Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 4

sponsorskylt_5lucka-4-moroccanoilLucka 4

Glad andra advent på er! ♥ I dagens lucka hittar vi schampo och balsam från Moroccanoil! Hydrating serien vårdar håret med antioxidantrik arganolja, vitamin A och E och fuktbindande rödalger, så att håret känns och ser friskare ut.

Värde 428 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

GRATTIS Emelie Welander :-) Du har ett mail från mig!

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Det som började som en enstaka, revolutionerande produkt som banade väg för en ny kategori inom skönhetsindustrin har vuxit till ett komplett sortiment av hår- och kroppsprodukter, som alla är berikade med antioxidantrik arganolja, varumärkets signatur. Moroccanoil strävar efter att erbjuda hår- och kroppsprodukter av högsta kvalitet, och har vuxit till ett symbolladdat varumärke på mindre än ett decennium.

208 Comments

 • Linnea Wiik
  4 December, 2016 at 00:28

  Jag är en sliten småbarnsmamma som försöker få livet att räcka till för mina söner, mitt arbete samt studier. Jag skulle verkligen behöva en ego boost som peppar mig lite inför den långa mörka vintern! Att vinna Bra produkter är precis en sådan energiboost mitt jag skulle behöva just nu!

  Reply
 • anna sörgård
  4 December, 2016 at 00:34

  Åh vad spännande
  Det här märket på schampo och balsam har jag aldrig sett.
  Jag vill vinna så att jag och mina tonåringar får prova o se om det här kan bli en ny favorit.

  Reply
 • Milla
  4 December, 2016 at 00:41

  Varför ska du mig detta ge,
  För att håret är så trist att se,
  Risigt, torrt och tråkigt är detta,
  Därför skulle kitet genast lätta

  Reply
 • Elin L
  4 December, 2016 at 00:44

  Hej!
  Har aldrig provat något med Moroccanoil, det skulle nog mitt gråa hår gilla, och äntligen få lite lyster.
  God Jul!

  Reply
 • Tova
  4 December, 2016 at 00:44

  Det där är nog julklappen tomten glömmer att ge mig men som jag verkligen skulle uppskatta. lyxigt shampoo unnar jag mig allt för sällan

  Reply
 • sara
  4 December, 2016 at 00:46

  skulle vilja vinna för att mitt hår verkligen behöver lite kärlek, speciellt såhär i vintertider!

  Reply
 • Lotta M Fröjd
  4 December, 2016 at 03:49

  Jag blir tokig, jag är så less!
  Mitt hår är en fullständig mess!
  Ett virrvarr av hår överallt,
  önskar nu hjälp tusenfalt!

  Reply
 • Anette Eriksson
  4 December, 2016 at 04:31

  Nu har det hänt, det jag inte trodde var möjligt
  måste erkänna att det faktiskt känns lite löjligt
  Jag har blivit klimakteriekäringen nummer ett
  svettas när det är kallt och fryser när det är hett
  Ibland blir jag knallröd om ansiktet och halsen
  om nån säger nåt, drar jag förkylningsvalsen
  Det verkar som det mesta är ur balans
  för håret har mist sin styrka och glans
  Att få det här lyxiga kitet skulle kännas toppen
  nu när hormonerna lever rövare i kroppen

  Reply
 • Marita
  4 December, 2016 at 06:47

  Snålar alltid in på schampoo, vore nog bra för håret med riktigt bra, närande och skonsam produkt!

  Reply
 • Malin G
  4 December, 2016 at 07:20

  Mitt hår är torrt, trist och tråkigt. Det blir inte bättre av att jag alltid köper det schampo som är billigast.

  Reply
 • Solbritt
  4 December, 2016 at 07:31

  Det här har jag aldrig provat. Kanske det är det bästa för mitt hår som behöver både näring och glans.

  Reply
 • Anneli
  4 December, 2016 at 07:32

  Avskyr mitt torra vinterhår,
  med hjälp av Moroccanoil jag äntligen ett mjukt hår får!

  Reply
 • Nina
  4 December, 2016 at 07:46

  Har använt Moroccanoil oil treatment och tyckte det var så bra för mitt hår. Tyvärr tappade en av mina kids flaskan i golvet så det blev inte mycket kvar av den. Jag vill mer än gärna vinna detta kit för att få liv i mitt trötta och glanslösa hår. Även en ammande småbarnsmamma vill vara fin i håret.

  Reply
 • Malin Nordblom
  4 December, 2016 at 07:47

  Ett hår så trött, skulle med Moroccan oil schampoo vara mindre dött.

  Reply
 • Johanna Andersson
  4 December, 2016 at 07:54

  Här hemma går det åt schampo o balsam som aldrig förr. Vi är en aktiv familj som tränar o är ute o därav fler tvätt av hår. Om vi vinner detta underbart vackra set dessutom kan vi (jag) snåla mer o hamstra. Kanske tom säga att det bara funkar på mitt hår hehe

  Reply
 • Agnes Larsson
  4 December, 2016 at 08:12

  Jag vill vinna Shampoo och Balsam från Moroccanoil, för jag har precis varit och klippt mig, och mitt hår blir så lätt slitet och torrt men denna gången vill jag ta hand om det så det inte händer. Så dessa som också har bra kvalité skulle ju va bra och vårdande!

  Reply
 • Madelen Andersson
  4 December, 2016 at 08:14

  Bästa produkterna för glans och antifrizz! Och en lyxig doft. Men för dyrt för att det ska finnas hemma särskilt ofta. Hoppas på vinst!

  Reply
 • Jordan
  4 December, 2016 at 08:32

  Har en dålig period med mitt hår och inte bara jag utan även mitt hår skulle bli jätte glad om vi vann

  Reply
 • Catharina
  4 December, 2016 at 08:34

  Mitt hår skulle må gott av lite extra fukt i vinter. Jag har trivts jättebra med Moroccanoil´s produkter och skulle gärna utöka min samling på badrumshyllan. Älskar effekten av arganoljan, som känns så lyxig och välgörande.

  Reply
 • Jenny
  4 December, 2016 at 08:34

  med hår som trött och slitet är,
  finns då något slags begär..
  att detta Kitet vinna,
  så jag kan känna mig som en kvinna.
  Inte klippa av mitt hår,
  nu när det dåligt mår.

  kanske kan dessa produkter rädda mitt hår som jag försöker spara ut.

  Reply
 • Elaine
  4 December, 2016 at 08:40

  Åå vilken passande tävling.
  Var hos frisören senast i går, gjorde en total makeover från slingat utvöxt hår. Till en ombre med knall rosa slingor i =) Trivs superbra. Men fattas bara en liten detalj… de bästa produkterna för håret. Och min frisör sa just att dessa var de bästa!

  Reply
 • Erika Häggström
  4 December, 2016 at 08:43

  Mitt hår är så sönderblekt att ska det ha en chans att sitta kvar till lucia så behöver jag verkligen detta fina hårvårdskit! :)

  Reply
 • Karin Stjärnkvist
  4 December, 2016 at 08:43

  Detta skulle min dotter gilla! Hennes långa hår vars lockar påverkas så mycket av yttre och inre omständigheter. I denna stund skulle jag vilja skänka henne detta!

