Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 9

sponsorskylt_9elucka-9-elizabeth-arden
Lucka 9

I dagens lucka hittar vi ett lyxigt kit med nyheter från Elizabeth Arden! 2 st Beautiful Color Bold Liquid Lipstick, ett krämigt och täckande läppfärg med glansig finish. 2 st Beautiful Color Bold Defining 24HR Liquid Eyeliner, en mjuk flytande eyeliner och 1 st Beautiful Color Bold Illuminating Liquid Highlighter som ger glow och ett fint skimmer och svalnar när den kommer i kontakt med huden.

Min fina vän Lina har gjort ett superfint inlägg där hon visar dessa produkter! Spana in det här om ni vill se mer.

Värde 1295 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

GRATTIS MARIE! :-) Du har fått ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Elizabeth Arden var en legendarisk innovatör och en entreprenör som etableade sitt företag i den amerikanska skönhetsindustrin. 1910 öppnade hon upp sin första salong på Fifth Avenue i New York. På 1930-talet, hade Elizabeth Arden öppnat Red Door-salonger i de flesta av modehuvudstäderna runt om i världen.
Elizabeth Ardens grundläggande övertygelse var att skönhet inte bör vara en mask av smink, utan ett intelligent samarbete mellan vetenskap och natur för att utveckla en kvinnas finaste naturliga tillgångar. Hon levde med sin mantra, “Att vara vacker är något som tillhör varje kvinna.”

128 Comments

 • Monica
  9 December, 2016 at 00:08

  Är mindre bra på att unna mig själv flärd så hoppas på att tomten tänker på mig

  Reply
 • Anna
  9 December, 2016 at 00:48

  Blek och skön, heter det – men det är bullshit! Ge mig de dova färgerna så blir jag nyårsnattens femme fatale!

  Reply
 • Tatiana
  9 December, 2016 at 01:31

  Härom veckan när jag stod i badrummet och böjde fransarna med franstång råkade min sambo skrämma mig så jag slet av flera fransar av misstag. Det ser rätt galet ut nu så det vore toppen att vinna detta lyxiga kit för att skapa en riktigt snygg look trots eländet. Dessutom skulle färgerna passa min julklänning som handen i handsken!

  Reply
 • Sabina S
  9 December, 2016 at 01:38

  Har för mig varit en riktigt deppig och tung vinter, dock känns det som att den där highlightern skulle liva upp tillvaron rejält. Vilket fantastiskt glow! Resten ser också helt fantastiskt ut, skulle dock muntra upp en av mina vänner med ena liquid lipsticket då hon haft ett väldigt jobbigt år med bland annat otrogen (nu fd) sambo. Som den läppstiftsgalning och underbara människa hon är förtjänar hon något extra fint!

  Reply
 • Åse
  9 December, 2016 at 02:06

  Oj jissses!! Jag läste om Ardens Beautiful Color Bold Illuminating Liquid Highlighter (Kanske var det hos Lina?) och ville bara HA! ha ha .. hehe :) Jag är närmare 50 år och då måste man vara noggrann med att det är kvalitet på sakerna, särskilt skimmer och glitter och den här verkade så perfekt för min hy. Men man kan ju inte ha råd med allt och det har inte blivit av något köp. Och nu ramlar jag över din fina tävling, Isabelle, och hittar inte bara den, utan fyra produkter till och ALLA är precis min stil, mina favvofärger, vad jag saknar hemma! Alltså, vad ska man säga? Min bästa vän hade inte kunnat plocka ihop ett sminkpaket som passat mig bättre!

  Reply
 • Angelika Liv
  9 December, 2016 at 05:38

  Jag har aldrig använt mig av läppstift , men det vore roligt att få chansen att få bära detta ! Med allt detta i en sminkväskan så blir man extra wow ! 2017 blir ett wow år ☄️

  Reply
 • Anna Panna
  9 December, 2016 at 07:13

  Håller mina tummar
  just på denna dag
  Detta vore så toppen
  att få använda på ansiktsknoppen.
  God Jul

  Reply
 • Marita
  9 December, 2016 at 07:41

  Du har så fina saker i din adventskalender, sånt där som jag blir glad inuti av. Sånt jag aldrig brukar skämma bort mig med själv. Det vore fantastiskt med vackra läppfärg från Elizabeth Arden.

  Reply
 • Elaine
  9 December, 2016 at 07:45

  Jag har haft svårt att hitta en bra foundation, puder som passar min (enligt mig) rödflammiga hy. Har hört mycket gott om Elizabeth Arden, och skulle bli superglad om jag fick chansen att testa.

