint. Älskar ju skönhet och smunk såklart :-)

  Reply
 • Anna L
  3 December, 2016 at 08:35

  ja,ja,ja
  jag håller tummarna ida´
  detta vore så kul
  att få ge mina barn till jul.

  Reply
 • Sandta
  3 December, 2016 at 08:37

  Jag vill gärna vinna för att jag har varit på jakt efter två olika kalendrar men båda har tagit slut innan jag hunnit med att köpa!

  Reply
 • Ulla P
  3 December, 2016 at 08:37

  Kalendrar är så roliga. En kosmetikkalender är ännu soligare!

  Reply
 • Malin
  3 December, 2016 at 08:41

  Hade varit kul och testa det märket hoppas hoppas

  Reply
 • Hilda
  3 December, 2016 at 08:49

  Har lite ångest inför julfirandet i år då jag inte hinner åka hem till min hemstad till familjen pga jobb. Därför kommer julen firas själv i år. En kalender skulle pigga upp hela december månad istället.

  Reply
 • Titti skarp
  3 December, 2016 at 08:57

  hej
  har aldrig testat dessa produkter/märke
  så vore kalas kul innan jul
  har städat ur mitt sminkskåp och önskar nya fräscha produkter

  Reply
 • Maria
  3 December, 2016 at 09:02

  Vore kul att testa lite olika smink, vill lära mig mer om det och få upp ögonen och experimentera mer använder bara kajal och mascara och fondation ibland… Vill bli duktig och testa mig fram med olika produkter så detta vore ju perferkt!

  Reply
 • Maria
  3 December, 2016 at 09:05

  Oj kul med en kalender, tittade på bodyshops men den kostade så mycket tyvärr, hoppas på denna då jag tycker det är kul med smink men det kostar mycket och prioriterar väl annat tyvärr :D

  Reply
 • Ellinor
  3 December, 2016 at 09:06

  Hej! Jag var väldigt intresserad av smink som tonåring men intresset försvann för några år sen. Nu i höstas väcktes det intresst plötsligt till liv och oj vad sminkvärlden har utvecklats! Det finns så mycket nytt roligt att prova! Denna minikalendern hade varit ett perfekt sätt att prova olika produkter! :)

  Reply
 • Stina Smedh
  3 December, 2016 at 09:12

  Har hört mycket gott om Benefit men aldrig haft möjligheten att prova . Om jag har turen att få vinna så kan jag verkligen piffa till mig till jul.

  Reply
 • Stina Smedh
  3 December, 2016 at 09:14

  Jag har hört mycket gott om Benefit men aldrig haft möjligheten att prova. Om jag har turen att få vinna så kan jag verkligen piffa till mig i jul.

  Reply
 • Kamilla
  3 December, 2016 at 09:19

  Skulle vara så roligt att få överraska dottern med denna fina då hon blev lite missnöjd med den kalender hon valde i år.

  Reply
 • Moa
  3 December, 2016 at 09:23

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge den till min fina syster som betyder allt för mig! Hon hade blivit hur glad som helst ❤️

  Reply
 • Elaine
  3 December, 2016 at 09:25

  Jag skulle vilja vinna för att få ett komplett kitt med bra smink, då jag “håller på att löra mig” att sminka mig snyggt. Då jag mest tar på mig mascara, kompakt puder och ögonbrynspenna.

  Reply
 • Tess
  3 December, 2016 at 09:31

  Jag borde vinna dom här för att det skulle göra mig glad i hela kroppen:)

  Reply
 • Maria
  3 December, 2016 at 09:38

  Vore kul att vinna dessa minisar för att testa produkterna och kanske hitta nya favoriter.

  Reply
 • Sarianne Segersten
  3 December, 2016 at 09:38

  Jag har testat två av deras produkter tidgivare och både två blev snabbt favoriter och sånt jag inte klarar mig utan. Favorite! Skulle därför va kul att testa fler produkter ifrån dem.

  Reply
 • Elin
  3 December, 2016 at 09:38

  Det skulle vara så himla kul att testa benefit och att kunna öppna en ny lucka i månaden skulle vara himla kul! Lite spänning resten av året också.

  Reply
 • Therese
  3 December, 2016 at 09:39

  Vore super att få vinna lite produkter från Benefit, det är ett märke jag faktiskt inte provat så mycket av ännu så givetvis vore det spännande att se kvaliten på dessa.

  Reply
 • Therese
  3 December, 2016 at 09:43

  Trött och glåmig 5-barns mor,
  Skulle behöva lite extra lyx och glamour ;-)

  Reply
 • Susanne
  3 December, 2016 at 09:46

  Jag har såå dåligt med smink hemma så det vore kul att vinna detta

  Reply
 • Ebba Johansson
  3 December, 2016 at 09:47

  Hejsan

  Jag skulle vilja ge kalendern till min fina fina lillasyster som önskade sig denna kalendern, men eftersom att jag inte har den ekonomin just nu så skulle detta göra mitt december.

  Reply
 • My
  3 December, 2016 at 09:49

  Benefit är det absolut bästa märket jag vet, med fantastiska produkter … SÅ självklart vill jag vinna detta mästervärk

  Reply
 • Klara Lavah
  3 December, 2016 at 09:49

  Då jag faktiskt aldrig ägt en benefitprodukt skulle detta vara det perfekta tillfället att prova på minisarna för att se om jag gillar dem. Det kan ju senare leda till att jag köper produkten/produkterna i full storlek.
  Skulle vara superkul att vinna! Kram

  Reply
 • Elin
  3 December, 2016 at 09:49

  Detta vore kul att vinna eftersom jag behöver köpa nytt smink så perfekt att få testa dessa och att det dessutom är en kalender är ju alltid kul!vore kul att piffa upp sig till jul och alla festligheter med dessa produkter

  Reply
 • Josefin
  3 December, 2016 at 09:55

  Att testa nya produkter är något jag verkligen vill,
  men de tär svårt när man är student och pengarna ej räcker till.
  Jag har heller aldrig testat något från benefit,
  det skulle vara sjukt kul om jag vann så får jag på deras produkter ta en titt!
  Det skulle verkligen vara kul,
  och då kanske man akn sminka sig extra finare såhär till jul!

  Reply
 • maria
  3 December, 2016 at 10:04

  som småbarnsförälder så är det lätt att prioritera bort sig själv (tycker jag iallafall). Så nu hoppas jag på en vinst som bara är till mig själv!

