Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 7

sponsorskylt_7lucka-7-modelsown

Lucka 7

I dagens lucka hittar vi ett fint smink-kit från brittiska Models Own! Du som vinner dagens lucka får hem en jättefin palett “Supernatural” med 10 skimriga och matta ögonskuggor. Ett liquid lipstick i färgen Raspberry Mojito, som är min favorit. Ett rouge i färgen Lovestone samt två penslar.

Värde 685 kr

eyes-esp08-eyeshadowpalettesupernatural-3

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

GRATTIS Debbie! :-) Du har fått ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Models Own lanserades 2008 och är idag det snabbast växande color cosmetics-märket i Europa. I flera år satsade företaget enbart på nagellack men med en stark investerare som såg potentialen i märket, kunde man under 2016 lansera en bred makeuplinje. Idag finns det över 900 produkter i bassortimentet och limiterade kollektioner med trendledande produkter, dyker upp flera gånger per år. Models Own produkter är 100% cruelty free. Det finns dessutom ett ökande antal produkter i sortimentet som är 100% veganska.

160 Comments

 • Sabina S
  7 December, 2016 at 00:09

  Att testa nya produkter är såklart enormt kul om man är en make-up-älskare! Det här året har vinterdeppen satt sig rejält och det skulle vara en så rolig och uppmuntrande överraskning att vinna detta (särskilt paletten som ser fantastisk ut!)

  Reply
 • Monica
  7 December, 2016 at 00:29

  Alltid kul att prova ny skugga!

  Reply
 • Tatiana
  7 December, 2016 at 00:56

  För att jag börjat en inre resa till att bli mer positiv och konstruktiv i mitt sätt att leva. Bli en bättre vän, bättre flickvän, bättre mamma. Inte vara så rädd för saker som jag brukade vara. Säga oftare ja än nej. Det skulle vara härligt att påverka positivt även det yttre med hjälp av detta fina smink-kit.

  Reply
 • Elin
  7 December, 2016 at 01:22

  Jag vill vinna för att dessa produkterna ser såå fina ut och jag har aldrig sett att de finns i butik, i min lilla småstad :)

  Reply
 • Marie hammarling
  7 December, 2016 at 01:56

  Jag vill gärna vinna dessa fina sminkprodukter för att smink är ett stort intresse och att testa nya smink märken är alltid spännande,jag har ett instagram konto som till stor del handlar om smink,det skulle vara kul att testa och recensera produkterna där. Mitt konto heter makeup_fashion_homedecoration god jul!

  Reply
 • Sanne
  7 December, 2016 at 04:07

  Hade varit den perfekta julklappen till mig själv. Håller på att spara pengar till ett nytt hem så det är rätt tight denna julen.

  Reply
 • Tova
  7 December, 2016 at 05:23

  Jag älskar färger med en rejäl glädjekick i kulören

  Reply
 • Marita
  7 December, 2016 at 05:36

  Gillar tänket – cruelty free! Skulle bli glad över skuggorna finstämda nyanser
  Det är så kul med make-up!

  Reply
 • Anna L
  7 December, 2016 at 06:24

  Är så dålig på att våga prova nya märken.
  Supersnygga och vore så kul att få testa.

  Reply
 • sabina Fontana
  7 December, 2016 at 06:36

  Gått från nattarbete till att synas på dagen. Färger av detta slag skulle göra mig glad.

  Reply
 • Lisa Bjurfjell
  7 December, 2016 at 07:01

  Tack Models Own som gör mig till supermodell 2017

  Reply
 • Malin
  7 December, 2016 at 07:08

  Älskar ögonskugga! Så vill gärna testa

  Reply
 • Jenny
  7 December, 2016 at 07:25

  Kitet lyfter ditt bästa jag,
  Ja, med dessa produkter är du vacker var eviga dag.
  När du vaknar på morgonen, ve och fasa,
  hjälp mig, jag ser ut som en riktig trasa!
  Nej, nu får det vara nog!
  nu vill jag också gå ut och dansa på en krog..

  Reply
 • Elin Larsson
  7 December, 2016 at 07:29

  Det är alltid spännande att att testa lite nya produkter, även om det händer väldigt sällan att jag köper nya. Så detta skulle vara mycket spännande att gå prova.

  Reply
 • Erika Häggström
  7 December, 2016 at 07:38

  Vilket roligt pris!
  Gillar cruelty free och skuggorna verkar fantastiska. :D
  Skulle sätta stjärnglans på denna grå onsdag att vinna det här fina paketet.

  Reply
 • liselotte
  7 December, 2016 at 07:43

  Jag vill vinna för det skulle vara så roligt att få hem dessa fina ögonskuggor

  Reply
 • Madelen Andersson
  7 December, 2016 at 08:05

  Många fina färger i detta set
  Min look skulle bli komplett

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  7 December, 2016 at 08:11

  Detta hade jag velat vinna då jag är i desperat behov av nya ögonskuggor. De jag har är flera år gamla, vilket innebär att de är dåliga och borde egentligen slängas (jag vet!). Men som student gäller det att hålla i de få slantarna man har, så nya ögonskuggor är inget jag har råd att lyxa till det med. Så håller alla tummarna att jag vinner !

  Reply
 • Solbritt
  7 December, 2016 at 08:17

  Mina ögonskuggor har tagit slut, vill prova dessa som verkar vara toppen. Vill ju vara fin till jul och nyår och då behövs lite färg.

  Reply
 • Elin L
  7 December, 2016 at 08:21

  Hej!
  Med denna underbara palett
  är sminkningen lätt som en plätt
  läckra fina nyanser
  uppbjuden på danser?
  God Jul!

