Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 5

sponsorskylt_4lucka-5-ritualsLucka 5

Hej på er! :-) Alltså, ni anar inte hur svårt det är att välja en vinnare i luckorna, jag önskar att jag kunde skicka produkter till er alla! ♥ Men det är många dagar kvar till jul och många fler chanser att vinna fina produkter! :-)

I dagens lucka hittar vi härliga produkter från Rituals… julkollektion! Serien “Rituals of Light” som doftar sötapelsin och kanel och är en utav mina favoriter, jag har själv alla produkterna hemma :-) I kittet ingår även ett té (som är SÅ gott!) som inte kom med i bilden.

Värde 935 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

 GRATTIS Lotta! :-) Du har fått ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

254 Comments

 • Pernilla S
  5 December, 2016 at 00:10

  Åh jag vill vinna, för att jag och min pojkvän älskar Rituals och det här med att ha fleeera olika duschcremer i duschen är verkligen våran grej. Vi båda gillar att “lyxa” till det med en skrubb och lotion då och då också :) Och den här kollektionen luktar så sjukt gott.

  Reply
 • Lisa Erlandsson
  5 December, 2016 at 00:17

  Åh men gud så underbart! Rituals är verkligen verkligen favoritmärke på kroppsprodukter! Men tyvärr som fattig 18-årig o studerande så blir de dyrt att springa och köpa så pass lyxiga produkter var och varannan månad :( därför vore de ju alldeles underbart att få vinna något sånt här! Då skulle jag och min mamma kunna dela på dessa och ha som en spa dag hemma i vårt eget badrum, Det vore så mysigt! Har varit inne och luktat på den här doften, den är ju alldeles underbar verkligen :)
  / Lisa :)

  Reply
 • Hanna
  5 December, 2016 at 00:27

  Jag skulle vilja vinna för att ge mig en chans att skapa julstämning och samtidigt få slappna av, då jag kommer ha en stressad tid innan jul med både skola och jobb och de få tillfällen jag är ledig vill jag njuta av egen tid på bästa sätt!

  Reply
 • Charmaine
  5 December, 2016 at 00:42

  I need rituals in my life
  Am a mother and a wife
  Att man inte alla strider kan vinna
  Men ibland… tänk att med doftens magi få försvinna…

  Reply
 • Alexandra.S
  5 December, 2016 at 00:46

  Jag skulle jättegärna vilja vinna för att kunna ge produkterna vidare till min fina mamma! Hon är verkligen mitt allt – min stöttepelare genom livet! Hon är helt underbar och tänker alltid på andra i första hand. Därför önskar jag också att jag kunde skämma bort henne lite ibland, men tyvärr är jag fortfarande student med begränsade medel. Således skulle jag vilja vinna dagens tävling. För vad är bättre än att själv få presenter? Jo, att istället kunna ge presenter till någon som man verkligen älskar! <3

  Reply
 • Mia
  5 December, 2016 at 00:59

  Vilka fantastiska doftkombinationer! Avslappnande kanelarom och apelsin som symboliserar lycka och välgång..
  Hoppas på att få skämma bort både kropp och sinne med detta underbara kit i stressiga juletider:)

  Reply
 • Lotta M Fröjd
  5 December, 2016 at 01:04

  Jag är så ruskigt trött & sliten
  Känner mig så väldigt liten
  Min hy avslöjar för alla hur det är
  därför önskar jag vinna det här
  längtar efter att få vila kropp & själ
  & låta aromaterapin göra allting väl

  Reply
 • Carola
  5 December, 2016 at 01:04

  Det låter som att det är en ljuvlig doftserie. Jag har aldrig testat något från rituals, så det här är ju en fin chans. :)

  Reply
 • Tatiana
  5 December, 2016 at 01:15

  Jag ska på en blind-date på självaste nyårsafton som mina vänner ordnat och är himla spänd på det. Att få dofta gott av Rituals härliga dofter av sötapelsin och kanel skulle göra att jag kände mig vacker och mindre nervös och hoppas daten blir ett lyckat minne för oss båda. Dofter påverkar ju oss så starkt. Och vem vet, jag kanske till och med kan bjuda honom på en kopp av det där goda téet sen ;-)

  Reply
 • Monica
  5 December, 2016 at 01:32

  Skulle gärna villa vinna så jag kan “spaa” som morran

  Reply
 • Isabelle Engqvist
  5 December, 2016 at 01:45

  Jag har suktat efter deras produkter hur länge som helst! Men som student så har jag fått köpa billigare produkter, som är så mycket sämre faktiskt. Har alltid velat ha Rituals produkter hemma, men det kommer nog aldrig ske medan jag är student (räknar med att vara det lång tid framöver). Att unna mig själv något dyrare än vad jag brukar köpa, det gör jag aldrig! Tyvärr..

  Reply
 • Eva Å.
  5 December, 2016 at 02:47

  Önskar bara ett paket från Rituals även med ett härligt gott te

  Reply
 • Anette Eriksson
  5 December, 2016 at 04:26

  Nu när jag ska börja dejta utanför chatten
  räcker det inte med tvål och vatten
  Jag vill omge mig med en doft av apelsin och kanel
  och med Rituals så kan det bara inte gå fel

  Reply
 • Sofia
  5 December, 2016 at 05:36

  Vilket pangpaket! Detta set hade hamnat överst på min önskelista eftersom det luktar KANEL! Bästa doften och smaken jag vet! Men vi vuxna byter inte julklappar o till min födelsedag lär det ju inte finnas kvar då det är special edition. Så tomten kanske hör mig ändå?

  Reply
 • Marita
  5 December, 2016 at 06:38

  Upptäckte Rituals för något år sedan och blev helt förälskad. Den här gången vill jag vinna helt enkelt för att kunna skämma bort mig själv;)

  Reply
 • Malin Nordblom
  5 December, 2016 at 06:47

  Ett set som detta vill ju varje kvinna vinna.

  Reply
 • Elin L
  5 December, 2016 at 07:10

  Hej!
  Skulle gärna vilja få möjlighet att dessa härligheter få testa
  med denna doft kan jag få lust att klä mig fin och ut och festa
  doften får mig att tänka på dofter som andas jul
  att vinna Rituals of Light vore underbart kul
  God Jul!

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 07:13

  Tänk vilken lycka om just jag skulle vinna! Älskar julen med alla fina dofter som plockar fram fina barndomsminnen. Tack för en fin kalender.

  Reply
 • Erika Häggström
  5 December, 2016 at 07:20

  Ett bubbligt bad med doft av kanel och apelsin, skulle göra mig avslappnad och julfin! <3

  Reply
 • Stina Smedh
  5 December, 2016 at 07:28

  Jag har hört så mycket positivt om Rituals men aldrig haft chansen att testa själv. En fantastisk julklapp till mig själv skulle detta bli om jag hade turen att få vinna.

  Reply
 • Elin Larsson
  5 December, 2016 at 07:35

  Hade varit drömmen att vinna detta! Har enbart varit och luktar på Rituals men aldrig prövat. Att få prova ett helt kitt skulle vara fantastiskt spännande. Sen lite te efter en hemmaspakväll skulle vara pricken över i:et det. Håller tummar och tår för detta! <3

  Reply
 • Hilma
  5 December, 2016 at 07:35

  Det vore så kul om jag fick chansen att ge detta till min bästa kommpis, jag har inte råd att köpa det själv. Hon stötar mig alltid och finns alltid där. Hon betyder verkligen såå mycket för mig! Älskar din blogg❤️

  Reply
 • Sandra
  5 December, 2016 at 07:40

  Även fast jag själv älskar doftljus och mer än gärna skulle hugga in i dessa goingar, så skulle jag vilja ge bort ljusen till en person som betyder mycket för mig och som jag vet, att även hon älskar doftljus och mys. En oerhört fin och uppskattad julklapp skulle det bli.

  Reply
 • Helena Johansson
  5 December, 2016 at 07:49

  Efter ett år med sjukdom , provtagning och en massa läk besök för min älskade dotter så sitter sjukhusdoften som kvar…. skulle behöva få byta ut den mot något väldoftande och lyxigt

  Reply
 • Fanny
  5 December, 2016 at 07:51

  Det skulle vara så kul att vinna detta då jag alltid har varit så himla nyfiken på Rituals. Har hört så mycket bra om det så det skulle verkligen vara så kul att få testa! Jag älskar när det luktar gott och jag älskar te, så det skulle vara perfekt!

  Reply
 • Elaine
  5 December, 2016 at 07:53

  Därför jag behöver en pepp i vintermörkret. Har blivit sjukskriven för utmattning, och kommer inte kunna köpa/ eller orkar skaffa alla julklappar och julstök som jag vill. Så dessa tillsammans med teet, blir som en värmande kram för själen och kroppen.

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 07:57

  Det bästa med ett paket med flera produkter är att kunna dela med sig till nära och kära men behålla favoriterna själv!

  Reply
 • Angelica
  5 December, 2016 at 08:03

  Jag är med. Anledningen till att jag vill vinna är att förpackningen är så galet snygg och skulle passa perfekt in på vår toalett.

  Reply
 • Irma
  5 December, 2016 at 08:03

  Vilken chans att få prova något NYTT utöver de vanliga produkterna som jag brukar använda . . .

  Reply
 • Annika Andersson
  5 December, 2016 at 08:07

  Jag behöver lite lyx i mitt liv efter flera års sjukskrivning. Det är inte lätt att få pengarna till att räcka för att unna sig något extra. Vore en underbar julklapp!

  Reply
 • Eva
  5 December, 2016 at 08:09

  Detta kitt vill jag vinna, jag gillar att simma!
  Behöver därför detta, ett kitt med hetta!

  Reply
 • Sandra
  5 December, 2016 at 08:27

  Det här är mitt go-to märke. Jag ÄLSKAR Rituals produkter. Hemma har vi allt från doftpinnar, till ljus och badoljor. Det är något jag alltid ger bort i present och som jag själv alltid önskar mig. Denna doft har jag ännu inte lyckats ta del av och jag skulle bli så lycklig om jag fick äran att vinna:)

  Reply
 • Ana
  5 December, 2016 at 08:28

  Jag älskar jul och efter tio år i Sverige kommer jag fira Jul med min familj som bor kvar i Kroatien. Rituals set skulle vara en perfekt julklapp till min kärra mamma som är alltid där för mig även om vi bor 190 mil skilda från varandra. Hon förtjänar det bästa.