  Reply
 • Matilda
  4 December, 2016 at 08:56

  Jag är otroligt less på mitt hår och tycker att det känns så himla torrt och livlöst. Jag har testat många olika produkter under det här
  året men har inte märkt någon direkt förändring på håret. Jag går sista året på gymnasiet och om några månader är det dags för bal och student (!!!) Jag vill så så gärna ha fint och friskt hår tills dess och kanske är Moroccanoil lösningen..? Jag har hört jättemycket bra om deras schampo och balsam och det hade verkligen varit så kul att få testa.

  Reply
 • Katja
  4 December, 2016 at 08:57

  Tacksam att jag kunnat vara och fortfarande är i Teneriffa, värme och träning mot min reumatiska sjukdom. Men håret har tagit skada av sol och bad. Håret behöver bra produkter inför det nya året som komma skall. Trevlig andra advent!

  Reply
 • Barbro
  4 December, 2016 at 09:14

  Har tyvärr fått livlöst hår
  där sjukdom satt sina spår
  vill få tillbaka volym och glans
  och slippa ha håret i svans!

  Reply
 • Anna
  4 December, 2016 at 09:15

  Har under hösten fått otroligt torr hårbotten, kanske detta kan hjälpa mig få ordning på mitt problem. Att moroccan alltid luktar så gott är ju givetvis ett plus!

  Reply
 • Selma Sabet
  4 December, 2016 at 09:18

  Detta vore ju kul att prova,
  Jag har doftar på oljan så det verksr ha mycket att lova!
  Vinterns kyla sliter på mitt hår,
  Så prova något som är återfuktande vore bra som du förstår!

  Reply
 • Therese
  4 December, 2016 at 09:29

  Minus tretti det här uppe i Norrland är, vinterårstiden vi håller kär. men håret är inte Lika glatt, men då finns ju denna skatt. Maroccanoil med sin ljuvliga doft, städar bort varenda slitet stoft.

  Reply
 • Anna K
  4 December, 2016 at 09:29

  Det har kanske inte alltid blivit rätt
  Men med moroccanoil så kan det nu bli lätt
  Med aktiva ingredienser och fukt får jag koll
  För vem vill se ut som ett troll
  Så bakom dagens lucka kan man idag finna
  Den rätt vinsten för denna frissiga kvinna

  Reply
 • Sara
  4 December, 2016 at 09:29

  Mitt hår tror att jag glömt bort det så det vore härligt att ge det en glad överraskning!

  Reply
 • Andrea
  4 December, 2016 at 09:30

  Jag skulle så gärna vilja vinna en duo för håret, det vore en bra start på det nya året! På vintern blir håret torrr och fnasigt, när man försöker styla topparna blir det mest knasigt. Men med en skön och vårdande produkt, kan jag äntligen med håret på bukt :)

  Reply
 • Annika Andersson
  4 December, 2016 at 09:33

  Det är sällan jag kan unna mig lyx bara för mig själv. Vore härligt att vinna lyx till håret som behöver lite extra omvårdnad i vinter.

  Reply
 • Helena Johansson
  4 December, 2016 at 09:35

  Min dotter född i fjärran östern med sin långa svarta hår skulle verkligen behöva hitta en produkt som passar henne. Kanske är det detta som är det perfekta för henne

  Reply
 • Mikaela
  4 December, 2016 at 09:35

  Mitt hår är så jäkla torrt,
  oftast vill jag bara ha det bort,
  har ännu inte funnit något som råder bot,
  går runt och känner mig som skrot,
  därför vore det härligt att vinna,
  och se mitt risiga hår försvinna!

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  4 December, 2016 at 09:36

  Detta skulle passa fint att få piffa upp sitt trista platta hår i mörkrets tid ^^

  Reply
 • magdalena ( mammatillthea instagram)
  4 December, 2016 at 09:44

  Man unnar sig själv allt för sällan det där lilla extra. Mitt hår är KAOS! detta kanske skulle hjälpa det till ett nytt liv igen :D

  Reply
 • Therese
  4 December, 2016 at 09:46

  Har ett hopplöst hår just nu som bara går av pga mycket medicinering. Klippte mig kort i hopp om att det skulle se lite bättre ut. Så behöver all hjälp jag kan få till mitt hår

  Reply
 • Hilma
  4 December, 2016 at 09:48

  Jag skulle så gärna vilja testa dessa produkter! Men jag har tyvär inte råd att köpa dem så det vore en dröm att få dessa❤️

  Reply
 • Gun Hilmerby
  4 December, 2016 at 09:51

  Det enda som passar mitt lockiga tunna hår som risar till sig för en molntapp!

  Reply
 • Josefin
  4 December, 2016 at 09:53

  Med ett hår när man vaknar som ser ut som ett fågelbo ofta,
  är det svårt att låta plattången få softa.
  Detta har resulterat i väldigt slitet hår,
  jag har provat olika schampoon o balsam men inget går!
  Det är svårt som student att unna sig en dyrare, samt bättre sort,
  så därför hade det varit kul att vinna något som kan ta det frissiga bort! :)

  Reply
 • Violina
  4 December, 2016 at 09:57

  Mitt hår är väldigt tunt och fint och väldigt flygigt. Nu på vintern ligger det slickat på huvudet när man måste mössa ha, på grund av kylan är uppe i norra Sverige. Har läst om de här produkterna att de ska vara av högsta klass. Skulle vara toppen att få vinna, tror de skulle vara helt perfekt till mitt hopplösa hår!

  Reply
 • Sara
  4 December, 2016 at 09:58

  Efter en sjukdomstid tappade jag mitt hår och nu när det börjar komma tillbaka har jag lovat mig själv att alltid ta hand om det på det allra bästa sätt. Jag märkte att mycket av ens identitet kan sitta i håret och ens frisyr, så nu värdesätter jag mitt hår på ett helt nytt sätt. Nu blir det nystart och en vinst från Moroccanoil med produkter som innehåller både vitaminer och olja hade känts borstande och väldigt lyxigt!

  Reply
 • Gunilla
  4 December, 2016 at 10:00

  Mitt torra, vintertrötta och risiga hår – behöver proffshjälp så nu håller jag både tummarna och tår!

  Reply
 • Gun Aira
  4 December, 2016 at 10:04

  Hälsosamma produkter, skulle vara kul att prova. Tyvärr så unnar jag mig inte dom. Kanske skulle jag tänka om!! Gunsan

  Reply
 • carolina
  4 December, 2016 at 10:10

  Mitt torra tråkiga hår skulle verkligen behöva detta!

  Reply
 • emma persson
  4 December, 2016 at 10:13

  Mitt hår känns elektriskt, torrt och tråkigt och skulle verkligen behöva en boost av riktigt bra produkter :) <3

  Reply
 • Susan Vikström
  4 December, 2016 at 10:20

  Hej har haft torrt problemhy sedan förra vintern. Jag ser inte klok ut i håret. Som student har man inte råd att testa en massa dyra produkter. Så att få vinna detaljer kittlar skulle betyda guld för mig. Fin present till mig som fyller år på julafton !!

  Reply
 • Hilda
  4 December, 2016 at 10:26

  Satsar alltid på bra produkter för mitt hår, men som student är det lite väl dyrt ibland. Detta skulle verkligen passa bra!