  Reply
 • Ingrid
  7 December, 2016 at 08:21

  Är på jakt efter ny ögonskugga och här är tillfället att få prova olika färger och hitta den ultimata ögonskuggan.

  Reply
 • linnea
  7 December, 2016 at 08:29

  Hörde talas om Models own för inte så länge sedan och har sedan dess varit väldigt nyfiken på att testa deras produkter. Detta hade varit perfekt, då ögonskuggor är min stora passion och big love.

  Reply
 • Eva
  7 December, 2016 at 08:43

  Detta kitt, önskar jag så gärna ska bliva mitt!
  Att förändras en smula till Jul, vore jättekul!
  Allt på samma plats och utan strul!
  God Jul!

  Reply
 • anne-mette albin
  7 December, 2016 at 08:50

  jag skulle behöva detta för att pigga upp mig vaknade med en dunder förkylning och ser inte för snygg ut. Lär behövas en del jobb för att få mig att se pigg ut igen. hoppas på tur.

  Reply
 • A M
  7 December, 2016 at 08:55

  Jag har aldrig hört talats om det här märket innan, skulle vara super kul att få bilda mig en uppfattning om hur produkterna funkar och hur man kan arbeta med dem! Min smink förvaring har verkligen plats för fler nya och spännande produkter, penslar är något som verkligen saknas. Även fina skuggor jag kan lägga på innan festligheter! :D

  Reply
 • Ernessa
  7 December, 2016 at 09:30

  Vore fint att äntligen få en åträvärd anledning att rensa sin sminkväska på allt som fått hänga med i ur och skur.

  Reply
 • Vendela Ols
  7 December, 2016 at 09:32

  Har väldigt lite smink men gillar fortfarande att sminka mig, om jag vinner kommer jag iallafall ha lite mer smink i min sminklåda att göra mig fin med och ge mig en liten självförtroende boost, det är ju alltid kul att kunna piffa upp sig lite! :)

  Reply
 • Maria
  7 December, 2016 at 09:35

  Vill börja sminka mig meeeer och bli duktigare, så denna är en motivation och skulle vara så kul att prova! Hoppas hoppas :)

  Reply
 • Annika
  7 December, 2016 at 09:37

  Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! 42 gamla år! Blir jag en vinnare kanske jag fäller en glädjetår.

  Reply
 • Therese
  7 December, 2016 at 09:42

  En palette vore underbart, speciellt eftersom det är en blandning av både matta och skimriga skuggor.

  Reply
 • helene gustavsson
  7 December, 2016 at 09:45

  kanske är det idag min tur.
  att vinna inte vet jag men kul vore det eller hur.
  Slutade sminka mig för 25 år sen när jag mamma blev.
  Är det försent att börja igen nej inte skicka mig ett brev.

  Reply
 • Sofia
  7 December, 2016 at 09:46

  Jag skulle verkligen behöva lite mer färglatt smink om jag ska vara ärlig haha. Jag har en nude palett som andvänds dagligt men det kanske är dags att byta upp sig? Vore kul och prova i alla fall! Till någon fin festsminkning osv.

  Reply
 • Maja
  7 December, 2016 at 09:46

  Perfekt till juletid, vilken vinst!

  Reply
 • jenny
  7 December, 2016 at 09:59

  Det hade varit superkul att vinna, jag älskar verkligen mojito färgen, har aldrig sett den innan så hade varit roligt att prova den :)

  Reply
 • Ellinor
  7 December, 2016 at 10:09

  Det senaste året har smink inte varit prioritera i mitt liv, har fått en fin dotter så har inte prioriterat det. Men känner att det är dags att börja fixa mig lite igen, men just nu har jag typ inget smink förutom maskara xD

  Reply
 • Camilla H
  7 December, 2016 at 10:10

  Detta skulle jag vilja få eftersom jag aldrig testat detta märke, är en fattig student som kämpar hårt för att lyckas. För ett tag sedan miste jag en väldigt nära anhörig och haft massor av press från skolan, där jag knappt orkade kämpa mer. Jag lyckades ändå få ett VG på min förra hela kurs vilket fick mitt att känna att jag måste fortsätta kämpa. Att vinna skulle ge mig den ork och det självförtroende jag behöver just nu.

  Reply
 • Eva Sjöström
  7 December, 2016 at 10:13

  Jag vill vinna den här vackra paletten för att pigga upp mej. Jag gillar färgerna och blir extra förtjust då detta är cruelty free <3 Det är tungt nu, tungt på jobbet och privat är det oxå uppförsbacke då jag saknar min väninna som flyttat till andra sidan jorden. Att få testa denna make up skulle pigga upp mej rejält!

  Reply
 • Malin Eriksson
  7 December, 2016 at 10:15

  Häromdagen satte jag mig och rensade mitt smink. Kvar blev mascara, eyeliner och ett nagellack så ja, jag behöver definitivt fylla på väskan igen! Detta hade varit toppen!

  Reply
 • Karolina
  7 December, 2016 at 10:21

  Åh, detta märket har jag hört så mycket om men aldrig provat! Det hade varit så kul o vinna det

  Reply
 • Stina Smedh
  7 December, 2016 at 10:38

  Om jag vann så har jag oxå en chans att få vara fin till julens fester.

  Reply
 • Lottiz Törnqvist
  7 December, 2016 at 10:39

  Skulle vilja vinna då jag är dålig på att ta hand om mig själv. Men nu i söutet av november förändrat mitt levadssätt och börjst träna och tänka mera på att jag själv mår bra. Vore därför underbart att vinna lyxigt smink så jag kan få känna mig fin. Har alltid bara köpt smink på rusta, ullared o sånt då pengarna ska räcka till barnen och huset.

