Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Julklappstips!

11122016-img_5553Hej på er! Hoppas ni har en fin söndag :-) Idag tänkte jag kika in och dela med mig av ett julklappstips. Jag har ju inte bloggat så mycket “vanligt” nu under tiden jag har julkalendern, saknar ni det? Ska jag slänga in nåt inlägg lite här och där? :-)

Advanced Split End Therapy från GHD är en fantastisk produkt för ditt hår. Speciellt för oss som gillar att styla, färga och utsätter håret för lite extra slitage. Jag har själv använt den i ca 1 års tid nu. Du masserar in en klick i längderna av ditt hår och sedan aktiveras den med hjälp av värme från ditt stylingverktyg. Ditt hår blir återfuktat, blankt och starkt i upp till 10 tvättar!

11122016-img_5567Nu i juletider kan du köpa en mini av denna i resestorlek (50ml) som dessutom kommer i en vacker rosé-guldig julgranskula :-) Kostar 249kr.

PS. Det kan hända att GHD är med i en av luckorna i min julkalender. Håll utkik ;-)

2 Comments

 • Emelie M
  11 December, 2016 at 18:41

  Saknar dina vanliga inlägg oxå så vore kul med lite små inlägg här och där :) åh vilken fin julgranskula :) kram

  Reply
  • isastar
   12 December, 2016 at 09:36

   Tack Emelie, då ska jag blogga lite mer vanligt resten av december! :-) Kraam

   Reply

Leave a Reply