  Reply
 • emma persson
  5 December, 2016 at 08:28

  Jag har varit trött och sliten senaste tiden och kommer inte hinna vila mycket innan jul. Därför skulle jag behöva fina produkter till att ha “spa/ta hand om mig själv” kvällar framöver. Hoppas på tur :) <3

  Reply
 • Linnea
  5 December, 2016 at 08:40

  Älskar rituals produkter! Tyvärr blir det inte att jag unnar mig att lägga pengar på bra produkter sen jag fått barn. Det här vore en helt perfekt ego boost att ladda batterierna med nu inför den långa vintern! Jag skulle älska att vinna det här! <3

  Reply
 • Jessica
  5 December, 2016 at 08:42

  Ju äldre jag blir desto mer inser jag vikten av att ta hand om sin kropp och hy. Bra produkter är a och o och Rituals är ett av de bästa märkena för just min hy. Hoppas därför på vinst!

  Reply
 • Camilla H
  5 December, 2016 at 08:43

  Wow vilken tävling.

  Detta kit är gjort för en gudinna,
  sagolika produkter som till en ny värld får mig att försvinna,
  en doft av apelsin och kanel,
  något som aldrig kan gå fel,
  denna tävling skulle göra min dag,
  haft det så tufft med sorg som gjort mig svag

  Reply
 • Solbritt
  5 December, 2016 at 08:50

  Åh vilken härlig vinst detta är, tror jag i avsändaren blir nästan kär.
  Det här är sådant som jag vill vinna, så gör mig nu till en lycklig kvinna.

  Reply
 • Milla
  5 December, 2016 at 08:55

  Jag är med, älskar Rituals.

  En underbar gåva som blir till en oas,
  behöver nu när kropp och själ är tras,
  en skimrande hud som strålar,
  denna tävling gör att jag av glädje vrålar

  Reply
 • Ludvig Sandström
  5 December, 2016 at 08:56

  Som vegan är det inte helt lätt att få tag på väldoftande, välgörande och kvalitativa produkter, och speciellt inte om man är en fattig student. Rituals har länge varit ett märke jag uppskattar väldigt mycket, men jag brukar få nöja mig med att få en hudkräm i födelsedagspresent, som jag sedan är oerhört sparsam med. Därför vore det guld värt att få några härliga produkter att lyxa till det med, och inte behöva vara liiiika sparsam som annars.

  Kram och god jul!
  Vänligen,
  Ludvig

  Reply
 • Elin
  5 December, 2016 at 09:01

  Jag älskar rituals produkter och det gör även min mamma! Hon har varit mycket sjuk detta år och jag tror att hon skulle må bättre av lite väldoftande produkter. Hon är person som alltid tänker på alla andra och därför skulle det nu vara hennes tur att bli lite bortskämd. :)

  Reply
 • Anneli
  5 December, 2016 at 09:04

  Rituals lugn och frid, önskar jag i den här stressiga juletid!

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 09:06

  Lyx i vardagen är den bästa njutningen här i livet! Det är de små sakerna som gör det stora större, med detta kit kan jag lyxa mig och dofta gott hela dagen! Då jag är väldig känslig för dofter är rituals produkter perfekta för mig!
  Julkram

  Reply
 • Daniel
  5 December, 2016 at 09:14

  Om jag skulle vinna, skulle jag ge bort en present till min kvinna.
  Hon förtjänar verkligen det mesta, eftersom hon är den bästa!

  Reply
 • Christine
  5 December, 2016 at 09:15

  Jag älskar rituals produkter. De ger en härlig doft, lämnar efter sig en mjuk hy och ger en energi tycker jag. Denna serie verkar väldigt spännande och trevlig. Skulle så gärna vilja testa den och får lite extra glamourkänsla till julen.

  Reply
 • SofiaS
  5 December, 2016 at 09:20

  Åh, älskar Rituals. Vi har precis köpt en badkarshylla och det här settet skulle bli så fint och lyxigt där. Dessutom bor jag med en man som jag egentligen tror är en fisk. Det bästa han vet är att bada och han tar ett bad nästan varje dag. Produkterna skulle verkligen komma till användning av honom och av mig.

  Reply
 • Tia B
  5 December, 2016 at 09:20

  Hej
  Rituals produkter är otroligt bra. De doftar gott och är dryga att använda. Desigen är så fin att man kan ha prodekterna framme. Kort o gott, jag älskar Rituals produkter

  Ha en fin dag!

  Reply
 • Olivia Agertoft
  5 December, 2016 at 09:26

  Dofterna av kanel och apelsin påminner mig om julafton, vilket är den bästa dagen på hela året. Inte på grund utav klapparna, maten eller julmusiken, utan då det är den enda dagen på hela året då min familj som bor utspritt över hela jordklotet samlas. Det finns inget annat som gör mig så glad, lycklig och varm som denna dag. Att få dofta på dessa produkter och påminnas om detta, samtidigt som jag räknar ner dagarna till julafton hade verkligen varit en dröm.

  Reply
 • Sara H
  5 December, 2016 at 09:38

  ÅH vilken fin lucka Isabelle!!
  Denna doft låter dessutom helt underbar och vilken jul feeling man skulle få av den!
  Jag hade delat detta set min min fina mamma då hon behöver lite extra lyx i vardagen just nu! Hade även själv unnat mig lite lyx då denna jul period kommer bestå av plugg till en omtenta samt stort marketing research projekt!Behöver lite relax tid för mig själv och dessa produkter hade varit helt perfekta!

  KRAM och tack för din fina julkalender, det uppskattas verkligen :)

  Reply
 • Filippa A
  5 December, 2016 at 09:49

  Vilken fantastiskt tävling! Det vore fantastiskt att få prova på Rituals produker då jag hört mycket bra om dem, tyvärr håller inte en studentbudget för alla produkter jag vill prova utan det är mest “de säkra korten” som ryms i mitt badrum. Dessa lyxiga oprodukter kommer aldrig uppskattas så mycket som i ett litet avskalat studentrum.

  Reply
 • Nina
  5 December, 2016 at 09:49

  Aldrig provat Rituals och någongång måste var den första :)

  Reply
 • jenny
  5 December, 2016 at 09:50

  Det hade varit superkul att vinna, då jag älskar rituals produkter men aldrig köper dem då jag inte har råd, Men lyxiga är dem!

  Reply
 • maria
  5 December, 2016 at 09:55

  Som småbarnsförälder är det lätt att prioritera bort sig själv, barnen får all min tid och uppmärksamhet. Jag har dock avsatt 30 min varje vecka bara till mig, då ligger jag i badkaret i ett kokhett skumbad med en bra bok, detta är min tid! Efter detta är jag redo för en ny vecka och är påfylld med energi. Så denna vinst skulle vara helt och hållet till mig! Sen att produkterna luktar supergott (och kan maskera lukterna från blöjhinken är ett stort plus) och att vinsten dessutom skulle ge mig ett nytt tillskott till rutinen i form av en kopp gott te vore underbart! Håller alla mina skummiga russinfingrar och tår!

  Reply
 • Anna
  5 December, 2016 at 09:57

  Jag har blivit doftöverkänslig, vilket är en stor sorg – men en av de dofter jag fortfarande tål är Rituals!

  Reply
 • Johanna S
  5 December, 2016 at 09:59

  Efter två långa veckor med magsjuka på samtliga familjemedlemmar är jag helt dränerad på energi, och hela jag skriker efter omvårdnad av både kropp och själ!! Att vinna ett så här lyxigt kit skulle verkligen fylla på en sliten mammas glädjekonto så jag kan ta nya tag och börja njuta av julmys med en frisk familj :-)

  Reply
 • Therese
  5 December, 2016 at 10:00

  Ritualis är produkter jag ännu inte testat, men kanske får jag chansen nu:-) Doften av apelsin och kanel gör ju bara saken bättre och man kommer i julstämning. När jag tittar ut genom fönstren och se absolut ingen snö. Behöver man hjälp med julkänslan.

  Reply
 • Fia
  5 December, 2016 at 10:04

  Bästa klappen för syster ett och två
  Vore att produkter från Rituals få!
  Den ljuvliga doften av apelsin och kanel
  Blir säkert succé – det kan inte slå fel!

  Reply
 • Ann-Sofie
  5 December, 2016 at 10:04

  Cinnamon Girl – Neil Young Och Detta Ljuvliga Set Borde Fixa Julen

  Reply
 • Ida Gravé
  5 December, 2016 at 10:09

  Om jag vann skulle jag dela ut detta paket till några av mina tjejkompisar + min fina mamma som har funnits där för mig under en period som jag varit lite ledsen. Vill så gärna visa uppskattning i något extra än bara kramar och tack, och detta skulle vara perfekt! Kanske en liten julklapp till mig själv också, vem vet? KRAM!

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 10:11

  Jag hoppas på vinst för att jag älskar Rituals och att skämma bort mig själv! Och dessutom är jag en riktig julfantast, så julkollektionen hade varit extra roligt.

  Reply
 • Michael Andersson
  5 December, 2016 at 10:16

  Snyggt väldoftande set till nya badrummet och som en överraskning till gumman !

  Reply
 • Marianne
  5 December, 2016 at 10:16

  Vore härligt med juldoft.

  Reply
 • Alexandra
  5 December, 2016 at 10:20

  Rituals är ett av mina bästa märken! Detta verkar inte bara dofta underbart (älskar kanel) men skulle också vara så snyggt på badrumshyllan. Skulle dofta som en gudinna i jul, åh!

  Reply
 • Joanna Wozniak
  5 December, 2016 at 10:22

  Jag älskar Rituals det är min favorit märke och jag vill så gärna vinna den kit för det är på min jullista men min sambo rean sa han kommer inte köpa det.