  Reply
 • Solbritt
  9 December, 2016 at 07:49

  Vilka fina saker det är i adventskalendern. Vad lycklig jag skulle bli om jag hade turen att vinna detta.

  Reply
 • A M
  9 December, 2016 at 08:00

  Det här är något som jag aldrig skulle tacka nej till! Jag kostar aldrig på mig smink produkter över 200 lappen… Skulle vara kul att få prova på ett lite exklusivare märke och fina produkter! :D

  Reply
 • Eva
  9 December, 2016 at 08:04

  Detta vill jag så gärna vinna, har varit tufft här hemma ett bra tag!
  Tycker jag är värd en liten julklapp av lyx! :))

  Reply
 • Ellinor
  9 December, 2016 at 08:06

  Behöver vinna då jag faktiskt inte ha så mycket smink hemma nu och man får inte mycket pengar genom att vara en hemma med barn och student. Det mesta blir till barnsaker så hade behövt vinna något som lyxar till det för mig

  Reply
 • Kristina Lindblom
  9 December, 2016 at 08:10

  Lite nytt fräscht smink skulle gärna få ligga under min gran, men då jag å gubben inte köpte julklappar till varann på dom senaste 7 år så är nog chansen väldigt liten . Så skulle jag vinna blir det å slå in allt å lägga under granen .

  Reply
 • Irma
  9 December, 2016 at 08:15

  När jag ser och hör namnet “Elizabeth Arden” så känns det alltid kvalité och lyx. Har funnits över 100 år . . .

  Reply
 • emma persson
  9 December, 2016 at 08:29

  Jag älskar Elisabeth Ardens produkter men har bara testat hudvårdprodukter! Skulle svimma av att få testa dem andra + att jag superlänge velat ha liquid lipstick i liknande färg. Skulle vara perfekt till nyårsfesten <3

  Reply
 • Sofie
  9 December, 2016 at 08:31

  Jag skulle gärna vilja vinna då jag inte unnat mig själv något lyxigt på ett bra tag. Det hade varit jättekul om jag skulle vinna dessa fina produkter!

  Reply
 • Naomi
  9 December, 2016 at 08:35

  God jul! <3
  Jag skulle vilja ge detta kit till min älskade mamma som är så underbar, generös och alltid tänker på alla andra först! Hon jobbar två jobb som leder till att hon är helt utmattad när hon kommer hem. Hon handlar aldrig produkter till sig själv, och jag hoppas att hon verkligen skulle uppskatta att få ett sådant här fint beauty-kit i julklapp, som en liten uppmuntran mitt i decemberdepressionen! Hon förtjänar det verkligen" <3 <3 <3

  Reply
 • Naomi
  9 December, 2016 at 08:37

  God jul! <3
  Jag skulle vilja ge detta kit till min älskade mamma som är så underbar, generös och alltid tänker på alla andra först! Hon jobbar två jobb som leder till att hon är helt utmattad när hon kommer hem. Hon handlar aldrig produkter till sig själv, och jag hoppas att hon verkligen skulle uppskatta att få ett sådant här fint beauty-kit i julklapp, som en liten uppmuntran mitt i decemberdepressionen! Hon förtjänar det verkligen" <3 <3 <3❤️❤️

  Reply
 • Elin L
  9 December, 2016 at 09:01

  Hej!

  Elizabeth Arden har ett snyggt glammigt set
  härliga och fantasiska färger kan inte se mig mätt
  tänk om jag också kunde få bli lite snygg
  med Elizabeth Arden på hyllan är jag trygg

  God jul!

  Reply
 • Vendela
  9 December, 2016 at 09:04

  Skulle bli en väldigt fin julklapp till min syster! (:

  Reply
 • Isabelle Hedström
  9 December, 2016 at 09:07

  Det ser ju inte så lovande ut med snö till jul.. Så detta skulle vara en riktigt bra tröst istället!

  Reply
 • Anna Lundqvist
  9 December, 2016 at 09:12

  Vill dör en gångs skull ha nytt fräscht o lyxigt smink o inte ärva döttrarnas avlagda

  Reply
 • Ellen Jonsson
  9 December, 2016 at 09:21

  Det finns inget roligare än att testa nya sminkprodukter, dessa såg otroligt fina och proffsiga ut så det vore otroligt roligt att få prova på dom.

  Reply
 • Pernilla D
  9 December, 2016 at 09:25

  Oj,oj,oj Jag tror att jag blev kär när jag såg dessa skönheter !!! Speciellt highlightern ! Fantasktiskt! Jag är Absolut med och tävlar :)

  Reply
 • Tina L Ekman
  9 December, 2016 at 09:27

  Det är väääldigt tomt på min sminkhylla. Mascaran längar efter lite sällskap och mitt ansikte efter lite färg och skimmer.

