Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 13

sponsorskylt_13lucka-13-too-facedLucka 13

GLAD LUCIA på er! :-) I dagens lucka hittar vi en choklad-doftande goding, nämligen Too Faced‘s otroligt populära Chocolate Bon Bon palette! Med den här ögonskuggspaletten går det att skapa både dags- och kvällssminkningar och den är användbar för alla möjliga åldrar tycker jag.

Värde 450 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

 GRATTIS Frida! Du har ett mail från mig :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Jerrod Blandino och Jeremy Johnson är grundare till det feminina och lekfulla varumärket Too Faced. Too Faced inspirerar kvinnor till att uttrycka sig och stärka sitt självförtroende genom en filosofin om att makeup är lika med makt. Produkterna innehåller de finaste och mest banbrytande ingredienserna för att skapa innovativ makeup som kvinnor älskar. Too Faced säljs exklusivt hos Sephora i Sverige.

160 Comments

 • Una M
  13 December, 2016 at 00:23

  Hejsan
  Oj vilket pris!! Älskar verkligen smink och hade blivit så glad om jag hade vunnit. Jag är väldigt intresserad av smink och vill gärna prova mycke olika grejer men jag går i skolan och har ingen inkomst och blir därför väldigt svårt för mig att köpa och prova nya grejer. Jag hade blivit jätte glad om jag vann den här paletten, hade betytt jätte mycket!!❣️ Älskar din blogg, Kramis

  Reply
 • Una M
  13 December, 2016 at 00:26

  Hejsan
  Skrev en kommentar nyss men vet inte riktigt om den skickades iväg så skriver lite snabbt vad jag skrev innan. Vilket vinst de här skulle bli. Jag är väldigt intresserad av smink och gillar att testa nya grejer men eftersom att jag går i skolan och inte har någon inkomst blir det automatiskt svårt att köpa nya produkter därför hade det betytt jätte mycket om jag vann de här!❣️ Älskar din blogg, kram

  Reply
 • Emelie B
  13 December, 2016 at 00:28

  Denna skulle jag vilja vinna till mig själv, då jag under denna termin slitit och kämpat på i skolan och samtidigt jobbat vid sidan av. Är så himla stolt över mig själv och hur duktig jag är som lyckats hålla båda intresserna uppe, vill därför unna mig själv denna palett som jag länge velat ha! Kram

  Reply
 • Anna
  13 December, 2016 at 00:38

  Så där supertjejiga grejer önskar jag mig alltid, men det begriper inte min omgivning. Eller Tomten!

  Reply
 • Sophie
  13 December, 2016 at 02:00

  Älskar färgerna på denna och hade varit så kul att ha något nytt smink till nyår <3

  Reply
 • Frida Nässén
  13 December, 2016 at 05:53

  När man bor i en liten stad som Sundsvall är det extremt svårt att få tag i nya, lite roligare och mer exklusiva märken att prova på. Just Too Faced Chocolate Bars har jag trånat efter och dreglat över väldigt länge, och om jag skulle vinna denna palette skulle det vara den finaste julklappen någonsin!

  PS. Tack för en fin blogg! ☺️

  Reply
 • Elin L
  13 December, 2016 at 07:25

  Hej!

  Här kan man fritt välja härlig färg och nyans
  varje dag blir olik den andra när jag gör min ans
  hoppas hoppas att jag har en liten chans ?

  God Jul!

  Reply
 • Johanna
  13 December, 2016 at 07:38

  Hej! Den här har jag velat ha länge men inte unnat mig eftersom jag egentligen har ögonskuggor så det räcker. Men den är så fin och luktar choklad! Jag hoppas jag vinner som belöning för att jag har varit sparsam och förnuftig och inte köpt den redan :)

  Reply
 • ELisabeth Johansson
  13 December, 2016 at 07:58

  Min dotter är den största sminknörd världen har sett, fick hon denna skulle mamma rocka fett :)

  Reply
 • Fröken Rödlök
  13 December, 2016 at 07:58

  I denna tävling vill jag vara med! Så härligt pris. Jag älskar choklad så att gå omkring att dofta choklad hade väl vart ljuvligt? Fast jag hade inte behållt om jag hade vunnit om jag skall vara ärlig, jag hade nämligen gett bort paletten till min hjälte. Hon har funnits för mig i svåra tider, i glädje, i sorg, varje dag! Hon hjälper mig, hon finns för mig. En räddande ängel – min lillasyster. Trots egen sjukskrivning och djup depression så finns hon för mig. För att hon skall orka med dagen brukar hon lägga på smink för att hon då känner sig fräsch vilket gör henne piggare – jag vill hjälpa henne på det viset och vinna denna palett så hon kan få den och fortsätta pigga på sig!