  Reply
 • Daniel
  3 December, 2016 at 10:06

  Det hade varit en fantastisk present till världens bästa tjej,
  som älskar att piffa till och sminka sig.
  Att göra sig extra fin nu till jul,
  Jag hon hade älskat det, vad kul!

  Reply
 • Ellen
  3 December, 2016 at 10:09

  Åh, hur roligt vore det inte att få öppna luckor med sminkprodukter. Har aldrig testat någon produkt Från benefit, men har hört väldigt mycket bra om det. Så det vore riktigt roligt att få testa.

  Reply
 • Maria
  3 December, 2016 at 10:13

  Jag har bara provat en produkt från Benefit en gång förut, och den var otroligt bra! Att vinna denna kalender hade känts superlyxigt. Min examen börjar närma sig med stormsteg och lite lyxiga sminkprodukter hade varit perfekt till det!

  Reply
 • Sara
  3 December, 2016 at 10:18

  Det vore roligt med en egen kalender att öppna. Barnen har ju sina! Jag har inte haft någon sedan jag var barn själv och då var det chokladkalender, förstås. Kanske hittar jag någon ny favorit?

  Reply
 • Marianne
  3 December, 2016 at 10:26

  Kul med egen kalender. Roligt att testa nya saker.

  Reply
 • Mita
  3 December, 2016 at 10:38

  Vore så kul att få en julklapp som man verkligen vill ha.

  Reply
 • Anna-Märta Stålnäve
  3 December, 2016 at 10:39

  Jag SVÄR vid Benefits ögonbrynsprodukter och fixar mina bryn på deras browbar på Sephora men har tyvärr dålig koll på deras övriga utbud och tänker att de måste ju sägert hålla lika hög kvalitet som brynprodukterna så det är ju hög tid att testa och vad vore då bättre än en sån här vinst? KOmmer garanterat hitta flera nya favoriter!

  Reply
 • Amanda
  3 December, 2016 at 10:40

  Alltid är man sugen på att testa nya produkter man inte känner till för att äntligen hitta de som är bäst till sin hud.

  Reply
 • Jackie
  3 December, 2016 at 10:44

  Åh vilken super söt kalender, och vilket bra pris!! Jag skulle vilka vinna då jag har plugg över hela julen och salstentamen direkt efter julen, så med denna kalender kan jag förhoppningsvis få lite julkänsla och motivation :) kram

  Reply
 • Jenny
  3 December, 2016 at 10:45

  Åh vad jag hoppas att jag vinner detta kit,
  jag tror att det skulle kunna bli en riktig hit!
  Jag älskar redan Benefits alla ting,
  ja man kan nästan säga att jag och Hoola har en riktig fling!
  Jag skulle älska att få testa alla dessa,
  tänk att få känna sig som en riktig prinsessa.
  Jag hoppas du blir min lilla överraskning,
  nu tackar jag för mig och denna önskning!

  Reply
 • Emelie B
  3 December, 2016 at 10:59

  Smink för mig är mer än bara en bas och counture, smink för mig är konst och ger mig ett starkt självförtroende till den personen jag är idag. Jag älskar smink och tycker det är så himla roligt att sminka mig och även andra, jag ser de mer som en passion! Därför skulle jag hemskt gärna velat vinna, så jag kan få testa lite nytt smink och kanske hitta en ny favorit? Kram

  Reply
 • felicia
  3 December, 2016 at 11:02

  Jag vill jätte gärna vinna för att få testa lite nytt smink, och att jag skulle vilja dela det med min bästa vän=)

  Reply
 • Ulrika Bogstedt
  3 December, 2016 at 11:03

  Skulle vara trevligt att få testa detta magnifika varumärke som inte finns i denna lilla småstad!

  Reply
 • Isabelle Hedström
  3 December, 2016 at 11:06

  Älskar benefit! Detta hade ju varit en guldchans att få testa fler av deras produkter !

  Reply
 • helene gustavsson
  3 December, 2016 at 11:08

  Till min älskade sons sambo vill att hon också ska ha en kalender de flyttade 50 mil bort men pratade med dom o sonen har namnsdag den 1 dec o då hade han fått en adventskalender av tjejen ett paket varje dag att öppna så gulligt de är 22 år hon fick höra att han alltid hade fått det hemma hos mig under uppväxten

  Reply
 • Annvie Carlegrundh
  3 December, 2016 at 11:09

  Är så himla grå så jag nästan blir blå, behöver råda bot mot detta skrot så jag kan få bli fin och kul lagom till jul :)

  Reply
 • Frida F
  3 December, 2016 at 11:10

  Smink är alltid kul, speciellt när det är jul. Nya klappar man önskar få, speciellt dessa små. Med Benefit känns livet toppen, jag vill alltid bära deras produkter på knoppen. Och trots detta halvdana rim, hoppas jag nu på simsalabim ;)

  Reply
 • Malin J
  3 December, 2016 at 11:11

  Jag har gjort en paketkalender till min dotter, en ölkalender till min man, en citat-kalender med choklad till min syster – och det har varit kul att få ge dem lite vardagslyx i december. Men jag saknar att ha en helt egen kalender och den spännande känslan när man öppnar en lucka! Dessutom behöver mitt sminkförråd fyllas på så Benefit-kalendern är verkligen som gjord för mig!

  Reply
 • Amanda
  3 December, 2016 at 11:18

  Sitter och skriver uppsats i historia hela julen! Hade varit jättekul att vinna denna så kanske jag får lite hjälp att gå upp på morgonen! :D

  Reply
 • Olivia Agertoft
  3 December, 2016 at 11:20

  Jag skulle vilja vinna denna underbara kalender för att kunna ge bort den till min kära syster, som förtjänt allt på denna jord.

  Ha en bra dag och en ännu bättre jul! /Olivia

  Reply
 • Charlotte Andersson
  3 December, 2016 at 11:24

  Älskar Benefits produkter!
  Har tyvärr begränsad budget som många andra.
  Detta hade blivit en perfekt julklapp! :)

  Reply
 • annsophie
  3 December, 2016 at 11:29

  julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att ett benefit julkit hon får
  Drömmer om denna fantastiska kit
  makeup som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

  Reply
 • Maria K
  3 December, 2016 at 11:32

  Med smink från Benefit slipper jag gå runt och känna mig som Uncle Fester på julens alla fester!

  Reply
 • Nina
  3 December, 2016 at 11:32

  En julkalender helt i min smak! Smink och från Benefit dessutom. Vilken lycka om man vinner denna. Behöver just nu mer än tidigare då min tremånaders bebis tycker att det roligare att vara vaken än att sova, även nattetid .

