Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 11

sponsorskylt_11lucka-11-morcosmetics

Lucka 11

Glad söndag och tredje advent på er! ♥ Så här vid advent, vad passar då bättre än ett härligt doftljus i dagens lucka?! :-) Ljuset är gjort på sojavax och brinner i upp till 40 timmar. Doften är en mix av natthyacint, gardenia, jasmin, ananas, sandelträ och musk. De två sistnämnda ger en varm känsla till ditt hem. Dessutom får du som vinner får även två Lip Macarons, lipbalms i smakerna Lychee Flower och Sorbet.

Värde 487 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

 GRATTIS Emelie M! :-) Du har ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

MOR Cosmetics är ett Australienskt märke som har fått sina influenser från tidlös visdom. Produkterna är av högsta kvalitet och levereras i snygga förpackningar. MOR ger dig en utsökt serie produkter för att skämma bort dig själv och din kropp, med underbara dofter och välgörande ingredienser. MOR använder ingredienser som använts sedan långt tillbaka, som du hittar i naturens oändliga sortiment – blommor, frukter, örter och nötter. Dessa extrakt kombineras med de bästa moderna metoder för att ge dig en samling produkter som du kommer att älska. Deras produkter används och älskas av kändisar som Elle McPherson, Hilary Duff, Kylie Minogue, Oprah och många fler. (Text lånad av Eleven.se)

107 Comments

 • Pernilla S
  11 December, 2016 at 00:12

  Jag vill villa för att jag helt enkelt älskar doftljus. Dock har jag satt köpförbud på det eftersom både jag och min sambo gillar det, dvs har alldeles för mycket hemma, men om man vinner så har man ju inte köpt hehe ;)

  Reply
 • Milla
  11 December, 2016 at 00:19

  Vill vinna för att:

  En doft får en att drömma,
  för en stund allt tuffa glömma,
  därför vill jag detta hemma gömma

  Reply
 • Sara
  11 December, 2016 at 00:31

  Tycker mycket om doftljus, men brukar inte ha råd att köpa. Vore fint att vinna :)

  Reply
 • Emelie B
  11 December, 2016 at 01:13

  Att få vinna denna lucka hade skapat stämning hemma hos mig i vardagen, ljus ger något mer än bara doft och värme. Ljus ger mig glädje och jag blir alldeles glad i hela kroppen när jag springer runt i lägenheten och börjar tända ljus. Så här till jul så har man dessvärre hunnit bränna upp en del av alla ljus, därför hade det vart perfekt timing för mig att vinna denna underbara lucka!

  Reply
 • Emelie
  11 December, 2016 at 01:23

  Jag vill vinna för att lyxa till det lite extra under mina bad. Det är då jag kan återhämta mig och ladda om. Med goda doftljus hade den stunden blivit ännu bättre!

  Reply
 • Monica
  11 December, 2016 at 02:21

  Hoppas på tur

  Reply
 • Marita
  11 December, 2016 at 04:34

  Går just nu genom en tuff period med tonåringen. Det gör ont att klippa av navelsträngen. Vill bara krypa ihop i fosterställning å grina. Men det gäller att komma ihåg att vara den vuxna, finnas här med kärlek när de hårda orden tystnat.

  Reply
 • Madelen Andersson
  11 December, 2016 at 07:02

  Önskar mig detta väldoftande o glädjespridande ljus av tomten….

  Reply
 • Elin L
  11 December, 2016 at 07:19

  Hej!

  Av ljusens härliga doft
  blir man glad och soft
  mina läppar får också sitt
  med härligt lipbalm kit

  God Jul!

  Reply
 • helene gustavsson
  11 December, 2016 at 08:40

  Ljuset ska få brinna o dofta gott vid en mycket särskilds persons kort. Min läppar behöver kärlekslyx varje dag

  Reply
 • Marianne Wågström
  11 December, 2016 at 08:53

  Efter att rummen spacklats och tapetserats luktar det illa.
  Skulle bli toppen att tända ett ljus som sprider väldoft i vår villa!