  Reply
 • Lena O
  9 December, 2016 at 09:30

  Jag skulle så gärna vinna det här setet eftersom produkterna ser fina ut och jag har hört att Elizabeth Ardens grejer är bra. Vinner jag skulle jag dela det med min mamma som nog skulle älska den lila eyelinern.

  Reply
 • Therese
  9 December, 2016 at 09:43

  För att jag älskar hudvård och smink och testar nya produkter hela tiden för att hitta de där guldkornen.

  Reply
 • Malin Eriksson
  9 December, 2016 at 09:47

  Jag vill vinna för att jag älskar att testa nyheter! Detta kanske till och med kan vara något till julfirandet?

  Reply
 • Anna L
  9 December, 2016 at 10:00

  Bra inlägg med tips från din vän Lina.
  Är ingen expert på smink men lite färg och highlight skulle pigga upp mitt trötta ansikte. Vore bra att få testa nått nytt då jag oftast köper samma produkter annars. Vore kul att få vinna en ego boost!

  Reply
 • Anns Friberg
  9 December, 2016 at 10:12

  Det är så långt till tomten kommer och idag är det ju min dag, Anna-dagen! MIN namnsdag och MIN födelsedag!

  Reply
 • Violina
  9 December, 2016 at 10:17

  Har legat på sjukhus länge och genomgått flera operationer. Känner mig allmänt kroppsligt nergången och min hy är blek och trött. Det här jättefina lyxig makeup-paketet från Elizabeth Arden skulle vara helt fantastiskt att vinna! Skulle vara så underbart att få vara fin och få känna sig vacker och snygg till alla högtider som är i antågande. Oj, vilken kick och vilket lyft för hela mig!

  Reply
 • jenny
  9 December, 2016 at 10:27

  Jag har aldrig testat elisabeth ardens smink, dock vet jag att hudvårdsprodukterna är bra så det hade varit jätte roligt att testa sminket :)

  Reply
 • Annika
  9 December, 2016 at 10:32

  Med en hud så torr så den aldrig blänker, en bra highlighter lite lyster skänker. Med fin läppfärg och ny trasa är jag sedan redo att kalasa!

  Reply
 • Moa
  9 December, 2016 at 10:35

  Efter alla julklappsköp så känner jag faktiskt att jag är värd en lyxklapp också! Man får ju inte glömma bort sig själv i julhysterin! ;)
  Jag har också alltid älskat makeup och trixar gärna med nya produkter, men har tyvärr inte alltid råd med såna här fina lyxiga märken/produkter! :)

  Reply
 • Heléna
  9 December, 2016 at 10:45

  Jag skulle ge detta till min granne som inte riktigt hämtar sig efter sin separation. Med lite nytt smink kanske hon känner sig snygg nog att gå ut och flirta lite i nyårsnatten =)

  Reply
 • Titti skarp
  9 December, 2016 at 10:54

  hej har aldrig testat detta märke och önskar och hoppas på turen i lucka 9
  ekar tomt i mitt badrumsskåp efter rensning av gammalt smink och andra produkter

  Reply
 • Maja
  9 December, 2016 at 11:00

  Är egentligen inte mycket för smink, men mot jul vill man alltid vara lite extra fin. Åh vinna detta vore hur kul som helst!

  Reply
 • Selma Sabet
  9 December, 2016 at 11:02

  Vilka vackra produkter och otroligt pigmenterade färger! Vore så kul att få testa dessa! Jag har tidigare testat prover på hudvårdsprodukter från elisabeth arden och tyckt jättebra om dom men jag har inte har möjlighet att testa deras smink!

  Jag tycker jag förtjänar detta då jag som student sedan 4,5 år lever på existensminimum och denna termin helt på sparpengar utan csn. Det innebär att jag inte kunna unna mig något fint på riktigt länge! Därför vore det häftigt att få se riktigt snygg ut till julafton med nya lyxiga produkter på!

  Reply
 • Alexandra
  9 December, 2016 at 11:02

  Gu så fina produkter! Detta skulle jag dela med mina kära mamma, hon skulle få den mörja läppfärgen och eyelinesen. Jag blev sååå kär i highlighterna.

  Reply
 • Stina Smedh
  9 December, 2016 at 11:07

  Kan inte tänka mig en finare julklapp till mig än detta. Att få unna mig lite flärd såhär i juletid.