  Reply
 • Fröken M
  4 December, 2016 at 10:27

  Min hårbotten är allt annat än kul,
  därför hoppas jag att tomten kommer med skonsam och lyxig hårvård till jul !

  Reply
 • Ulla P
  4 December, 2016 at 10:28

  Vill vinna bra hårvårdsprodukter

  Reply
 • Ana
  4 December, 2016 at 10:28

  Jag har aldrig använt denna produkter men hörde så bra saker om dem. Det skulle vara bra om man fick möjlighet att testa de på mina slitna vinterhåret.

  Reply
 • Stina Smedh
  4 December, 2016 at 10:31

  Mitt torra trista hår är inte kul på vintern. Lite kärlek och omtanke är vad som skulle behövas och det fixar nog detta lyxiga set.

  Reply
 • Lena
  4 December, 2016 at 10:33

  Jag älskar allt med den här produkten. Jag tycker att den luktar underbart och gör sån skillnad för mitt hår. Jag brukar tänka att jag skämmer bort mitt hår när jag använder maroccan oil produkter. Som att jag ger det lördagsgodis på en tisdag.

  Reply
 • Elin Larsson
  4 December, 2016 at 10:42

  Mitt hår blir på vintern helt banana, det blir ostrukturerat och lite kaos! Därför skulle jag vilja testa det traditionella schampo för första gången och se om det kan göra lika mycket under som folk har sagt.

  Reply
 • Sofia
  4 December, 2016 at 10:43

  Åh vad kul! Jag har tidigare testat deras hårolja och den var riktigt bra, det vore naturligtvis roligt att testa dem här också! Kram

  Reply
 • Lina
  4 December, 2016 at 10:44

  Åh det vore så roligt att få testa dessa! Jag har kört med deras olja i fleeeera år och vill aldrig vara utan den. Jag håller mina tummar för att få lägga till dessa i min hårvårdsrutin! Ha en fin söndag! /Lina

  Reply
 • Rebecca
  4 December, 2016 at 10:44

  Jag älskar Moroccanoil! Oljan, schampot, balsamet och hårmasken är en räddare i nöden för mitt hår <3

  Reply
 • Fey Larsson
  4 December, 2016 at 10:44

  Hej!
  Jag vill väldigt gärna vinna då jag skulle vilja ge detta underbara kitt till min älskade mamma! Hon unnar sig väldigt sällan något för sig själv och en sån här julklapp hade gjort henne så lycklig! Tanken var att jag skulle köpa ett lotion från hm men detta är sååå mycket bättre! :)

  God Jul!

  Varma kramar från Fey Larsson

  Reply
 • Jennifer
  4 December, 2016 at 10:46

  Skulle vilja vinna och ge bort i julklapp till en som verkligen snackat om dessa produkter i flera år!

  Reply
 • Anja L
  4 December, 2016 at 10:47

  Skoj och mys. Har inte testat dessa produkter och vill gärna göra det. Använder mössa på jobbet så all hjälp för håret är underbart.

  Reply
 • Anna A
  4 December, 2016 at 10:53

  Detta räddningen skulle va! För en sliten morsa som ja! Torrt risigt hår, som misshandlas sommar och vår
  Nu som en risbuske det är efter 8 tvättar med descutan inför en tråkig operation.
  Behövs olja för både kropp och knopp, för att jag skall orka mig opp.

  Reply
 • Filippa A
  4 December, 2016 at 11:02

  Att vara student, ha torrt hår och ett stort skönhetsintresse är ingen bra kombo. Det hade varit fantastiskt med lite lyx bland allt “okej-jag-får-väl-ta-något-billigare”

  Reply
 • Linnea
  4 December, 2016 at 11:10

  Jag har tittat på dom här i månader och funderat, men min ekonomi håller tyvärr inte då jag plötsligt blev arbetslös

  Reply
 • Evelina
  4 December, 2016 at 11:15

  Både jag och sambon har hår ända ner till höftbenen. Jag har hört talas om denna produkt förut men aldrig kommit mig för att testa. Vore kul att överraska med en gemensam julklapp till oss båda och kanske blir det vår nya favorit!

  Reply
 • Linn
  4 December, 2016 at 11:15

  Åh va jag skulle vilja vinna detta lyxkit!
  Mitt hår behöver så mycket fukt som möjligt och att få testa på detta så omtalade märke skulle va en perfekt julklapp för mig!

  Reply
 • julia
  4 December, 2016 at 11:20

  med ett hår så torrt, med en plånbok så kort,
  önskar jag mig detta kit, som jag vet är en hit,
  fylla på med lyx i vardagen hade dessa gjort, mitt hår skulle nog aldrig mer innehålla lort.

  Reply
 • Moa
  4 December, 2016 at 11:20

  Använt detta schampoo och balsam tidigare till mitt slitna hår. Har jättetjockt svall med tunna hårstrån vilket inte alltid är bästa kombon.
  Jag vill vinna för att slippa köpa nytt när det ändå är såpass dyrt hehe!

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  4 December, 2016 at 11:23

  Det hade varit en toppenjulklapp till min sambos syster som har ett svall att dö för. Men det är lite trött och hade behövt lite TLC. Detta kitet hade passat henne perfekt och gjort hennes hår lysande igen!

  Reply
 • Linnéa Olsson
  4 December, 2016 at 11:24

  Håret känns trist och grått
  nu när jag en bebis fått
  Även om hon är det bästa jag har
  finns det nästan inget hår kvar.
  Jag hade gärna velat vara fin till jul
  därför hade denna vinsten varit så himla kul!

  Reply
 • Matilda Berlin
  4 December, 2016 at 11:28

  Efter att ha stressat sönder i skolan tappade jag stora delar av mitt hår och önskar nu för allt i världen att det ska få tillbaka sin fina kvalitet. Detta är PRECIS vad jag skulle behöva!
  Kram

  Reply
 • Linnéa Olsson
  4 December, 2016 at 11:31

  Mitt hår är slitet och torrt
  då jag precis en bebis fått.
  Även om hon är det bästa jag har
  finns det nästan inget hår på huvudet kvar.
  Jag vill så gärna vara fin till jul
  därför hade denna vinsten varit superkul!

  Reply
 • Ann-christin O
  4 December, 2016 at 11:31

  hoppas jag detta paket får,det behöver ju verkligen mitt hår,nu det ju livlöst & risigt är,behöver ju ha det här

  Reply
 • Titti skarp
  4 December, 2016 at 11:35

  hej

  har aldrig testat dessa så vore kalas kul och hoppas det är bra produkter för mitt hår är torrt och ingen lyster
  mvh Titti

  Reply
 • Elin
  4 December, 2016 at 11:39

  Dessa produkter har velat testa länge och kanske det blir dags nu? Skulle sitta som handen i handsken att få dessa för känner att mitt hår måste få bra produkter i denna årstid för nudist känns det torrt och lite livlöst

  Reply
 • Sabina Fontana
  4 December, 2016 at 11:40

  Alltså wow, detta shampo och balsam har länge varot mina favoriter, alltid något jag brukar önska mig när jag fyller osv. Just nu har jag endast inpackningen kvar, så detta komplement skulle vara perfekt! Hoppas du får en fin andra advent!

