Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 6

sponsorskylt_6lucka-6-cicamedLucka 6

Gooodmorgon! I dagens lucka hittar tre lyxiga produkter från hudvårdsmärket Cicamed :-) Collagen Boost Mask Golden Edition är en leave-on mask som innehåller guldpigment och ger huden en fin lyster. Sen har vi en rik och närande 24h kräm speciellt framtagen för torr hud och en ögonkräm som dämpar svullnad och mörka ringar.

Värde är 1327 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

 GRATTIS Sara S! :-) Du har fått ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Resultatet är en aktiv och ekologisk hudvårdsserie. Produkterna är helt fria från onödiga tillsatser. Aktiva ingredienser från naturen ger omedelbara och långsiktiga resultat. Cicamed Organic Science utgår från hudens naturliga behov och efterliknar dess balans av lipider, vitaminer, antioxidanter och naturliga fuktgivare.

162 Comments

 • Sophie Ohlsson
  6 December, 2016 at 00:11

  Min hud är supertorr och jag har mörka ringar under ögonen. Prövat flera olika krämer men ingen som hjälper speciellt bra. Läst fina recensioner om dessa krämer så vore fantastiskt att vinna dem <3

  Reply
 • LInda Söderholm
  6 December, 2016 at 00:19

  Två små ungar och mängder av år
  Det är livet som sätter spår
  Med en snittsömn på fyra, fem timmar per natt
  är det inte konstigt att huden är matt
  Så tummar hålles för att jag vinner
  förgyllning av facet med eko-skimmer!

  Reply
 • Marie hammarling
  6 December, 2016 at 00:19

  Oj är jag först att motivera denna,spännande.
  Detta märke har jag aldrig hört talas om,desto roligare att vinna å pröva såklart.men hade helst velat ge bort det till min mor i julklapp då hon önskar sig hudvård i julklapp,och det behöver hon.god jul!

  Reply
 • LInda S
  6 December, 2016 at 00:20

  Två små ungar och mängder av år
  Det är livet som sätter spår
  Med en snittsömn på fyra, fem timmar per natt
  är det inte konstigt att huden är matt
  Så tummar hålles för att jag vinner
  förgyllning av facet med eko-skimmer!

  Reply
 • Tova
  6 December, 2016 at 01:16

  för glädjens skull, jag gillar att vara glad ;)

  Reply
 • Kimmi Javani
  6 December, 2016 at 01:23

  Detta fina kit kommer att bli en jättehit. Detta vill jag ge till min syster då hon i vinter behöver extra lyster! För hon har nämligen jobbat dag och natt för att i jul kunna fira med oavbrutna skratt.
  Ansiktsmask, kräm och ögonkräm, hon kommer att känna sig superbekväm! Till min syster som jobbar så hårt, jag hoppas att du med dessa produkter känner att inget är svårt!

  Reply
 • Emelie
  6 December, 2016 at 02:20

  Vill gärna skämma bort min hud lite extra nu under vintern.

  Reply
 • Emelie
  6 December, 2016 at 02:21

  Skämmer gärna bort min hud lite extra nu i vintertider. Jag är extra sugen på masken!

  Reply
 • Tatiana
  6 December, 2016 at 04:27

  Som nybliven 3 barns mamma så ligger jag själv lägst i prioriteringen här hemma. Skulle kännas jättekul att få unna sig något så lyxigt och ta hand om sig själv.

  Reply
 • Marita
  6 December, 2016 at 04:32

  Finaste produkter för egenvård. Tror att vi alla behöver det ibland, pyssel och fix för att må.bra inuti.

  Reply
 • Ellinor
  6 December, 2016 at 06:53

  Jag lägger inte alla mycket tid på mig själv då jag för några månadera edan fick en dotter och jag dessutom studerar på heltid. Men i mellandagarna får jag äntligen vara ledig

  Reply
 • Lisa Bjurfjell
  6 December, 2016 at 06:59

  Cicameds guldmask gör mig vacker som Kleopatra

  Reply
 • Vendela
  6 December, 2016 at 07:40

  Ännu en gång vill jag vinna då detta skulle bli en bra present till min syster! Det skulle vara kul att få skämma bort henne lite denna jul med en väldigt fin present! (:

  Reply
 • Elin Larsson
  6 December, 2016 at 07:45

  Alla är vi ovärderliga in i själen
  Men alla behöver vi lite guld i sfären.
  Jag vill vara fin till julen
  Cicamed tror jag har alla svaren.

  Reply
 • Pernilla Danielsson
  6 December, 2016 at 07:50

  Har prövat Cicameds c-serum som var superbra! Hoppas därför på tur att vinna dessa otroligt fina produkter till min vintertorra hud. Boost masken är riktigt spännande och vore så kul att få pröva :)

  Reply
 • Eva
  6 December, 2016 at 07:57

  Har alltid varit en torris, men tänkte att det är slut på det nu! :))

  Reply
 • emma persson
  6 December, 2016 at 08:01

  Min hy är verkligen inte den finaste och har nog aldrig varit och nu under vintern är den extra torr. skulle verkligen vilja testade lite bättre produkter för att känna om det funkar :-)

  Reply
 • Anneli
  6 December, 2016 at 08:06

  Torr vinterhud och trötta ögon har jag, önskar Cicamed vårdande produkter helst redan idag!

  Reply
 • Solbritt
  6 December, 2016 at 08:09

  Med torr hud så är det här perfekt för mig. Får jag sedan lyster och slipper påsarna under ögonen så blir jag många år yngre på en gång. Hoppas på lite tur nu,

  Reply
 • Solbritt
  6 December, 2016 at 08:10

  Min hud är torr så det här är perfekt för mig. Får jag sedan lyster och slipper påsarna under ögonen så ser jag många år yngre ut. Hoppas på lite tur nu.

  Reply
 • Jackie
  6 December, 2016 at 08:12

  För mig är bra hudvårdsprodukter ett måste! Jag är väldigt mån om min hy, och förutom att jag tar hand om min insida med bra mat, träning, sömn och vatten så behöver även hyn få näring och skydd från utsidan, och därför vill jag vinna dessa produkter som verkar vara helt fantastiska! Har även väldigt torr hy i vanliga fall så dessa produkter verkar vara grymma för att motverka detta! Håller tummarna iaf! Stor kram!