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  9 December, 2016 at 11:20

  Tre månader sen förlossningen och sminkväskan lyser med sin tomhet… ja det finns smink där i men den är kass. Uttorkat och jädrigt du vet, då orken och lusten inte fanns alls under graviditeten. Så nu hoppas jag på en uppdatering så jag kan få känna mig fräsch igen :D

  Reply
 • Joanna Wozniak
  9 December, 2016 at 11:31

  Jag vill vinna det som julklapp till min mama hon älskar EA produkter och jag vill ge den till henne

  Reply
 • Maud
  9 December, 2016 at 11:38

  Vill vara läcker,
  så jag Tomtens uppmärksamhet väcker,
  med Ardens det garanterat räcker.

  Reply
 • annsophie
  9 December, 2016 at 11:41

  Bedrövligt! säger spegeln och tittar argt på mej
  har väl aldrig sett en sån trist och färglös tjej
  ansikte, läppar behöver en makeover
  låt Isastar ta fram din skönhet
  lyster av bästa kvalitet
  mun och ansikte ska fresta
  Med produkter från de bästa!
  Isastar du är pricken över i
  hur snygg och lyxig tjej jag ska bli!
  denna vinst kommer bli en make over hit
  för Isastar vinst is da shit

  Reply
 • Tova
  9 December, 2016 at 11:46

  Hjärtat har en hel del klappar kvar att lägga i säcken men plånboken vill inte vara med på det, här har vi en julklapp som skulle bli uppskattad både av givaren och mottagaren

  Reply
 • Zenita
  9 December, 2016 at 11:52

  Min kommentar drunknar förmodligen bland alla andras hehehe…
  Men….
  Med Elizabeth Arden på mitt ansikte
  kan jag mot framtiden med glädje ta sikte

  Reply
 • Ida Erlandsson
  9 December, 2016 at 11:52

  Så här i småbarnsåren är inte sömnen på topp och det behövs BRA produkter för att kunna piffa till sig!

  Reply
 • Gun Hilmerby
  9 December, 2016 at 11:59

  Med flärd och glam,, självförtroendet växer fram.
  Man känner sig fin och fräck, och kan med tomten driva gäck.
  Man kan små blessyrer täcka, må nu tävlings- turen räcka .
  Så önskar jag er alla GOD JUl och ha nu en massa kul

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  9 December, 2016 at 12:01

  Jag har rosacea och fick nyligen värsta skrovet så jag äter nu antibiotika.
  Hyn är riktigt fina just nu och det är väl det enda positiva med att tvingas äta antibiotika.
  Vore underbart med detta lyxiga smink att njuta av just nu när hyn är fin och sminket kan komma till sin rätt. Det är så ofta det känns tröstlöst att sminka mig men nu njuter jag!

  Reply
 • Sara
  9 December, 2016 at 12:41

  Detta märke är en av mina favoriter, men tyvärr för dyrt att handla sådär bara. Detta vore en underbar julklapp till mig själv. Hösten har varit mer än tuff, både jag och min son sjuka. Tyvärr kommer det fortsätta så ett tag, så,detta skulle piffa upp tillvaron lite !

  Reply
 • alice G
  9 December, 2016 at 12:49

  Jag vill vinna detta pris då jag känner att jag inte har råd att lägga pengar på smink (speciellt från ett sådant här lyxigt märke) då jag är student och väljer att lägga pengar på annat tyvärr. Vore kul att uppdatera sminkväskan :)

  Reply
 • Rebecca
  9 December, 2016 at 13:18

  Vore härligt att vinna lite nytt till mig själv. Lägger allt på barn bilen o huset.

  Reply
 • Michaela
  9 December, 2016 at 13:22

  Jag vill vinna för att jag är dålig på att unna mig skönhet som jag så gärna vill ha! :-)

  Reply
 • Magdalena
  9 December, 2016 at 13:32

  Jag skulle behöva lite lyx och skulle därför bli jätteglad över att vinna detta.

  libra@home.se

  Reply
 • katarina d
  9 December, 2016 at 13:37

  Nytt år på G, nytt ansikte att ge

  Reply
 • Ana
  9 December, 2016 at 13:58

  Jag tar högskoleexamen snart och kommer ut i arbetslivet och då vill jag se professionellt ut. Dessutom måste jag uppdatera min smink för den är ju redan jättegammal. =)

  Reply
 • Amanda
  9 December, 2016 at 14:09

  Har haft samma smink i typ två år, vilket är rätt ofräscht! Skulle vara nice med lite nytt! :D

  Reply
 • Sara Källström
  9 December, 2016 at 14:18

  Så härligt det vore att detta vinna! Elizabeth Arden minns jag så väl när jag liten var och mamma detta märke hade på sitt smink! Tänk att det än finns kvar, det bevisar ju bara hur bra det är och sicken kvalité! Nu är jag själv mamma och självklart vill jag fin då också va, därför skulle detta passa mig så bra!