  Reply
 • Pauline
  7 December, 2016 at 10:39

  Fullkomligt älskar smink – mycket mer än vad min ekonomi tillåter. Detta hade låtit mig experimentera lite ytterligare, sen så har jag hört så mycket bra om märket också!

  Reply
 • Martina
  7 December, 2016 at 10:42

  ÅÅÅÅH! JAG VILL SÅ GÄRNA VINNA DETTA FINA OCH SNÄLLA SMINK – HAR ALDRIG VUNNIT EN GREJ I MITT LIIIIV!!!

  Reply
 • Moa
  7 December, 2016 at 10:54

  Jobbar som bartender på en nattklubb, och trots att det kanske inte är stället man vill se bra ut på (i och med alla,( får man säga äckliga?) fyllon) så behövs det utan tvekan dagen efter! Nätter till 05 gör att man inte ser helt flawless ut på dagtid, men det skulle jag absolut göra med detta kit!

  Reply
 • anna sandberg
  7 December, 2016 at 11:00

  bonusdottern har precis kommit på hur kul det är med smink och testar ALLA varianter just nu, så det vore en jättekul extra julklapp

  Reply
 • emma persson
  7 December, 2016 at 11:01

  jag har varit så dålig på att skämma bort mig själv och har superlänge velat testa liquid lipstick och behövt köpa nya fräsha ögonskuggor. hoppas på tur <3

  Reply
 • Annika Gustafsson
  7 December, 2016 at 11:09

  Denna palett för min dotter känns helt rätt.
  Hon älskar att exprimentera
  bland färger ,smink och mycket mera….

  Reply
 • Jensan
  7 December, 2016 at 11:24

  Ja, en blick i min sminkväska säger mig att den verkligen behöver
  1) rensas
  2) rengöras
  3) fyllas på….

  Får se till att fixa 1) och 2) själv. Med 3) hoppas jag på fin vinst härifrån!

  Reply
 • Titti skarp
  7 December, 2016 at 11:24

  har städat ut gammal smink i mitt badrumsskåp och hoppas få chansen att vinna dessa skimrande skuggor
  detta kit skulle passa mig bra så håller mina tummar hårt
  Titti

  Reply
 • Emelie
  7 December, 2016 at 11:28

  Att det är kul med smink tycker väl de allra flesta,
  Men en riktigt fin palett är det allra bästa!
  Att det dessutom är cruelty free är guld värt,
  Vinner jag detta kit så kommer det hållas kärt!

  Reply
 • Lyra Silva
  7 December, 2016 at 11:38

  Köper aldrig nån smink eftersom jag studerar och har två små barn. Jag har inte råd helt enkelt. Ibland har jag bara fått några smink av mina kompisar eller min moster, men hoppas att jag får present på julen och unna mig en vacker kväll på julafton.

  Reply
 • Selma Sabet
  7 December, 2016 at 11:40

  Denna student har pluggat hårt och länge för att en bra läkare bli en dag!
  Men glömt på vägen har blivit fokus på mig själv och mitt välbehag..
  Men jag hade velat lägga mer kärlek på mig själv ändå!
  I alla fall innan jag blir gammal och grå!

  Reply
 • Malin K
  7 December, 2016 at 11:45

  Åh detta skulle vara så kul att vinna, jag behöver verkligen nytt smink och älskar färgerna på ögonskuggorna :)

  Reply
 • Maud
  7 December, 2016 at 11:49

  Perfekt att kunna variera efter humör och tillfällena

  Reply
 • Emma
  7 December, 2016 at 11:53

  jag vill gärna vinna för att kunna få till det perfekta jul och nyårs-makeupen! :) den turkosa/petrolfärgen är ju helt magisk! skulle definitivt bära den till nyårsmiddagen! :)

  Reply
 • Carola
  7 December, 2016 at 12:04

  Oj vilken vacker palett, passar riktigt fint till vinterns alla sminkningar, både i skolan och till fest. Håller tummar och tår för denna vinst. :)

  Reply
 • Anna
  7 December, 2016 at 12:08

  Jag har provat mig igenom ett spektrum av läppfärger, men det här är en ny nyans för mig – den vill jag prova! Jag har också problem med att hitta ett fint rouge – vill prova!! Och ögonskuggspaletten har verkligen jättefina färger… kan ju vara roligt att känna sig snyggare än trendiga lillasystern på nyår!

  Reply
 • Carro W
  7 December, 2016 at 12:28

  Kliver upp på morgonen, i spegeln tar en titt
  Får nästan en chock av det trötta fejset mitt
  Tar då fram min sminkväska och ett, tu, tre
  Med Models Own makeup nu under kommer ske
  Med paletten supernatural så får du på ett kick
  En riktigt vaken och förförisk blick
  Härliga läppstiftet Raspberry ger färg åt din trut
  och du får garanterat ett sexigt plut
  Vackra rouget Lovestone i lagom dos
  Sedan är du fräsch som en nyponros!

  Reply
 • Anna
  7 December, 2016 at 12:40

  Att få ge dessa fina och lyxiga klappar till mina döttrar vore väldigt kul.
  De önskar sig många bra skönhets- och make -up-produkter denna jul.

  Reply
 • Debbie
  7 December, 2016 at 12:42

  Det är sällan jag kan vara med i såna här tävlingar eftersom jag endast kör 100% cf och utan animalier. Skulle vara guld att vinna det här och tack för att du fixar tävlingar som även veganen kan ta del av. Grymt!

  Reply
 • Sara
  7 December, 2016 at 12:43

  Jag vill vinna detta fina kit så att jag kan ge det till min dotter i julklapp då hon älskar smink , och jag älskar henne!

  Reply
 • Anna
  7 December, 2016 at 12:50

  Fattig student som kämpar hårt med att hålla huvudet över ytan,
  att vinna dagens lucka skulle få mig att tjuta av lyckan!