  Reply
 • Katja
  6 December, 2016 at 08:14

  Utmattningssyndrom satt sina spår. Saknar pigghet och lyster i huden. Med detta kör kanske jag nya höjder når. Och tackar ja till fest när jag blir bjuden.

  Reply
 • Irma
  6 December, 2016 at 08:15

  Känns som om dessa produkter är precis vad som behövs för att pigga upp nu denna årstid!

  Reply
 • Mikaela
  6 December, 2016 at 08:16

  Letar som en galning efter bra ansiktsprodukter, har psoriasis och därmed supertorr hud på vintern. Skulle vara en underbar julklapp att vinna dessa. Ska snart hoppas i de vita sjuksköterske-kläderna och skulle vara underbart att få lite brunt lyster i huden!!

  Reply
 • Sofie
  6 December, 2016 at 08:20

  För att min torra hud skulle behöva få lyxa till det lite extra nu inför jul.

  Reply
 • Elly Edlund
  6 December, 2016 at 08:31

  Ekologiska produkter med senaste teknologi.
  Bättre kan det knappast bli.

  Ögoncremen har tagit slut.
  Bättre hudvård behövde jag sen förut.
  Men med tajt budget är det svårt att fatta rätt beslut.

  Med peptider och vitamin
  så skulle säkert min hud bli fin.

  Önskar mig i julklapp detta naturliga kit.
  Glädjen skulle skjuta högt i tak
  om det blev mitt.

  Ojämn hudton och rödflammig hy.
  Hoppas jag kunna glömma.
  För naturliga och ekologiska produkter mitt hjärta ömma.

  Guld, vitaminer och annat värdefullt innehåll
  Är jag säker på skulle få min blandhy under kontroll. Lycka är att få skina.

  En stunds närvaro när hudrutinen ska ske.
  Mer glädje i vardagen om jag får be.
  Trist grådaskig hud är en pina.

  Att få följa min passion och boosta min hud
  med ekologisk guldkonfetti.
  Glädjerop skulle höras förstår ni.

  Så hoppas på tur i detta lotteri.

  Kanske inte en snygg välvårdad hud är en utopi.
  Med rätt hyllkompisar torde förvandlingen bli snar.

  Så min önskan till tomten.
  Förutsättningar för en strålande hud.
  Cicamed klapp får gärna göra julen.

  Skulle bli lycklig som bara den.
  Med en överraskning så underbar

  Hoppas jag en skimrande hy
  får i set
  med produkter som är ekorätt.
  Av tomtefar.

  Slippa känna sig som en ful en.

  Reply
 • liselotte
  6 December, 2016 at 08:38

  Detta låter som något för mig, får nästan en chock varje gång jag tittar mig i spegeln, här behöver det hända något.

  Reply
 • Lotta
  6 December, 2016 at 08:44

  Hade varit helt fantastiskt att få prova dessa lyxiga produkter. Inget jag kan unna mig på egen hand så att vinna dessa hade gjort mig superglad!

  Reply
 • Therese
  6 December, 2016 at 08:56

  jag älskar att testa nya produkter och recensera dom. det här var helt nytt för mig och vore superspännande att få prova.

  Reply
 • Selma Sabet
  6 December, 2016 at 09:00

  Denna student har pluggat hårt och länge för att en bra läkare bli en dag!
  Men glömt på vägen har blivit fokus på mig själv och mitt välbehag..
  Men jag hade velat lägga mer kärlek på mig själv ändå!
  I alla fall innan jag blir gammal och grå!
  Men att lyxa till det med sånt här kan ingen student göra,
  Så om jag skulle vinna skulle alla mitt tjut höra!

  Reply
 • Moa
  6 December, 2016 at 09:06

  Wow dethär är ju en vinst för mig! Jag är minst sagt i ett stadie av mitt liv som jag är väldgt sliten i just nu. På dagarna läser jag sista året av naturvetenskapslinjen på gymnasiet, på eftermiddagarna jobbar jag extra i butik och på kvällarna är jag servitör. Under helger på nätterna jobbar jag även som bartender.. på något sätt klämmer jag in skötandet av min egna häst också varje dag. Vissa mornar är inte lika charmiga som andra helt enkelt och min hy känns glåmig och trött alldelens för ofta (trots att jag sover relativt bra). Jag jobbar så mycket för att få pengar till min Stockholmsflytt nästa höst när studerandet till civilingenjör startar, så hjälp mig boosta min hy tack!:D

  Reply
 • helene gustavsson
  6 December, 2016 at 09:13

  Detta är något som jag bara kan drömma om, inte lönt o skriva på önskelistan fast min hud skriker hjälp mig jag mår inte bra

  Reply
 • Andy
  6 December, 2016 at 09:23

  Tävlingen är som gjord för mig vad avser priserna! Har jättetorr hud som är svår att få bukt med, är mörk under ögonen och får ofta påsar (och jag har stora ögon) och hyn känns liksom allmänt dassig. Det har vore bokstavligen talat guld!

  Reply
 • Isabelle Hedström
  6 December, 2016 at 09:24

  Min trötta & torra vinterhud skulle jubla över denna vinst!

  Reply
 • Annika
  6 December, 2016 at 09:48

  42 år imorgon med en hud som gud glömde! Torr med plitor och perioral deramtit behöver jag all support jag kan få i ansiktet.

  Reply
 • Anna Ljungberg
  6 December, 2016 at 09:49

  Snustorr trött hud som tappat all glans under pågående graviditet. Vilken småbarnsmamma har inte mörka ringar runt ögonen? Min hud törstar efter hjälp!!!

  Reply
 • Mia Korch
  6 December, 2016 at 09:49

  När man som jag passerat 30 är det dags att sluta tvätta ansiktet med tvål och smörja in mig med samma bodylotion över både kropp och ansikte. Hade vart härligt med dessa produkter för att komma in i lite bättre hudvårdsrutiner.

  Reply
 • Alexandra
  6 December, 2016 at 10:03

  Min hy ser så blek och livlös ut. Jag skulle gärna fukta upp den med något nytt och härligt! Speciellt sugen är jag på ögoncrémen

  Reply
 • Stina Smedh
  6 December, 2016 at 10:15

  Eftersom jag är en riktig torris på vintern så skulle detta bli en perfekt julklapp till mig själv.