  Reply
 • Sara K
  9 December, 2016 at 14:20

  Detta smink vore underbart att ha! Minns när jag var liten och min mamma detta märke på smink hade! Och än lever det kvar, det bevisar ju bara hur bra kvalité det e’! Nu är jag själv mamma och självklart vill jag också fin va, så detta set från Elizabeth Arden vore en ära att ha!

  Reply
 • Sara Källström
  9 December, 2016 at 14:21

  Detta smink vore underbart att ha! Minns när jag var liten och min mamma detta märke på smink hade! Och än lever det kvar, det bevisar ju bara hur bra kvalité det e’! Nu är jag själv mamma och självklart vill jag också fin va, så detta set från Elizabeth Arden vore en ära att ha!

  Reply
 • helene gustavsson
  9 December, 2016 at 14:26

  Gör mit till världens lyckligaste kvinna. Låt mig detta kit få vinna. Jag detta mot mina rynkor behöver. Dölja få fram mitt fina ansikte, men jag har inga klöver.

  Reply
 • Jonna
  9 December, 2016 at 14:27

  Åh vad fint! Det skulle vara så kul att vinna och få testa dessa produkter. Vill kunna unna mig själv lite fina saker i jul.

  Reply
 • Anna Ho
  9 December, 2016 at 14:29

  Åh vilket underbart kit att vinna. Perfekt till julens glöggmingel och festligheter. Håller tummar och tår för denna otroligt lyxiga vinst! <3

  Reply
 • gabriella
  9 December, 2016 at 14:55

  Jag tycker egentligen att insidan i den här världen är allra viktigast – men om man nu ständigt jobbar med sin egen insida och att vara en fin medmänniska – så kan det väl vara ok att vara lite ytlig ibland också?! Jag skulle gärna putsa på ytan med de här produkterna. :)

  God Jul

  Reply
 • Beatrice B
  9 December, 2016 at 15:22

  Älskar att testa nya produkter, dessa har jag inte provat innan.
  Så för en sminknörd som mig så är detta helt rätt grej. <3

  Reply
 • Carro W
  9 December, 2016 at 15:23

  Den snyggaste makeupen – jag vet vem som har den
  Vinnaren av detta lyxiga kit från Elisabeth Arden!

  Reply
 • Ellen W
  9 December, 2016 at 15:36

  Jag har aldrig testat någon produkt från Elizabeth Arden innan så det skulle vara jättekul att få chansen att prova! Dessutom har jag inte riktigt råd att köpa smink då jag är en ung student, så att vinna detta hade varit fantastiskt bra!

  Reply
 • Julia
  9 December, 2016 at 15:37

  Hade gärna velat vinna eftersom jag älskar smink och vill gärna ha nya produkter som jag kan testa och recensera på min blogg då det är mitt stora intresse <3

  Reply
 • Gulli Lundström
  9 December, 2016 at 15:56

  Behöver förnya mig, både ögonen och på munnen. Skulle vara underbart att bli vacker…rare

  Reply
 • Hilda
  9 December, 2016 at 16:21

  Jag förtjänar att vinna ett kit till min mamma mest, då det är hon som är bäst.
  Hon förtjänar det mer än alla andra och vill aldrig på någon klandra.
  Perfektaste julklappen skulle det vara, och hon skulle att inte hålla denna mörka årstiden klara.
  Det är henne jag är stoltast över, som mer överraskningar behöver.
  Jag vill visa min uppskattning över att hon är bästa mamman i denna värld och ta med henne på en smink färd.
  Med detta kit och en läskflaska tänkte jag i julklapp henne överraska.
  Jag älskar henne mest och hon är bäst.

  Reply
 • Melina Kotsinas
  9 December, 2016 at 16:26

  Skulle lysa upp min vardag SÅÅÅÅ MYCKET i tentatider och denna kyla.

  Reply
 • Linnea
  9 December, 2016 at 16:29

  Jag skulle gärna vilja vinna lite nya lyxiga produkter så att jag kan känna mig extra fin till alla festligheter vid jul och nyår.

  Reply
 • Marianne
  9 December, 2016 at 16:36

  Kul att testa något nytt.