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  3 December, 2016 at 11:40

  Med åtta barn prioriterar man alltid barnen, detta skulle bli en finfin “pre-julklapp” till mig själv – för det är jag värd! (krossa jante!)

  Reply
 • Emelie Björk
  3 December, 2016 at 11:41

  Jag är med. Jag har angett min motivering tidigare. Vill vinna till min rullstolsbundna mamma. Men det kommer nog aldrig hända.

  Reply
 • Sara
  3 December, 2016 at 11:42

  Tycker om benefits smink & älskar en god julkalender, vore så fint att vinna

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  3 December, 2016 at 11:49

  Benefit kosmetiks hade gett vardagen en skimrande gloria, I vinter vill jag min hy ge lite färg. Räddaren i nöden är då denna underbara vinst.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

  Reply
 • Sofie S
  3 December, 2016 at 11:55

  Att skapa en fräsch look har aldrig varit så lätt,
  med Benefits produkter kan det inte bli annat än rätt
  Med primer, rouge och mascaror av denna kvalité,
  kan min sminkning inte bli annat än succé!

  Reply
 • Karin Bucht
  3 December, 2016 at 11:57

  Vilken fantastisk vinst!
  Jag skulle behöva denna vinst eftersom jag behöver mer ta hand om min hud och sminka mig oftare. Då är det självklart viktigt med bra produkter.

  Reply
 • jenny
  3 December, 2016 at 12:02

  jag hade velat vinna denna kalender till min systerdotter som är väldigt intresserad av smink

  Reply
 • Malin Eriksson
  3 December, 2016 at 12:05

  Om jag vann skulle jag ge detta till min syster i julklapp. Hon är väldigt intresserad av skönhetsprodukter men har inte riktigt ekonomin till det så detta hade garanterat varit årets bästa julklapp att ge bort!

  Reply
 • Ellen W
  3 December, 2016 at 12:14

  Eftersom jag är en ung student så har jag en ganska begränsad budget. Så att vinna 12 minisar hade gjort mig jätteglad, då jag älskar Benefit och på så sätt kan testa mer utav deras produkter!

  Reply
 • Zenita
  3 December, 2016 at 12:19

  Benefit har så många roliga och bra produkter som jag ännu inte har upptäckt så det skulle passa mig perfekt att vinna denna minikalender.

  Reply
 • Rebecca
  3 December, 2016 at 12:23

  Jag hade så gärna velat vinna detta set! Jag använder mig av benefits hudvårdsserier och såklart en del från deras sminksortiment!<3

  Reply
 • Sara
  3 December, 2016 at 12:35

  Åh, jag hoppas på vinst för att jag är väldigt nyfiken på Benefit! Har testat deras concealer Boi-ing och blev helt såld på den, rekommenderas starkt! Men jag har inte provat något mer och detta kit är ju ett perfekt sätt att hitta ännu fler guldkorn!

  Reply
 • Julia
  3 December, 2016 at 12:36

  Jag har bara provat en produkt från Benefit och är helt fast! Det är “They´re real – mascaraprimer” och den är grym. Denna vinsten passar mig perfekt då jag får testa fler produkter av märket och jag älskar ministorlekar för då hinner jag använda upp allt innan det blir gammalt :-)

  Reply
 • carolina
  3 December, 2016 at 12:40

  Min tur att ha just tur!

  Reply
 • Ellen W
  3 December, 2016 at 12:41

  Eftersom jag är en ung student så har jag en begränsad budget. Så att vinna 12 minisar skulle göra mig jätteglad då jag älskar Benefit, och det skulle vara ett perfekt tillfälle för mig att testa mer utav deras produkter! :)

  Reply
 • Anna
  3 December, 2016 at 12:45

  Jag är helt enkelt så himla nyfiken att jag vill vinna just för att det är överraskningar!

  Reply
 • qat
  3 December, 2016 at 12:51

  Jag vill såklart vinna detta eftersom jag vill ge det i julklapp till min dotter. Hon är sminktokig men varken hon eller jag har råd med något så här fint, så det skulle alldeles säkerligen glädja mitt sockerhjärta. :)

  Reply
 • Jenny-Anne Johansson
  3 December, 2016 at 12:55

  Jag vill må bra och känna mig vacker och dessa miniprodukter skulle verkligen koma till användning och uppskattning. Mitt intresse för kosmetik och skönhetsvård är stort och jag älskar att testa nya produkter. Kram

  Reply
 • Ida Bengtsson
  3 December, 2016 at 12:57

  Benefits produkter är drömmiga! Önskar hela min neccesär bestod av dom! Min absoluta favorit är They’re real mascara primer! Sån naturlig och fräsch look den ger! Det hade varit så kul att få testa ännu mer produkter från märket!
  Kram !!

  Reply
 • Sabina Wänqvist
  3 December, 2016 at 13:00

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar benefit, bättre än allt annat shit, efter alla köpta julklappar blir plånboken tom på labbar. Att unna sig själv blir såklart svårt, och i sminkväskan tar det hårt.. Nytt smink vore jätteroligt, håller tummarna trots att det inte e så troligt. Ha en fortsatt trevlig dag så hoppas vi att vinnaren blir just jag! ⛄️⛄️

  Reply
 • Ida Gravé
  3 December, 2016 at 13:04

  Jag skulle vilja vinna för att kunna testa nya sminkprodukter, något jag tyvärr inte har råd med just nu. Detta skulle passa mig perfekt, för att senare veta vad man kan köpa för produkter utan att chansa (och oturligt nog “slänga” iväg det pengar man samlat ihop) på att det ska passa mig. Dessutom vore det kul att testa ett helt nytt märke. En rolig julklapp, lite speciell men så söt! KRAM

  Reply
 • Elin
  3 December, 2016 at 13:14

  Jag vill vinna för jag älskar smink med en passion! Jag älskar att experimentera med olika looks från kändisar och bloggare och jag skulle bli så glad om jag vann :)

  Reply
 • Maria
  3 December, 2016 at 13:17

  Jag älskar Benefit och Julkalendrar… kan det bli bättre!!

  Reply
 • Lisa Olsson
  3 December, 2016 at 13:19

  Mina sminkprodukter härstammar från 1900-talets senare hälft. Kommer snart att delta i Antikmässan

  Reply
 • liselotte
  3 December, 2016 at 13:22

  Denna vill jag vinna för jag har aldrig haft någon kalender som vuxen, och denna verkar ju ha så fina saker så den vill jag verkligen ha.