  Reply
 • A M
  11 December, 2016 at 08:55

  Jag vill vinna det här kitet med ljud och läppbalsam för att jag älskar att mysa! Att komma hem efter en lång dag från skolan eller jobbet älskar jag att tända ett ljus och sätta mig framför en bra film. Jag köper hem nya ljus flera gånger i månaden, ALLA ljus brinner upp på bara någon dag… Jag behöver verkligen något ljus som håller mer än bara några timmar! Och läppbalsam skulle vara så snällt för mina läppar, de är väldigt torra nu i vinter tid och spricker.
  Kram

  Reply
 • Jeanette
  11 December, 2016 at 09:08

  Jag vill helt enkelt vinna för jag vill ge dessa ljus till min mamma (mor = precis som de heter). Hon brukar ha många tända ljus när hon målar och det hade varit roligt att få ge henne de här vackra ljusen. Kanske ger dofterna även lite inspiration till hennes tavelmotiv.

  Reply
 • Ellinor
  11 December, 2016 at 09:11

  Vi bor i ett gammalt kallt hus. Typ 90 år gammalt. Varje dag är det brasa och tända ljus som gäller för att få upp värmen. Och detta ljus hade sannerligen satt guldkant på tillvaron

  Reply
 • irene
  11 December, 2016 at 09:27

  Tända ljus är som meditation för mig

  Reply
 • Rebecca
  11 December, 2016 at 09:28

  Ljus är alltid välkommen hem till mig. Gör av med massor.

  Reply
 • Eva Johansson
  11 December, 2016 at 09:48

  Dessa sprider både värme doft och ljus
  Skulle passa så bra i mitt gamla hus

  Reply
 • Katja
  11 December, 2016 at 09:48

  Det sägs att det är doften av en människa som får oss att bli förälskade. Att det är något kemiskt som får en människa att dras till en annan. Om två veckor flyttar jag in i min nya lägenhet, hur doftar det där? Jag vill att det ska dofta varmt och mysigt, att mina vänner och min familj som kommer på besök ska känna sig välkomna. Men jag vill också att det ska dofta något som representerar mig. Jag älskar musk och jasmin och skulle bli mer än glad om dess dofter får representera en ny del av mitt liv, mitt nya jag, mitt nya hem.

  Reply
 • alice
  11 December, 2016 at 09:51

  Jag vill vinna detta ljus! Inte för att jag är det största fanet av doftljus kanske, men min kusin är och det vore fantastisk roligt att få ge detta till henne i julklapp!

  Reply
 • Tova
  11 December, 2016 at 10:04

  Lite stök stressar mig inte men väldoft gör mig glad direkt

  Reply
 • Sandra
  11 December, 2016 at 10:05

  Kort å gott så är jag en doftljus junkie, enligt min sambo i alla fall. Jag ser det mer som en, hobby, att hitta det perfekta doftljuset det är ju målet. Kanske ju detta ljus blir det ultimata ljuset!? Sen att man får läppbalsam också i vinsten skulle göra mina torra läppar väldigt lyckliga.

  Reply
 • Sofie
  11 December, 2016 at 10:16

  Hade gärna velat vinna och låta dessa sprida en härlig doft här hemma.

  Reply
 • Sandra Eriksson
  11 December, 2016 at 10:25

  Vill vinna för det allra bästa som finns efter en stressig dag på jobbet ( jobbar i vården) är att komma hem, ta en kopp kaffe och tända doftljus och sen krypa ner i soffan framför en film/serie.

  Reply
 • Marianne
  11 December, 2016 at 10:34

  Trevligt med lite ny doft när vi myser i gråvädret.

  Reply
 • JoHaNNa
  11 December, 2016 at 10:40

  jag är gärna med och tävlar :) jag har nyss blivit ensamstående med min 6 månaders dotter så skulle mer än gärna behöva ljus i mitt liv som en extra puching att orka kämpa vidare

  Reply
 • Caroline
  11 December, 2016 at 10:44

  Skulle så gärna vinna dessa, doften låter helt fantastisk. Jag älskar att tända ljus på morgonen för att få en mysig start på dagen, och att inte bara få det mysiga ljuset utan också en härlig doft vore fantastiskt!

  Reply
 • Linnea
  11 December, 2016 at 10:44

  Så härligt med ljus !