  Reply
 • Ann-Sofie
  7 December, 2016 at 12:51

  Älskar ju smink men det har knappt blivit några inköp alls i höst pga ekonomin men imorse fick jag reda på att jag fått ett vikariat! Skulle bli en extra boost nu med nytt smink så jag får känna mig fin.

  Reply
 • Maria Alm
  7 December, 2016 at 12:53

  Självklart vill jag vinna detta smink-kit från Models Own! Har insett att jag behöver uppdatera mitt smink med tanke på att en del är från tiden då pojkband var stora. Å då syftar jag inte på One direction och The Fooo Conspiracy utan på Backstreet Boys och East 17!!! Skämsfaktor hög!!!

  Reply
 • Irma
  7 December, 2016 at 12:58

  Tanken kom direkt! Till min kära dotter som behöver lite uppiggande färger och speciellt nu när ett nytt arbete väntar. Sätta en guldkant på vardagen!

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  7 December, 2016 at 12:59

  Lite extra elegans får det vara
  ibland utan att det behövs mycket. Speciellt till Jul och Nyårskvällen och
  då jag vill vara fin för olika tillfällen.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

  Reply
 • Zenita
  7 December, 2016 at 13:00

  Här är en sminkgalen 49-åring ;) Jag har fått testa lite av Models own produkter genom Glossybox så jag vet att det är bra grejer…
  Även om jag älskar smink så älskar jag kanske mer att få ge bort/dela med mig av kvalitet…
  Detta skulle jag ge till min bonusdotter. Tror hon skulle bli väldigt glad om hon fick detta som en lite överraskning.

  Reply
 • Ringvor Andersson
  7 December, 2016 at 13:02

  Ser så fint ut detta sätt. Aldrig sett märket förut. <provar så gärna:)

  Reply
 • Cornelia L
  7 December, 2016 at 13:02

  Vill vinna detta till min dotter som älskar smink och gör videobloggar till sina vänner med sminktips trots sin unga ålder.

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  7 December, 2016 at 13:03

  Jag älskar smink, det är de bästa jag vet, de gör mig så het! Vill att dessa blir mina, för de är så otroligt fina! De verkar jättebra och är precis vad jag vill ha! :D

  Reply
 • Linn
  7 December, 2016 at 13:05

  Vilken rolig vinst!
  Hade gärna vunnit detta bara för att, alltid skoj att testa nytt smink och nya sminkmärken!

  Reply
 • Elin
  7 December, 2016 at 13:16

  Att testa nya produkter är ju alltid väldigt kul. Detta är precis vad jag vill ha för dessa produkter verkar jätte bra, de skulle göra min dag bra!

  Reply
 • Saga J
  7 December, 2016 at 13:16

  Jag skulle gärna vilja vinna detta kit eftersom att jag velat testa modelsown smink ett tag eftersom att jag hört väldigt gott om deras produkter och jag tycker även om att alla produkter är cruelty free eftersom att jag är vegetarian. Tycker även att alla produkter i detta kit har superfina färger som troligtvis skulle passa mig bra.

  Reply
 • Anette Eriksson
  7 December, 2016 at 13:22

  Jag känner mig och ser gråare ut an grannens hamster. Så en vinst här vore toppen :)

  Reply
 • Violina
  7 December, 2016 at 13:36

  Jag har så mycket gammalt smink som det är dags att slänga! Önskar att få vinna dessa fräscha fina produkter, skulle känna ren glädje när jag öppnar badrumsskåpet och får se de här fina sminkprodukterna! Så hoppas hoppas!

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  7 December, 2016 at 13:44

  Med en hud som slår bakut
  Och en kropp som är helt slut
  Jag bara vill sucka och säga fy
  Varje gång jag tittar på min hy
  Skulle därför vara underbart kul
  Om jag fick lite tur nu till jul
  Att få testa detta fantastiska smink
  Så jag slipper bära över huvudet en hink
  För att min hy försöka dölja
  När jag maken på fest följa

  Reply
 • Maria
  7 December, 2016 at 13:46

  Åhh vilket underbart kit!! om jag detta skulle vinna skulle jag ge bort det till min bästa vän som behöver lite uppmuntran just nu

  Reply
 • Love
  7 December, 2016 at 14:05

  Vilka fina produkter! Jag ser min lilla sminkstund som en slags “terapi”, jag älskar att bara sitta och sminka mig och glömma allt för ett tag. Därför är jag väldigt intresserad och tycker det är så spännande att testa nya sminkmärken och produkter och har aldrig testat något från models own även om jag har hört sjukt mycket bra om det från mina favorit youtubers! Hade vart så himla kul att få testa dessa produkter

  Reply
 • Ulla-Karin Lundberg
  7 December, 2016 at 14:05

  Vill gärna testa detta sminkmärke då det är helt nytt för mig !! Många snygga färger i kitet dessutom som passar mig och min stil !

  Reply
 • Linnea
  7 December, 2016 at 14:10

  Ögon som glimmar,
  julklappar som rimmar,
  julskinkan står framme,
  denna skugga är inte för den blygsamme,
  nu kommer jag alla blickar till dig dra,
  detta är ögonskuggan jag bara måste ha!

  Reply
 • Isabelle
  7 December, 2016 at 14:22

  visst är man vackrast ‘naturelle
  Men ibland vill man piffa till sig när det blir kväll
  med detta smink kan man bli number one
  så kanske man kan hitta prinsen och sagan kan bli sann…

  Reply
 • Ellinor
  7 December, 2016 at 14:30

  Åh vilken fin vinst! För flera år sen la jag av med makeup, det var inte roligt längre. Men i höstas blev plötsligt inspirerad igen, jag ser på videos och recensioner och väljer noga vad jag ska investera i. Jag har blivit extra förrjust i ögonskuggapaletter, de känns så lyxiga! Detta lilla megapaket lockar och pockar och åh vad jag vill prova!