  Reply
 • Sabina Fontana
  4 December, 2016 at 11:43

  Alltså wow, detta shampo och balsam har länge varit mina favoriter, alltid något jag brukar önska mig när jag fyller osv. Just nu har jag endast inpackningen kvar, så detta komplement skulle vara perfekt! Jag och framförallt mitt hår skulle bli så glad om jag vann. Hoppas du får en fin andra advent!

  Reply
 • annsophie
  4 December, 2016 at 11:44

  Drömmer om ett fantastiskt hår,
  Nu kan Moroccanoil visa att det faktiskt går.
  Moroccanoilr som till dottern Antonia ske ge..
  Ska nog få min älskade dotter att le. <3 <3<3 <3<3<3<

  Reply
 • Cornelia
  4 December, 2016 at 11:47

  Mitt vintertrötta hår skulle verkligen behöva lite återfuktande lyx. Har alltid velat prova Maroccan Oils schampoo och balsam sedan jag fick oljan i födelsedagspresent, men min studentbudget håller inte riktigt för sådana lyxprodukter så en vinst skulle vara toppen för både mig, mitt hår och min studentbudget! :)

  Reply
 • Zenita
  4 December, 2016 at 11:49

  Med slingor i håret blir håret slitet och torrt, tror denna vinst skulle kunna göra underverk på mitt torra hår. Jag har känslig hårbotten och det är inget jag skulle köpa om jag inte provat först..

  Reply
 • Ellen
  4 December, 2016 at 11:51

  har hört så mycket bra om dessa produkter så det vore väldigt roligt att få chansen att testa dom!

  Reply
 • Maria J
  4 December, 2016 at 11:51

  I egenskap av sliten och fattig student skulle jag bli oerhört glad för en vinst som denna, något som för med sig lite lyx och flärd in i min kämpiga värld fylld av tentor och examinationer :)

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  4 December, 2016 at 11:51

  Med detta min mamma slipper se ut som ett troll
  Hon istället på håret får total koll
  Kanske hon även hittar en man
  Om jag detta lilla kit vann
  Om hon vacker sig känna få
  Hon nog ut och dejta våga gå

  Ha en fin andra advent!

  Reply
 • Christina Frisberg
  4 December, 2016 at 11:55

  Mitt hår är just nu en tråkig historia från början till slut, det är sönderslingat, och sprött och frissigt, det behöver all vård och omsorg det kan få, så jag hoppas till tusen på turen att vinna denna lucka med härliga produkter som en riktig räddning.

  Reply
 • Anne Room
  4 December, 2016 at 11:56

  Önskar,önskar mej;)

  Reply
 • Monica Fredriksson
  4 December, 2016 at 11:56

  Mitt hår behöver sig en boost.

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  4 December, 2016 at 11:59

  Av vardagsstress man lider,
  från detta passande av alla tider.
  Flänga hit och ditt är ett evigt slit. Vill koppla av så jag slipper alla krav. Moroccanoil vilken underbar feeling,
  stunder av lyxig hårvård, är vad jag mest av allt önskar.

  Mvh Julianna

  Reply
 • David
  4 December, 2016 at 12:04

  Min tjej är vacker och underbar,
  hon är helt enkelt det värdefullaste jag har.
  Men hon blir varje morgon dyster,
  för hennes hår saknar glans och lyster.

  Reply
 • Jane Larsson
  4 December, 2016 at 12:05

  Snart kommer vårt bröllop stånda,
  men jag har en stor vånda.
  Håret är platt, torrt och trist
  men kanske kan detta vara lösningen till sist?!

  Reply
 • Jonathan
  4 December, 2016 at 12:11

  Min dotter önskar sig detta julklapp, men vilken chock jag fick när jag såg priset!! Tänk om man kunde vinna det…

  Reply
 • Kattis S
  4 December, 2016 at 12:12

  Mitt hår ser ut som om jag gått genom en sirocco,
  därför behöver jag detta set med olja från Marocco.

  Reply
 • Ljuva Julia
  4 December, 2016 at 12:15

  Jag borde vinna därför efter flera år med alopecia (spontant håravfall och skallighet) har jag äntligen hår som täcker hela huvudet och det vill jag verkligen vårda. Hår blir så mycket mer meningsfullt när man inte alltid har något!

  Reply
 • Anna Lundqvist
  4 December, 2016 at 12:16

  Torrt, sprött hår som ett troll
  Mitt hår är ostyrigt och utan kontroll
  Med Produkter från Marrocanoil skulle håret få glans
  Ja hela kalufsen skulle bli mjuk och komma i balans

  Reply
 • Jenny Albinsson
  4 December, 2016 at 12:16

  Jag vill verkligen vinna. Har torrt och risigt hår med många gråa strån…(som jag dock älskar och trivs med)…men jag behöver verkligen få det mjukare och starkare :-)

  Reply
 • anna sandberg
  4 December, 2016 at 12:16

  tonårsstjejen här hemma har hår ner till rumpan och tvättar det ofta och länge
  shampoförbrukningen är HÖG
  skulle tacksamt testa denna produkt som vi ej använt tidigare

  Reply
 • Louise Johansson
  4 December, 2016 at 12:20

  Detta vill jag så gärna vinna,
  så att mitt slitna hår kan försvinna.
  Maroccan oil har jag hört mycket bra om,
  perfekt vinst nu i december när alla utgifter kom!

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  4 December, 2016 at 12:33

  Hej! Jag har slitet hår, men hoppas det blir ändring nästa år! 2017 kommer bli den tid då det återuppstår, om det nu går. Som sagt, ens hår påverkar ju hur man mår, därför hoppas jag att jag dessa produkter får. De verkar så bra! Precis vad jag vill ha.. Synd bara de inte är mina, eftersom de är så himla fina!

  Reply
 • Beatrice B
  4 December, 2016 at 12:34

  Den ultimata boosten för mitt torra platta hår står
  Hydrating Moroccanoil schampo och balsam för.

  Detta skulle göra susen för det torra kruset och
  tro mig när jag säger att gladare blir tjejen. <3

  Reply
 • Marianne
  4 December, 2016 at 12:35

  Perfekt att vinna för mitt vinterhår.

  Reply
 • Annika
  4 December, 2016 at 12:49

  Hört sååå mycket positivt om detta märket så dags att prova nu kanske……….

  Reply
 • Maria
  4 December, 2016 at 13:05

  Jag vill vinna för mitt hår är risigt och äckligt och hela jag känner att jag behöver ta tag i mig själv och rycka upp mig.

  Reply
 • Ida Erlandsson
  4 December, 2016 at 13:17

  Efter två täta graviditeter mår mitt hår allt annat än bra. Håravfallet är ett faktum och jag behöver boosta håret med BRA produkter.

  Reply
 • Roxanne Munoz-Rytting
  4 December, 2016 at 13:25

  Mitt hår är ett riktigt skatbo efter graviditet och amning. Jag har länge velat testa produkterna från Moroccanoil men inte känt att jag haft råd – kanske har jag tur idag <3

  Reply
 • Sanna
  4 December, 2016 at 13:31

  Jag skulle vilja vinna då mitt hår inte har vart prio 1 de senaste, det behöver kärlek och bra produkter för att återgå till en snygg frisyr igen!