  Reply
 • Emelie M
  11 December, 2016 at 10:47

  Åh detta paketet hade jag gärna velat vinna. Både jag och min sambo älskar doftljus men har inte hittat det perfekta ljuset eller doften. Kanske just detta ljus är vår doft :) hade gärna velat testa Lip Macarons eftersom jag älskar macarons :) håller mina tummar o tår idag på vinst

  Reply
 • Stina Smedh
  11 December, 2016 at 10:56

  Jag älskar goda dofter så det här skulle bli en julklapp till mig själv om jag vann.

  Reply
 • Titti skarp
  11 December, 2016 at 11:01

  hej gillar mys och härliga doftljus och dessa har jag aldrig sett innan så hoppas denna lucka ger mig tur innan jul
  Titti

  Reply
 • Jessica
  11 December, 2016 at 11:06

  Jag, sambon & sonen ska för första gången ha julfirandet hemma hos oss med våra stora familjer då vi har fått vårt första hus. Hade varit så mysigt att få ställa ett doftljus med doft av julen – allt för julstämningen!
  Provar mer än gärna Lipbalms för jag har aldrig haft något, kul med smakerna!

  Reply
 • Karin Stjärnkvist
  11 December, 2016 at 11:08

  Ett nytt märke för mig, som jag gärna vill prova. Dofter ger ett omedelbart intryck i ett hem och jag väljer gärna med omsorg. Att ljuset är gjort på miljövänliga produkter tycker jag är viktigt.

  Reply
 • Zenita
  11 December, 2016 at 11:17

  Finns det något härligare än att kunna tända ett doftljus? Jag älskar när man kan ana doft och man inte vet vart det kommer från. Märket är nytt för mig så det vore spännande att prova det.
  Smörjer mina läppar dagligen med smörj och även detta märke är nytt för mig.

  Reply
 • Vendela
  11 December, 2016 at 11:18

  Skulle vara en fin julklapp till min syster! :)

  Reply
 • Sara
  11 December, 2016 at 11:24

  Det är väldigt avslappnande att tända ljus, särskilt om kvällen när det är dags att varva ned och är det ett doftljus med en härlig doft är det ändå lättare att varva ned och slappna av. Jag tänker mig att jag sitter i läsfåtöljen med en bra bok, kvällsmacka eller en liten chokladbit, kaffe (ja jag kopplar av med kaffe…) och ett tänt ljus som sprider en skön doft – ah vad härligt!

  Reply
 • Katja
  11 December, 2016 at 11:29

  Hoppas detta doftljus få vinna
  Som doftar gott och länge kan brinna
  Vackra vinterlandet är här nu
  Mys med ljus och frid i varje hus.

  Reply
 • Annika Gustafsson
  11 December, 2016 at 11:35

  Ljuvliga dofter för både kropp och själ.

  Stämning och lyx som får mig att må väl.

  Reply
 • Elin
  11 December, 2016 at 11:35

  Älskar verkligen doftljus
  Doftljus får en att drömma till något vacker och att glömma bort det trista

  Reply
 • Carola
  11 December, 2016 at 11:39

  Det blir en perfekt julklapp att dela på för mig och dottern, ljus till mig och lipbalm till henne

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  11 December, 2016 at 11:50

  Jag skulle helt enkelt vilja ha mer härliga dofter här hemma. Musk är en personlig favorit, så jag skulle inte neka denna! Men min gubbe är av annan kaliber och känner inte att utgifter för doftljus är en vettig utgift :P (jag fuskar dock och köper ibland iallafall, men en vinst skulle han aldrig kunna säga nåt om :D )

  Kram Annika
  http://drommenom11barn.se

  Reply
 • Magdalena
  11 December, 2016 at 11:59

  Det skulle vara roligt att fylla hemmet med en god doft i jul när man får besök.

  Reply
 • Andrea
  11 December, 2016 at 12:02

  Nu när det är mörkt när man går upp mörkt när man kommer hem igen är levande ljus något som piggar upp och får mig må bättre. Och en härlig doft på det gör det ju bara ännu mer underbart.
  Alla behöver vi ladda våra batterier och mött sätt är att tända lite ljus och ha det mysigt.

  Reply
 • Anna
  11 December, 2016 at 12:08

  Jag älskar doftljus, så att vinna denna tävling vore kul.
  Mitt hem ska dofta härligt och välkomnande denna jul!