  Reply
 • Ann-Charlotte Larsson
  3 December, 2016 at 13:24

  Hej!
  Det är svårt att hitta julklappar till alla man tycker om, men denna skulle vara en riktig “hit” att ge till min dotter.
  Benefit gör verkligen fantastiskt bra produkter och har så fina förpackningar.
  Mvh
  Ann-Charlotte

  Reply
 • Maria
  3 December, 2016 at 13:27

  Vilken underbar vinst. Jag skulle vilja vinna eftersom att benefit är ett av mina favoritmärken. Jag vet att jag redan har mycket smink, men smink är en av de två saker som gör att jag klarar av dagen. Med depression som diagnos är dagarna inte lätta, men smink och min mamma är de två saker som får mig att gå upp på morgonen. Och det kanske låter klyschigt och att jag bara skriver detta för att få vinna. Men smink har blivit som en flykt i vardagen för mig, jag får egen tid med mig själv. En halvtimme på morgonen med smink gör så mycket för mig, det kan förändra hur jag fungerar resten av dagen. Jag känner sån lycka när jag får visa vem jag är med hjälp av smink. Alla kommer bli glada av den här vinsten, så jag kommer vara uppriktigt glad för personen som vinner den här. Jag måste säga det igen, vilken underbar vinst!

  Reply
 • Astrid
  3 December, 2016 at 13:28

  Jag har aldrig provat på en skönhetskalender någonsin! Det skulle vara superkul att få testa!

  Reply
 • Olivia
  3 December, 2016 at 13:37

  Nu när året börjar gå mot sitt slut, ser necessären himla tom och tråkig ut. Jag vill ju gärna pimpa make-upen jag har kvar, så jag kan vara vacker även under decembers sista festliga dar. Med hjälp av Benefit produkters glans, kan jag möta nya året med skönhetslyx och elegans!

  Reply
 • JoHaNNa
  3 December, 2016 at 13:40

  Jag borde vinna för att jag inte haft råd att unna mej någon egen julkalender på flera år, så vore kul att äntligen få en :) Dessutom med riktigt bra produkter :)

  Reply
 • Ljuva Julia
  3 December, 2016 at 13:54

  Men vad roligt, jag vill gärna vinna! Denna vinst vore toppen för mig som äntligen är på en arbetsplats där smink välkomnas. JAG ÄLSKAR SMINK!

  Reply
 • Anna O
  3 December, 2016 at 13:55

  Jag skulle vilja vinna dels därför att jag älskar smink och överraskningar (såklart!), dels för att min snart 8-åriga dotter också har börjat intressera sig för sådant. Jag tycker egentligen att hon är lite för ung för en massa smink än (även om hon kan få prova något litet vid speciella tillfällen), men den här kalendern skulle vi kunna öppna och ha lite tillsammans. På så sätt får hon börja utforska sminkets underbara värld under mer kontrollerade former så att säga, samtidigt som vi kan ha en trevlig stund tillsammans. (:

  Reply
 • Maria J
  3 December, 2016 at 13:57

  Wow, vilken vinst! :) Då jag går in på mitt fjärde år som student tillåter inte budgeten mycket lyx. Skulle bli otroligt glad om jag fick chansen att få pröva Benefit, som är ett märke jag ännu inte haft möjlighet att testa.

  Reply
 • Hanna Viklund
  3 December, 2016 at 14:02

  Vill förstås gärna vinna! Älskar småpresenter själv (roligt att öppna många under lång tid!!), men skulle nog ge bort denna till min syrra som alltid finns där för mig och som behöver lite uppmuntran!

  Reply
 • Violina
  3 December, 2016 at 14:36

  Mitt smink har blivit alldeles för gammalt, så det är hög tid att slänga! Har läst om Benefit cosmetics, att det skall vara toppenbra! Skulle vara jätteroligt att få vinna och testa på det!

  Reply
 • Love
  3 December, 2016 at 14:39

  Ett av mina största intressen i livet är smink. Alltid när jag mått dåligt och känt mig stressad och fått ångest har jag alltid kunnat vända mig till mitt sminkbord och bara för 1 timme inte tänka på något annat än just att sminka mig. Det har alltid varit min lilla get away och alltid fått mig att må bra. Kanske låter konstigt, men det gör att jag bara fokuserar på att få till den perfekta eyelinern eller liknande, och gör så jag glömmer allt det andra dåliga ett tag. Så hade vart så kul att vinna denna kalender och fått nytt smink att testa och leka med.

  Reply
 • Joanna
  3 December, 2016 at 14:46

  Har aldrig testat detta märke och är nyfiken på hur det skulle funka på min graviditetssargade hy. Behöver ett lyft såhär mellan blöjbyten och amning =)

  Reply
 • Malin
  3 December, 2016 at 15:00

  Jag vill vinna för nu under min graviditet har jag insett hur mycket smink och hudvård jag har som har stått i skåpet i flera år och det kan ju inte vara bra att använda sådana produkter! Så jag skulle med glädje vilja att lite nytt flyttar in till mig så att jag kan få slänga det gamla! Om det finns produkter som inte faller mig i smaken så skulle jag ge dessa till min mamma för hon är också sminkintresserad och skulle bli glad över att få lite nytt! :)

  Reply
 • Ringvor Andersson
  3 December, 2016 at 15:03

  En underbar julklapp till min härliga dotter.

  Reply
 • Kattis S
  3 December, 2016 at 15:07

  Jag skulle gärna vilja vinna denna 12-luckors kalender för att jag faktiskt är lite avundsjuk på mina barn som får öppna luckor varje dag :) Älskar smink och överraskningar så det här skulle vara ett sätt för mig att komma upp ur sängen lite snabbare nu under den mörka årstiden.

  Reply
 • Erika Häggström
  3 December, 2016 at 15:09

  Satsade på roliga kalendrar åt sonen i år. Skulle vara toppen att öppna en egen beautykalender medan han snaskar choklad och bygger star wars lego! :D
  Kram!

  Reply
 • Anna
  3 December, 2016 at 15:20

  Min underbara, omtänksamma 16-åring skulle tycka att en julkalender vore SÅ mysigt och kul.
  Jag har gjort paketkalendrar när hon var yngre, men nu börjar det bli svårt, och det vore verkligen
  så härligt att få överraska henne även denna jul!

  Reply
 • katarina
  3 December, 2016 at 15:22

  Det är molto Bene – fit for my face ;-)

  Reply
 • Johanna
  3 December, 2016 at 15:24

  Minns inte när jag hade en kalender sist,
  men att bli vuxen behöver ju inte vara trist.
  Tänk att varannan dag få öppna en lucka,
  spännande produkter får mig att av lycka sucka.
  Ett sätt att nya produkter testa,
  dessutom Benefit cosmetics allra bästa.
  Har smink-mässigt fastnat i gamla spår,
  sista jag köpte något nytt var inte igår!