  Reply
 • Eva
  13 December, 2016 at 07:58

  Jag vill, bli en goding! ;)

  Reply
 • Saga J
  13 December, 2016 at 08:03

  Har länge velat testa denna palette eftersom att det är en perfekt blandning av mer neutrala vardagsfärger men också lite färg. Jag har dock inte kunnat köpa den eftersom att jag för tillfället inte riktigt har budgeten eftersom att jag är en pendlande gymnasieelev. Det hade blivit en perfekt liten julklapp till mig själv nu under all skolstress.

  Reply
 • Sandra Ramstedt
  13 December, 2016 at 08:10

  Åh denna vill jag vinna! Jag vill vinna för jag tappade min älskade palett i golvet i helgen när vi hade bråttom till sambons julfest på hans jobb!

  Reply
 • Selma Sabet
  13 December, 2016 at 08:21

  Åh Too Faced detta är min dröm ska ni veta..
  Men detta hade jag kunnat fixa mig själv och mina vänner så vi blev glödheta!
  Att vinna detta vore så himla kul
  Så man kan impa på tomten med en vacker makeup i jul!

  Reply
 • Irma
  13 December, 2016 at 08:23

  Hjärtan? Blir bara så glad över att se dessa läckra färger. En underbar present till mitt barnbarn . . . hon kommer att älska denna läckra palett!

  Reply
 • Elin
  13 December, 2016 at 08:26

  Vilken härlig vinst i dagens lucka! Skulle väldigt gärna vinna dels för att testa detta märke för det är ju alltid kul att testa nytt smink men också för att min ögonskugspalett jag har nu inte alls lever upp till mina förväntningar. Den är inte alls bra så ör i stort behov av en ny! Skulle vara härligt att vinna dena så man fick känna sig extra fin under julen och vinterns festligheter. För vist är det härligt att få.känna sig riktigt snygg när man är på en fest!

  Reply
 • Maria
  13 December, 2016 at 08:31

  Smink och choklad i ett, kan det bli bättre? Vore superkul att vinna detta fina pris för att förgylla de kommande decemberdagarna, vilka mest är fyllda av matning, blöjbyten samt hämta och lämna på förskola och skola.

  Reply
 • Naomi
  13 December, 2016 at 08:38

  God jul!
  Åh, jag älskar verkligen smink och i jul så ska jag verkligen “glama” till det med lite mer glitter och glamour! Det vore otroligt roligt att vinna denna palett med så snygga färger, det skulle verkligen underlätta att få till den perfekt sminkningen och ögonmakeupen! Det vore den perfekta julklappen/födelsedagspresenten :) <3

  Reply
 • Solbritt
  13 December, 2016 at 08:45

  Vilken underbar julklapp detta skulle bli. Vill så gärna vinna och bli en fin kvinna.

  Reply
 • liselotte
  13 December, 2016 at 08:48

  Så fina färger och så gullig, denna vill jag vinna för att kunna ge till min kära dotter

  Reply
 • Hilda
  13 December, 2016 at 08:58

  Nyår ska jag iår fira med alla mina älskade vänner jag har lärt känna under det senaste året. Jag har alltid känt mig lite utanför. För 1,5 år sedan började jag plugga i en ny stad. i Januari blev jag engagerad i studentlivet och har därefter fått de finaste vännerna. På nyår ska jag fira detta fantastiska år och varför inte med en vacker ögonskugga på ögonlocken?!

  Reply
 • Erika
  13 December, 2016 at 09:04

  Chokladhjärtan utan kalorier, vilken dröm!!
  Skulle sätta ett vackert, och väldoftande, avslut på ett ganska dåligt år med mycket slit och dåliga besked.
  Ta hand om dig och dina kära! ❤️

  Reply
 • Therese
  13 December, 2016 at 09:13

  Åhhh denna skulle jag vilja ge till min man, så han kan ge den till mig:-) Det blir ju han som vinner i slutändan då jag blir vacker och fin:-) Lycklig kvinna ger lycklig man

  Reply
 • Milla
  13 December, 2016 at 09:17

  För att chocolate bon bon palette med en doft av choklad,
  gör mig svag och ger mig välbehag,
  från dag till dag,
  den är något att verkligen vilja få,
  då skulle du mig få att mitt bästa må