  Reply
 • helene gustavsson
  4 December, 2016 at 13:33

  jag ljuger inte detta behöver jag, med åldern så har mitt hår blivit så torrt använder hårolja som sparayas i efter tvätt o som ska sitta i men ändå när jag ska kamma mitt hår medxgleskam såxtar det en hel timma för det är så tovigt. Snälla jag skulle behöva detta har inte råd o köpa det en julklapp till mig själv har man inte råd o köpa några så kan man nte heller räkna med o få några. Är man arbetslös sjuk o ensam så räcker pengarna precis till mat o hyra.

  Reply
 • liselotte
  4 December, 2016 at 13:35

  Jag vill vinna för detta är precis vad mitt hår behöver!

  Reply
 • Linda Ericsson
  4 December, 2016 at 13:42

  Hade mer än gärna vunnit då man som student inte lägger pengar på sitt hår. Samt har en hundvalp som älskar äta på mitt hår så de behöver lite kärlek från dessa underbara produkter! :D

  Reply
 • Lotta
  4 December, 2016 at 13:49

  Mitt torra trötta slitna hår skriker efter riktigt proffsig vård! Arganolja och alger väcker min nyfikenhet! Vill prova dessa produkter av toppkvalitet!

  Reply
 • Isabelle Hedström
  4 December, 2016 at 13:54

  Mitt torra och trötta vinterhår hade jublat över detta kit!

  Reply
 • Joanna Wozniak
  4 December, 2016 at 14:01

  Jag vill vinna för jag vill ha jätte fint hår nu till vinter :D

  Reply
 • Emelie B
  4 December, 2016 at 14:08

  Min kära mor klagar alltid på hur dåligt hennes hår blivit och att hon önskar att hon kunde få tillbaka sitt unga hår. Har dels hört så gott om dessa produkter att jag själv även skulle vilja testa dem, men om jag hade vunnit så skulle jag överraska lilla mamma till jul med dessa! Kram

  Reply
 • Maria
  4 December, 2016 at 14:14

  Behöver något bra till mitt torra och frissiga hår

  Reply
 • Maria Karlsson
  4 December, 2016 at 14:18

  Platt och livlöst hår där den enda volymen under vintern kommer från att håret blir så statiskt. Hoppas att dessa produkter kan höja kvalitén på mitt hår så även jag får känna mig snygg under vinterhalvåret :)

  Reply
 • isabelle
  4 December, 2016 at 14:40

  Åh detta hade varit perfekt för mitt frissiga hår, som student har man inte riktigt ekonomin för allt så detta hade suttit så fint till jul nu! :)

  Reply
 • Sara H
  4 December, 2016 at 14:47

  Hej!
  Jag har aldrig provat något med Moroccanoil produkterna men har hört att dom är superbra. Jag är en sån där typisk mamma som lägger allt på sina barn och köper till sig själv i andra hand. Därför skulle denna vinst passa mig bra som en lyx julklapp till mig själv.

  Reply
 • Ellen W
  4 December, 2016 at 14:56

  Jag har testat så många olika hårprodukter, men inte riktigt hittat något som jag fastnat för.. Har hört så mycket bra om Moroccanoil och skulle vara så roligt att få testa! (Och så bra för mitt slitna hår) ;)

  Reply
 • Anna Ljungberg
  4 December, 2016 at 14:58

  Höggravid och ett trist långt hår som
  hänger utan glans.
  Kanske maroccanoil kan ge det en chans!
  Känner mig rätt sur,
  så skulle bli glad om jag får lite tur!

  Reply
 • Jeanette
  4 December, 2016 at 14:58

  Hej! Alltid tänkt att man inte är en torris men denna vintern har jag insett att åren nog går och man har mer behov av fukt för utvecklat en frissig svinto frisyr som jag gärna vill få bukt med. =)

  Reply
 • Corina M Cadbrand
  4 December, 2016 at 15:00

  Behöver all hjälp jag kan få för att återta kontrollen över mitt slitna hår. Som stressad arbetande tvåbarns-mamma som aldrig eller sällan gör sina frisörbesök så hade detta vara en toppenvinst.

  Reply
 • Kristina
  4 December, 2016 at 15:10

  Jag ska klippa mitt hår imorgon och jag skulle behöva ett nytt schampo. Dessutom har jag länge velat pröva detta märke. Håller mina tummar och tår.

  Reply
 • Jessica Hellström
  4 December, 2016 at 15:15

  Mitt schampo och balsam börjar ta slut här hemma, har hört så mycket gott om Moroccanoil så hoppas på tur!

  Reply
 • Paula
  4 December, 2016 at 15:19

  Jag har lockig, ej nordiskt hår och att hitta produkter som i vinterväder och rusk är rätt har varit snudd på omöjligt. Kanske skulle dessa kunna skänka mina lockar tillbaka sin forna glans och stuss!

  Reply
 • julia
  4 December, 2016 at 15:42

  Med hjälp av Moracconoil kan jag bli en vackrare kvinna
  Tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Lite hudvård skulle göra min dag
  Det vore väl välbehövligt tycker jag. S
  å nu håller jag tummarna, för jag har turen på min sida Och hoppas att omgivningen kring mitt tråkiga utseende ska slippa lida

  Reply
 • Carola
  4 December, 2016 at 15:57

  försöker med allt för att få håret att må bra, men oftast slutar det med att jag ser ut som ett troll. kan dessa funka så behövs de hemma hos mig

  Reply
 • Marike Wikström
  4 December, 2016 at 16:07

  Jag bor i södra Lappland där vi har långa vintrar. Håret tar mycket stryk av mössor och sjalar och allt vad man virar in sig i. Lite boost till håret är nödvändigt för att inte inleda sommaren med sprött och tråkigt vinterhår

  Reply
 • charlotta hellström
  4 December, 2016 at 16:11

  tänk att få vinna något som kan få mina hårbekymmer att försvinna, behöver faktiskt lite hjälp på traven med att få ordning på mitt änglafjun hår jag hoppas och tror att detta underbara set löser det lätt

  Reply
 • elin
  4 December, 2016 at 16:18

  Vitaminer, olja och alger låter som taget från en löpsedel, en artikel om nutrition och inte ett undergörande hårmedel. Men denna kombinationen vårdar håret med naturliga ingredienser, får för både frisyr och miljö positiva konsekvenser. Efter några tvättningar vill ingen tomte bära luva, ger ett friskt hår som inte ens midvinternattens köld kan underkuva.

  Reply
 • Sara
  4 December, 2016 at 16:39

  Jag försöker göra allt för att rädda min risbuske till hår… Har varit nyfiken på dessa produkter under en tid och skulle gärna ta chansen att få testa på dem. Jag har hört så mycket gott om produkterna så kanske skulle detta vara ett steg på vägen att få bukt på håret.

  Reply
 • Anna
  4 December, 2016 at 16:43

  På julen ska man väl vara snäll har jag hört, något snällt behöver även mitt hår, som är väldigt negligerat och skört.

  God jul!

  Reply
 • Tess
  4 December, 2016 at 16:46

  Moroccanoil är det enda jag vill ha i mitt hår och jag skulle bli ohämmat glad om jag vann det här kittet.
  <3

  Reply
 • Sofie Altuntas
  4 December, 2016 at 16:49

  Jag vill påbörja det nya året med en fräsch och snygg kalufs. Dessa produkter skulle vara till stor hjälp. Hoppas.