  Reply
 • Emelie B
  9 December, 2016 at 16:40

  Läppar är något som jag alltid vill ska vara on fleek innan jag går ut, läpparna sätter pricken på i:t och ger outfiten något extra! Dessvärre äger jag nu bara vanliga och tråkiga färger, men hade så gärna velat ha lite mer “vågade” och utskickad färger på läpparna. Speciellt nu till jul och nyår när allt är så grått och tråkigt! Har dessutom hört så gott om Elizabeths produkter och hade mer än gärna velat testa dessa underbara “läppstifft”! Kram

  Reply
 • Moa
  9 December, 2016 at 16:58

  Jag vill unna mig själv lite finare make up produkter. Jag har en tight budget som student (samma gamla visa som många andra), men det är sanningen! Har inte råd att köpa nytt smink eftersom att allt handlar om prioriteringar. Har en egen häst vars mat måste betalas, något som är på mitt ansvar. Dit går nästan hela mitt studiebidrag. Så det vore så roligt att få ett sånt fint paket under granen :)

  Reply
 • Fia
  9 December, 2016 at 17:14

  Jag skulle gärna vilja se min älskade makes min när jag trollar fram mitt allra vackraste jag med hjälp av klara färger och markerade ögon! Det vore stor skillnad mot mitt vardagsjag, och härligt att ibland kunna njuta av att känna mig som en riktig pingla!

  Reply
 • Anna-Märta Stålnäve
  9 December, 2016 at 17:37

  Nattjobbare som under vinterhalvåret knappt ser dagsljus, utöver det en riktigt jobbig förkylning som vägrar ge med sig så just nu behöver jag all hjälp på vägen jag klan för att se levande ut och har dessutom en julfest med sambons jobb inplanerad och då vore det himla kul att få fixa till sig och vara lite extra piffig.

  Reply
 • Hedvig
  9 December, 2016 at 17:41

  Åh skulle verkligen vilja vinna detta kit och känna mig extra fin denna jul, första julen som singel på 4 år. Vem vet, med dessa snygga läppproduker mm kanske träffar man någon snygging att kyssa på tolvslaget!

  Reply
 • Madeleine Jonasson
  9 December, 2016 at 17:52

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present. Och vilken present detta skulle bli då jag som sjukskriven inte har råd att unna mig nåt sånt roligt som smink. Och nu när jag ska hem till mina föräldrar till jul för första gången på 8 år så vill jag ju vara snygg :)

  Reply
 • Helena
  9 December, 2016 at 17:53

  Vardagslyx är det bästa som finns men tyvärr blir det inte mycket av det då jag är student ovh pengarna går till att betala hyran och studiematerial. Vore en dröm att få vinna detta och få känna sig lite extra snygg när man har tentor :)

  Reply
 • liselotte
  9 December, 2016 at 17:56

  Jag vill ha nytt smink, därför vill jag vinna!

  Reply
 • Saga J
  9 December, 2016 at 18:12

  Skulle gärna vilja vinna dessa produkter eftersom att de ser superfina ut. Speciellt highlightern och det lite mer bär-toniga liquid lipsticket eftersom att jag letat efter en sådan färg länge och det ser ut som att den skulle passa min hud perfekt.

  Reply
 • Anna
  9 December, 2016 at 18:17

  Känner mig ganska vintertrött och trist, så ett lyxigt skönhetspaket skulle verkligen passa bra!
  Denna lyxiga klapp från Tomten skulle jag alltså väldigt gärna vilja ha!

  Reply
 • Madelene
  9 December, 2016 at 18:26

  Hoppas vinna för att vara vackrast på nyårsfesten. Underbart smink! Håller tummarna extra hårt!

  Reply
 • Belinda Fihn
  9 December, 2016 at 18:26

  Till våren kommer det en mig i miniformat, då lär bajsblöjor och smutstvätt bli vardagsmat. Att få barn är ju sann lycka, men tråkigt med bristfällig lyx kan jag tycka. Med detta kit skulle både hår och själ må gott, och mammalivet skulle verkligen bli flott!

  Reply
 • Anne Room
  9 December, 2016 at 18:32

  Wanna happy face;)

  Reply
 • Eva Å.
  9 December, 2016 at 18:48

  Jag behöver nog inte höja garden om jag blir uppfräschad med produkter från Elisabeth Arden.
  Vore en toppenvinst att få kul så här lagom till jul.

  Reply
 • Sophie
  9 December, 2016 at 18:57

  Precis vad jag skulle vilja ha till nyår, en makeup som består.
  Med flirtig blick och läppar röda, kommer romantiken glöda.
  Hoppas på att få sminka mig från detta lyxiga set, då kommer nyårskvällen att kännas helt rätt. :-)

  Reply
 • Ida
  9 December, 2016 at 19:01

  Jag har kämpat hela året för att komma ur min sjukskrivning och börja jobba igen, nu när jag har lyckats hade det varit så roligt att få belöna mig själv med något riktigt fint!