  Reply
 • Emma
  5 December, 2016 at 10:25

  oooh vilket drömpaket! jag har alltid velat testa rituals produkter och skulle bli överlycklig av detta paket. dessutom är jag en riktig teälskare så bara det lockar haha! och sen så är ju förpackningarna otroligt fina, de skulle gärna få stå framme i hyllorna i badrummet! :)

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  5 December, 2016 at 10:29

  Med åtta barn blir det automatiskt att man prioriterar dom , men nu är jag lite trött på barnprodukterna i duschen och att känna mig torr som fnöske efteråt. Lite lyx hade faktiskt suttit rätt fint!

  Reply
 • Malin
  5 December, 2016 at 10:31

  Vilken magi Rituals har! När man unnar sig en dusch med dessa produkter och sen även dess hudkräm känner man sig som världens rikaste. Man svävar lätt bort i drömmar då dofterna tar en på svindlande färder. Undrar vart i världen man hamnar med dessa. Jag ser fram emot den resan av lyx.

  Reply
 • Anneli
  5 December, 2016 at 10:35

  Ännu en lucka som skulle passa min dotter! Hon studerar heltid, har två barn 3 och 1 år. Hon kunde ju åtminstone få juldoften utan en massa måsten…

  Reply
 • Elin
  5 December, 2016 at 10:49

  Wow detta skulle man gärna vilja vinna, skulle passa perfekt i min och min sambos nya badrum och rituals produkter är ju verkligen wow så himla härliga! Skulle gärna spara några till mig själv som en egen julklapp samt ge bort några till mina fina vänner som också älskar rituals!

  Reply
 • Titti skarp
  5 December, 2016 at 10:52

  hej
  har aldrig testat dessa så vore kalas kul för familjen
  hoppas på turen
  delar på fb

  Reply
 • Annika
  5 December, 2016 at 10:57

  Snar är det jul, men inte bara det, jag fyller år denna veckan också. Lite flärd är man väl alltid värd? ;-)

  Reply
 • Malin K
  5 December, 2016 at 10:59

  Åh jag älskar verkligen rituals, och detta skulle jag verkligen behöva efter den här veckan som kommer vara extra jobbig med två tentor. De här rituals produkterna skkulle verkligen hjälpa mig slappna av :)

  Reply
 • Sofie
  5 December, 2016 at 11:06

  Sötapelsin och kanel, vilken fin kombination!
  Jag skulle vilja vinna dom för att kunna dela produkterna med min pojkvän så vi får njuta av dom tillsammans. Som det står på deras hemsida ”Det är ditt ljus, som lyser upp världen”. Det är sant, det skulle lysa upp vår lägenhet och vår tillvaro varje dag. Ljuvligt! Min pojkvän skulle också bli glad för dom!

  Reply
 • Moa
  5 December, 2016 at 11:06

  Jag har försökt vinna detta kit på andra bloggar också,men inte lyckats. Fick upp ögonen för detta kit redan i november när annica Englund visade upp den på sin blogg.. vore så kul att vinna.

  Reply
 • Jackie
  5 December, 2016 at 11:23

  Då jag tränar flera gånger i veckan så spenderar jag mycket tid i duschen, och för mig är bra produkter ett måste! Använder alltid rituals produkter då jag har torr hy och sen är det en helt fantastisk känsla att få duscha med fantastiska produkter som ger en spa känsla efter ett hårt träningspass! Skulle bli så glad om jag vann då jag är flitig användare av just rituals produkter! Kram

  Reply
 • Anna Lundkvist
  5 December, 2016 at 11:28

  För att liv just nu är fruktansvärt tungt och jag behöver muntras upp på alla sätt och vis

  Reply
 • Maria
  5 December, 2016 at 11:34

  Jag har precis upptäckt Rittuals produkter hemma hos en vän och funderade på varför hon hade över 10 sånna flaskor stod i duschen, men sen provade jag hennes två handtvålar som stod på handfatet och de var ju helt enkelt gudomliga! Sen så tipsade även min bästa vän om Rittuals när vi satt och diskuterade mina torra händer och jag fick prova den gudomliga handkrämen!!! I´m in love!!!
  MEN…. nu till det tråkiga.. jag har absolut inte råd att köpa dessa produkter eftersom jag är långtidssjukskriven och i grunden arbetslös…. så det vore verkligen en DREAM COME TRUE om jag skulle vinna denna lucka!!!

  Reply
 • Lise-Lott Jansson
  5 December, 2016 at 11:42

  Välj mig att ge den härliga klappen !
  Det är så underbart härligt att få en present och jag skulle lukta gott o bli fin
  Skulle kanske bli som extra present till maken ! så att han på kvällen kan hålla sig vaken :)

  Reply
 • Ida Erlandsson
  5 December, 2016 at 11:43

  Så fina produkter! Dessa skulle jag så gärna ha framme på hyllan.

  Reply
 • Michelle
  5 December, 2016 at 11:59

  Å den doften verkar underbar! Jag blir så peppad av juldofter hemma, har tvålar och doftljus hemma med olika mysiga dofter. Dessutom har jag alltid någon duchfoam from Rituals i badrummet men nu när min kille har provat den och börjat använda den är den alltid slut! Han som “skulle aldrig kunna lägga så mycket pengar på tvål”

  Reply
 • Malin Eriksson
  5 December, 2016 at 12:00

  Jag vill vinna för att jag har hört så otroligt mycket gott om Rituals men inte testat någon av deras produkter ännu. Dessutom älskar jag att testa nya saker!

  Reply
 • Karin Grandin
  5 December, 2016 at 12:06

  Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig har testat dem här produkterna och som två barns mamma är duschen på kvällen i ensamheten det bästa som finns, så skulle ju vara underbart om man hade nå fina produkter att njuta av istället för dollar tvål!

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  5 December, 2016 at 12:11

  Av vardagsstress man lider,
  från detta passande av alla tider.
  Flänga hit och ditt är ett evigt slit. Vill koppla av så jag slipper alla krav. Produkter från Rituals vilken underbar feeling, stunder av lyxig hudvård, är vad jag mest av allt önskar.

  Mvh Julianna

  Reply
 • Maja
  5 December, 2016 at 12:12

  Min bästa kompis favvo märke!
  Hoppas hoppas att jag har turen med mig, så kommer hon att få en superpresent.

  Reply
 • Heléna
  5 December, 2016 at 12:14

  Jag skulle vilja ha det själv för jag är så dålig på att unna mig själv saker, det gör jag aldrig!

  Reply
 • JoHaNNa
  5 December, 2016 at 12:17

  jag vill vinna för att jag aldrig fått chansen att lukta/använda rituals produkter. jag har hört så mycket bra om dom så vore kul och se om det stämmer :) sen skulle det bli bästa presenten till mej själv just nu då jag nyss separerat efter 7.5 år med en 6månaders bebis. det är kämpigt men det går!

  Reply
 • Jenny
  5 December, 2016 at 12:17

  med rituals produkter får du ett hemmaspa,
  det är något som alla bara MÅSTE ha!
  Med en doft av kanel och apelsin,
  får du nu i jul känna dig riktigt fin.

  Reply
 • Malin
  5 December, 2016 at 12:18

  En tuff höst min mor har fått ha,
  och jag ej har råd att ta henne till spa,
  men för allt jag av henne fått,
  oavsett vad hon vid min sida stått,
  kärlek och trygghet trots lång distans,
  vad vore jag om inte min mor fanns?
  en klapp till henne som tröst,
  så att hon får unna sig efter denna mörka höst.

  Reply
 • Selma Sabet
  5 December, 2016 at 12:47

  Rituals har jag aldrig fått tillfälle att testa,
  Men jag har hört att dom är det absolut bästa!
  Jag skulle verkligen detta vardagslyx vilja ha,
  Så jag kan få unna mig själv lite varje dag!

  Reply
 • Sofie
  5 December, 2016 at 12:48

  Detta är en perfekt julklappen till tjejkompisen som redan har det mesta! Att produkterna både ser fina ut och luktar gudomligt, helt perfekt. jag skulle vilja vinna så att jag har fixat en perfekt julklapp, (som min plånbok egentligen inte har råd med) Förhoppningsvis får jag komma över på spakväll och ta den av produkterna också! Skulle bli så glad av att vinna, så håller tummarna!

  Reply
 • Elin E
  5 December, 2016 at 12:50

  Namnet Elin betyder “ljus” , kollektionen “Rituals of Light” skulle därför passa mig som handen i handsken tycker jag! ;)

  Reply
 • Carro W
  5 December, 2016 at 12:51

  Jag skulle tända ljuset i mitt badrum
  Tappa upp ett bad med väldoftande skum
  En god kopp te på min badkarskant
  Det vore sådan lyx för denna ”tant”
  Ett underbart kit i förpackning så fin
  Med doft av härlig kanel & apelsin

  Reply
 • annsophie
  5 December, 2016 at 12:55

  nu har jag hittat hit var dag
  och rimmat av olika slag
  men aldrig det stått grattis till mig
  gör mig till ledsen liten tjej
  så nu hoppas ni mig ge
  och jag äntligen får le

  Reply
 • Katja
  5 December, 2016 at 13:00

  En fin julklapp till mig själv. Lever med smärta och reumatisk sjukdom. Jag hoppas att denna jul blir lindrig och underbar.

  Reply
 • anna sandberg
  5 December, 2016 at 13:05

  oj oj oj det här luktar kärleksmys
  sambon kommer bli galen, det kan nog bli lite sängkammarfys
  dessa lukter av jul kan nog “starta” upp en stämning
  på med tomtedräkten o släppa varje hämning

  Reply
 • Frida F
  5 December, 2016 at 13:07

  Med en doft av kanel och söt apelsin, kommer jag känna mig otroligt fin.
  Och när det är limited edition kan det inte bli mer än perfektion.
  Med Rituals går det aldrig fel, märket är en sann juvel.

  Nu hoppas jag på att få vinna en fin julklapp till mig själv!