  Reply
 • Johanna VL
  4 December, 2016 at 16:58

  Mitt schampo och balsam är nästan slut. Det här hade kanske varit värt att prova om det kan få fason på mitt hår :)

  Reply
 • Camilla Sandmark
  4 December, 2016 at 17:02

  Mitt hår är bedrövligt och behöver all hjälp det kan få. Jag brukar inte hänga upp mig så mycket på det men nu är läget verkligen akut. Jag behöver experthjälp och jag har hört att de här produkterna är toppen!

  Reply
 • Isabelle
  4 December, 2016 at 17:09

  Mitt hår ser ut (och känns) som värsta fågelboet! Omöjligt att få ordning på, och har hört mycket bra om dessa produkter. Att äntligen ha chansen att prova bra produkter (som jag annars inte har råd med) vore ju så bra! Kanske äntligen kan jag få ner det dör frissiga fågelboet jag har som hår?!

  Reply
 • Alexandra Sandqvist
  4 December, 2016 at 17:31

  En bra produkt för slitet, torrt och glanslöst hår bruka man säga.
  Det är precis vad jag behöver.
  Den bästa produkten för att få lyster och liv i håret igen efter alla år av färgning och nu vill jag få tillbaka livet i håret. Därför vill jag vinna :)

  Reply
 • Åse
  4 December, 2016 at 17:35

  Jag har testat Moroccanoils stylingcréme och den är ju så himla bra och doftar semester! Det skulle bli lite mera sommar och sol i mitt badrum om jag vann och jag vet att håret skulle bli väldigt snyggt och lätt att stajla :)

  Reply
 • EvaMar
  4 December, 2016 at 17:38

  Hjälp mig förvandla mitt trista, risiga rufs
  till en glänsande och välmående kalufs!

  Reply
 • jessica Eliasson
  4 December, 2016 at 17:41

  Mitt hår är grått och vintertrött. Behöver hjälp det är så sprött.
  Ge mig nu lite tur, jag behöver morroccan kur.

  Reply
 • Maja
  4 December, 2016 at 17:42

  Känner inte igen märket, men vore kul att få testa lite nya produkter.

  Reply
 • Nina Ed
  4 December, 2016 at 17:42

  Jag hoppas på tur! Mitt matta hår behöver en dunderkur!

  Reply
 • qat
  4 December, 2016 at 17:55

  Jag önskar helt enkelt att vinna eftersom jag inte har råd att gå till frisören och mitt hår är vidrigt (nåja, nästan ialla fall). Vill ha ett lite mindre…skatbo till jul.

  Reply
 • alice G
  4 December, 2016 at 18:00

  Hej! När jag blekte mitt hår i somras blev det alldeles torrt och risigt och har inte riktigt hämtat sig ännu. Dessa produkter skulle hjälpa mig otroligt mycket och återfukta och få tillbaka mitt hår! Det skulle jag absolut inte tacka nej till och då plånkan skriker NEJ varje gång jag funderar på att klicka hem någon dyr hårprodukt är detta verkligen en otroligt chans för mig!

  Reply
 • Annika
  4 December, 2016 at 18:01

  Tror att de här 2 kan bli hårets bästa vän, tyvärr har jag ej testat än.
  Mitt hår är av kylan sprött och torrt och Moroccanoils fantastiska
  egenskaper skulle nog tråkigheterna få bort. Fuktgivande,naturlig och fritt från sulfat och parabener
  tror jag att det är enprodukt som tilltalar mina shoppinggener.

  Reply
 • Eva Å.
  4 December, 2016 at 18:11

  Om jag vann skulle Moroccanoil-paketet bli julklapp till min svägerska som har fin lockigt hår som ibland blir lite torrt.

  Reply
 • Helene Alm
  4 December, 2016 at 18:16

  Upplevt en rejält lång och jobbig höst och har varit sjukskriven ett bra tag-
  liten börs och håret är i stort behov av kvalitetsomvårdnad.

  Reply
 • Sofie
  4 December, 2016 at 18:20

  Jag skulle vilja vinna (och behöva vinna) dessa produkter för att rädda upp mitt risiga vinterfrilla! Tänker varje år att jag ska köpa till mig bra produkter när kylan börjar komma, men alltid något som kommer emellan! Så nu står jag här igen! håller tummarna!

  Reply
 • Jerker
  4 December, 2016 at 18:58

  Min fru har stora problem med sitt hår och hoppas på hjälp av detta schampot <3

  Reply
 • Camilla H
  4 December, 2016 at 19:07

  Mitt hår är extremt torrt och tråkigt och inget verkar ge tillräckligt med fukt och näring åt det. Att vinna detta skulle göra mig superglad och ge mitt hår vad det behöver. Jag skulle bli så tacksam.

  Tänk en dag där ditt hår är perfekt och mår bra,
  då kanske man detta skulle ha,
  fukt och vård som utför under,
  då är detta ett kit som är dunder

  Reply
 • ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL
  4 December, 2016 at 19:12

  Jag är gärna med. Har provat detta schampoo en gång förut och tyckte det var super. Skulle bli så glad om jag vann kitet, mitt hår behöver en boost.

  Har länkat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/04/lucka-4-isastar-412/

  Reply
 • Ida
  4 December, 2016 at 19:16

  Mitt hår är så fint nu medans jag är höggravid med andra barnet, men vet hur torrt och risigt det blir efter amning/hormonomställningen i kroppen inom kort. Då är all extra balsamkärlek välkommet!

  Reply
 • Cassandra
  4 December, 2016 at 19:18

  Jag har bara hört bra om dessa produkter, och som mitt hår mår just nu så behöver det all vård och omtanke som det kan få!

  Reply
 • Frida Elmgren
  4 December, 2016 at 19:25

  Oooo Moroccanoil har jag hört ska vara en storfavorit,
  när jag använt andra hårvårdsprodukter har jag tyvärr åkt på en nit.
  Torrt och slitet hår jag har,
  det har definitivt sett sina sista dar.
  Jag hoppas med detta håret mjuka upp,
  så jag blir minst lika pigg som en tupp.
  I midvinter timma,
  håller jag tummarna för att bli en lycklig kvinna.
   

  Reply
 • Britt Vaardal
  4 December, 2016 at 19:29

  En produkt som detta ,kanske hjälper mitt slitna hår

  Reply
 • Madelene
  4 December, 2016 at 19:36

  Mitt hår har växt ut igen efter sjukdom och cellgifter, så nu vill jag skämma bort det lite extra med dessa fina hårprodukter. Har hört mycket bra om dom och är så nyfiken på att testa ☺️ Håller tummarna hårt ❤️

  Reply
 • Elin
  4 December, 2016 at 19:42

  Imorgon ska jag klippa av mitt långa slitna hår (BEHÖVLIGT!) Hoppas därför få behålla det välvårdat och återfuktat. Detta set hade varit en stor hjälp på vägen. Vill så gärna kunna ha långt hår i framtiden!