  Reply
 • Ann Lindberg
  9 December, 2016 at 19:18

  jag är urusel på att kosta på mig själv nåt då jag hellre ger bort presenter så nu tyker jag att det är min tur att få nåt av mig själv så därför hoppas jag att jag vinner detta

  Reply
 • Roxanne Munoz-Rytting
  9 December, 2016 at 19:20

  Har inte unnat mig något till mig själv sedan dottern föddes för över ett år sedan så det här vore en drömvinst <3

  Reply
 • Ida
  9 December, 2016 at 19:38

  Nu när det är så mörkt och kallt önskar jag mig lyxigt glow till både julens fester och långt in på det nya året.

  Reply
 • Karin Bucht
  9 December, 2016 at 20:00

  Jag skulle absolut behöva dessa produkter. Jag är över 40 år och behöver lite hjälp på traven.

  Reply
 • Anette Eriksson
  9 December, 2016 at 20:04

  Nu har det hänt, det jag inte trodde var möjligt
  måste erkänna att det faktiskt känns lite löjligt
  Jag har blivit klimakteriekäringen nummer ett
  svettas när det är kallt och fryser när det är hett
  Ibland blir jag knallröd om ansiktet och halsen
  om nån säger nåt, drar jag förkylningsvalsen
  Det verkar som det mesta är ur balans
  för håret har mist sin styrka och glans
  Att få det här lyxiga kitet skulle kännas toppen
  nu när hormonerna lever rövare i kroppen

  Reply
 • Andrea
  9 December, 2016 at 20:18

  Skulle bara kul att få piffa till sig lite extra i jul. Att få lite lyx med dessa produkter! :)

  Reply
 • Johanna VL
  9 December, 2016 at 20:25

  Önskar lite lyx i tillvaron
  Och nu när jag söker nytt jobb vill jag vara extra fin :)

  Reply
 • Jessica Eliasson
  9 December, 2016 at 20:35

  Wow, vilken vinst. Här är allt man behöver i sin sminkväska. Skulle verkligen bara behöva slänga ut allt och byta mot detta. Då vet jag att allt passar ihop för bästa resultat. Kram

  Reply
 • felicia
  9 December, 2016 at 20:36

  Efter en riktig tuff termin med hårda studier skulle jag vilja känna mig riktigt fin då jag ska fira in det nya året med helt nya möjligheter!

  Reply
 • Ringvor Andersson
  9 December, 2016 at 20:54

  Att det svalnar på husen skulle passa mig är alltid varm i ansiktet.

  Reply
 • Annette Jönsson
  9 December, 2016 at 20:56

  Nybliven tvåbarnsmor sen dagarna fem.
  Smink har inte funnits på månader i detta hem.
  Denna vinst skulle hjälpa en mamma att känna sig mindre sliten.
  låt mig ta hem denna sviten.

  Reply
 • julia
  9 December, 2016 at 20:56

  Skulle så himla gärna vilja ge detta lyxiga kit till min mamma i julklapp, hon förtjänar detta och jag är ledsen att inte kunna ge henne någon jättebra julklapp i år..

  Reply
 • Jan Najder
  9 December, 2016 at 21:02

  Hej. Denna fina gåva skulle jag ge till min käraste som födde vår underbara men väldigt krävande dotter på 6 mån.
  Sedan födseln har hon bara prioriterat dottern så jag skulle vilja ge detta så hon kan piffa upp sig och tänka på sig själv för en gångs skull.
  Massa kärlek! ♥

  Reply
 • Barbro
  9 December, 2016 at 21:03

  Det sägs att ögonen är själens spegel.
  Att sminka dem perfekt är därför en regel.
  Applicerar detta med en stadig hand,
  så får jag snyggaste blicken i detta land.
  Med Elizabeth Arden får jag hela arsenalen,
  som jag kan ta till när jag ska på nyårsbalen.

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  9 December, 2016 at 21:14

  Elisabeth Ardens produkter är underbara, en riktig lyxvara! Dessa vill jag så gärna ha, det är grymt bra! Skulle känna mig otroligt snygg, med dessa blir jag trygg! :D

  Reply
 • Anna
  9 December, 2016 at 21:17

  Sådan lyx är jag ej van och det vore tacksamt för både mig och huden att få använda dessa!

  Reply
 • Monika Lindh
  9 December, 2016 at 21:24

  Blek vinterface behöver färg!

  Reply
 • Sara
  9 December, 2016 at 21:31

  Jag skulle bli barnsligt glad om jag vann den här luckan, övriga ord är överflödiga!