  Reply
 • Malin
  6 December, 2016 at 10:26

  Va finns det nått som tar bort svullnad och mörka ringar under ögonen? Detta måste vara ett mirakel-medel och OJ OJ OJ vad jag skulle behöva detta. Alltså min man skrattar åt mig i november, typ nu gumman går du in i den bleka tiden när du matchar våra vita väggar. Jag, min hud och mina ögon behöver en boost, en hjälpande hand.

  Reply
 • Anna
  6 December, 2016 at 10:42

  Jag har torr och känslig hud, så att vinna lite skönhetslyx vore riktigt kul.
  Detta är klappen jag önskar av Tomten nu i jul!

  Reply
 • Violina
  6 December, 2016 at 10:47

  Jag har så trött hud, svarta ringar under ögonen och väldigt torr och glåmig hy. Har provat diverse olika preparat men tycker inte att de gör någon verkan. Skulle därför vara fantastiskt att få vinna dessa fina produkter från Cicamed, tror att de skulle göra underverk med min hy! Håller tummarna och hoppas på vinst!

  Reply
 • Asa
  6 December, 2016 at 10:48

  Jag skulle vilja vinna eftersom mina mörka ringar är väldigt mörka och inget jag testat funkar, dessutom önskar en av mina närmaste kompisar 24h krämen då hon har väldigt torr hud och har läst väldigt bra recensioner om den. Om jag van skulle jag därför ge den till henne i julklapp

  Reply
 • Titti skarp
  6 December, 2016 at 10:49

  hej dessa hoppas jag får chansen att prova
  är akut behov av rätt produkter men svårt att hitta bland alla som finns på hyllorna
  Titti

  Reply
 • Isabelle
  6 December, 2016 at 10:53

  Jag vill vinna detta för att min hud inte mår bra, och alltid behandla sig som en prinsessa man ska, detta kit verkar underbart, min hud av detta kan kanske få må bra snart, med trötta ögon jag alltid har, kan detta få mig att känna mig som en riktig star, vill få mitt ansikte att skina igen, jag hoppas detta underbara set hittat rätt hem

  Reply
 • Marianne
  6 December, 2016 at 10:54

  Vinsten skulle förgylla både min hud och tillvaro.

  Reply
 • Anja L
  6 December, 2016 at 10:55

  Har aldrig testat dessa produkter och skulle gärna göra det. Vill bli cool tonårsmorsa.

  Reply
 • Nina Ed
  6 December, 2016 at 11:00

  Perfekta produkter för min torra och känsliga hud som lätt får eksem.
  Cicamed hjälper till och förebygger mina problem!

  Reply
 • Michaela
  6 December, 2016 at 11:01

  Att dämpa mörka ringar skulle verkligen behövas nu i denna gråa tråkiga årstid. Min hy har även blivit väldigt torr nu av kylan så denna vinst skulle göra underverk för mig :)

  Reply
 • Elin
  6 December, 2016 at 11:02

  Åh, vilket härligt paket!
  Min hy behöver verkligen omvårdad och näring, men mest nyfiken är jag på ögonkrämen. Att få bukt med mörka ringar och ojämnheter vore verkligen underbart! :)

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  6 December, 2016 at 11:10

  Som de flesta känner mig sig grå och trist nu på vintern och att få ett nytt ansikts set skulle vara underbart! Själv jobbar man runt jul och att komma hem efter kvällsjobbet den 23de och ge sig själv en ansiktsboost skulle vara fantastiskt

  Reply
 • Zenita
  6 December, 2016 at 11:10

  Jag börjar känna lite panik då jag börjar se fina linjer i ansiktet som inte försvinner…..
  Har problem med mörka ringar under ögonen…
  Huden behöver både näring och fin lyster så jag känner mig piggare……

  Reply
 • Anna Lundkvist
  6 December, 2016 at 11:11

  Helt enkelt för jag just nu går igenom en fruktansvärt tuff period i livet och verkligen behöver all uppmuntran jag kan få och hudvårdslyx hade verkligen varit uppmuntrande

  Reply
 • Ida Erlandsson
  6 December, 2016 at 11:18

  Jag är nybliven tvåbarnsmamma och sömnbristen är TOTAL och jag känner mig mer död än levande. Snälla, hjälp mig arr boosta min hy med bra och omtänksamma produkter.

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  6 December, 2016 at 11:22

  Produkterna är underbara, en riktig lyxvara! Synd bara att jag normalt aldrig skulle ha råd, även om jag spara så är dessa för dyrbara! Om jag vinner blir jag så glad att jag exploderar och försvinner! :D

  Reply
 • Ann-Sofie
  6 December, 2016 at 11:35

  Som 30+are (åldersångest ja) försöker man kämpa emot gravitationen så mycket det går. Men rynkor och linjer kommer och består.. En hjälp på traven jag kan få med detta kit, vill att mitt ansikte ska bli snyggt och fit!?

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  6 December, 2016 at 11:38

  Nästan som ett hemma spa med fina produkter är ju toppen,
  så välbehövligt och avslappnande för hela kroppen!
  På vintern blir hyn lätt torr och dyster,
  skulle verkligen behöva få lite lyster!

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

  Reply
 • Cornelia Edin
  6 December, 2016 at 11:45

  Min trötta vinterhy och mina mörka ringar skulle verkligen behöva dessa lyxprodukter. Det skulle vara den perfekta julklappen till mig själv. <3

  Reply
 • Moa
  6 December, 2016 at 11:59

  För att jag är en torris med eksem.. behöver ta hand om min stackars hud mer!!

  Reply
 • Rebecka B
  6 December, 2016 at 12:01

  Hej, tja. Jag älskar hudvårdsprodukter och skulle bli så jäkla glad av att vinna denna lucka! Är alltid intresserad av att prova nya märken och produkter :)

  Go och gla’, kexchoklad

  Reply
 • Maria
  6 December, 2016 at 12:02

  Har en super torr hud med lite ålderstecken, behöver en super boost till mitt ansikte

  Reply
 • Rebecca
  6 December, 2016 at 12:19

  Jag hade så gärna velat vinna detta fina set! dels för att man blivit torr i hyn nu under vintern men även för att man såklart vill ha en fin lyster i hyn under jul och nyår<3

  Reply
 • Sofia
  6 December, 2016 at 12:23

  Har sedan länge sedan haft problemhy och till vinter blir det alltid värre. Ansiktet skulle verkligen behöva ha lite kärlek nu när det är så kallt och torrt. Plus – alltid kul att testa nytt, eller hur? :) Kram

  Reply
 • Karin Grandin
  6 December, 2016 at 12:26

  Jag skulle vilja vinna för att jag är en trött tvåbarnsmamma som inte sovit en hel natt på över ett år. Att kliva upp minst 3 ggr per natt är inte lätt och man blir trött och ser trött ut. Och nu när jag börjat jobba också skulle det vara kul att se lite piggare och fräshare ut så skulle vara kul att testa dem här produkterna!