  Reply
 • Sophie
  4 December, 2016 at 19:46

  Jag har preparerat mitt hår så mycket att det är nästintill förstört.
  Jag har inte gett upp hoppet och är öppen för alla produkter som kan
  hjälpa mitt hår. Moroccanoli har jag faktiskt inte testat och hoppas
  därför på turen att få se om mitt hår kan bli positivt påverkad. :-)

  Reply
 • Emelie
  4 December, 2016 at 19:47

  Å det skulle mitt slitna hår verkligen behöva. Kass på att ta hand om mitt hår, har inte varit hos frissan på 3 år då ja e en dumsnål småbarnsmamma som aldrig prioriterar mig själv.

  Reply
 • Martina
  4 December, 2016 at 19:51

  Jag har hört att dessa produkter ska vara superbra och därför skulle nog mitt hår bli glatt av att få lite omtanke för en gångs skull!

  Reply
 • Emelie Welander
  4 December, 2016 at 19:53

  Hej!
  Jag önskar vinna detta då mitt hår och min hårbotten är i behov av lite extra lyx och kärlek just nu. Jag är sjuk i anorexia och genomgår behandling för det och min kropp är nu inne i en fas då jag tappar otroligt mycket hår vilket är riktigt jobbigt. Dessa produkter skulle få mitt hår (det jag har kvar) att må lite bättre!

  Mail: weemelie@gmail.com

  Reply
 • Marie
  4 December, 2016 at 19:54

  Jag hoppas att vinna,
  och nya favoritprodukter finna,
  till mitt risiga barr,
  som snart ger mig magkatarr :-)
  Om dessa jag hört så mycket gott,
  att vinna och testa vore därför så flott.

  Reply
 • MariaM
  4 December, 2016 at 19:55

  Ett schysst schampo och balsam är helt klart guld värt. Hoppas att detta är schampot/balsamet just för mig!

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  4 December, 2016 at 20:05

  Mitt hår är verkligen skitledsamt just nu, det är torrt och tråkigt, bara hänger liksom, och har inte liv alls. Det vore kul med fina produkter som kanske kan ge liv och lyster till håret och samtidigt få MIG mer motiverad att faktiskt ta hand om den där kalufsen uppe på huvudet!

  Reply
 • Rolf
  4 December, 2016 at 20:14

  Min kära dotter har fått så lockigt hår efter flera tuffa cellgiftsbehandlingar i samband med mycket svår cancer. Den fina vinsten skulle bli en sådan fin julklapp till henne och hon skulle bli så glad. Håller tummarna hårt!

  Reply
 • Robert
  4 December, 2016 at 20:17

  Hoppas detta fina få vinna, till min underbara kvinna.

  Reply
 • Monica
  4 December, 2016 at 20:17

  Hoppas på lite tur

  Reply
 • claudia
  4 December, 2016 at 20:20

  Mitt hår är som en risbuske personifierad och lite till, kämpar men håret gör aldrig som jag vill!

  Reply
 • Lena
  4 December, 2016 at 20:21

  *****GOD JUL!*****
  Att vinna vore jättekul!
  Kram Lena*

  Reply
 • kexin
  4 December, 2016 at 20:27

  jag vill vinna för ge mamma makeover, flytta precis hemifrån så träffar mamma sällan och vill göra något fint för henne. Det förtjänar hon <3

  Reply
 • Ida
  4 December, 2016 at 20:38

  Så många gånger har jag varit nyfiken på att testa Marroccan Oil, men det har inte blivit av. Detta vore ett perfekt tillfälle att äntligen få ge håret lite extra kärlek.

  Reply
 • Olivia
  4 December, 2016 at 20:46

  Mitt hår tycker inte alls om vintern; det blir torrt och livlöst. Moroccanoil är ju kända för att göra mirakel, har jag tur kan mitt hår för en gångs skull tycka om vintern lika mycket som jag gör :)

  Reply
 • Anna
  4 December, 2016 at 20:53

  Kära Tomten: Det är samma visa varje år.
  Jag vet inte vad vintern gör med mitt hår?
  Jag ser mig i spegeln och fäller nästan en tår.
  Att jag behöver lite bra och vårdande produkter
  tror jag att en klok man som du väl förstår.

  Reply
 • Anna-Märta Stålnäve
  4 December, 2016 at 21:03

  Trassligt och vinterstatiskt hår känns sådär kul inför julens alla festligheter och mina frissiga lockar blir ju inte mer medgörliga av en mössa på huvudet när det är kallt. Hade varit skönt med lite intensivt återfuktande produkter så även jag kan få vara fin i håret till jul.

  Reply
 • Amanda
  4 December, 2016 at 21:09

  Jag har så torrt hår nu under vintern och det tovar sig massor! Skulle verkligen behöva detta!

  Reply
 • Emelie
  4 December, 2016 at 21:09

  Med midjelångt tjock hår går det åt en hel del schampoo. Det hade varit kul att få testa detta!

  Reply
 • Pauline
  4 December, 2016 at 21:12

  Jag önskar mig vinna detta för den enkla anledningen att för mig är Morranoil den ULTIMATA lyxen! Har ett serum därifrån jag bara använder för speciall tillfällen, men när jag gör det känner jag mig som en million dollar babe.

  Reply
 • Mia Korch
  4 December, 2016 at 21:20

  Jag har hört så mycket gott om Maroccaloils produkter. Hade gärna velat testa dessa och se om de kan få bukt på mitt vyiga hår.

  Reply
 • Zara
  4 December, 2016 at 21:24

  För att mitt hår behöver lite marockanskt wa-wa-woom istället för statiskt trista testar.

  Reply
 • Charlotte Eriksson
  4 December, 2016 at 21:28

  Jag skulle verkligen behöva detta till mitt slitna torra hår.

  Reply
 • Maya
  4 December, 2016 at 21:32

  Jag hade så gärna vunnit för att kunna prova detta, med tanke på att det moverkar slitet och tröttsamt hår som jag har! Jag har provat nästan allting som rekommenderats men inget har gett någon resultat alls, och med tanke på ekonomin kan jag inte fortsätta köpa en massa produkter till håret som inte ens funkar! Jag är trots allt student vilket är detsamma som en fattiglapp med tanke på bidraget samt att mycket går till studierna!

  Reply
 • Anne
  4 December, 2016 at 21:34

  Skulle gärna vilja vinna detta set då det är svårt att hitta schampoo och balsam som är bra för håret och som inte är så dyrt. Mitt hår blir lätt fett eller får torr hårbotten och skulle gärna prova detta för att se om detta kan få bukt med mitt trassel.

  Reply
 • Elin
  4 December, 2016 at 21:37

  Med riktigt långt hår (ner till höften) och ett jobb där jag vistas mycket ute i kyla och blåst såväl som sol och regn är det kanske inte så konstig att det är både torrt och riktigt slitet…
  Jag vet att jag behöver ta bättre hand om det men det är inte så lätt. Ännu har jag inte hittat de produkter mitt hår så väl behöver. Det skulle vara helt underbart med nya hårprodukter som förhoppningsvis kan hjälpa mig att få bukt med mitt hår! <3

  Reply
 • Joanna
  4 December, 2016 at 21:41

  Jaaaa, vad ska säga säga för att motivera att jag ska vinna detta framför alla andra…är inte unik på något sätt utan knatar på med livet. Nybliven tvåbarnsmamma med kaos hemma. Skrik, skratt, gråt, trots och lek, kräkfläckiga kläder och absurt många bajsblöjor. Och katastrof i håret…Hade helt enkelt blivit toppenglad om jag vann detta kit!