  Reply
 • Malin
  5 December, 2016 at 13:19

  Det finns en fantastisk person, som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens, verkligen förgyller livet!
  Som skrattar, stöttar och kommer med kloka ord,
  som har en grym inställning till livet och vår jord!
  Hon är min lillasyster och jag älskar henne så,
  hon älskar Rituals så därför håller jag tummarna för att hon detta paket ska få!

  Reply
 • Olivia
  5 December, 2016 at 13:23

  Såhär i decembermörkret när humöret inte är på topp hade en väldoftande vinst gjort susen för lilla mig, för vem blir inte på bättre humör av ett juldoftande hem och väldoftande kropp? Lyx lite och flärd i vardagen kan göra dunder för knoppen :) Och det är vad min kropp och knopp BEHÖVER!

  Reply
 • Ida
  5 December, 2016 at 13:30

  Åh, underbara Rituals! Hur mycket jag än skulle vilja ha detta lyxpaket i julklapp skulle jag ge det till min syster om jag hade superturen att vinna. Min syster förtjänar att få slappna av och pyssla om sig själv, och det skulle vara kul att få introducera henne till Rituals.

  Reply
 • Malin
  5 December, 2016 at 13:34

  Fyller år denna månad och vilken lycka det skulle vara att få starta den dagen med att skämma bort mig själv med detta kit!

  Reply
 • Jana Åberg
  5 December, 2016 at 13:37

  Som en mamma, mormor, farmor och sambo skulle jag behöva få lite lyx tillvaro för mig själv.

  Reply
 • Linnea
  5 December, 2016 at 13:44

  Alla förtjänar till en chans att vinna

  Reply
 • Karin
  5 December, 2016 at 13:48

  Få bli julens väldoftande gudinna och Rituals fantastiska dofter vinna.
  En överraskning till jul det skulle vara fantastiskt kul !

  Reply
 • Gudrun Vikström
  5 December, 2016 at 13:52

  Jag har just börjat använda Rituals produkter men bara provat den vita och röda. Vill gärna känna doften av julkollektionen också : )

  Reply
 • Isabelle
  5 December, 2016 at 14:03

  Jag vill vinna eftersom jag vill skämma bort min mamma. Hon hade blivit så glad över denna fina julklapp från rituals!

  Kram!

  Reply
 • Ronja
  5 December, 2016 at 14:29

  Åh, älskar rituals! Men jag skulle ge bort detta till min sambos lillasyster, hon är super go’ och älskar också rituals.. så hon skulle verkligen bli super glad av att få detta!

  Reply
 • Lotta
  5 December, 2016 at 14:29

  Tycker det hade varit kul att vinna lite lyxiga kroppsprodukter! Delar med dottern om jag vinner!

  Reply
 • Maria
  5 December, 2016 at 14:41

  Åhh jag bara älskar Rituals, lite extra lyx i vardagen

  Reply
 • Beatrice B
  5 December, 2016 at 14:44

  Att lukta gott är alla förunnat med tillägget, att jag
  skulle bli extra glad om detta kom just till mig. ;)

  Reply
 • Zenita
  5 December, 2016 at 14:52

  Oj… Det här är en vinst för mig <3
  Älskar detta märke, de snygga förpackningarna och doften låter helt MAGISK!

  Reply
 • Annika Nilsson
  5 December, 2016 at 15:06

  Rituals får mitt hjärta att slå volter av glädje vid bara tanken att jag skulle få använda deras produkter! De är verkligen drömmen för mig! Skulle kännas extra kul att vinna då hela mitt badrumsskåp står nerpackat i en container 50 mil bort tillsammans med övrigt bohag. Vet inte riktigt när jag får förenas med mina ägodelar igen. Nu lever jag i en kappsäck och mina skönhetsprodukter är de som får plats i en lite necessär bara!

  Reply
 • Ellinor Eriksson
  5 December, 2016 at 15:10

  Jag älskar verkligen rituals, det är det bästa märket och vad passar inte bättre att få dofta jul i dessa juletider, speciellt som servitris kan de vara trevligt att få dofta gott under julborden :) skulle verkligen bli super glad om jag vann detta och få ta långa duschar samt dricka te, som jag gör varje kväll! :)

  Reply
 • Linnéa Olsson
  5 December, 2016 at 15:15

  Jag hade gett dessa till min sambos familj då de måste åka iväg på begravning till tyskland och när de kommer hem hade det varit så skönt om deras hem luktade jul då det inte kommer ha tid eller energi att fixa julstämningen själva!

  Reply
 • Emelie Wandel
  5 December, 2016 at 15:18

  Jag vill vinna för att kunna ge kittet till min mamma. Hon är verkligen min klippa och hon älskar skönhetsvård!

  Reply
 • Emelie Wandel
  5 December, 2016 at 15:19

  Jag vill vinna för att kunna ge dessa till min mamma. Hon är verkligen min klippa. Och hon älskar skönhetsvård!

  Reply
 • Ellen Eklund
  5 December, 2016 at 15:27

  Älskar Rituals produkter! Det är ett varumärke som står för hög kvalitet och en lyxig känsla. Brukade alltid använda deras produkter, men sen jag började studera på högskolan har jag tyvärr intr kunnat prioritera att köpa dessa godingar :( jag skulle bli så lycklig att vinna detta sättet och det skulle vara en rolig uppmuntran efter en tuff höst med mycket plugg! Håller tummar och tår, tack för en bra blogg! :)

  Reply
 • Charlotte
  5 December, 2016 at 15:28

  Älskar verkligen rituals. Det är lyx i duschen. Man luktar gott, huden känns len och man får den där extra lyxiga känslan när man smörjt in sina torra ben. Jag är ett stort fan av rituals!

  Reply
 • Camilla Sandmark
  5 December, 2016 at 15:31

  Oj! Är teet gott?! Då måste jag ju bara vara med och tävla! Jag älskar te och dricker otroliga mängder. Resten av produkterna verkar ju inte vara så dumma de heller! Skulle passa bra i badrumsskåpet nu till jul!

  Reply
 • Anna
  5 December, 2016 at 15:33

  Skulle vara perfekta kitet att ge bort till ens underbara fästman.

  Reply
 • Linda
  5 December, 2016 at 15:34

  Lite extra lyx i vardagen behöver jag just därför vill jag vinna denna braiga vinst och inte lukta som en hingst :) haha dålig på att rimma. Extra lyx och avslappning i min vardag behöver jag eftersom jag stressar var dag.

  Reply
 • Lena O
  5 December, 2016 at 15:41

  Bästa luckan hittills! Jag vill så gärna vinna för jag älskar rituals produkter! De är så bra som daglig vardagslyx eller för mini-hemmaspa när man vill slappna av!

  Reply
 • Pernilla Danielsson
  5 December, 2016 at 15:41

  Rituals jul serie är så vacker! Jag skulle gärna vinna dom till min mamma som ligger opererad , hon är mitt ”Ray of Light” och dessa vore en underbar gåva med kärlek till henne :) <3

  Reply
 • Maria
  5 December, 2016 at 15:42

  Åh verkar lukta hur gott som helst, lyx!! Hoppas! Vill vara lyxig på julen :D

  Reply
 • Vilma
  5 December, 2016 at 15:43

  Jag skulle vilja ge detta kit till min 90åriga farmor. Hon sliter varje dag och jag skulle vilja unna detta kit till henne för att hon borde tänka mer på sig själv. Därför skulle jag vilja vinna så jag kan ge detta till henne i julklapp.

  Reply
 • Vendela
  5 December, 2016 at 15:50

  Detta skulle bli en fin julklapp till min syster (som jag inte har köpt en julklapp till än, haha)

  :))))

  Reply
 • Mikaela Lindström
  5 December, 2016 at 15:51

  Vill vinna så jag kan ge kittet till mina föräldrar, deras badrum är just svart och guld så det skulle passa perfekt där, de förtjänar lite vardagslyx. :)

  Reply
 • Josefin
  5 December, 2016 at 15:55

  Jag älskar vintern på alla sätt,
  men ibland är det inte alltid lätt.
  När vintern är som kallast och man bara vill krypa ihop i soffan i sitt hus,
  blir det otroligt mycket mysigare med ett bra te och ljus.
  Sen blir jag helt lyrisk av doften kanel och apelsin såhär kring jul,
  att få ha det som body cream och shower Gel hade varit mer än kul!
  Om jag skulle vinna denna lucka skulle jag bli mer än glad,
  jag skulle genast fira med ett rituals-skummigt bad! :)

  Reply
 • Carro
  5 December, 2016 at 15:58

  Jag vill gärna vinna för att känna glädjen som detta fantastiska, underbara och materiella märket ger mig. Att vinna hade gett mig lite ljus i mörkret.

  Reply
 • Cornelia
  5 December, 2016 at 16:01

  Rituals är verkligen ett toppenbra märke, man blir aldrig besviken. Hade varit kul att vinna detta kit, man glömmer lätt bort sig själv under julstressen.

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 16:02

  Wohooo älskar Rituals så kul att du lottar ut det!!! Min bäsis och jag har alltid mini-spa hemma hos henne på lördagar/söndagar då vi hänger o slappar. Hoppas kunna vinna o ta med de dit nästa gång. Kram!

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 16:04

  Wohoo, älskar rituals så kul att du lottar ut det!! Min bästis och jag har alltid mini-spa hos henne på lördagar/söndagar. Vore kul att vinna o kunna ta med detta dit nästa gång. Kram!!

  Reply
 • Sofia
  5 December, 2016 at 16:12

  Efter en hård höst och julstress så skulle det vara skönt att få slappna av med Rituals älskade produkter!

  Reply
 • Denise
  5 December, 2016 at 16:17

  Jag vill vinna för att kunna ge en underbar present till min mamma som verkligen förtjänar det efter allt hon har hjälpt mig med och så mycket som hon har kämpat för mig fastän att hon har en svår sjukdom som tar mycket av hennes energi, och som student så har jag inte speciellt mycket pengar.