  Reply
 • KARIN
  7 December, 2016 at 14:32

  Lite färg i mitt glåmiga vinterface hade varit najs!

  Reply
 • Malin
  7 December, 2016 at 14:53

  Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som skrattar, lyssnar och kommer med kloka ord,
  som har en sund inställning till livet och vår jord!
  Det är min lillasyster E som jag älskar så,
  detta set vore den perfekta julklappen för henne att få!

  Reply
 • Ellen Jonsson
  7 December, 2016 at 15:08

  Är på jakt efter nya sminkprodukter så vore otroligt kul om jag fick testa dessa. Ser ut att vara riktigt bra produkter som verkligen skulle muntra upp mig i detta ruggiga väder.

  Reply
 • Ida Erlandsson
  7 December, 2016 at 15:13

  Det skulle vara så roligt att piffa till sminkväskan med nya produkter. Jag är så trött på mina gamla vanliga.

  Reply
 • Anne Room
  7 December, 2016 at 15:22

  Äntligen hittat ..klappen till dottern min;)

  Reply
 • Kexin Hou
  7 December, 2016 at 15:34

  vill ge mamma makeover, precis flyttat hemifrån så ses mer sällan. Detta hade varit perfekt för vår planerade myskväll <3

  Reply
 • Emelie Björk
  7 December, 2016 at 15:38

  Vill vinna till min rullstolsbundna mamma. Hon är så snäll. För 5år så blev hon förlamad på en dag. På grund av ms…

  Reply
 • Marie
  7 December, 2016 at 16:12

  Då jag har blivit lite “sminkutbränd” :-) behöver jag hjälp på traven och lite nya ideer. Detta är perfekt att börja med!

  Reply
 • Katja
  7 December, 2016 at 16:20

  Det vackraste som finns kommer ofta från naturen. Och kanske därför är man oftast som vackrast när man är som mest naturlig. Jag älskar färgskalan som följer dessa toner, som kan bättra på, lyfta fram, förstärka – snarare än att ändra. Mina ögon är bruna på vintern och gröna om våren, egentligen är de väl alltid samma färg men det gröna syns inte på vintern. Jag vill leta fram det gröna med den gröna ögonskuggan, någon dag kanske förstärka det mörka, en dag vill jag kanske ha en ljus färg. Kanske en måndag, eller en lördag och det kan egentligen kvitta. Man brukar ju säga att ögonen är själens fönster, låt dom glittra!

  Reply
 • Helena Hedman
  7 December, 2016 at 16:31

  Mitt fina, nya (eller ja, ärvt av mormor) sminkbord har alldeles för tomma lådor! Det kräver mer smink! Och jag behöver börja öva på ögonskuggor, inte bara varje dag konstatera hur fint det är på dig och dina bilder.

  Reply
 • Beatrice B
  7 December, 2016 at 16:53

  Med dessa skuggor och fina paletter
  från Models Own jag nu blir finast.

  Reply
 • Marianne
  7 December, 2016 at 17:03

  Kul med nya skuggor.

  Reply
 • EvaMar
  7 December, 2016 at 17:18

  En helt ny look inför nästa år –
  när jag den härliga paletten i handen får!
  Så – hjälp en halvgammal, småtrist tant
  att bli en färgstark dam – chic och elegant.

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  7 December, 2016 at 17:37

  Livet med åtta barn är kärleksfullt och härligt kan jag lova,
  livet går ut på att äta, städa, skita och sova.
  Men under småbarnsåren är stress och panik ett faktum,
  om innehållet i sminkväskan har jag inte längre ett humm.
  Lite färg och förnyelse skulle jag aldrig säga nej till,
  kanske kan även en åttabarnsmorsa träna upp sin makeup-skill!

  Reply
 • Astrid
  7 December, 2016 at 17:38

  Jag har köpt en nyårsklänning i exakt samma ton som den guldaktiga ögonskuggan! Dom skulle vara så fantastiskt fina ihop! Snacka om perfect match.

  Reply
 • Carola
  7 December, 2016 at 17:44

  Ärligt talat för att jag vill ge bort det, dottern har en lång lista på smink och tillbehör som hon önskar sig, och min ekonomi skriker nej till allt, oavsett hur mycket jag än vill.

  Reply
 • Camilla Wiklund
  7 December, 2016 at 17:45

  Vilka härliga färger! Ser man bra ut på utsidan mår man bättre på insidan också. Jag älskar att testa nya produkter och skulle bli jätteglad om dessa ögonskuggor låg i ett paket under granen!

  Reply
 • Hilma
  7 December, 2016 at 17:48

  Jag drömmer om att vinna detta fina kitt till en makeupartist.
  Jag ska ge detta i julklapp till en så fin vän, hon betyder så mycket för mig och finns alltid vid min sida. Vi ska fira nyår ihop så detta vore perfekt till nyårs makeupen!

  Reply
 • Hobbo
  7 December, 2016 at 18:09

  Det är väl lite av en tradition att jag alltid köper fel julklappar. Och förmodligen är jag inte den enda pappa som är vilse i skönhetsdjungeln. Jag tror att det här fantastiskt generösa kitet är svaret på mitt problem!! Finge jag ge min fina tonårsdotter detta skulle hon bli överlycklig, och jag skulle bli överlyckligare!

  Reply
 • Madeleine Jonasson
  7 December, 2016 at 18:11

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present och vilken present detta skulle vara.