  Reply
 • Therese
  4 December, 2016 at 21:48

  Det minsta mitt hår behöver är lite olja och kärlek. I ärlighetensnamn så behöver det nog mer hjärt och lungräddning…

  Reply
 • Lotta
  4 December, 2016 at 21:52

  Jag skulle gärna vilja testa nya produkter för mitt hår då det är väldigt torrt och sprött.
  Kanske en överraskning då jag snart fyller år den 22/12

  Reply
 • Malin
  4 December, 2016 at 21:59

  Mitt hår behöver all hjälp det kan få, hoppas att jag vinner ett bra schampoo och balsam då.

  Reply
 • Malin
  4 December, 2016 at 21:59

  Åh vilket härligt pris! Jag vill vinna för att mitt hår helt enkelt är katastrof nu under graviditeten och jag vågar inte mig på att gå till en frisör och slinga eller färga eftersom det inte finns några garantier att detta inte kan skada barnet. Men jag har hört att just produkter från Moroccan oil kan göra underverk, så nu hoppas jag på en vinst så att håret kan få bli riktigt fint till jul och nyår åtminstone! :)

  Reply
 • Lena O
  4 December, 2016 at 22:10

  Det långa, slitna håret skulle må bra av det här efter många år av stress och ett par rundor av håravfall. Jag testade deras härolds nyligen, och den är ju så bra!

  Reply
 • Maria
  4 December, 2016 at 22:13

  Vill vinna för att få en bättre look mitt hår behöver också skönhetsvård

  Reply
 • amanda
  4 December, 2016 at 22:17

  När man mår som sämst,
  är något att unna sig med det man bör sätta främst,
  trasig själ och torrt hår,
  tyvärr bara en av grejerna som det att hela går,
  ett litet steg i taget,
  kommer göra så att man orkar stå emot det sista slaget.

  Reply
 • Matilda Pettersson
  4 December, 2016 at 22:23

  Som ensamstående småbarnsmamma sliter jag bokstavligt talat mitt hår, vilket visar sig i ett torrt, trist hår som skriker efter vårdande produkter. Hoppas, hoppas på tur att få testa dessa och förhoppningsvis få väcka svallet till liv lagom till jul :)

  Kram Matilda

  Reply
 • Heléna
  4 December, 2016 at 22:23

  Det där använder min dotter så jag skulle gärna vilja ge henne det så kanske kanske jag kan få prova det själv =)

  Reply
 • Elise
  4 December, 2016 at 22:24

  Hej!
  Har aldrig testat något från detta märke men skulle vara så kul att få göra. Kram!

  Reply
 • Jenny
  4 December, 2016 at 22:25

  Helt enkelt för att jag börjar få slut på schampo och balsam, och bra sådant är aldrig fel att vinna :)
  Dessutom tror jag oljan skulle göra susen för mitt nyfärgade hår :)

  Reply
 • Jenny-Anne Johansson
  4 December, 2016 at 22:36

  För mig är det viktigt att glädja andra och att alltid finnas till hands för mina nära och kära. Jag är dålig på att tänka på mig själv och mina egna behov då jag är motsatsen till girig och egoistisk. Ibland kan jag känna mig som en urkramad disktrasa och känna mig tom. Det är svårt att ändra på sig själv, men jag ska försöka träna på det. Dessa hårvårdsprodukter vill jag ge mig själv i julklapp.

  Reply
 • Ronja
  4 December, 2016 at 22:44

  Jag hoppas jag detta får, det skulle göra underverk för mitt hår.
  Det är inte kort, men det är super torrt.
  Det är sant, att håret mår bra av antioxidant
  Och man får inte glömma en “liten” detalj som arganolja, vitamin A , vitamin E och rödalg.
  Med detta som ett näringstillskott, så kommer hatet mot mitt hår vara ett minne blott.

  Reply
 • Ronja
  4 December, 2016 at 22:46

  j

  Reply
 • Sofia
  4 December, 2016 at 22:52

  En dålig hårdag är vardag för mig,
  Håret är glanslöst och frissar sig…
  Med dessa produkter kan (med kort intervall),
  Säkert jag skylta med böljande svall!

  Reply
 • Sandra
  4 December, 2016 at 22:52

  Mitt hår skulle verkligen må bra av ett vettigt schampo och balsam, och Moroccanoil har jag bara hört bra omdömen om men inte haft möjlighet att prova

  Reply
 • Anette
  4 December, 2016 at 22:54

  När jag var till frissan senast undrade hon vem som hade tuggat på mitt hår! Så slitet och frissigt var det. Kanske det här skulle hjälpa mig tillbaka till ett vackert hår!

  Reply
 • Camilla Wiklund
  4 December, 2016 at 22:54

  Jag drömmer om en mjukt ochvackert hårsvall! Hör hört så mycket gott om dessa produkter man aldrig testat. Eftersom jag är långtidssjukskriven går pengarna till det allra nödvändigaste.

  Reply
 • catrin bergmansson
  4 December, 2016 at 22:56

  För att fixa till huvudknopps-spretet:
  låt klappen här stå för kletet.
  Då slipper jag troligtvis få mjäll
  och alla andra slipper mitt eviga gnäll!

  Reply
 • Lena
  4 December, 2016 at 23:13

  Mitt hår är så torrt och frizzy att man skulle tro 80-talet är tillbaka.

  Reply
 • Annika
  4 December, 2016 at 23:25

  Skulle gärna vinna detta lyxiga set
  och få ordning på håret, topparna mest
  För hur jag än kämpat med min kalufs
  så är den ändå ett enda ruffs!

  Reply
 • Anna L
  4 December, 2016 at 23:33

  Precis vad mitt hår behöver är styrka och struktur
  med hjälp Moroccanoil som vet hur
  man på lockarna får bukt
  med riktad utvecklad produkt
  så blir håret mindre defekt
  och lite mer perfekt
  inte bara livlös test
  utan frissfri lock för fest

  Reply
 • Pierre Sandström
  4 December, 2016 at 23:34

  Glamourösa lockar vill kärleken ha
  men har inga produkter som funkar bra
  Slutar bara i besviken affekt
  Bättre med kvalitet som gör skadat hår perfekt
  Reparerande och stärkande effekt
  och håret får snygg lyster direkt
  Hoppas på att kunna ge henne detta exklusiva kit
  och jag tror jag både nöjdhet glädjetårar se fick

  Reply
 • Sofi Fifi Karlsson
  4 December, 2016 at 23:47

  Hade varit superkul att låta mitt torra svall få testa på dessa produkter! Kanske får jag Hollywood-håret jag alltid drömt om till slut?

  Reply
 • Tatiana
  4 December, 2016 at 23:59

  Jag ska på en blind-date på självaste nyårsafton som mina vänner ordnat. Jag är otroligt spänd på det. Med dessa proffsiga produkter skulle jag kunna få lyster i mitt hår och känna mig vacker och mindre nervös.

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  5 December, 2016 at 08:56

  Wow villket paket! Hade velat vinna detta för att lätta upp sinnet med en mysig stämmning av goda lukter, för i detta mörker blir man så trött så detta hade varit en ljuspunkt i det dagliga livet :)

  Reply

Leave a Reply