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  11 December, 2016 at 12:14

  Hur mysigt är det inte med levande ljus, om de dessutom luktar gott är det en stor bonus!
  Sen är det ju en sån årstid nu att återfukta läpparna är viktigt då dem blir så fnasiga och torra nu

  Reply
 • Malin
  11 December, 2016 at 12:15

  Pssst…det var någon häromdagen som talade om,
  att jag skulle bege mig till Isabelles, att det var hit tomten kom!
  Så jag letade och letade och visst fanns han här,
  genom otrolig kalender spred han julig atmosfär!
  Han lutade sig mot mig och viskade en hemlighet:
  -Malin, du är en av många som har chans att få ett makalöst paket!
  -Åh, kära tomten svarade jag och kunde inte sluta le,
  nu håller jag tummarna för att drömmen om detta doftljus faktiskt ska ske

  Reply
 • Ann-Sofie
  11 December, 2016 at 12:29

  Med 5 älskade katter så vågar jag inte ha mer än nåt ljus på bordet som jag har ständig uppsikt över. Därför vill jag ha ett extra lyxigt ljus som luktar gott och trivsamt. Skulle bli så glad om jag fick vinna. Att det är gjort av sojavax och är veganskt är ännu bättre!

  Reply
 • Joanna Wozniak
  11 December, 2016 at 12:48

  så fina saker !!! jag vill vinna för min mamma :)

  Reply
 • Josephine
  11 December, 2016 at 12:51

  Så finaa❤️ Hade varit roligt att vinna då jag aldrig har hört om detta märke men kände direkt att det var min smak av doft och design

  Reply
 • Hannah
  11 December, 2016 at 12:52

  Jag känner att de här dofterna skulle öka den mysiga känslan i min första alldeles egna lägenhet, och skapa lite lugn i själen.

  Reply
 • Beatrice B
  11 December, 2016 at 13:01

  Jag älskar väldoft i mitt hus
  det blir det med detta doftljus.

  Reply
 • Monica
  11 December, 2016 at 13:01

  Tänd ett ljus och låt det brinna,låt sedan den ljuvliga doften förnimma.

  Reply
 • Linn
  11 December, 2016 at 13:28

  Åh vilken härlig vinst! Hade så gärna velat vinna! Älskar doftljus och detta märke har jag aldrig testat, hade därför inte tackat nej till att vinna

  Reply
 • Irma
  11 December, 2016 at 13:48

  Känner redan den underbara doften av dessa ljus . . .

  Reply
 • Lotta Larsdotter
  11 December, 2016 at 13:53

  Jag vill gärna sprida väldoft och värme i mitt hus med detta fina ljus!

  Reply
 • Sjuksyrran
  11 December, 2016 at 14:04

  Jag är nog egentligen inte värd att vinna mer än någon annan här, men jag vill tro att jag är en ganska bra person som gör snälla saker, och förtjänar något fint jag med ibland :)

  Reply
 • Maja
  11 December, 2016 at 14:20

  Älskar doftljus!
  Har hur många som helst, men som sagt man kan aldrig ha för många.

  Reply
 • Anna
  11 December, 2016 at 14:21

  Vad är mer stämningsfullt än doftljus? Jag önskar vinna för att skapa stämning i den annars så stressiga decembermånaden.

  Reply
 • Sara Källström
  11 December, 2016 at 14:28

  Älskar doftljus och dett aär ett märke som jag inte provat än! Vore härligt att få tända detta en kväll och mysa med maken min :-) Dessutom är lipbalms helt ljuvligt att ha också då så blir läpparna sådär gött kyssvänliga! :-)

  Reply
 • Sara Källström
  11 December, 2016 at 14:30

  Älskar doftljus och detta är ett märke som jag inte provat än! Vore härligt att få tända detta en kväll och mysa med maken min :-) Dessutom är lipbalms helt ljuvligt att ha också då så blir läpparna sådär gött kyssvänliga! :-)

  Reply
 • Karolina
  11 December, 2016 at 14:33

  Ett lyxigt doftljus är aldrig fel, sprider härlig stämning och väldoft utan el. Sambon tycker det läggs för mycket slantar på sånt krafs, men har man vunnit blir det inget tjafs.

  Reply
 • Johanna
  11 December, 2016 at 14:56

  Jag har en vän som lyser upp mitt liv,
  en person med vilja, styrka och driv.

  Hennes examen stundar inom kort,
  och jag vill då detta ge bort.