  Reply
 • Jenny
  5 December, 2016 at 16:23

  Åh vad jag hoppas att jag vinner detta kit,
  jag tror att det skulle kunna bli en riktig hit,
  i min badrumshylla nu til jul,
  ta ett varmt bad och slippa vara ful!
  Kanske tilloch med ett bad med bubblor,
  jag känner redan nu hur jag fylls med julkänslor!
  Jag har hört mycket bra om Rituals och speciellt deras duschskum,
  jag hoppas på att få testa på det i mitt badrum!
  Jag hoppas du blir min lilla överraskning,
  nu tackar jag för mig och denna önskning!

  Reply
 • Anna
  5 December, 2016 at 16:24

  Den här klappen ska definitivt gå till min bästa vän, är ju det bästa, att i form av lyxprodukter få “ge igen”!
  God jul!

  Reply
 • Ann-Britt
  5 December, 2016 at 16:27

  Som barn hatade jag kanel
  nu inser jag att jag hade fel.
  en krydda till mycket
  under jul värsta trycket.

  Reply
 • Sofie Andersson
  5 December, 2016 at 16:28

  Nu vill jag snyggingar locka, gärna om mig flocka. Dofta rätt är nummer ett. Big no no när det gäller svett. Så nu vill jag smörja in mig från topp till tå, säkert drömkillen jag ska få.

  Reply
 • Marie
  5 December, 2016 at 16:43

  Härlig vinst! Skulle vilja testa denna kollektion från Rituals och se framemot en lugn, härlig egen stund på badrummet med hemmaspa. Medan sambon får passa barn och ringa efter hämtmat :)

  Reply
 • Malin
  5 December, 2016 at 16:54

  Att få lyxa till det med doft av apelsin och kanel,
  kan inte vara helt fel.
  Håller tummarna.

  Reply
 • angela fortes olsson
  5 December, 2016 at 17:09

  Rituals har mysigaste dofter
  så huden blir fin och softer
  denna nyhet
  är inget jag hunnit testa som jag vet
  så med denna vinstlapp
  hoppas jag vinna denna fina klapp

  Reply
 • Camilla Wiklund
  5 December, 2016 at 17:19

  Åh, jag har länge velat testa produkter från rituals, har hört så mycket bra om dem! Hoppas detta kan vara min chans!

  Reply
 • alice G
  5 December, 2016 at 17:30

  Wow vilket fantastiskt pris! Frågan är varför man INTE vill vinna det?
  För att det redan luktar gott där hemma?
  För att man inte gillar att tända ljus?
  För att inte gillar juliga dofter?
  För att man inte gillar Ritual?
  SJÄLVKLART är jag inte av dem! Jag älskar juliga dofter, mysiga ljus och väldoftande hus. Just därför vill jag vill!

  Reply
 • Emelie B
  5 December, 2016 at 17:33

  Detta vill jag kunna överraska min kära mamma med, då hon älskar allt från rituals! Vilket även är hennes favorit butik som hon alltid måste gå in på, dessutom skulle hon blivit extra glad då det är en limited edition kit som ser så himla lyxig ut! Håller tummarna :) kram

  Reply
 • Caroline L
  5 December, 2016 at 17:47

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig en fin present:)

  Reply
 • Debbie
  5 December, 2016 at 17:56

  Åhh Jag snor alltid mormors duschkräm från rituals när jag är där. Hon blir helt tokig på mig och har börjat gömma den nu när jag kommer över hahah. Skulle vara perfekt att få min egna. Särskilt den här doftkombinationen

  Reply
 • Maud
  5 December, 2016 at 17:57

  Vill dofta lika gott som en julafton

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  5 December, 2016 at 18:02

  Som obotligt sjuk, handikappad och sjukpensionär blir det inte mycket chans till lyx i vardagen.
  Men jag älskar att bada då det är smärtlindrande och ger ro i själen. Vore underbart att testa dessa produkter och ha lite ljus tända som doftar gott och när jag badat klart kan jag ta en kopp te i soffan.
  Det vore en perfekt spa stund i hemmet!

  Reply
 • Nina Ed
  5 December, 2016 at 18:18

  Så mycket städning, shopping, matlagning och hets i december. Känner att jag behöver en riktig hemma-spa dag och bara skämma bort mig själv!

  Reply
 • Lena*
  5 December, 2016 at 18:19

  Som förskollärare är man vid denna tidpunkt på året ganska sliten
  att få lägga sig i badet och få bort skiten.
  Duschskummet blir som ett mini SPA
  och jag blir igen ren och gla
  Tända ett ljus
  med en kopp te bre ve.
  Njuta av doften av apelsin och kanel……..
  Det skulle ge kraft.
  *****GOD JUL *****
  /Lena*

  Reply
 • Anna
  5 December, 2016 at 18:29

  Jag älskar doften av apelsin och kanel, det doftar verkligen jul!
  Att få vinna dessa underbara produkter vore fantastiskt kul!

  Reply
 • Andrea
  5 December, 2016 at 18:30

  Oj oj oj vad jag vill vinna det här. Finna det nån härligare doft än apelsin och kanel. Tänker direkt på jul, eller mammas kanelbullar man åt som barn. Och det vore ju helt underbart att få det här som en egen liten julklapp. Bara slappna av i ett bad och känna hur lukten salta sprider sig i badrummet.. Mmm så mysigt!

  Ps, tack för en fin blogg och en kul julkalender!

  Reply
 • Karin Stjärnkvist
  5 December, 2016 at 18:32

  Vilken lyx det hade varit att vinna dessa produkter! Jag har hört så mycket positivt om Rituals, men aldrig provat dem. Hoppas hoppas!

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  5 December, 2016 at 18:32

  Åh wow vilken lucka! Det här hade jag velat vinna för att skämma bort min kära mor. Hon stressar, jobbar och har sig. Tänker på alla andra före sig själv och det börjar slita på hennes kropp. Jag hade verkligen velat överraska henne med ett upphällt bad, varmt te och bara prata. Berätta om hur mitt liv ser ut nu när jag flyttat hemifrån och pluggar på universitetet. Kanske dela med mig av lite choklad och hemligheter. Det hade varit guld värt!

  Reply
 • Sandra
  5 December, 2016 at 18:32

  Åh vilken lyxig tävling !! Rituals doftserie med julinspiriation låter fantastisk :) många av mina vänner tipsar ständigt om dessa produkter men som småbarnsmamma räcker inte alltid ekonomin för att kunna lyxa till det lite extra . Det här vore ett grymt.kit att få vinna :)

  Reply
 • Lisa Brännström
  5 December, 2016 at 18:33

  Jag har börjat ge mig själv belöningar när jag utfört fysisk aktivitet, med en lyxdusch, jag får endast använda de finare duschcremerna och lotionerna när jag varit snäll med mig själv genom träning eller gjort avslappningsövningar. Älskar Rituals och denna nya doft har jag inte haft chansen att lukta på men den är alldeles säkert HELT UNDERBAR!

  Reply
 • Christina Frisberg
  5 December, 2016 at 18:37

  Ojojoj! Vilket pangpaket proppat med Lyx & Glamour hoppas ivrigt att Tomten kommer med ett fint paket med härliga produkter från Rituals för oj vad lycklig jag skulle bli :) <3

  Reply
 • Violina
  5 December, 2016 at 18:42

  Åh, vilken fin julklapp det skulle vara! Har läst mycket om Rituals, men aldrig testat deras produkter. Så kul det skulle bli om ett paket kommer till jul!

  Reply
 • Madelene
  5 December, 2016 at 18:49

  Jag hoppas vinna denna otroligt fina vinst till min älskade mamma som alltid finns där för mig och ställer upp ❤️ Hon är mer än värd den ❤️ Håller tummarna hårt!

  Reply
 • Nadia
  5 December, 2016 at 18:52

  Åh detta kit hade jag verkligen velat ha, tänk att visa upp det för sin kar ;)
  Hoppas tomten tittar förbi med detta paket.
  God Jul! :)

  Reply
 • Carina
  5 December, 2016 at 19:09

  Detta set vill jag vinna till min dotter som är tokig i Rituals! Har ingen bättre motivering mer än att hon verkligen förtjänar det.

  Reply
 • Anja L
  5 December, 2016 at 19:18

  Jag vill vinna för att bli väldoftande och lycklig kvinna.

  Reply
 • Sarianne Segersten
  5 December, 2016 at 19:25

  Jag älskar dofter, såå mycket. Med en nyinköpt hund kan det vara rätt angeläget att bränna av med lite doft mellan varven har jag märkt för att slippa den här doften av blöt hund.

  Reply
 • Anna Ljungberg
  5 December, 2016 at 19:34

  Läckra produkter som gör intryck i både själ och badrum. Lyx att få låsa in sig för ett bad i lugn och ro med härliga produkter. Vill ha!!!

  Reply
 • Victoria
  5 December, 2016 at 19:40

  Vilken underbar vinst! Skulle gärna vilja ge detta i julklapp till min mamma,hon är verkligen värd det! Hon har varit sjukskriven och har en arbetsskada i sin hand som hon snart ska operera,vill ge henne något som hon älskar i år (riruals är hennes favoritbutik) hoppas!

  Reply
 • Lotta Lardotter
  5 December, 2016 at 19:57

  Drömmer om att få stressa av med en egen juldoftande hemmaRitual! Egentid med te och hemmaspa skulle få mig lugn och glad!

  Reply
 • Johanna
  5 December, 2016 at 20:01

  Åh Rituals är ett sådant där märke jag har velat testa hur länge som helst. Så fina förpackningar och dofterna är ljuvliga. Men, skulle jag vinna skulle jag inte få testa dem den här gången heller utan det skulle min svärmor få göra. Hon är en helt underbar person, vi har så roligt tillsammans och hon ställer alltid upp. Såg hur hon klämde på Rituals produkter på Åhlens i somras – tror hon skulle bli överlycklig över dessa!

  Reply
 • Carola
  5 December, 2016 at 20:02

  Åh, te och ljus och världens bästa dofter :) skulle vara underbart att få lyxa till det med detta fantastiska set

  Reply
 • Maria Karlsson
  5 December, 2016 at 20:03

  När det känns som dygnets alla timmar spenderas på jobbet och när man kommer hem är det massa måsten som ska göras. Behöver en kväll med hemmaspa, tända ljus och tid att bara njuta. En boost för julhögtiderna och julstämning i samma kit, tror inte heller att man blir besviken av rituals, om inte annat är bara förpackningarna väldigt snygga!