  Reply
 • kexin
  6 December, 2016 at 12:46

  vill ge till min mamma <3 har precis flyttat hemifrån så ses sällan. Vill överraska henne med spakväll nu i jul när vi samlas och detta hade varit perfekt!

  Reply
 • Christine
  6 December, 2016 at 12:48

  Det räcker nog att säga att jag är småbarnsförälder och höggravid så förstår du nog att jag kan behöva detta. Det mest glamourösa jag får i mitt ansikte är barnmat eller gröt nu för tiden. Att få lyxa till det med dessa produkter skulle boosta mitt ego och kännas underbart!

  Reply
 • Annika
  6 December, 2016 at 12:55

  Vill ju glittra på festen
  Cicamed sköter resten.

  Reply
 • Julia
  6 December, 2016 at 13:00

  Jag skulle verkligen behöva vinna detta då min hy är väldigt problematisk, speciellt på vintern. Jag blir extremt torr och har aldrig riktigt hittat någon hudvårdsserie som passar mig utan testar hela tiden olika saker och har aldrig riktigt fastnat för något speciellt. Skulle så gärna vilja ha denna ögonkräm också eftersom jag har väldigt mörka ringar under ögonen och detta är något som gör mig osäker så gör verkligen allt för att det ska bli bättre.

  Kram <3

  Reply
 • annsophie
  6 December, 2016 at 13:13

  Damernas, du kanske kan ge mig ett svar,
  en lösning, en hjälp till problemen jag har.
  Det där Cicameds ska det heta,
  hör du med dem, för de lär ju veta.
  I Cicameds tomteverkstad, där har man koll,
  där finns chica buteljer med OMG innehåll!!

  mirakelprodukter för mogen hud ett underverk som råder bot på det mesta.
  Ja Cicameds har bara det bästa bästa
  Ens hy den får sig en riktig kur
  av produkter, med härlig textur.
  Efterlämnar huden fast, len och fin,
  ekologiskt och full med protein
  Slätar ut rynkor, blir som ung härpå nytt
  utseendemässigt är man som förbytt!
  åldern har fått kapitulera,
  av forna linjer det syns inget mera.

  God Jul! Till mig!

  Reply
 • Ida
  6 December, 2016 at 13:13

  Oj vilken härlig julklapp detta skulle vara till mig själv och som hudboost som blivande tvåbarnsmamma!

  Reply
 • Heléna
  6 December, 2016 at 13:31

  Att dämpa mörka ringa o puffighet har jag svårt att tro att det funkar men jag skulle GÄRNA prova då ALLA alltid tycker att jag ser så trött ut. Säger man verkligen så till folk? Jag är iof trött pga att jag inte sovit dom senaste 3 åren pga dottern och samtidigt så gick jag in i väggen. Men nu är jag på väg att få hjälp.

  Reply
 • Beatrice B
  6 December, 2016 at 13:50

  Den ultimata drömvinsten.

  Har torr hy året runt med perioder då jag svullnar upp
  under ögonen, vad det beror på har jag ingen aning om.
  Men detta set från Cicamed låter ju nästan för bra för att
  vara sant, tänk om det mig kunde hjälpa. <3

  Reply
 • michelle
  6 December, 2016 at 13:51

  Jag vill gärna vinna för att jag har alltid haft okej hud, men nu har min hy blivit så torr att det flagnar hela tiden skin runt näsan eller kinderna. Hur mycket jag än smörjer in med min dagkräm så är jag fortfarande torr. Vill gärna vinna och testa den här produkten som verkar super mot min hud!

  Reply
 • Sofia
  6 December, 2016 at 13:51

  En vintertorr hy behöver all återfuktning den kan få se den kan behålla sin lyster precis som under sommarmånaderna!

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  6 December, 2016 at 13:56

  Jag har flera kroniska sjukdomar och även rosacea. Allt detta påverkar hyn negativt och den är torr och jättekonstig!
  Speciellt den här årstiden. Såg mig i närbild utan smink och jag ser hemskt ut under ögonen. Usch!
  All hjälp med detta är mer än välkommen.
  Ha en härlig dag!

  Reply
 • Malin
  6 December, 2016 at 13:57

  Jag vill vinna för att jag aldrig hört talas om varken produkterna eller märket förut och skulle bliglad om jag fick prova något nytt! :)

  Reply
 • Eva Å.
  6 December, 2016 at 14:20

  Tänk om jag kunde vinna denna julklapp . Efter en sväng på sjukhuset märks den vintertorra huden och mörka ringar kring ögonen mer än någonsin. Jag vill ju alltid fräscha upp mig då känner jag mig piggare.

  Reply
 • Caroline L
  6 December, 2016 at 14:56

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig en fin present. Detta kit skulle bli perfekt!

  Reply
 • Ida Gravé
  6 December, 2016 at 15:12

  Jag skulle vilja vinna detta kit för att det är så himla roligt att testa något nytt! Har aldrig hört talas om detta märke. Dessutom har jag väldigt svårt för att hitta de perfekta julklapparna. Min mamma har problem mer torr och irriterat hud på sina ögonlock. Kanske kan den ena av dessa krämer vara den ännu inte funna lösningen?! Skulle bli så glad av att se hennes uppskattning till detta. kram

  Reply
 • Sofie
  6 December, 2016 at 15:23

  Jag har ett konstigt komplex för mina mörka ringar under ögonen och har ännu inte hittat en produkt som gör att jag trivs osminkad! Det vore superkul att få prova denna produktion och resterande som en liten julklapp till mig själv! Skulle uppskatta det så mycket!