  Reply
 • Caroline L
  9 December, 2016 at 21:34

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig denna fina vinst i present.

  Reply
 • Marie
  9 December, 2016 at 21:52

  Jag fyller femtio inom en skrämmande nära framtid :-) och då vill jag givetvis vara mitt snyggaste jag :-). Håller tummar och tår att det kan vara sant,att det finaste pris kan gå till en tant!

  Reply
 • Mikaela Lindström
  9 December, 2016 at 21:58

  Fint med brun och lila eyeliner, lär funka riktigt fint med mina gråblå ögon!

  Reply
 • Sara
  9 December, 2016 at 22:08

  Produkterna ser så fina ut, vill såklart vinna. Samt har gröna ögon det passar bra till färgerna :)

  Reply
 • Martina
  9 December, 2016 at 22:09

  Ny sminkväska kräver lite nytt smink. Eller så är det mest för att jag är sugen på en uppdatering av riktigt fina produkter för en gångs skull :)

  Reply
 • Anne
  9 December, 2016 at 22:31

  Som pluggande student med 2 barn är rynkorna definitivt fler. Hjälp…..

  Reply
 • Sandra
  9 December, 2016 at 22:35

  Jag detta kit vill vinna
  och glänsa som en vacker kvinna
  Elisabeth Arden kan sin grej
  Med smink som vinst tackar man inte nej.

  Reply
 • Annika
  9 December, 2016 at 22:39

  Oj, vilken dröm det vore att vinna detta fantastiska kit! Jag vill vinna eftersom mitt Elizabeth Arden är ett märke som jag bara äger ett par av deras produkter av men länge varit nyfiken på att få testa mer!

  Reply
 • Linda Friberg
  9 December, 2016 at 22:42

  Att unna mig själv fina produkter är jag riktigt dålig på, tyvärr. Inte förrän i våras började jag köpa riktigt bra maskara till mig själv. Vilken skillnad. Detta pris skulle vara så otroligt kul att få vinna detta pris och få utöka både mina kunskaper kring make up och min nessesär.

  Reply
 • Jenny
  9 December, 2016 at 22:49

  Detta smink hade gjort mina dåliga dagar bra, att få känna sig fin när man är som tröttast med lyster och röda läppar, wow. Mirakel för en trött småbarns-mamma som mig!

  Reply
 • freja
  9 December, 2016 at 22:56

  Jag hade velat vinna detta för att sätta lite färg på den annars så gråa opch dystrar vardagen, är ganska mycket nu med jobb och privat så hade varit fint att få vinna detta

  Reply
 • Jeanette
  9 December, 2016 at 23:15

  Jag skulle vilja vinna så jag kan vara snyggast i jul och på nyår

  Reply
 • Elin
  9 December, 2016 at 23:24

  Jag vill vinna för att jag älskar att ge bort smink för jag ser hur glada mina vänner blir!

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  9 December, 2016 at 23:37

  Har inte unnat min hy nå lyx på flera år på
  grund av att ekonomin inte har tillåtit det. Skulle
  för en gångs skulle vilja känna mig vacker och
  elegant till jul och nyår.

  Mvh Julianna

  Reply
 • Eva Johansson
  9 December, 2016 at 23:41

  Man vill ju gärna försöka bli lite vackrare än man är, så då skulle det vara toppen om jag vann det här

  Reply
 • Aimee
  9 December, 2016 at 23:45

  Jag älskar att prova nya makeup!

  Reply
 • Cecilia B
  9 December, 2016 at 23:46

  Nytt lyxigt smink blir perfekt julklapp till mig, unnar mig sällan nytt smink, utan kör mina gamla favoriter. Känner att jag behöver uppdatera sminkväskan och mig själv en smula.

  Reply
 • Malin
  9 December, 2016 at 23:57

  Jag vill vinna för att jag skulle behöva slänga mycket av mitt smink då mycket av det har många år på nacken. Man blir lite extra medveten om sånt när man har en liten bebis som växer i magen. Jag skulle verkligen uppskatta vinsten om jag vann!

  Reply
 • Milla
  9 December, 2016 at 23:57

  För att jag både otur i kärlek och spel har,
  och detta skulle öka den glädje som är kvar,
  med smink som lyser,
  som gör att man så myser

  Reply
 • Anna L
  9 December, 2016 at 23:58

  ängtan är stor
  efter lite glamour
  kassan är skral
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna
  se en bleknos försvinna
  Fylla på med produkter av kvalitet
  oj vad jag behöver det

  Reply

Leave a Reply