  Reply
 • Lena
  5 December, 2016 at 20:04

  Så fina förpackningar, syns på utsidan vilket lyxigt innehåll som finns i. Skall hyra en stuga med några väninnor. Det blir en fin grej att ta med till bastun på kvällarna. Då kan vi pyssla om varandra, ta ett glas vin och mysa.

  Reply
 • Sofia
  5 December, 2016 at 20:05

  Åh jag hade tänkt att det här skulle passa så bra till min mamma som absolut älskar Rituals. Hon förtjänar verkligen allt och lite till och verkligen det här kitet. Därför vore det fantastiskt att vinna det!

  Reply
 • Michaela
  5 December, 2016 at 20:12

  Lyx i vardagen förbättrar verkligen livet psykiskt mer än man kan tänka sig. Denna kollektion har jag gått och kollat på nu inför jul som en julklapp till mig och min sambo men efter ändrade omsättningar har vi inte ekonomin till att slösa på oss själva för tillfället. Så jag/vi håller tummarna :D

  Reply
 • Elin
  5 December, 2016 at 20:15

  Har haft ett hektiskt år som ny på jobbet, flera som fått sluta och min vilja att göra alla till lags och ställa upp.
  Känner mer och mer hur både huvudet och kroppen säger ifrån och trots att jag älskar mitt jobb så behöver jag också en liten stund för mig själv.
  Att få njuta av lyxiga produkter från Rituals i härlig juldoft och koppla av en stund från stressen och vardagen skulle vara helt underbart! <3

  Reply
 • claudia
  5 December, 2016 at 20:15

  Rituals min absoluta favorit, duschar och smörjer in min kropp bit för bit. Denna skulle jag ge mig själv en trött tonårsmor, som just nu mest i bilen mellan alla skjutsningar bor.

  Reply
 • Anne
  5 December, 2016 at 20:16

  Jag hade så gärna velat vinna detta set då jag älskar just denna doften av Rituals. Har haft ett riktigt tufft år på jobbet där jag vantrivts och tappat lust och energi till det mesta bland annat att ta hand om mig själv på rätt sätt. Att köpa saker som luktar gott och som kan användas till kropp och hår har blivit väldigt eftersatt då jag i princip stupat i soffan såfort jag kommit hem från jobbet. Hade blivit så himla glad om jag någon gång kan få vinna något i alla dessa tävlingar så kan man få tillbaka lite hopp och glädje!

  Reply
 • Sofie Altuntas
  5 December, 2016 at 20:25

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med ett Rituals-kit av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

  HOPPAS

  Reply
 • Erik R
  5 December, 2016 at 20:31

  Skulle jag vinna denna så skulle jag ge bort den till min bästa kompis! Vet att hon är väldigt noggrann med att det ska vara bra ingredienser och dofta gott så detta är som gjort för henne. Det skulle vara mitt sätt att ge lite ljus i hennes vardag. Håller tummarna!

  Reply
 • felicia
  5 December, 2016 at 20:38

  Jag skulle vilja ha en riktig spa dag tillsammans med min mamma och min sister innan jul, vi brukar alltid piffa oss dagarna innan jul, med ansiktmask och måla naglarna m.m, detta vore ett grymt tillskott att få testa då vi alla äääääälskar rituals!

  Reply
 • Maria
  5 December, 2016 at 20:45

  Jag skulle verkligen vilja testa dessa produkter så oerhört mycket.
  Dels för att jag aldrig unnar mig själv nåt och dels för att jag aldrig någongång hinner lyxa till det.
  Jag skriker efter lite lyx och flärd, att få lukta gott är väl jag också värd!

  Reply
 • Vanessa Gustafsson
  5 December, 2016 at 20:47

  Hej!

  Jag har haft ett rätt så tufft 2016, mina hundar har varit väldigt sjuka fram och tillbaka och för ungefär en månad sedan fick jag reda på att mitt lilla ljus, mopsen Simon, är riktigt allvarligt sjuk och behöver en stor och riskfylld operation för att överleva. Tack och lov har han nu fått sin operation men dock så täckte inte försäkringen inte det, trots den högsta valda försäkringen (arghh) :( Som du nog kan tänka dig var det en ENORM summa att täcka själv vilket betyder att jag praktiskt taget inte har en enda krona över utan endast pengar till att precis överleva. Därför hade det varit roligt att få vinna det här underbara kittet från RITUALS, som för övrigt är ett sådant underbart märke, lite som en julklapp! :)

  Kram på dig och hoppas du får en trevlig fortsatt december!
  /Vanessa

  Reply
 • Ellinor
  5 December, 2016 at 20:48

  Detta skulle vara den perfekta julklappen till min syster! I augusti flyttade hon hemifrån för att börja studera på högskola och sen dess har jag bara träffat henne en enda gång nu under hösten… Rituals är ett av hennes favoritmärken och hon har alltid varit en sådan person som vill mysa till det lite extra. Nu när inte vi kan ha myskvällar tillsammans lika ofta längre skulle det vara superkul att få ge henne allt detta!

  Reply
 • Maria
  5 December, 2016 at 20:49

  Haha, kan du tro det: Jag blev sugen på att tävla när jag läste att det fanns te i vinsten! Det skulle jag nöja mig med, andra produkter kan någon annan få. Jag vill dricka min lyx!

  Reply
 • Jane Larsson
  5 December, 2016 at 20:49

  Åhh! Jag ääälskar juldofter, det sätter verkligen piff och guldkant på hela tillvaron!
  Skulle njuta SÅÅ av denna vinst!

  Reply
 • David Thorlund
  5 December, 2016 at 20:50

  Jag skulle vilja ge min tjej detta.
  Hon förtjänar verkligen att skämmas bort rejält!!!
  Och detta skulle hon älska!

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 21:01

  Vill vinna så jag kan ge detta fina kit till min kära sambo

  Reply
 • Karin Bucht
  5 December, 2016 at 21:01

  Vilken fantastisk vinst! Denna vinst skulle vara perfekt för mig Vem vill inte dofta jul?!

  Reply
 • Emelie Welander
  5 December, 2016 at 21:07

  Åh vad jag vill vinna detta! Det här kittet skulle vara en perfekt väg för att locka fram julkänslan samtidigt som kropp och själ får lite kärlek. Då jag älskar julen och själv är född den 24 december så är julfix och julmys något jag normalt lägger stor kraft och energi på. I år är jag däremot inlagd på sjukhus sedan tre månader tillbaka och ja, julkänslan är inte alls där på samma sätt som den brukar. Detta kit skulle lysa upp mina dagar och jag är säker på att det skulle bidra till att julkänslan skulle börja krypa fram!

  Reply
 • Fröken M
  5 December, 2016 at 21:07

  Åh vilken härlig vinst !
  Jag förtjänar den väl egentligen inte mer än någon annan,
  men jag skulle bli väldigt glad om jag vann !
  Jag unnar mig sällan lyxiga produkter och det här vore en väldigt fin julklapp till mig själv :)

  Reply
 • lars
  5 December, 2016 at 21:11

  precis målat om hemma. luktar inget vidare :(

  Reply
 • ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL
  5 December, 2016 at 21:14

  Jag älskar verkligen Rituals, och inte bara jag, även barnen är förtjusta i duschcremen, de tycker det är så kul när det blir skum. Tyvärr har de lyckats använda upp min så jag hoppas på tur att vinna ett nytt kit.

  Har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/05/lucka-5-isastar-512/

  Reply
 • EvaMar
  5 December, 2016 at 21:19

  Känner mig grå, fnasig och TRIST –
  behöver ett riktigt lyft helt visst!
  En väldoftande hy –
  nästan som ny –
  med proffsiga produkter av kvalité –
  vilken drömklapp – en nyårssuccé!

  Reply
 • Erik R
  5 December, 2016 at 21:20

  Om jag skulle vinna denna tävling så skulle jag ge bort den till min bästa kompis! Vet att hon är väldigt noggrann med att det ska vara bra ingredienser och dofta gott så detta skulle passa henne perfekt. Rituals of light skulle bli hennes ljus i vardagen :)

  Reply
 • Viktoria T
  5 December, 2016 at 21:31

  Åhh skulle bli jätteglad om jag vann! Rituals har så himla goda dofter på deras produkter, man blir helt kär. Har aldrig ägt något från rituals men har flera gånger varit inne och doftat på deras olika saker. Denna serie är helt klart min favorit och den jag tycker luktar godast! kram

  Reply
 • Frida
  5 December, 2016 at 21:41

  Åh snälla låt mig vinna detta paket! Älskar Rituals och skulle verkligen vilja prova dessa nya dofter! Så mysigt att ha doftstickor med stenar från stranden på handfatet i badrummet. Alla produkterna kommer väl till pass just nu. Tack för din braiga blogg!

  Reply
 • Therese
  5 December, 2016 at 21:45

  Jag hade velat vinna för att lyxa till vardagslivet med all stress både på jobbet och hemma <3

  Kolla gärna in julkalendern i min blogg :)
  Ny lucka varje dag fram tills julafton med tävlingar och rabattkoder :)

  Reply
 • Sandra Nordin
  5 December, 2016 at 21:48

  Jag är ensamstående och sjukskriven så jag minns inte riktigt sist jag köpte något till mig själv. Hade varit fantastiskt att vinna detta fina kit enbart till MIG! Har heller aldrig provat rituals men bara förpackningarna är ju underbara! Håller alla tummar <3

  Reply
 • Ingrid
  5 December, 2016 at 21:49

  En önskevinst, en julklapp som passar mig som älskar kanel.