  Reply
 • Julia
  3 December, 2016 at 15:24

  Blev så HIMLA glad när jag såg att detta var priset i dagens lucka!! Har nämligen försökt få tag på denna så länge nu men har inte hittat den någonstans på internet? I alla fall så är jag världens sminkälskare och är även ett stort fan av Benefit och deras produkter. Har aldrig haft en sånhär julkalender heller så det hade gett mig så mycket mer julkänsla och lycka när det är dags att öppna dagens lucka!

  Reply
 • Annika
  3 December, 2016 at 15:27

  En glädjande julöverraskning till en älskad dotter…

  Reply
 • julia
  3 December, 2016 at 15:43

  Har varit besatt av benefits produkter utan att ens ha ägt någon haha. Kollar massa youtube videos med tutorials, recensioner osv bara för jag tycker de verkar så bra och drömmer om att få äga dem själv, detta är min chans till det känner jag. Håller tummarna, kanske får jag göra en egen tutorial och recension :)

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  3 December, 2016 at 15:51

  Åh jag hade verkligen velat vinna! Har kikat på denna länge, men har inte ekonomin att lyxa till det så mycket som student. Det hade varit en toppenjulklapp till mig!

  Reply
 • angela fortes olsson
  3 December, 2016 at 15:55

  jag älskar benefit, dem har alltid roliga förpackningar och spännande produkter, älskar färg och form och deras grejer vill man gärna ha framme, då använder man dem gärna och det blir en fröjd för ögat att se på

  Reply
 • Lina
  3 December, 2016 at 16:01

  Som fattig student har jag inte endast brist på pengar utan även tid. Den senaste tiden, trots mitt stora minkintressse, har jag tappat motivation för skönhet och mitt eget yttre. Skulle verkligen behöva testa nya produkter och få en nystart och hoppas därför på vinst!

  Reply
 • Viktoria
  3 December, 2016 at 16:12

  Som student så har prioriteringarna i ekonomin ofrivilligt förändrats. Skulle bli så glad av att kunna unna mig detta, det var längesen jag kunde lägga pengar på lite dyrare smink och detta är verkligen ett favorit märke! God Jul!

  Reply
 • Sophie
  3 December, 2016 at 16:19

  Det var länge sedan jag kände mig som ett barn vid jul. men den där vinsten skulle verkligen ta mig tillbaka till den glädje man brukade känna som barn vid julklappsöppningen. Vilken underbar gåva, fylld med smink i en kreativ och rolig förpackning. Hoppas att turtomten kommer till just mig denna gång.

  Reply
 • Jane
  3 December, 2016 at 16:24

  Jag vill vinna för att jag älskar överraskningar! Jag älskar smink! Jag älskar att få saker!
  Helt enkelt perfekt för mig! :)

  Reply
 • David
  3 December, 2016 at 16:25

  Min tjej brukar börja tjata om kalendrar redan i början av November.
  Men detta året blev det ingen, därför är hon mycket besviken – det redogör hon mer än gärna – ofta!

  Reply
 • Sarah
  3 December, 2016 at 16:30

  Ååh, jag har alltid velat testa Benefit’s produkter, men jag har aldrig haft chansen. Färpackningarna är så färgglada och roliga vilket gör att man vill ha allting från Benefit! Jag ääälskar smink, det finns någon slags kreativitet och frihet i det! Det har också blivit som en ‘get away’ från stress och ångest, vilket har varit en stor del av mitt liv. Jag behöver dessutom nytt smink, det mesta är antingen gammalt eller slut. Hoppas jag har lite extra tur nu!

  Reply
 • Ann-Britt
  3 December, 2016 at 16:33

  Gör en gammal farmor/mormor julefin.

  Reply
 • Michaela
  3 December, 2016 at 16:35

  Jag skulle så gärna vilja vinna! Blev så nyfiken när jag läste om denna men jag bor i en mindre stad och kunde inte klämma och känna på den. Jag skulle bli så själaglad om jag vann!

  Reply
 • Selma Sabet
  3 December, 2016 at 16:49

  Denna student har pluggat hårt och länge för att en bra läkare bli en dag!
  Men glömt på vägen har blivit fokus på mig själv och mitt välbehag..
  Men jag hade velat lägga mer kärlek på mig själv ändå!
  I alla fall innan jag blir gammal och grå!
  Just denna kalender har jag tittat på förrut!
  Jag fortsätter tävla och hoppas att jag blir tomtens vinnarsbeslut

  Reply
 • Hedvig
  3 December, 2016 at 16:53

  Jag har länge velat testa benefit cosmetics men plånboken har sagt nej. En kalender som detta skulle vara perfekt , skulle få testa vad riktigt kvalité smink kändes som och dessutom kanske bli så såld att jag faktisk skulle kunna unna mig själv lyxprodukter som dessa i framtiden eftersom jag då vet vad det är man får!

  Reply
 • Ida
  3 December, 2016 at 16:55

  När december känns grå och kall önskar jag mig lite färg och värme från mitt favvomärke Benefit. Lyxig lycka i en lucka.

  Reply
 • Zara
  3 December, 2016 at 17:01

  För att jag älskar Benefit och är ett litet barn inombords, skulle jubla lite varje dag om jag vann denna :)

  Reply
 • Maja
  3 December, 2016 at 17:07

  Åhh jag älskar benefits!! Hoppas att man har lite tur till årets jul och får vinna!

  Reply
 • Karoline Bråten
  3 December, 2016 at 17:37

  Dette hadde vært den perfekte, lille motivasjonen til å komme gjennom de siste 12 dagene med eksamenslesing!! :D

  Reply
 • Hilda
  3 December, 2016 at 17:40

  Min syster är 2000 talets största smink freak, utan smink är hon inte sig lik.
  Jag skulle vilja ge kalendern till henne för att hon skulle bli så gla, att se lyckan i hennes ögon skulle göra min dag.
  Det är henne jag är stoltast över, som mer smink behöver.
  Jag älskar henne mest och hon är bäst.
  Hon förtjänar det mer än alla andra och vill aldrig på någon klandra.
  <333

  Reply
 • Hanna
  3 December, 2016 at 17:51

  Jag vill vinna för att jag aldrig testat benefit och det skulle ju vara en perfekt ingång med en julkalender som denna!