  Reply
 • Emelie B
  6 December, 2016 at 15:24

  Detta ser ut att vara något som min stakars hy skulle behöva nu till vintern, får så flammig och röd hy under vinter! Men har inte riktigt hittat en serie/märke i min smak, då dem oftast gör mig torrare. Kanske skulle detta kit kunna hjälpa mig att boosta upp hyn och förhoppningsvis hitta nya favoriter! Kram

  Reply
 • Sofie Andersson
  6 December, 2016 at 15:24

  Jag är så känslig i ansiktet. Vips så svullnar ögon upp, påsar under ögonen växer, det kliar eller knottrar sig i huden. Behöver verkligen en bra kur till min hud. Så jobbigt att se så svullen eller flammig ut

  Reply
 • Monica
  6 December, 2016 at 15:34

  Alltid kul att prova nytt, kanske en riktig fullträff för min torra, glåmiga vinter hy!

  Reply
 • Jenny-Anne Johansson
  6 December, 2016 at 15:37

  För mig är det viktigt att glädja andra och att alltid finnas till hands för mina nära och kära. Jag är dålig på att tänka på mig själv och mina egna behov då jag är motsatsen till girig och egoistisk. Ibland kan jag känna mig som en urkramad disktrasa och känna mig tom. Det är svårt att ändra på sig själv, men jag ska försöka träna på det. Detta exklusiva hudvårdsprodukter vill jag ge mig själv i julklapp – det är jag värd!

  Reply
 • anna sandberg
  6 December, 2016 at 15:37

  jag skulle mer än gärna skämma bort min torra hy nu i vinter

  Reply
 • Anna
  6 December, 2016 at 15:42

  Efter att ha drabbats av sjukahussjukan ser jag 20 år äldre ut än i mars – hjälp mig!

  Reply
 • Lena Lindberg
  6 December, 2016 at 15:43

  Ser i spegeln att jag klivit över tröskeln…tant-tröskeln…påsar (nä, sopsäckar) under ögonen…lite lagom svullen…det är ju inte…jag! Ser bara trött ut, vill ju stråla!! <3

  Reply
 • Ellinor
  6 December, 2016 at 15:49

  Jag har en mycket känslig hy och har problem med mörka ringar under ögonen. Skulle vara så tacksam om jag vann detta kit, då jag är student och inte har råd med dyra hudvårdsprodukter. :)

  Reply
 • Jessica Åkesson
  6 December, 2016 at 16:02

  Varje vinter blir det jobbigt att gå ut – detta pga min väldigt torra hy. Dessa produkter är ju tydligen helt fria från onödiga tillsatser och när det då är direkt ifrån naturen så ger det också långsiktiga resultat – det hoppas jag på att få prova.
  Detta verkar ju mumma för torr hy!

  Reply
 • Fia
  6 December, 2016 at 16:17

  Midnatt råder, tyst det är i husen
  Då trivs jag bäst, långt bort från alla ljusen.
  Om någon råkar se mig tror de att jag skräms
  Och jag drar mig in i mörkret, ensam och skäms…
  Ty jag är blek och fnasig, ser ut att ha trillat av pinn
  Så detta kit vore hjälpsamt och ljuvligt att vinn(a)! ;-)

  Reply
 • A M
  6 December, 2016 at 16:21

  Torr hud är precis vad jag har! Har tyvärr acneproblem och använder mig av en salva som innehåller antibiotika som torkar ut min hud något fruktansvärt! Ingen kräm som jag har testat hittills har fungerat på min hud, går runt och har flagnad och torr hud… Kanske skulle dessa produkter kunna hjälpa mig? :D
  Kram

  Reply
 • Marike Wikström
  6 December, 2016 at 16:31

  Har kommit upp i de gyllene år
  då silverstänk börjar synas i mitt hår
  Att få förgylla min vardag med guld och flärd
  måste jag väl ändå vara värd?

  Reply
 • Anne Room
  6 December, 2016 at 16:39

  Happy new face next year;)

  Reply
 • Claudia Kerttu
  6 December, 2016 at 16:48

  Denna tonårsbarn, älskar glitter och glamour. Skulle vilja feminism hy att lystra, slippa detta vinterdystra.

  Reply
 • Barbro
  6 December, 2016 at 17:09

  Underbara produkter för min morgonrutin,
  om jag använder dem väl blir jag slät och fin.
  Min hud får spänst och härlig lyster,
  bara rynkornas framtid är dyster.

  Reply
 • alice G
  6 December, 2016 at 17:14

  Hej! Varför ska just jag vinna? Hade det varit typ ett doftljus eller smink jag inte är så noga på att använda skulle jag svara att jag vill ge bort det i julklapp, men just denna ansiktsmask ska jag skämma bort mig själv med riktigt ordentligt! Just detta pris skulle jag vilja ha för mig själv då jag inte är särskilt nöjd med min vintertorra hy utan lyster.

  Reply
 • Linnea
  6 December, 2016 at 17:47

  Min hy skulle behöva lite extra vård då den har blivit så torr och tappat allt lyster.

  Reply
 • Linn
  6 December, 2016 at 17:54

  Skulle så gärna vilja vinna dessa cruelty free produkterna! Min hud blir såå galen på vintern och skulle behöva all kärlek den kan få, därför vore detta perfekt :)(. H

  Reply
 • Milla
  6 December, 2016 at 18:14

  Om huden är trist och grå,
  skulle du av dessa få,
  lyster som en gudinna,
  och en ögonkräm som får linjer att försvinna

  Reply
 • Michelle
  6 December, 2016 at 18:14

  Jag är en småbarnsmamma som pluggar till lärare och får inte särskilt mycket sömn, och det syns… Detta kitet skulle verkligen piggnar upp min hy!

  Reply
 • Klara Lavah
  6 December, 2016 at 18:15

  Skulle jag vinna skulle jag faktiskt ge detta kit till min mamma då hon är värd det mer än något annat. Hon lägger väldigt ogärna pengar på skönhetsprodukter eftersom pengarna som finns kvar läggs på andra prioriteringar. Hon vet dock om att hennes hy åldras och att hon inte ser ut som hon gjorde för tio år sedan. Detta kitet kommer inte att få henne att se ut som hon gjorde för tio år sedan men jag hoppas åtminstone att det skulle få henne att kännas som om det var tio år sedan. Jag är sådan, och jag tror min mamma är sådan också – att man får bättre självförtroende om man använder sig av bra produkter i ansiktet. Jag håller alla tummar!