  Reply
 • Anneli
  5 December, 2016 at 21:55

  Har ännu inte provat något från Rituals men hoppas du kan ändra på det

  Reply
 • Annika
  5 December, 2016 at 21:57

  Jag skulle helt enkelt gärna vilja vinna för att jag hört så mycket positivt om Rituals men ännu inte har testat någon av deras produkter. Det skulle dessutom vara en fantastisk julklapp till mig själv, en lyxig uppmuntran efter ett år som har varit tufft på många sätt och inför år 2017 som jag tror och hoppas bara kan bli bättre!

  Reply
 • Martina
  5 December, 2016 at 22:01

  Lyxigt och väldoftande kit som skulle göra mig så himla härligt glad om jag vann!

  Reply
 • helene gustavsson
  5 December, 2016 at 22:01

  Jag tävlar men ingen vinst förstår inte vad jag gör för fel i mina motiveringar. Arbetslös o sjuk så pengar till julklappar har jag inte men jag skäms inte för att jag försöker vinna ihop en julklapp till min son o hans sambo de har precis flyttat ihop båda börjat nya jobb de är så duktiga sparat o köpt allt utsn att ta lån. De skulle bli överlyckliga över detta paket pratade med dom ikväll de sa mycket som behövs parfymer ritualsprodukter marroccanoil till håret vi får vänta köpt möbler o inredning. De är 21 år gamla o fick båda fadta jobb direkt efter studenten men flyttar man hemifrån så behöver en del handlas o jsg hsr alktid varit ensamstående med honom så något fett bankkonto kunde jag inte ge honombnär han blev myndig hsn sommarjobbade o betalade själv sitt körkort o köpte en liten bil. Men han har haft trygghet kärlek o en mamma som alltid ställt upp tack för mig

  Reply
 • Amanda
  5 December, 2016 at 22:01

  Så gott man hade luktat då på alla julfester! Perfekt att ha lite mysigt hemma spa hemma!

  Reply
 • Patrycja
  5 December, 2016 at 22:02

  Skämma bort sig med ett ljuvligt set
  är för kropp och själ helt rätt.

  Håller tummarna för vinst!

  Reply
 • Jessica Åkesson
  5 December, 2016 at 22:04

  Vill självklart prova på serien som är inspirerad av uråldriga ljusceremonier runt om i världen. Att den ska kunna ge mig medkänsla, vänlighet och kärlek – hörs väl för bra för att vara sant?! Vill känna doften av söt apelsin och kanel, en perfekt ritual i vintermörkret och juletiden :)

  Reply
 • Cajsa Malmström
  5 December, 2016 at 22:04

  Jag bara älskar Rituals produkter och när jag såg att det var denna doften var jag bara tvungen att vara med och tävla då jag älskar den!! Detta är verkligen vad jag skulle behöva med dels en student ekonomi och för att kunna ta det lugnt och stressa ner mellan allt plugg. Detta är något som gör vardagen så mycket bättre och de mysstunder det blir mer lyxiga. Jag hoppas verkligen jag vinner och hade blivit så glad då!!

  Reply
 • Nina
  5 December, 2016 at 22:04

  Rituals är ett av mina absoluta favoritmärken. Produkterna ger mig ofta en lyxkänska. Därför brukar jag ge bort Rituals i present till mina nära och kära. Skulle blir så glad om jag nu fick detta finfina kit. En fin julklapp till en trött trebarnsmamma som behöver lite Ritualslyx i tillvaron.

  Reply
 • Åsa
  5 December, 2016 at 22:07

  Oj, va pigga alla andra verkar vara. Långa motiveringar med rimm och grejer. Själv stupar jag nu i säng. Utan ork till fyndig motivering. Men jag bjuder på ett kvalitetsskämt:

  Vilken är elektrikerns favoritkrydda?
  Kanel!

  Ja, som du ser. Dags att sova.

  Reply
 • Tova
  5 December, 2016 at 22:08

  Hade verkligen velat vinna då jag alltid velat ha något från rituals men aldrig köpt något. Det hade passat bra in i mitt relativt tomma badrumsskåp i min nya lägenhet. Håller tummarna! kram

  Reply
 • Hanna
  5 December, 2016 at 22:10

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min syster! Hon bor i Afrika så vi ses bara någon gång per år, men iår ska vi fira jul ihop. Hennes avkoppling när hon kommer hem från jobbet är att ta ett bad eller en lång dusch och då passar detta kitet perfekt!!

  Reply
 • helene gustavsson
  5 December, 2016 at 22:12

  arbetslös sjuk försöker vinna ihop en julklapp till sonen o hans sambo de precis flyttat ihop båda börjat nya jobb båda flyttat henifrån så de har fått köpa en del till hemmet, så de sa till mig att vi skulle behöva köpa rituals produkter o marrocanoil produkter men vi måste vänta lite. De är 21 år gamla o min son har sommarjobbat betalt sitt körkort köpt en liten bil, jag hade inte råd o ge honom det.de fick fasta jobb direkt efter studenten inga lån köpt alla möbler kontant jag hsr gett han kärlek trygghet o alltid ställt upp alltid varit ensam stående med honom skulle bli så glad om jag kunde få ge dom detta fina kit

  Reply
 • Rebecca
  5 December, 2016 at 22:13

  Jag skulle vilja vinna detta kit som en pepp till mig själv så jag får energi att orka sista terminen på min sjuksköterskeutbildning!! :)

  Reply
 • Therese
  5 December, 2016 at 22:13

  När man inte vill lukta usch då står detta högt i kurs. Med detta väldoftande paket så blir hemmaspat som en raket. Skimrande, glittrande och fantastiskt mysigt detta är så himla tjusigt!

  Reply
 • Therese
  5 December, 2016 at 22:15

  Min man har sagt NEJ när det kom till att köpa mer “doftande lull-lull”. Vinner jag här kommer jag liksom undan det och får ändå njuta av Rituals fantastiska produkter :)

  Reply
 • Johanna VL
  5 December, 2016 at 22:16

  Tråkigt nog är jag mellan jobb och har inte fått igång någon a-kassa, så det blir en fattig jul. Lite lyx hade varit trevligt, som detta set. Duschen är en av ytterst få platser där jag får var i fred en stund (trebarnsmamma) så det hade varit underbart med lyxiga produkter där :)

  Reply
 • Sandra
  5 December, 2016 at 22:16

  Jag brukade vara så duktig på att skämma bort mig själv och unna mig lyx. Sen i somras kom min dotter.. nu är det bara rituals baby serie som tar upp hyllorna i duschen! Haha och själv blev man den där budget tvål mamman som duschar på två minuter som man lovat sig själv att inte bli! HJÄLP!

  Reply
 • Madelen Andersson
  5 December, 2016 at 22:19

  För att apelsin och kanel är mina allra mest älskade dofter. Visste inte om att de här produkterna existerade!

  Reply
 • Kathrin
  5 December, 2016 at 22:19

  Mitt badrum skulle verkligen behöva en uppfräschning i form av dessa snygga produkter. Det skulle ge mig en lyxig spakänsla såhär i jul att få använda väldoftande Rituals, istället för mina inköpta Ica duschtvålar.

  Reply
 • A M
  5 December, 2016 at 22:24

  Finns det något bättre än att ta en lång varm dusch och smörja in sig med produkter från Rituals? NEJ. Efter ett hårt pass på gymmet eller en lång kylig dag är det den bästa känslan. Att få ta sig igenom alla steg, skum, skruv, olja och gooood doft! Det låter riktigt spännande med kanel och apelsin, något jag tror fungerar super bra tillsammans!
  Kram

  Reply
 • Martina
  5 December, 2016 at 22:25

  Min mamma skaffade precis en ny lägenhet och hon skulle behöva snygga grejer som passar in i hennes nya badrum. I julklapp ska hon bl.a. få en ställning att ha i badkaret med hållare för vin, en god bok etc. Tänk att få överraska henne med en väldoftande kit i en lite sen inflyttningspresent!

  Reply
 • Charlotte Eriksson
  5 December, 2016 at 22:26

  Vore underbart att få ge sig själv en belöning efter alla problem och jobbiga händelser detta året.

  Reply
 • Hilda
  5 December, 2016 at 22:27

  Jag skulle vilja vinna där för att få uppleva lite lyx i studentvardagen. Få duscha med en tvål som är finare en den från ÖB, få dricka ett annat te, få smörja in kroppen med en härlig kräm och till sist låta dofterna spridas i studentlägenheten!

  Reply
 • Matilda Pettersson
  5 December, 2016 at 22:29

  Wow wow wow, så himla lyxigt! Som ensamstående mamma har jag varken råd eller möjlighet att komma iväg på spa men med det här kitet skulle jag kunna skapa lyxig spa-känsla hemma när barnen kommit i säng på kvällen ;)

  Hoppas, hoppas!! Kram Matilda

  Reply
 • Mia Korch
  5 December, 2016 at 22:31

  Som en trött nybliven mamma hade det var så härligt med lite lyxiga kroppsvårdsprodukter. För det är i badet jag har min enda lugn lilla egentid varje dag.

  Reply
 • Malin
  5 December, 2016 at 22:34

  Jag vill vinna för att jag nu under vintern skulle vilja unna mig riktigt härliga hudvårdsprodukter som både fungerar och doftar bra! Har tidigare provat ett par produkter från Rituals och tyckt om dessa, så det skulle vara jättekul att få vinna ett gäng att få ha nu under vintern! :)

  Reply
 • Vera
  5 December, 2016 at 22:34

  Åh detta är min favoritkollektion från Rituals! Brukar alltid sniffa på den när jag går förbi deras butik haha. Doftar så otroligt magiskt, och jag älskar utseendet på förpackningen eftersom det påminner mig om nyårsafton. Vill inleda det nya året på bästa möjliga sätt a.k.a dofta magiskt! :)

  Reply
 • Patrycja
  5 December, 2016 at 22:42

  Skämma bort sig med ett ljuvligt set
  är för kropp och själ helt rätt.

  Hoppas på vinst!

  Reply
 • jessica Eliasson
  5 December, 2016 at 22:45

  Efter vår badrumsrenovering som varade i 11 veckor!!! Och inte 5, som utlovats, är det nu mitt tempel. Det blev så snyggt. Nu är det dax för det roliga. Piffet. Behöver en massa lukta gott också såklart. Att vinna denna lucka vore perfekt.