  Reply
 • Thea
  3 December, 2016 at 17:52

  Min lillasyster älskar Benefits ögonbrynsprodukter & det skulle vara så himla kul att få överraska henne på hennes namnsdag med denna så hon fick testa fler av Benefits produkter! :D

  Reply
 • Annika
  3 December, 2016 at 18:00

  Min dotter skulle jubla över denna fina
  för inte tror jag att dess innehåll kan bli mina.
  Hon älskar att testa och variera och här finns
  så mycket mera. Kalendernas kalender nr 1helt rätt och slätt.

  Reply
 • Sanna
  3 December, 2016 at 18:02

  Jag skulle vilja vinna för jag verkligen behöver en uppdatering i sminkväskan. Detta hade vart perfekta början!

  Reply
 • Marie hammarling
  3 December, 2016 at 18:03

  Benefits produkt har jag någon prövat på
  Fick mersmak så önskar detta paket ja få
  Smink är ett stort intresse
  När jag får hålla på med d är ja i mitt esse
  Färger glitter å glam
  Glad att ja denna tävling fann
  Så hoppas å håller mina tår
  Att jag denna lucka får!

  Reply
 • Linnea
  3 December, 2016 at 18:22

  Hade så gärna vilja ha en julkalender och öppna en lucka varje (varannan) dag. Hade alltid det när jag var barn och hade varit så roligt att ha det igen.

  Reply
 • Sofie Altuntas
  3 December, 2016 at 18:26

  Jag är ofta ute på resande fot. Dessa skulle fungera perfekt som resekit och samt göra mig snygg och fräsch <3 Hoppas

  Reply
 • Madeleine Jonasson
  3 December, 2016 at 18:28

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag har plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara så jag tycker att jag är värd en liten present.

  Reply
 • Freja
  3 December, 2016 at 18:34

  Det vore den perfekta chansen att få testa produkter från märket för att se vilka jag eventuellt vill köpa i fullstorlek, har hört så mycket gott om dem men inte vågat testa. Jag är svårt sjuk i flera autoimmuna sjukdomar och har bara blivit sämre den här hösten tyvärr. Sminkandet får mig att för en stund känna mig frisk och gör att jag kan träffa folk utan att det första de säger är “har du sovit dåligt”. Att få göra min kropp som jag annars har svårt att tycka om till något fint är otroligt betydelsefullt.

  Reply
 • Maria Karlsson
  3 December, 2016 at 18:45

  Inne i samma gamla mönster som alltid, och rutiner är svåra att bryta. Hoppas jag får möjligheten att testa lite nya produkter så att man kan känna sig lite extra piffig!

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  3 December, 2016 at 18:46

  Att med detta sätt piffa till sig känns så rätt, kanske man får en puss och en klapp.
  Det skulle vara fint att få detta då det var länge sen jag köpte något i sminkväng till mig själv och borde byta ut det jag har nu :)

  Reply
 • Joanna
  3 December, 2016 at 18:50

  Har precis fått upp ögonen för att sminka mig lite mer än bara “the best basic”…det är ju otroligt kul och det vore ju fantastiskt att få testa dessa för att ha lite mer material att utveckla mitt nyfunna intresse med, framförallt high beam är jag nyfiken på! :)

  Reply
 • Hedenström
  3 December, 2016 at 18:52

  Åh, detta är som gjort för mig. Jag ÄLSKAR benefit och jag ÄLSKAR minisar! Det enda negativa jag kan tänka mig med en vinst av denna är att jag troligen skulle svimma av glädje haha! Tack för att du ger oss chansen att vinna så mycket fint! God jul :)

  Reply
 • Johanna K
  3 December, 2016 at 18:56

  Efter ett år av heltidsjobb + uppstart av en egen webbshop + massor med extrajobb för att finansiera det hela känner jag verkligen för att få rå om mig själv. När jag landade efter 11 månader av kaos och slit kom jag på att en adventskalender hade varit perfekt belöning för mödan. Men eftersom vi redan är inne i december och alla bra kalendrar var slutsålda så står jag nu med en chokladkalender för 10kr. Alltid något men en Benefitkalender hade känts bra mycket lyxigare, haha!

  Reply
 • Monika Lindh
  3 December, 2016 at 19:00

  Den här går vidare till supertonåringen Thea, sminkkännare, sminkfantast och sminkkonstnär!

  Reply
 • Anne Room
  3 December, 2016 at 19:02

  Till min tonårsdotter…perfekt för julklappar:)

  Reply
 • Andy
  3 December, 2016 at 19:19

  Åh, älskar Benefit! För att jag skulle bli vacker!

  Reply
 • Maria blennlid
  3 December, 2016 at 19:26

  Jag är usel på smink, jag är usel på hudvård men jag älskar att vinna!

  Reply
 • Annika Nilsson
  3 December, 2016 at 19:36

  WOW! Perfekt med småförpackningar för mig som ständigt är på resande fot!

  Reply
 • Hannah
  3 December, 2016 at 19:38

  Jag har länge varit nyfiken på benefit men som student har jag inte känt att det funnits utrymme i budgeten. Att få en chans att prova resestorlekar av produkterna vore superb!

  Reply
 • Angela
  3 December, 2016 at 19:44

  Efter att nyligen ha hittat nya favoriter i både din blogg och Benefit, är jag nu supernyfiken på att få ta del av mer då jag älskar skönhet. Är extra sugen på att testa They’re real mascara :)

  Reply
 • Sandra
  3 December, 2016 at 19:53

  Har pinsamt nog aldrig prövat Benefit, kanske för att jag är för snål för att “unna” mig bra sminkprodukter. Här blir det typ billigaste mascaran från hm tillsammans med en billig palett i sobra färger. Så jag skulle vilja vinna denna kalender och få ett smakprov på hur smink med kvalitet känns.

  Reply
 • Sofia
  3 December, 2016 at 20:06

  Jag vill vinna för att jag vill utveckla mitt sminkintresse!

  Reply
 • Roxanne Munoz-Rytting
  3 December, 2016 at 20:12

  Sedan jag blev mamma har jag svårt att unna mig själv “onödiga” saker men jag saknar att piffa till mig. Det här vore en perfekt julklapp till mig själv!