  Studierna är äntligen förbi,
  bästa sjuksköterskan kommer hon bli.

  Ett ljus som representerar oss två,
  vi alltid vid varandras sida stå.

  Ljuset lyser upp henne som hon lyser upp mig,
  denna underbara vän och tjej <3

  Reply
 • Maria
  11 December, 2016 at 15:39

  Åh, lyxigt och mysigt att unna sig i vintermörkret, vill vinna till detta hemmet mer än gärna, hoppas skulle bli så glad!

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  11 December, 2016 at 16:03

  Skulle vilja ge detta till min mormor. En krutgumma på 87 år, fortfarande fåfäng, haha.
  Tyvärr har hon varit sjuk och har inte orkat lämna hemmet nästan alls.
  Skulle vilja ge henne detta för det skulle ge henne myskänsla hemma och tilltala hennes fåfänga sida ❤

  Reply
 • Selma Sabet
  11 December, 2016 at 16:14

  Denna student har tenta-period över både jul och nyår..
  Och det innebär ju att jag inte så mycket ledigt får
  Men skulle jag få dessa ljus och kunna slappna av efter tentan som plåster på såren
  Skulle skulle jag ha ett leende på läpparna ända fram till våren

  Reply
 • Alexandra Lindén
  11 December, 2016 at 16:41

  Älskar detta doftljus! Har dock inte råd att köpa det själv men det finns med i önskelistan

  Reply
 • Michaela Lindh
  11 December, 2016 at 17:06

  Älskar doftljus, en av få saker som funkar för att lugna mer mig så jag blir av med stress och faktiskt kan fokusera! :)

  Reply
 • Maud
  11 December, 2016 at 17:36

  Doften av ljusen och lågan ger mig en skön mysig väldoftande stund då jag kan slappa av och få ny energi

  Reply
 • Kattis S
  11 December, 2016 at 17:47

  Jag älskar både doftljus och läppbalsam, så det här är en toppenvinst för mig.
  Speciellt nu på vintern går det ju åt massor av båda två.
  Glad tredje advent!

  Reply
 • Malin
  11 December, 2016 at 18:06

  Både jag och barnen älskar doftljus, det sprider så mysig stämning hemma. Tyvärr är dom som luktar godast ofta ganska dyra så vi får njuta med måtta – vi hoppas på en chans att njuta lite med hämningslöst.

  Reply
 • Maja
  11 December, 2016 at 18:27

  Jag skulle vilja vinna för ett doftljus skulle bli en perfekt julklapp till min mamma, och det andra sakerna till min lillasyster.

  Reply
 • Anna L
  11 December, 2016 at 18:27

  Åhhhh doftljus till mig och lipbalm till tonårsdottern, två glada tjejer på en vinst! Har haft ett jättegräl med varandra under helgen och äntligen börjar det lugna ner sig. Undra vad som är värst, vara tonåring eller mamma till en

  Reply
 • jessica Eliasson
  11 December, 2016 at 18:33

  Älskar att sitta en stund på morgonen innan resten av familjen vaknat och tända ett doftljus. Det ger energi och lugn så dagens stress klaras av lite bättre.

  Reply
 • qat
  11 December, 2016 at 18:34

  Ptja… Jag vill ju såklart vinna eftersom jag älskar ljus och doftljus och bränner upp alldeles för många varenda kväll. Inget är gjort av sojavax tyvärr, vilket inte är så hälsosamt så… Ja, denna vinst skulle ju bidra med lite bättre lungor. Och väldoft. :D

  Reply
 • Eva Å.
  11 December, 2016 at 18:59

  Nu till jul har jag min specialare apelsin med nejlikor i doftar jul.
  Men för det mesta är det doftljus som gäller.
  Har hört att man akta akta sig för dem med citrusdoft så det gör jag.

  Reply
 • Sophie
  11 December, 2016 at 19:01

  Jag skulle njuta av ett doftljus häromkvällen och insåg att mitt lager av doftljus
  numera är uttömt ! Vilken kris , det finns ingenting som får hemmet att bli så
  ombonat och mysigt som när man känner en härlig doft i hemmet.
  Det ger en utbränd hjärna lugn. Hoppas därför på turen, det gör mina torra läppar med !