  Reply
 • Elin
  6 December, 2016 at 18:18

  Min hud skulle vilja skämmas bort i vinterns uttorkande klimat, jag skulle bli sååå glad av dessa fina produkter :)

  Reply
 • Hannah
  6 December, 2016 at 18:25

  Vilket fint pris! Jag skulle verkligen behöva en uppfräschning för huden, och ibland känns det som att ett byte av produkter är det enda rätta. En nystart helt enkelt. Jag ska göra en nystart för hälsan vid årsskiftet och det vore väldigt lyxigt att göra det för huden också.

  Reply
 • Anna-Märta Stålnäve
  6 December, 2016 at 18:37

  Det perfekta kitet för en vintertorris som mig! Dessutom hade ju guldmasken passat perfekt som lyxig behandling inför vinterns alla glamourösa fester ;)

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  6 December, 2016 at 18:44

  Åh, jag hade verkligen velat prova dessa produkter! Då mitt ansikte denna årstiden är alldeles för torr, för grå, för svullen och för oredig för att vara OK! Det hade varit guld värt att få skämma bort mitt lilla ansikte med dessa fina produkterna!

  Reply
 • Sofie Altuntas
  6 December, 2016 at 18:54

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med ett Cicamed-kit av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

  Reply
 • Madelene
  6 December, 2016 at 19:10

  Jag har fått väldigt torr och känslig hy efter cellgifter och mörka ringar under ögonen av för lite sömn, så detta är rena drömvinsten för mig Håller tummarna hårt och hoppas massor! Kram

  Reply
 • Robert
  6 December, 2016 at 19:26

  Hoppas detta fina få vinna, till min underbara kvinna!

  Reply
 • Louise Johansson
  6 December, 2016 at 19:29

  Guld i ansiktet jag alltid velat pröva har, i ansiktet är det viktigt att man endast det bästa tar. Så denna vinst guld värt är, perfekt också eftersom jag mörka ringar bär.

  Reply
 • Åse
  6 December, 2016 at 19:31

  Vilken perfekt tajming om jag hade turen att vinna detta härliga paket! Varför? Jo, för att jag börjar få slut på produkter i badrumsskåpet och framför allt för att jag periodvis lider av sömnstörningar, som just nu; jag har sovit ca 3-4 timmar per natt i flera veckor (jo man överlever men det är riktigt jobbigt) och igår surfade jag runt information om hur huden reagerar på sömnbrist och det visar sig att min periodvis torra hy, acne, utslag och ökad rynkighet hänger ihop med detta! T ex så producerar kroppen mindre collagen under dessa perioder :) Och idag pratade jag med en kompis som håller med och upplever samma saker .. så det vore ju riktigt roligt att vinna just Cicamed och starta en ny vana och större medvetenhet!

  Reply
 • Rolf
  6 December, 2016 at 19:33

  Så fin julklapp till min kära fruga, som garanterat åt henne skulle duga. Hon har mörka ringar under sina ögon, för hon fått dåligt med sömn av allt elände. Äldsta dottern som haft svår cancer och så våra älskade barnbarn som vi inte får träffa längre. Den fina julklappen skulle muntra upp henne. Håller tummarna på lite tur nu!

  Reply
 • Victoria Sparr
  6 December, 2016 at 19:54

  Skulle vara kul att vinna så här lyxiga produkter som jag aldrig unnar mig annars.

  Reply
 • Annika
  6 December, 2016 at 20:00

  Denna årstid blir min hy alltid lika torr och livlös. Min hy kan verkligen behöva en lyxig julklapp i form av dessa tre grymma Cicamedprodukter som garanterat skulle göra underverk för en torris som mig!

  Reply
 • Paola
  6 December, 2016 at 20:21

  – Tomten, tomten i släden där,
  ser jag verkligen ut så här?
  I jul vill ju alla tindra så klara,
  men glåmiga jag, se på mig bara.
  Så färglös och tråkig, det här är ej kul.
  Jag vill ju inte känna mig ful.
  Finns några mirakel, snälla, så säg
  Kan du komma och rädda mej?
  – Hohoho, visst finns bot, jag messar genast mina Cicamed-nissar.
  Du lär få ett paket du inte dissar.
  – O så underbart då kan jag stråla på julens alla fester,
  och imponera stort på alla gäster!

  Reply
 • Ida
  6 December, 2016 at 20:23

  Torr vinterluft och långa dagar på jobbet sätter sina spår i hyn, så att få lite extra omvårdnad och glow vore underbart.

  Reply
 • Fanny Andersson
  6 December, 2016 at 20:23

  Har jätte svårt att hitta hudvårdsprodukter som håller god kvalité, så nu följer en kort resumé:
  Röda och svullna ögon med torr hy, kan jag aldrig få känna mig någorlunda kry..
  Tror att jag hittat produkterna med rätt innehåll, skönt att äntligen få lite koll.
  Ser fram emot att applicera guld i mitt ansikte, ja nu tror jag minsann jag har vinsten i sikte.

  Reply
 • Sara S
  6 December, 2016 at 20:35

  Jag som inte trodde något skulle kunna toppa gårdagens lucka! Jäklar vilken höjdarvinst! Har tidigare provat några andra produkter från Cicamed och de har inte gjort mig besviken, speciellt inte deras Serum C och Body Tangerine Vanilla som är två återkommande favoriter hemma hos mig! De gör sitt jobb och dofterna är helt amazing, nästan så att man vill äta upp dem haha!

  Jag tycker jag är värd vinsten för att jag behöver lite uppmuntran i min tuffa vardag med psykisk ohälsa, men också för att jag har en önskan om att kunna ge bort grym ekologisk hudvård till en av de viktigaste personerna i mitt liv. Om jag vann skulle jag unna mig själv ögonkrämen, är så nyfiken på den och har ingen ögonkräm sen innan. Den rika ansiktskrämen och lyxiga masken skulle jag ge till min älskade mamma i julklapp! En underbar person och riktig kämpe som verkligen är i behov av bra hudvård, hon har stora problem med torr hy som följd av behandlingen hon tar mot hennes cancer. Jag skulle så gärna vilja skämma bort henne med en komplett hudvårdsrutin, vilket jag skulle ha möjligheten att göra om jag vann. Det hade hjälpt mig att få ihop allt ekonomiskt. En vinst skulle betyda mer än du kan ana! ❤️

  Reply
 • Decibel S
  6 December, 2016 at 20:43

  Cicameds produkter hyllas i allt jag läser och hör.
  Och hudvård är något som jag verkligen brinner för.