  Reply
 • Hilma
  3 December, 2016 at 20:13

  Det vore en dröm att vinna denna för att jag önskar mig precis en sådan❤️

  Reply
 • Sara
  3 December, 2016 at 20:14

  Jag skulle gärna vilja ge min dotter detta set i julklapp för hon älskar Benefit och deras fina askar. God jul

  Reply
 • Maddie W
  3 December, 2016 at 20:17

  Ååh, vilken drömpresent när jag fyller på torsdag! Jag har alltid varit nyfiken att testa benefits produkter då jag hört mycket gott om de (och så är jag svag för fina förpackningar). Har dock aldrig testat! Så detta vore verkligen en dröm att vinna, och chans att testa bästsäljare! Snacka om serverat på silverfat! Håller alla tummar jag har!

  Reply
 • MariaM
  3 December, 2016 at 20:20

  Hade varit underbart med en julklapp som är bara till mig! Barnen har egna kalendrar och är så glada över dem, jag är allt lite avundsjuk…

  Reply
 • EvaMar
  3 December, 2016 at 20:26

  Känner mig rätt grå och trist,
  behöver ett lyft helt visst –
  SÅ: sätt lite färg på tanten-
  så hon blir en elegant en!

  Reply
 • Victoria Sparr
  3 December, 2016 at 20:31

  Ja, varför skulle just jag vinna? Jag kan inte rimma och skriva klatschiga motiveringar. Men lite lyxiga produkter att skämma bort mig med skulle jag ju såklart vilja ha…

  Reply
 • Annie
  3 December, 2016 at 20:37

  Det hade varit så roligt att prova något nytt, kanske blir en ny favorit….

  Reply
 • Carola L
  3 December, 2016 at 20:44

  Jag behöver verkligen piffas upp lite så denna vore toppen!

  Reply
 • Marianna
  3 December, 2016 at 20:50

  Jag vill vinna för att kunna slå in vinsten och ge det till min bästa barndomsvän Maya. Hon ska nämligen ha sin första bal någonsin i juni. Det är inte förrän nyligen hon fått upp ögonen för smink och vill därför lära sig sminka sig inför balen Alla andra i hennes klass sminkar sig redan och hon vill inte vara den enda utan smink på både balen och gymnasiet som hon ska börja på efter sommarlovet. Till skillnad från mig har hon inte så mycket smink utan har enbart en mascara hon använder dagligen, enstaka läppstift och en concealer. Därför hade denna kalendern varit jättebra till henne då hon får chansen att testa 12 nya sminkprodukter inför balen samt gymnasiet!

  Reply
 • Josefine
  3 December, 2016 at 20:55

  Efter småbarnsår, livskriser och annat har jag på nytt börjat intressera mig för smink och lyxig hudvård. Inspiration i form av nya produkter från Benefit skulle jag verkligen uppskatta och bli superglad om jag vann!

  Reply
 • Matilda Pettersson
  3 December, 2016 at 20:58

  Åå, så härlig vinst!! Denna ensamstående småbarnsmamma hoppas få öppna och lyxa lite med dessa prylar en stund varje kväll när barnen kommit i säng :)

  Kram Matilda

  Reply
 • Anna
  3 December, 2016 at 21:04

  Skulle vara kul att pröva på lite mer produkter från detta märke som man hör så mycket av.

  Reply
 • Eva
  3 December, 2016 at 21:30

  Detta paket har jag tänkt att jag vet, min dotter ska vinna. Tror det passar henne så hon kan sminka sig som en gudinna.

  Reply
 • Matilda
  3 December, 2016 at 21:30

  Varför vill jag vinna… hmm anledningarna är många men främst nu för att min dotter gått an på mitt dyraste läppstift och dessvärre har pengarna gått till julklappar åt deb illa marodören så smink inköp får vänta.

  Reply
 • Martina
  3 December, 2016 at 21:30

  Jag har provat några av deras produkter och det har gjort mig nyfiken på att prova flera. Har sneglat på kalendern, men ej kommit till skott och köpt den än. Vore så skoj att vinna!

  Reply
 • Evelina
  3 December, 2016 at 21:32

  Hört talas om märket en hel, men aldrig testat. Vore spännande att få prova på, och extra lyxigt då de är små prova-på av deras bäst säljande produkter!

  Reply
 • Martina
  3 December, 2016 at 21:33

  Jag tittade på innehållet i min sminkväska och såg just hur SUNKIGT det såg ut. Mitt rouge har gått sönder (alla vet effekterna av att detta händer i en sminkväska), i brist på annat nu när vintern torkat ut läpparna har mitt färgade gloss bytts ut mot fet, ofärgad kräm (för babystjärtar, errrhm…), mascaran sjunger på sista refrängen och foundationborsten… den stackarn! Den är så sorgsen att den tappar håret! Ja, du fattar ju… vi har en krissituation här. Help me!!!!

  Reply
 • Carro W
  3 December, 2016 at 21:35

  Min 18-åriga dotter är en riktig sminkjunkie och hon älskar Benefits produkter. Det vore kul att få prova om de är så bra som hon säger … Dessutom är jag sjukt avis på ungarnas adventskalendrar så detta är en riktig toppenvinst !

  Reply
 • Ann-Sofie
  3 December, 2016 at 21:39

  Åh snälla tomten jag är lika blek som snön på marken och behöver få lite färg och skimmer!

  Reply
 • Katarina
  3 December, 2016 at 21:39

  Jag vill hemskt gärna vinna! Småpresenter älskar ju alla, särskilt jag – jag öppnade alla luckorna på min julkalender i slutet av november… Så ja, jag behöver en ny. ;)

  Reply
 • Martina
  3 December, 2016 at 21:39

  Jag har hört att benefit är ett väldigt bra märke och trots att man är student skulle man gärna testa på och se om det finns några nya favoriter :)

  Reply
 • Madelene
  3 December, 2016 at 21:48

  Jag älskar Benefits produkter och jag älskar att sminka mig och göra mig fin ☺️ Tänk vilken lycka att detta få vinna då skulle jag bli en väldigt lycklig kvinna! Kram

  Reply
 • Corina Måbring Cadbrand
  3 December, 2016 at 21:50

  Varit jättekul att få prova på en massa nya produkter och kanske hitta nya favoriter. Har dessutom aldrig haft en egen julkalender, varesig som barn eller vuxen, så bara det hade pirrat lite extra :)

  Reply
 • claudia
  3 December, 2016 at 22:02

  Här är det om smink huggsexa med mina tonårstjejer, jag vill ha mina egna grejer!