  Reply
 • Alexandra Sandqvist
  5 December, 2016 at 22:46

  Jag vill vinna för och kunna unna min kropp det lite extra helt enkelt ^^
  En härlig skön spa dag i vinter mörkret som piggar upp en :)

  Reply
 • julia
  5 December, 2016 at 22:51

  Jag och mamma brukar alltid göra fotbad och ha ansiktsmask på söndagar som en spa dag, men nu har jag flyttat hemifrån och vi har nu inte setts på 5 månader. Åker hem över jul och hade varit så underbart att få ta med sig detta kit och ha hemmaspa när jag är hemma med min fina bästa mamma!

  Reply
 • Elise
  5 December, 2016 at 22:52

  Men åhhh vilket härligt paket!! Älskar rituals och skulle så gärna vilja vinna detta kit
  Kram!

  Reply
 • sara arvidsson
  5 December, 2016 at 22:56

  åh älskar rituals, skulle vilja vinna för att deras saker är så himla mysiga och väldoftande, men är sånt som jag oftast inte unnar mig själv. Skulle dela med mig till min ritualstokige vän och min mamma :)

  Reply
 • Evelina
  5 December, 2016 at 22:56

  En julklapp som skulle komma väl till nytta,
  och ge lite extra julkänsla i badrummet,
  ja dit in skulle nog hela familjen vilja flytta,
  mot karet och det väldoftande skummet.

  Reply
 • Anna L
  5 December, 2016 at 22:58

  I vintermörkret blir man depp
  glåmigt blek och behöver juleljus för att slippa hänga läpp
  Få hemmet fräscht med väldoft
  En riktigt härlig julkänsla så soft
  lyxig gåva från Rituals vinna gott
  det skulle kännas riktigt hot
  vacker att njuta och beskådq
  romantisk känsla för oss båda

  Reply
 • Pierre S
  5 December, 2016 at 23:00

  Tänka att detta få vinna
  och ge till sin kvinna
  finaste jag har
  så en s lant hon spar
  och får doft av jul
  vore inte det kul

  Reply
 • freja
  5 December, 2016 at 23:04

  wow..vilken lukt, jag hade gärna vunnit detta kit till min mamma, då hon är världens absolut bästa som gått igenom lite jobbiga saker det senaste, hon förtjänar verkligen detta och älskar kombinationen av citrus och kanel

  Reply
 • Maria
  5 December, 2016 at 23:04

  Dessa luktar ju så gott! Har bara kunnat sniffa på dem i butik, jag önskar att hade hela kollektionen! Jag har det väldigt stressigt just nu och kraschar var och varannan dag. Att komma hem och kunna lyxa till det med dessa produkter hade gjort att dagen känts lite lättare.

  Reply
 • Sophie
  5 December, 2016 at 23:05

  Denna person lärde jag känna för länge sen
  och tänk fortfarande är hon min bästa vän
  Hon älskar Rituals dofter av mystik
  och fastnar ofta i deras butik
  En vinst skulle göra henne väl
  för hon är världens underbaraste själ

  Reply
 • Fanny Jäderfeldt
  5 December, 2016 at 23:07

  Jag vill vinna för att det skulle vara en otrolig lyx att använda dessa produkter!

  Reply
 • Amanda
  5 December, 2016 at 23:10

  Jag skriver C-uppsats och kommer att vara färdig snart. Det skulle vara mysigt att få lyxa till det och fira med det här kitet. :)

  Reply
 • Ulrika
  5 December, 2016 at 23:12

  Detta fantastiska paket vore trevligt att vinna,då skulle jag bli en glad kvinna.

  Reply
 • Astrid
  5 December, 2016 at 23:13

  jag smörjer in mig efter varje bad, ändå är min hud inte riktigt glad…
  jag kan inte hitta de rätta produkterna för mig, jag hoppas de kan komma från dig!
  nog har jag produkter från tidigare kollektion, bland annat en riktigt bra handlotion!
  med rismjölk och körsbärsblomster, målet är att gå till skönhet från monster :)

  Reply
 • Ulrika
  5 December, 2016 at 23:17

  Detta paket vore trevligt att vinna,då skulle jag bli en glad kvinna

  Reply
 • Marie
  5 December, 2016 at 23:17

  Efter ett 2016 som kantats av ett antal jobbiga ändelser med en svår olycka som avslutning har det nu börjat vända och jag ser med glädje framåt. Inget skulle göra mig gladare än lite lyx och glamour i vardagen :-)

  Reply
 • Linn
  5 December, 2016 at 23:20

  Tycker sällan synd om mig själv, men det gör jag idag. Halkade i trappan. Tillbringat åtta timmar på sjukhus och ligger nu hemma med en bruten svanskota och en karta med piller. Det gör ONT kan jag lova och så snart smärtan stillat sig behöver min kropp all omvårdnad den gå få. Både på in och utsidan. Sen att alla produkter är så fantastiskt snygga är ett extra plus. De kommer få en hedersplats i vårt svart/vita badrum. LOVE IT!!!!

  Reply
 • Anna Hägg
  5 December, 2016 at 23:23

  jag pluggar dubbel heltid o är ensamstående mamma till min lille son

  Reply
 • Jeanette R
  5 December, 2016 at 23:25

  Såg och doftade på produkterna i butik och bara det fick mig att känna mig lyxigt upplevelserik. Skulle så gärna vilja ha in dem i mitt snart färdigjulstädade hem och verkligen få njuta av dem.

  Reply
 • Sara
  5 December, 2016 at 23:28

  Har kollat in denna tävling några gånger idag och det var länge sedan jag kände ett sådant stort ha-begär. Så otroligt fin kollektion från bästa Rituals! Men som alltid när det handlar om tävlingar där en ska motivera dök den inre rösten upp och sa att jag inte hade en chans. Ikväll när jag var med min bästa vän kom denna tävling på tal. Jag uttryckte hur mycket jag önskade att vinna dessa produkter, men också att jag inte hade en chans mot alla andras grymma motiveringar och därför inte tänkte delta. Vännen ifrågasatte mina tankar och lyckades på något vis övertala mig att ändå försöka. Så nu lyssnar jag till vännen istället, här kommer min motivering:

  Jag lever med psykisk ohälsa i form av depression, generaliserad ångest, social fobi och stress. Min vardag är väldigt begränsad och att bara utföra vanliga vardagssysslor är många gånger en stor utmaning för mig. Fysiskt är jag alltid trött och den lilla energi jag har tar snabbt slut. Det blir inte direkt bättre nu när vi gått in i den mörkaste tiden på året, vissa dagar orkar jag knappt kliva upp ur sängen. Detta resulterar i än mer dumma tankar om mig själv och mina uteblivna prestationer vilket såklart bara leder till att jag mår ännu sämre. Jag skulle vilja vinna kollektionen “The Ritual of Light” för att jag känner att jag behöver få in lite mer ljus och väldoft i min mörka vardag. Jag hade blivit så glad över produkterna och förutom att motivera mig till att ta hand om mig själv hade de gjort mig påmind om att jag kan klara mer än jag tror. Kanske låter lite flummigt men en vinst skulle ge mig så mycket mer än den materiella lyckan. ❤️

  Reply
 • Camilla Jonsson
  5 December, 2016 at 23:28

  Dofta, känna och smaka,
  nedräkning till julens vaka!
  Med detta ljuvliga kit,
  jag stillar begäret mitt!
  Får glänsa som en prinsessa
  tack Rituals för produkter som dessa!

  Reply
 • Ida
  5 December, 2016 at 23:29

  Åh! Dessa har jag faktiskt kollat på och står HÖGST på önskelistan. Älskar rituals produkter. Skulle vilja ha dessa för att jag verkligen behöver något nytt som piggar upp vardagen en aning extra då jag har det så otroligt hektiskt & jobbigt just nu. Behöver avkoppling och med allt detta skulle väl en stund i badet om kvällen bli komplett? Skulle bara vara så skönt att få vinna denna tävling för det skulle göra såååå mycket faktiskt för en dag! Vill kunna känna känslan av att bara få ta hand om mig själv och ha lite egentid. Hade blivit så otroligt glad för det.

  Reply
 • Corina M Cadbrand
  5 December, 2016 at 23:30

  Hade önskat vinna lite extra lyx och harmoni i vardagen :)

  Reply
 • Aimee
  5 December, 2016 at 23:34

  Vill gjärna ha chans att få prova något NYTT

  Reply
 • Emelie
  5 December, 2016 at 23:59

  rituals är för mig en stor favorit men för min mamma är det hennes absoluta favorit. Om jag vinner den hör så skulle mamma få den och jag skulle passa på att låna lite ibland..!

  Reply
 • Marie hammarling
  6 December, 2016 at 00:16

  Åh altså rituals är som en skänk från ovan,deras produkter är helt fantastiska,köper alltid deras boxar runt jul så dom är väldigt prisvärda,men att vinna en å dessutom en ny doft hade varitänkt pricken över i:et.även min sambo brukar sno dessa produkter i smyg när ja inte ser,vinner vi detta kan vi ju dela hi hi. Ha en fin jul

  Reply
 • Isabelle
  6 December, 2016 at 10:17

  Jag vill så gärna vinna detta för jag skulle bli så glad, det här borde vara näst bäst än Choklad, jag skulle lukta så gott, och det skulle vara den bästa julklapp jag fått, som en ängel skulle jag lukta och aldrig mer efter detta sukta, skulle känna mig len och fin, precis som en juleapelsin, det här är lyx på hög nivå och hur underbart skulle jag inte må, håller tummar och tår och hoppas detta fantastiska setet jag får

  Reply
 • Rebecca
  6 December, 2016 at 12:21

  Jag vill så gärna vinna detta kit då jag älskar Rituals! om jag vann så skulle jag ge detta kit till min fantastiska och underbara mamma som alltid funnits där för mig och även var den som gav mig de första ritualsprodukterna, sen blev jag helt såld! Hade varit en fin present till lilla mamma<3

  Reply

Leave a Reply