  Under vintern så är min hy extra torr, känslig och skör.
  Hjälpa skulle dagkrämen göra med shea- och kakaosmör.

  Med stormsteg kommer trettioårsdagen närmare och närmare.
  Och Anti-age produkter vill man ju initiera hellre förr än senare? <3

  God Jul! Mvh/ Decibel

  Reply
 • Therese
  6 December, 2016 at 20:44

  Min hy har förlorat all sin glans, och bara blivit narig rödflammig och svullen. Jag vill så gärna känna mig lite fin igen!

  Reply
 • Frida
  6 December, 2016 at 20:50

  Började mitt “nya liv” för två veckor sen när jag fyllde 28 år. Börjat röra på mig, äter bättre och börjar känna mig piggare. Nu är det bara pigg och fräsch hy som saknas. Kanske den kommer nu..? :)

  Reply
 • Jeanette
  6 December, 2016 at 20:51

  Testat Cicamed´s askungecreme tidigare och varit så otroligt nöjd, aldrig strålat så på min och utsida så denna vinst vore fantastik att vinna.

  Reply
 • EvaMar
  6 December, 2016 at 20:59

  Detta kit vill jag ge min trötta hy –
  ge den spänst och lyster så den känns som ny.
  För kirurgens kniv är INTE intressant,
  trots att jag blivit en riktig tant.

  Reply
 • Marie
  6 December, 2016 at 21:01

  Till min svärmor vill jag vinna, hon är en fantastisk kvinna.
  Nu när det är jul vill jag henne skämma bort,
  men det är svårt när bankkontot blivit torrt.
  Perfekt hade det varit med produkter så flott,
  jag menar, vem hade tackat nej till att ge huden något så gott?

  Reply
 • Corina M Cadbrand
  6 December, 2016 at 21:03

  Förutom att jag rent allmänt är en arbetande småbarns mamma som behöver all extra upp-piffning jag kan få, så har jag haft stora problem med huden de senaste två åren, så hade behövt all liten extra hjälp huden kan få <3

  Reply
 • Caroline
  6 December, 2016 at 21:06

  Efter år av akneproblem har jag äntligen fått lite ordning på min hy, men så fort jag stressar blir den dålig igen. Så att kunna koppla av med dessa härliga produkter skulle vara bra för min hy på fler sätt än ett.

  Reply
 • Anna
  6 December, 2016 at 21:08

  Mörk och påsig. Torr och fnasig.
  Blott 35år, men med livets djupa spår…

  Reply
 • Jessica Eliasson
  6 December, 2016 at 21:09

  Att sköta huden är väldigt viktigt. Det märks ju äldre man blir. Letar ständigt efter det där perfekta setet som passar just mig. Hoppas detta är rätt!

  Reply
 • Maria J
  6 December, 2016 at 21:13

  Varje morgon när jag vaknar och tittar mig i spegeln ser jag puffiga ögon, glåmig hy och en trött uppsyn, och försöker peppa mig själv med att det är drygt ett halvår till examen. 3,5 års universitetsstudier har tagit ut sin rätt och denna fantastiska vinst skulle motivera mig att kämpa på den sista tiden, och dessutom få mig att se lite snyggare ut när när jag tvingas titta mig i spegeln varje morgon!

  Reply
 • Zara
  6 December, 2016 at 21:35

  Trött hud, trött tjej
  – en vitaminboost för huden är nog rätt grej!

  Reply
 • Charlie
  6 December, 2016 at 21:40

  Jag har varit snäll i år och nya hudvårdsprodukter högst på min önskelista står. För min hy är just nu dyster, behöver nåt som ger mig lyster!

  Reply
 • Linnea
  6 December, 2016 at 21:41

  Jag har extremt torr hy och särskilt nu på vintern. + att mina mörka ringar under ögonen har jag testat det mesta mot så hade varit svinkul att få testa en ny produkt som jag inte har testat tidigare.

  Reply
 • Johanna
  6 December, 2016 at 21:41

  Hej! Jag tycker det är superviktigt med ren hud, går aldrig en kväll utan att jag tvättar mig. Den fräsch-heten är svår att slå, känslan av ett rent ansikte. Men, den enda produkten jag använder är en ansiktstvätt (förutom ansiktscreme). Tycker det är svårt att veta vad man ska ha. Skulle därför jättegärna testa lite nytt och kanske hitta nya favoriter som är ännu bättre.

  Reply
 • Martina
  6 December, 2016 at 21:41

  Att ge huden det bästa är viktigt för mig. Önskar vinna för att få prova om detta är en ny favorit.

  Reply
 • Alexandra Sandqvist
  6 December, 2016 at 21:44

  Åhh super produkter.
  Jag behöver detta för min hy.
  Jätte torr hy och mina ringar runt ögonen ska vi inte ens tala om men gå jag utanför dörren utan smink så bruka mina vänner fråga om jag antigen har dygnat eller blivit sjuk xD
  Hade uppskattat dessa produkten nu vid julen ^^

  Reply
 • Johanna VL
  6 December, 2016 at 21:47

  Tre barn mellan 1 och 9 år. Hej mörka ringar och svullna ögon. Min ena son frågade mig en dag varför jag var så mörk under ögonen. “Är du trött, mamma?”.
  Ja, jag är trött. Och jag vill vara en fin mamma.

  Reply
 • julia
  6 December, 2016 at 21:48

  När 24h/dygn inte känns som det räcker till, en stressad hud och som jag skulle behöva lägga ner mer tid och omsorg på :) med bra produkter som motiverar till det så hade min hy blivit lugn och glad och detta hade nog fått mig att hitta en stund till att vila och andas ut och bara få njuta av att använda fina produkter.

  Reply
 • Amanda
  6 December, 2016 at 21:52

  Behöver få lite lyster i huden! Har nu suttit i två månader och skrivit uppsats i historia, har nu en månad kvar. Hoppas hoppas!

  Reply
 • Anne
  6 December, 2016 at 22:09

  Åh vilka superprodukter detta verkar vara, skulle gärna vilja prova och vinna dessa. Har trots att jag är under 30 år mörka ringar under ögonen och torr och glåmig hy på vintern och har alltid haft det oavsett vad jag gjort och vad jag provat. Skulle gärna prova denna ögoncremen och de andra produkterna då jag tror att de kan ge ett fint resultat!

  Reply
 • Johannes
  6 December, 2016 at 22:18

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick en skruvdragare förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag Cicamed-kitet vann.
  Prislappen är egentligen för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.