  Reply
 • Frida
  3 December, 2016 at 22:03

  Jag är “ny” på detta med smink och har tidigare bara tagit och kletat på det som finns i närheten. Men efter att precis ha upptäckt sminkvideos på youtube (VILKEN GREJJ <3) märker jag att det är en konstform och jag vill lära mig! Dock inser jag inte äger något av vad som krävs för ett "face". Denna julen har jag sagt till tomten att jag önskar mig smink! Så detta kit skulle göra mig överlycklig :D /Frida

  Reply
 • Ann-christin O
  3 December, 2016 at 22:05

  åååååh,den skulle jag vilja vinna så jag kunde ge den till min underbara brorsdotter

  Reply
 • Linnea
  3 December, 2016 at 22:07

  Det här är precis vad jag behöver!! En ego boost till en väldigt sliten småbarnsmamma som slåss med att tiden ska täcka till för barn, jobb och plugg! Att unna mig skönhetsprodukter är verkligen inte en prioritet för mig,men det här kan bli min räddning!! ✊

  Reply
 • Emelie Wandel
  3 December, 2016 at 22:12

  Jag är en sucker för minisar. Och kalendrar! Det hade varit underbart att få vinna det här.

  Reply
 • Charlotte
  3 December, 2016 at 22:30

  Tycker detta smink verkar spännande och unikt, vill gärna testa!

  Reply
 • Michaela
  3 December, 2016 at 22:30

  Genom Glossybox fick jag prova detta märke för ett par månader sedan och det passade mig perfekt. Har känslig hy men Benefit funkade så jag kunde känna mig fin igen :)

  Reply
 • Beatrice B
  3 December, 2016 at 22:34

  Men så spännande rolig kalender från Benefit cosmetics.
  Tänk 12 luckor framåt med en ny liten favorit att upptäcka.

  Reply
 • Heléna
  3 December, 2016 at 22:40

  Jag är så dålig på att unna mig själv något, det är bara barnen som får här. Jag skulle verkligen uppskatta lite lyx i vardan.

  Reply
 • Petronella H
  3 December, 2016 at 22:54

  Din julkalender slår alla andra bloggares med hästlängder, bra jobbat!! Grymma grejer!

  Jag skulle mer än gärna vilja vinna detta då jag bara har testat en produkt från Benefit tidigare (en av deras highlighter) och blev störtkär.. dock bor jag i Sundsvall och är väldigt sällan i Stockholm vilket gör att de tyvärr är svårt att få tag i detta märke för mig då jag inte hittat någon hemsida att beställa från. Att få testa lite fler produkter som dessutom är bästsäljarna skulle göra mig överlycklig då jag älskar smink av hela mitt hjärta och ser sminkstunden på morgonen som dagens lilla terapimoment hehe =) och vad skulle göra den stunden lite bättre om inte lite nytt smink från självaste Benefit!

  Kram!

  Reply
 • Åsa
  3 December, 2016 at 22:59

  Om jag kunde kommentera med bild skulle du inte behöva fråga varför jag vill vinna.
  Hälsningar från landets tröttaste småbarnsmamma

  Reply
 • alice G
  3 December, 2016 at 22:59

  Att jag är en fattig student säger nog det mesta – även om jag Ä L S K A R smink blir det nästan aldrig av att jag lägger pengar på det – går pudret sönder? Synd, kanske kan önska mig ett i födelsepresent om ett halvår. Är mascaran torr? Attans, kanske kan sno mammas. Vore, som du förstår, helt fantastisk att få testa benefit som är ett ganska dyrt märke som jag skulle ha råd med själv.

  Kram!

  Reply
 • Christer Sköldälw
  3 December, 2016 at 23:26

  Jag skulle vilja ge denna gåva till min underbara fru som finns där både för mig och min dotter.

  Reply
 • Stina
  3 December, 2016 at 23:29

  En present jag gärna skulle vilja ha, mitt favoritmärke på smink skulle få mig att skrika JA! Jag håller tummar och tår att jag denna fantastiska gåva från Benefit får :)

  Reply
 • Lena O
  3 December, 2016 at 23:35

  Jag har aldrig testat benefit, så det vore jättekul att förgylla december med de produkter jag varit så nyfiken på att testa.

  Reply
 • Therese
  3 December, 2016 at 23:35

  Är i behov av ny inspiration på make up och produkter. Sedan jag flyttade ut på landet har jag noll kolla på de senaste!

  Reply
 • freja
  3 December, 2016 at 23:50

  Jag hade velat vinna för att kunna ge till min kära mamma som efter att fått testat i glossybox ÄLSKAR benefit, men dom är lite dyra så hade varit perfekt att få vinna detta så man kan testa fler saker och sen göra en megabeställning :)

  Reply
 • Milla
  4 December, 2016 at 00:43

  Ett kit som detta får mig att le,
  Därför vill jag detta hemma se
  Snälla låt mig glad få vara,
  Låt mig vinna, kära och rara

  Reply
 • Gun Aira
  4 December, 2016 at 10:12

  En fin välbehövlig julklapp till min nya kompis som genomgått en hel del denna höst. Anna

  Reply
 • Isabelle
  4 December, 2016 at 15:42

  åh vilken dröm, har alltid velat prova deras smink, men budgeten räcker aldrig

  Reply
 • marre
  4 December, 2016 at 17:19

  Hej, först och främst vill jag bara säga att din blogg rockar, sluta aldrig med bloggandet!! Jag blev hur glad som helst samt när jag såg att du hade ordnat en tävling för dina läsare, vilket var hur bra som helst samt väldigt roligt för oss läsare som har chansen att vinna den här ursnygga paketet! Jag har som sagt läst din blogg i över 100 år om man säger så haha, älskar det. Helt sjukt! och du verkar vara som en skön brud som kan sin grej, men jag blev positivt överraskad när jag såg vad man kunde vinna idag på lucka 3 som vi läsare kunde tävla och vinna om samt hur många det är som tävlade. När jag såg tävlingen så blev jag väldigt glad och tänkte, det här måste jag vinna, har alltid velat vinna en tävling och om jag vinner så blir det nog en bra present haha, just för att den är så jag för jag älskar allting som har med smink att göra. Min ekonomi är inte toppen för jag pluggar högskola och det kostar en hel del. Jag hade verkligen velat vinna! Som alla andra så hade jag såklart blivit överlycklig ifall jag vann den här gången, och som en fattig student så hade den här “julklappen” suttit hur bra som helst verkligen haha, det är aldrig fel med. Tack och lycka till er alla som tävlar :)

  Reply
 • Camilla H
  4 December, 2016 at 19:04

  Jag är gärna med, har aldrig testat detta och haft det väldigt fattigt och tufft sista tiden. Detta skulle göra skillnad i mitt liv just nu.

  Reply

Leave a Reply