  Reply
 • EKO
  11 December, 2016 at 19:12

  Skulle ge doftljuspaketet till min bästa vän som förbrukar doftljusen i en rasande takt. Mina varar konstigt nog mycket längre.

  Reply
 • Linda Friberg
  11 December, 2016 at 19:23

  Utan doftljus klara jag mig verkligen inte. Älskar det och det tänt här hemma varje dag. Ett enkelt sätt att höja stämmningen!

  Reply
 • Liselotte
  11 December, 2016 at 19:31

  Jag vill vinna för att ljuset skulle bli en perfekt gåva till min dotter och lip macarons vill jag gärna testa själv

  Reply
 • Maria
  11 December, 2016 at 19:32

  Jag vill gärna vinna det härliga doftljuset och lipbalmen. Ljuset till mig och lipbalm till mina tjejer. Alla blir glada! Perfekt!

  Reply
 • Moa
  11 December, 2016 at 19:32

  Jag vill vinna detta för att kunna lysa upp hemmet under vintertiden. I fredags såg vi solen för sista gången i Kiruna (säkert övriga sverige också, är ej säker), men i Kiruna är det rent utav kolsvart på vintern och då behövs ett ljus!

  Reply
 • Malin
  11 December, 2016 at 20:00

  Jag eldar mycket doftljus här hemma,
  tyvärr kostar de goda inte bara en femma,
  att en liten klapp till mig själv få ge,
  en klapp som får fler än mig att småle,
  mumsig doft i huset få sprida,
  så slipper vi av detta mörker få lida!

  …och så har jag snustorra läppar på vintern, så det är ju också en perfekt klapp till mig själv! :)

  Reply
 • Victoria Sparr
  11 December, 2016 at 20:03

  Jag brukar ha ett lyxigt och dyrt doftljus i badrummet som bara får tändas när jag städar, för att det ska kännas lite roligare att ta itu med badrumsstädningen. Det jag har där nu håller på att ta slut och det skulle vara lyxigt att vinna ett nytt.

  Reply
 • Nina
  11 December, 2016 at 20:04

  Jag vill hemskt gärna vinna detta eftersom jag är en sucker för doftljus. Har en hel del här hemma och kan inte få nog av dem. Mannen min vill inte att jag köper fler på ett tag så nu hoppas jag att jag kan vinna ett istället, nämligen detta ljus!

  Reply
 • Caroline L
  11 December, 2016 at 20:16

  Att få ett ljus som doftar av mina favoritblommor gardenia och jasmin skulle vara underbart.

  Reply
 • Julia
  11 December, 2016 at 20:23

  Jag vill vinna för att förgylla alla gråa pluggdagar framför datorn!

  Reply
 • Anna
  11 December, 2016 at 20:28

  Vill med det vackra ljuset sprida värme, väldoft och kärlek i mitt hem!

  Reply
 • Joanna
  11 December, 2016 at 20:37

  Vill överraska min MOR med en väldoftande present =)

  Reply
 • Tatiana
  11 December, 2016 at 20:40

  Skulle ge doftljuset till min granne i julklapp eftersom han brukar lämna sina sopor utanför sin dörr. Det gör att soplukten sprider sig i hela trappuppgången. Ett trevligare sätt att säga till någon att det finns bättre dofter att sprida :-) Lip macaronsen behåller jag dock själv då läpparna är i stort behov av att mjukas upp, speciellt såhär i vintertid.

  Reply
 • Elin
  11 December, 2016 at 20:49

  Älskar doftljus och den härliga doften av gardenia! Vore riktigt kul att få njuta av ljuset ihop med en kopp te och en bra bok. ;)

  Reply
 • ELisabeth Johansson
  11 December, 2016 at 20:57

  Har en tonårsdotter så söt och rar, hon älskar ljus och skulle bli så glad för ett till trots att hon redan flera har :)

  Reply
 • ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL
  11 December, 2016 at 21:22

  Jag är gärna med och tävlar. Ljusen skulle bli perfekta presenter till min mormor som älskar ljus och härliga dofter. Lip balm är något jag behöver, har så torra läppar på vintern.