  Reply
 • Madelene
  7 December, 2016 at 18:25

  Jag hoppas vinna till min sminkälskande syster ❤️ Hon skulle älska denna vinst, skulle bli en julklapp till henne. Håller tummarna hårt!

  Reply
 • Kattis S
  7 December, 2016 at 18:27

  Jag gillar smink som ser naturligt ut och de här färgerna är verkligen naturliga och samtidigt sofistikerade.
  Vore en fröjd att få vinna detta set då jag börjar på nytt jobb efter nyårshelgen, kommer att må bra av att kunna göra en snygg och diskret jobbmakeup.

  Reply
 • Julia
  7 December, 2016 at 18:40

  På nyår blir det bubblor och glitter
  Lite skumpa och mycket fnitter
  Då vill jag ha ögon som tindrar
  Men det finns något som hindrar
  I mitt skåp finns det inget smink
  Så hoppas att jag vinner, vink vink

  Reply
 • Astrid
  7 December, 2016 at 18:47

  Ja varför ska just jag vinna idag?
  Jo för att det knappt finns en palett i mitt bohag.
  Visst har jag en gammal foundation och en mascara,
  Men det är ju inte nog om man en riktig primadonna vill vara.
  Nu tar jag chansen att fina skuggor och borstar kamma hem,
  Och ja det är ju jag som ska vinna för annars, vem?

  Reply
 • Isabelle Björnsson
  7 December, 2016 at 18:50

  Många har har passerat utan smink
  Nu arbetsgivaren har gett mig en liten vink
  Att snygga till mig är något representativt
  Som väger upp allt mitt administrativa slit
  Även kärleken kan väckas om jag börjar bry mig
  Att sminka mig och bli lite söt så sig
  Därför jag önskar jag att denna lucka vinna
  Så att jag kan få hjälp att bli en vacker kvinna

  Reply
 • Caroline L
  7 December, 2016 at 18:51

  Jag skulle vilja vinna detta kit till min mamma, men lipglosset stannar hos mig :)

  Reply
 • Sofie Altuntas
  7 December, 2016 at 18:52

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med ett Models Own-kit av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

  Reply
 • Eva Johansson
  7 December, 2016 at 18:55

  Man vill ju gärna bli lite finare än man är, då passar ju det här

  Reply
 • Barbro
  7 December, 2016 at 18:56

  Med brittiska Models Own smink-kit kan jag mina drömmar nå
  att min ungdomliga och spänstiga utstrålning tillbaka få
  och till grå och trötta ögon säga hejdå!

  Reply
 • Joanna Wozniak
  7 December, 2016 at 19:01

  jag vill vinna som ny makeup till nyår och nästa år

  Reply
 • Hilda
  7 December, 2016 at 19:13

  Wow, perfekta nyanserna på både ögonskuggorna, läppstiftet och rouget! Att det dessutom är ett nytt märke för mig gör mig bara ännu mer sugen!

  Reply
 • Moa
  7 December, 2016 at 19:30

  Denna palett ser superhärlig ut, och kommer nog att få turas om med mor min om denna haha! Riktigt snygga färger som passar våran ögonfärg jättebra :)

  Reply
 • Michelle
  7 December, 2016 at 19:40

  Jag vill vinna för att jag älskar att sminka mig, men börjar få slut på mina sminkprodukter och vill helst inte lägga mina pengar på smink just nu. Skulle vara jätte roligt att vinna detta smink kit!

  Reply
 • Carina Hallén
  7 December, 2016 at 19:44

  Fin makeup att bära dagligen gör mig så glad. Jag njuter av det för äntligen vågar jag visa min kvinnlighet.

  Reply
 • Camilla G
  7 December, 2016 at 19:44

  Småbarnsmamma så trött, försöker le med ögonen lite sött, men svårt är det då sminket är slut, om jag ändå hann ta mig till affären ut… Nej, jag kommer nog inte hinna, därför hoppas jag vinna…

  Reply
 • Anna-Märta Stålnäve
  7 December, 2016 at 19:59

  MY god vad fin palett! Så himla användbar och allt jag behöver både till vardags och fest. Passar perfekt inför en stundande resa jag ska iväg på då jag vill resa lätt och inte släpa med mig för mycket. Vore dessutom kul att prova märket då jag aldrig testat ngt från dem tidigare.

  Reply
 • Emelie B
  7 December, 2016 at 20:04

  Smink för mig är inte bara något ytligt, smink för mig är konst och ger mig ett starkt självförtroende. Jag älskar att sminka och har det som ett stort intresse. Att sminka mig själv och andra är det roligaste som finns! Därför hade det vart extra kul att få testa dessa smink produkter och se om det är något som jag kan fastna för och kanske finna mya favoriter?:)

  Reply
 • MickeyyLi
  7 December, 2016 at 20:04

  Vill vinna då jag alltid fyller väskan med för många ögonskuggor när jag ska iväg över helgen, den här paletten ser ut att ha de flesta färger man Egentligen behöver så tänk vad mycket plats jag skulle spara i väskan!

  Reply
 • Michaela
  7 December, 2016 at 20:06

  Jag skulle bli så glad för vinst eftersom att jag inte äger någon palett! Det vore därför väldigt kul att vinna en

  Reply
 • Corina M Cadbrand
  7 December, 2016 at 20:07

  Hade velat vinna och få chansen att få prova, något för mig, nytt märke!
  Älskar allt som har med smink att göra och “piffar” gärna till mig både till fest och vardags. Som småbarnsmamma blir det dock något bortprioriterat med några större sminkinköp, så hoppas på lite nytt glitter/ skimmer inför jul och nyår nu!