  Tänk – under granen – ett stort, rött paket som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in hudvårdskitet om jag bara vann…
  Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? Dessa produkter är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Isastar som tyckte att du detta skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”

  Reply
 • Charmaine
  6 December, 2016 at 22:23

  Need some glitter and glam in my life
  Dont want to be just mother and wife.
  I want to drink champagne and act like a diva
  Men behöver till att börja med Ciamed för att huden uppliva

  Reply
 • Charlotte Eriksson
  6 December, 2016 at 22:27

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta för jag har alltid mörka ringar under ögonen.

  Reply
 • Karin
  6 December, 2016 at 22:28

  Min trötta och glåmiga hy
  Med dessa produkter kanske blir som ny?
  Med dessa i ett paket under granen
  Skulle jag vara gladare än barnen!

  Reply
 • Karin
  6 December, 2016 at 22:30

  Min trötta och glåmiga hy
  Hoppas jag kan bli som ny
  Med detta paket under granen
  Skulle jag bli gladare än barnen

  Reply
 • Malin Hedlund
  6 December, 2016 at 22:40

  precis vad min hud skulle må bra av.

  Reply
 • Annika Nilsson
  6 December, 2016 at 22:44

  Mitt hjärta skulle slå volter av glädje och min hud jubla i oändlighet!

  Reply
 • Nina
  6 December, 2016 at 22:45

  Min hud behöver all hjälp den kan få! För lite sömn pga tre små kids lämnar sina spår. Med ett lyxigt hudvårdskit är man på rätt väg. Så nu hoppas jag!

  Reply
 • Jeanette
  6 December, 2016 at 22:50

  Som småbarnsmamma är huden kaos så jag behöver verkligen få lite ny lyster

  Reply
 • Maria Alm
  6 December, 2016 at 22:53

  Vilken lyx att få “smeta på” en leave-on mask med guldpigment! Min glåmiga norrlandshud skulle verkligen behöva all lyster den kan få. Håller tummar & tår för denna vinst!

  Reply
 • Jessica
  6 December, 2016 at 23:17

  Jah har hängt med i din lucköppningen varje dag. Och nu bara måste jag ta chansen att vinna :)
  Min motivering är enkel, jag är fullständigt tokig i ansiktsmasker. Lägger det flera gånger i veckan. Har skaffat mig ett dyrt nöje :) men min hud njuter och likaså jag. Behöver dessutom en bra hjälp med mina mörka tråkiga ringar under ögonen. Kan Cicamed vara den? Håller nu mina tummar hårt för att turen är med mig!! Kram <3

  Reply
 • catrin bergmansson
  6 December, 2016 at 23:17

  Så här i vinterrusket behöver jag behandling av ett slag
  något som verkligen ger mig ett nytt jag.
  Så att när 2017 blåser in
  har jag rosor på kinden min

  Reply
 • Lotta
  6 December, 2016 at 23:18

  Min hud är torr därför behöver jag detta kit.
  Då jag snart fyller år(22/12) kanske jag denna överraskning får

  Reply
 • Sara
  6 December, 2016 at 23:24

  SKRIK! älskar hudvård & har länge velat testa cicamed, min hud är torr och behöver extra mycket omtanke såhär på vintern.

  Reply
 • Anna L
  6 December, 2016 at 23:24

  torr och fnasig
  jag blir knasig
  vill ha bra produkt
  som skyddar och ger fukt
  av god kvalitet
  för fräschare föryngrande och läkande lenhet

  Reply
 • Anja
  6 December, 2016 at 23:27

  Om jag är blek och torr på sommaren så är det inget mot vad jag är nu! Skrämmer mig själv på mornarna när jag får syn på en blek, förskräcklig varelse i spegeln med djupa mörka ringar under ögonen. Hjälp mig överleva till sommaren igen!

  Reply
 • freja
  6 December, 2016 at 23:32

  som en stressad förskolelärare som samtidigt pluggar och har noll tid till sömn i princip så är mörka ringar och svullnad vardag.
  Jag hade älskat att få se snäppet fräschare ut.
  Och att det är guldpigment i masken är ju verkligen inte helt fel..hur ofta får man ha guld i ansiktet ? :D

  jag hoppas verkligen på tur :)

  Reply
 • Daphne Alice
  6 December, 2016 at 23:36

  Efter många nätter med sent tentapluggande är påsarna under ögonen större än någonsin och huden ser grå och livlös ut, skulle verkligen bli överlycklig över denna uppiggande vinst!

  Reply
 • Cornelia
  6 December, 2016 at 23:37

  Kylan och den torra luften i Kiruna, tar både hud och hår verkligen stryk utav. Behöver ett mirakel! ;)

  Reply
 • Sabina S
  6 December, 2016 at 23:40

  Att livets lotteri placerade mig i kalla Sverige är något jag ofta är tacksam över, dock glömde det att utrusta mig med hy som klarar denna kyla. Detta skulle vara räddningen mot min extrema torrhet och trötthetstecknen som kommer med mörkret. Sen låter ju inte guldpigment helt fel. ;)

  Reply
 • Sophie
  6 December, 2016 at 23:43

  Vilken drömpresent, efter att ha varit utbränd ser man inte direkt ut som en älva
  Trötta ögon efter sömnbesvär och irriterad hud som är blek .
  Hoppas innerligt på turen !

  Reply
 • Sara
  6 December, 2016 at 23:46

  Jag är konstant mörk under ögonen och tror väl inte på underverk men den torra vinterhuden kanske blir lite lenare i alla fall om jag skulle ha turen att vinna!

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  6 December, 2016 at 23:52

  Som åttabarnsmorsa ska jag erkänna att jag typ dagligen går med mörka ringar runt ögonen, svullnad i ansiktet och ja, allmän glåmighet – så detta vore ju verkligen en julklapp som heter duga – till mig själv!

  Reply
 • Linnea
  7 December, 2016 at 00:00

  Trött och sliten, det är jag,
  Ingen vila, stress var dag.
  Barnens behov är såklart prioritet,
  Och något som får stå över är mammans skönhet.
  Glammig och känslig hy har jag,
  Som jag borde ta hand om var dag!
  Att detta som en egoboost inför julen få,
  Skulle göra underverk för mamman, det kan du väl förstå!!

  Reply

Leave a Reply