  Hoppas på tur och har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/11/lucka-11-isastar-1112/

  Reply
 • Michaela
  11 December, 2016 at 22:00

  Jag är gärna med och tävlar! Jag älskar doftljus och speciellt med doft av blommor så detta ljus skulle passa mig perfekt! ☄

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  11 December, 2016 at 22:01

  Åh hoppas drömmen den blir sann att jag de finaste doftljusen gick och vann. Så underbart ljuvliga och läckra Fantastisk design och form. Med dessa blir det stämning i mitt hus, tänk att bara sitta och mysa medan de i timmar sprider sitt fina sken. Skulle bli en vacker dekoration och lyfter hemmet till en sagolik perfektion, när julen åter är välkommen.

  Julianna

  Reply
 • Charlotte
  11 December, 2016 at 22:06

  Nu när inte solen lyser så många timmar på dygnet är det mysigt med tända ljus, speciellt de som doftar gott. Då får man två flugor i en smäll!

  Reply
 • Malin
  11 December, 2016 at 22:08

  Jag vill vinna för att jag älskar att göra det mysigt och hemtrevligt med doftljus hemma, tycker verkligen att det ger en känsla av hemma! Dessutom skulle jag behöva något nytt att smörja läpparna med för läppbalsamet jag har nu avskyr killen, och så kan man ju inte ha det. Så det skulle vara superkul att vinna detta kit! :)

  Reply
 • Ronja
  11 December, 2016 at 22:11

  Ett doft ljus i mitt hus hade vart lugnande för knoppen vilket vore doppen.
  Mys känslan kommer så fort lågan brinner, en liten stund i soffan du hinner.
  Med fruktig, elegant och mustig ton, blir det ett doftljus med perfektion.
  Det skulle bringa sån harmoni, medan jag övar på kalligrafi.

  Reply
 • Madelene
  11 December, 2016 at 22:18

  Jag hoppas vinna det fina ljuset så det kan sprida ljus och värme i vintermörkret och lysa upp min tillvaro, behöver lite extra ljus nu. Läppbalsam gör jag av en hel del av på vintern, eftersom jag lätt får torra och fnasiga läppar. Håller tummarna hårt!

  Reply
 • liza
  11 December, 2016 at 22:22

  Jag skulle såå gärna vilja vinna allt detta eftersom fina och underbart doftande ljus ger en speciell känsla.
  Att tända doftljus på kvällen ger ett sådant lugn efter en stressig dag och lipbalmet kan lindra mina vintertorra läppar :)

  Reply
 • Camilla H
  11 December, 2016 at 22:32

  Det här kitet skulle jag min bästa vän vilja ge,
  för att jag inte längre ofta henna se,
  tror att detta verkligen skulle få henne att le

  Reply
 • Vera
  11 December, 2016 at 22:38

  Perfekt present till min syster som nyligen flyttade hemifrån för att studera vidare! Hon älskar doftljus och kommer absolut att älska dessa!

  Reply
 • Johanna VL
  11 December, 2016 at 22:46

  Barnen älskar när vi tänder ljus och gör det mysigt. Så det skulle bli en vinst för dem :)

  Reply
 • Amanda
  11 December, 2016 at 22:53

  Oj vilken underbar vinst! Denna julafton blir den första utan min farmor, skulle vara underbart att vinna detta och tända ljuset till henne på julafton och tänka på henne!

  Reply
 • Camilla Wiklund
  11 December, 2016 at 23:01

  Doftljus sprider stämning, är avslappnande och känns lyxigt. Därför vill jag ge detta i julklapp till mamma!

  Reply
 • Heléna
  11 December, 2016 at 23:04

  Jag älskar doftljus men jag skulle ändå ge det till min dotter om jag vann då hon snart flyttar och då är det väl perfekt med ett ljus med en välkomnande doft :-)

  Reply
 • freja
  11 December, 2016 at 23:20

  JAg skulle vilja vinna dessa till just min MOR, hon är bäst och fyller år på nyårsafton så det ahde varit en fin present

  Reply
 • sara arvidsson
  11 December, 2016 at 23:21

  Vill vinna pga åhh doftljus!!! Det är så mysigt med doftljus men dom med goda dofter är ju alltid så dyra, så det blir inte så mycket doftljus här hemma..

  Reply
 • angela fortes olsson
  11 December, 2016 at 23:25

  vill gärna testa mer eco ljus då jag älskar att tända ljus hemma men är lite känslig för starka kemikalier med min astma, detta lät jätte spännande med soya :)

  Reply

Leave a Reply