  Reply
 • Alexandra Dalberg
  7 December, 2016 at 20:09

  Jag har aldrig haft ett intresse för smink men det senaste året har jag börjat gilla det och förstått varför folk använder det, tyvärr är jag inte så duktig på att hitta nytt smink så använder mest väldigt neutrala färger, men vinner jag nu får jag chansen att våga leka lite med nya nyanser som jag troligtvis hade varit för feg för att köpa.

  Reply
 • Jane Larsson
  7 December, 2016 at 20:11

  Jag är så tråkig. Har samma smink dag ut och dag in, och när det tar slut, då köper jag likadant.
  Jag VILL prova nytt, men vet inte vad jag ska köpa!
  Vinner jag hoppas jag att jag finner nya favoriter som jag kan alternera med i alla fall! :)

  Reply
 • David Thorlund
  7 December, 2016 at 20:16

  Min tjej har precis börjat jobba på nya tider,
  och när klockan ringer vet jag att hon lider.
  Hon älskar att sova och stressa är pest,
  men med kaffe och smink på funkar hon som bäst.
  Att vakna och ta fram helt nytt smink vore nog bra,
  därför vill jag att hon detta ska ha!

  Reply
 • Heléna
  7 December, 2016 at 20:17

  Min dotter skulle uppskatta detta set och kanske kanske hon skulle bli så glad att hon skulle vilja sminka mig oxå då hon är så duktig på det! =)

  Reply
 • Neron
  7 December, 2016 at 20:27

  Ett färgglatt, generöst och lyxigt set
  Cruelty-fritt, trendigt och rätt
  Ger rosor på kind och solsken i blick
  Med några penseldrag och på ett kick!

  Reply
 • Ellen W
  7 December, 2016 at 20:34

  Då jag är en ung student så har jag en begränsad budget.. Hade varit extremt kul att vinna så att jag får möjlighet att testa nya sminkprodukter!

  Reply
 • rebecca
  7 December, 2016 at 20:38

  Jag villa gärna vinna detta fina kit bara för att jag tycker att jag förtjänar det<3

  Reply
 • Vicki andersen
  7 December, 2016 at 20:51

  WOW, Vilka färger!!! Alltid spännande med något nytt. Speciellt smink. Håller tummarna.

  Reply
 • Michelle
  7 December, 2016 at 20:58

  Så fina ögonskuggor! Jag vill vinna för jag känner att det är dags att prova på nya färger. Jag sminkar mig i stort sett varje dag men produkterna, särskilt färg produkterna är alltid det samma!

  Reply
 • Julia
  7 December, 2016 at 21:04

  Mitt största, och egentligen enda, intresse är smink och jag är hela tiden på jakt efter nytt smink att testa. Jag har faktiskt aldrig testat detta märket men har hört väldigt gott om det på youtube osv så hade varit så kul att testa. Älskar matta liquid lipsticks och detta såg SÅ fint ut!! Vill så gärna testa!

  Reply
 • Maria
  7 December, 2016 at 21:09

  Det hade varit så roligt att få ge bort ett fint make up-kit som detta till min bästa vän! Hon förtjänar den bästa julklappen någonsin efter detta skitår som hon haft. Att avsluta 2016 med en sån fin present hade nog varit som ett litet plåster på såren.

  Reply
 • Brownsugar
  7 December, 2016 at 21:25

  Jag har tappat blogginspirationen men när jag såg detta kittet tändes ett litet ljus. Kanske kan de få mig att börja blogga igen? :) Håller alla tummar <3

  Reply
 • Johanna VL
  7 December, 2016 at 21:30

  En palett som funkar lika bra när man vill bli festfin som till vardags :) Har inte testat models own men bara hört bra, så det vore kul att prova. Och kul att vinna ;)

  Reply
 • Åsa
  7 December, 2016 at 21:37

  Min sminkväskan ligger på botten av en sjö. Fråga mig inte varför .

  Dessa skuggor skulle vara bästa början på en ny sminkväska. Superfina!

  Reply
 • Therese
  7 December, 2016 at 21:55

  Jag har använt samma färg på ögonskuggan i tre år. Är inne på tredje paketen av den. Man kan säga att jag behöver förnya mig :)

  Reply
 • Anna
  7 December, 2016 at 21:55

  Skulle vara kul att vinna såna fina ögonskuggor och få känna sig vacker i vintermörkret.

  Reply
 • Gunilla
  7 December, 2016 at 21:57

  Skulle verkligen vilja använda denna palett – i sminkväg och färger det vackraste jag sett!
  Mina ögon kommer med denna hjälp glittra – jag kommer av glädje fullkomligt fnittra.
  Läpparna med detta kit kommer brett att le – alla kommer mitt fina leende att se.
  Rosiga fina kinder så blir ansiktet helt enkelr pergekt meddetsamma- jag kommer med detta blir en mycket snygg mamma!

  Reply
 • Jeanette
  7 December, 2016 at 21:59

  Trots en mascara karriär på snart 15 år har jag precis upptäckt nöjet och intresset för ögonskuggor och läppstift så denna vinst vore perfekt för att påbörja nästa steg i sminkkarriären. =)

  Reply
 • Annika
  7 December, 2016 at 21:59

  Under kalla och mörka december känner jag mig blekare och glåmigare än någonsin. Dessa snyggingar skulle definitivt råda bot på det och få mig att gnistra i kapp med julgranskulorna!

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  7 December, 2016 at 22:00

  Att sminka sig med dett gör så man känner sig som en prinsessa! Så många fina färger gör att man blir fin

  Reply
 • freja
  7 December, 2016 at 22:02

  Har precis börjat sminka mig till vardags också och inte bara till fest..eller a hela livet är väl en fest ?
  Hade varit kul att ha lite nya prylar att pröva mig fram med :)

  Reply
 • Sara
  7 December, 2016 at 22:02

  Jag dör vad fina! Hade gärna prytt mina ögon med denna under julens festligheter med allt vad det innebär. Har ett yrke där en rejäl make up inte är att föredra, därför är tillfällena där man får göra sig lite extra fin guld värda!

  Reply
 • Amanda
  7 December, 2016 at 22:02

  Åhh vilken dröm att få sminka sig i dessa till juldagen och nyår! Komma tillbaka till hemstaden i finaste ögonskuggorna!

  Reply
 • Sara
  7 December, 2016 at 22:23

  Älskar smink och att testa nya produkter. Det här är ett nytt märke för mig & skulle vara skoj att prova på. Verkar även vara fina produkter med många användningsområden

  Reply
 • Anna
  7 December, 2016 at 22:26

  Wow, vad fina färger – ett nytt märke för mig, med produkter som ser riktigt inbjudande ut!
  Just nu behöver jag en arsenal för att sminka FRAM lite glädje, men snart hoppas jag använda dem till att sminka mig AV glädje igen.
  God jul!

  Reply
 • MariaM
  7 December, 2016 at 22:27

  Vilka fina färger! Jag hade blivit toppenglad att få uppdatera min obefintliga sminklåda lite!

  Reply
 • Noomi
  7 December, 2016 at 22:31

  Testa nytt och börja om.
  Sååå spännande.
  God Jul.

  Reply
 • Anna L
  7 December, 2016 at 22:44

  Smink-kit från brittiska Models Own få
  skulle kännas helt galet glatt då
  när jag mig fixa till
  för festlig look när jag vill
  med vackra nyanser
  får du effektfulla flirtar och mistelpuss-chanser

  Reply
 • sofia
  7 December, 2016 at 22:51

  Jag vill hemskt gärna vinna detta då jag verkligen behöver ett lyft i min sminkning.. Tror färgerna hade passat superfint på mig! :)

  Reply
 • sofia
  7 December, 2016 at 22:53

  ååå vilka fina färger!! hade gärna velat vinna då jag aldrig gjort det i en sån här tävling förut och eftersom att jag verkligen behöver nytt smink!!

  Reply
 • Jessica Eliasson
  7 December, 2016 at 22:55

  Älskar ögonmakeup. Här kan man gå lite wild and crazy. Har gärna och ofta färg och glitter. Dessa färger ser ju underbara ut och skulle användas flitigt.

  Reply
 • Erik R
  7 December, 2016 at 22:56

  Detta skulle jag vilja vinna
  för att få ge till en underbar kvinna
  Brittiska Models Own blir något nytt
  är för henne som skräddarsytt
  Matta ögonskuggor i olika nyanser
  kanske leder det till romanser
  Penslar hit och penslar dit
  hon kommer bli en riktig gobit
  Säger inte att hon är ful
  men vinna skulle ändå vara kul

  Reply
 • Sophie
  7 December, 2016 at 23:01

  När jag var 5 år följde jag med mina föräldrar till ett shoppingcenter.Min mamma skulle köpa kosmetika: jag ville naturligtvis också ha smink och fick välja. Jag valde ut en ljusblå krämögonskugga. Åh, vad jag tyckte att det var häftigt. Meningen var ju inte att jag skulle börja sminka mig, utan att leka hemma och ha kul med den. Men jag kunde inte låta bli så jag målade jäääättemycket blått på mina ögonlock och gick ut. Jag blinkade och blundade för att ingen skulle missa min ögonskugga. Minns speciellt en äldre dam som såg väldigt road ut, när jag gick och blundade.Där föddes min kärlek till smink och den stooor !Därför hoppas jag på turen :-)

  Reply
 • Annika Nilsson
  7 December, 2016 at 23:08

  Jag behöver få lite mer färg i vardagen och våga använda smink varje dag! För det skulle jag må bra av! Men då behöver jag lite mer att välja på! Hoppas!

  Reply
 • Jeanette
  7 December, 2016 at 23:20

  Det hade varit roligt att prova lite nya färger och det här ser ut som “helt rätt färger för mig”.

  Reply
 • Malin
  7 December, 2016 at 23:31

  Jag vill vinna för att jag som gravid har insett att det är viktigt att hålla koll på allt man stoppar i sig och på sig! Det mesta av mitt smink har många år på nacken och det känns inte kul alls att kladda på det i ansiktet, men jag kan heller inte rättfärdiga att köpa en massa nytt när det är en bebis påväg som det behövs köpas saker till. Så därför skulle jag bli jätteglad om jag fick vinna detta så att jag åtminstone har lite fräscht och nytt smink!

  Reply
 • Charmaine
  7 December, 2016 at 23:46

  Behöver nytt smink! Snälla tomten jag har varit så flink
  Har gymmat å tränat å matat våra barn
  Å på kvällen jag stickar upp garn efter garn
  Tror tomtefar glömt hur jag förut såg ut
  Nu sitter håret klätt i en klut

  Reply
 • Desiree Andersson
  7 December, 2016 at 23:47

  Jag är en riktig make up junkie och älskar att experimentera och finna nya coola effekter, det blir min flykt från vardagen och när jag går in i den världen så stänger jag ute all ångest och prestation för en stund. dock så har mitt favorit rouge mött sin sista dag för några veckor sen när den åkte i golvet och bara blev pulver i stort sett och sen dess har jag inte hittat någon ny som jag verkligen känner “wow den här klär jag i”, men den här färgen var såååå vacker och det vore fantastiskt att få vinna denna för just nu är ekonomin riktigt kass efter period av sjukskrivning och ekonomin endast tillåtit det viktigaste. Håller tummen för bästa julklappen 2016!!

  Reply

Leave a Reply