  Reply
 • helene gustavsson
  13 December, 2016 at 09:31

  Generös som jag är så vill jag denna ge bort till en fantastisk tjej som jsg är så glad att hon kommit in i vår familj jag vet hon sminkar sig o nu med nytt jpbb så passar detta att få styla med nyt smink o arbetskompisarna frågar vad är det för märke på ditt smink hon svarar då bästa Too faced

  Reply
 • Barbro
  13 December, 2016 at 09:33

  Det sägs att ögonen är själens spegel.
  Att sminka dem perfekt är därför en regel.
  Applicera dessa med en stadig hand,
  så får du snyggaste blicken i detta land.

  Reply
 • Camilla H
  13 December, 2016 at 09:40

  Jag skulle verkligen behöva lite nytt smink då jag verkligen måste byta ut mitt gamla. Och som en fattig student skulle denna paletten verkligen lysa upp min vardag och skänka mig en liten extra boost som jag behöver mer än allt nu av personliga skäl.

  Ha en fin dag!

  Reply
 • Bitte Gustafsson
  13 December, 2016 at 09:44

  Ååh , vilken vinst! Här gör det inget om döttrarna “lånar” — det räcker till oss alla

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  13 December, 2016 at 09:44

  Jag tycker det är svårt att hitta paletter som passar mig färgmässigt, och när jag väl hittar nån så är det 2-4 färger, inte mer. Denna var typ ENBART färger jag gillar, så det är klart att det underlättar att ha en palett istället för fem olika liksom – därför vill jag vinna :D

  Reply
 • Sofie
  13 December, 2016 at 10:01

  Skulle gärna vilja vinna, hade blivit en perfekt julklapp till mig själv

  Reply
 • Isabelle Engqvist
  13 December, 2016 at 10:02

  Min syster har kollat på denna palett hur länge som helst! Men hon har inte råd. Hade jag vunnit denna så hade hon fått den i julklapp, hon hade blivit så glad! Hon kämpar och kämpar med sjukdomen hon har (sköldkörtelsjukdom), ett trotsigt barn och skola. Hon har endast studiebidrag då hon är 18 år.

  Håller tummarna! Hon hade blivit så lycklig!

  Reply
 • Linda G
  13 December, 2016 at 10:11

  Jag vill väldigt gärna vinna denna ljuvliga palett, nu i vintermörkret när vardagen är mörk och depprimerande behöver man en sminkpalett att sniffa på ❤️ OBS! Du är helt fantastisk på smink inspirerar en ständigt ❤️

  Reply
 • Sandra
  13 December, 2016 at 10:15

  Wow vilket fint pris! Ärligt talat så har jag aldrig provat Too Faced.. Med tanke på att jag är en student så lever jag på budgetsmink just nu.. Så det skulle vara otroligt lyxigt att få vinna denna palett!

  Reply
 • Maja
  13 December, 2016 at 10:20

  En julklapp till mig själv skulle inte sitta helt fel ;)

  Reply
 • Ann-Sofie
  13 December, 2016 at 10:21

  Jag önskar mig verkligen denna! Alla mina pengar går åt till katterna samt körkortet. Hej vuxenlivet.. Tjänar inte så bra i vården.

  Reply
 • Emilia P
  13 December, 2016 at 10:28

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna detta fina pris eftersom jag inackorderad och har tyvärr inte så mycket pengar att köpa smink, kläder och annat kul då studiebidraget går till mat. Denna palett som nu går att vinna har jag även länge velat ha då jag har hört att den är väldigt bra och har fina färger. Men det bästa med paletten är nog de ljuvliga dofterna av choklad som behövs när man är på dåligt humör.

  God jul och gott nytt år från mig!!

  Reply
 • Maria K
  13 December, 2016 at 10:39

  Jag önskar att jag vinner en ögonskuggspalett. Det skulle göra hela livet enklare. Jag har nämligen varit på jakt efter en skuggpalett hela hösten men jag kan inte välja?! Det finns så många fina och användbara.. det är omöjligt att välja! Håller tummar och tår att lyckan mig den når =)

  Reply
 • Melina
  13 December, 2016 at 10:45

  Wow, vilket pris!

  Lyx och flärd,
  Nja, det finns det inte mycket av i denna mammans värld.
  Tänk att få göra sig fin med Bon Bon palett,
  Sminkningen skulle bli lätt som en plätt!
  Många fina färger att välja mellan,
  Något så snyggt jag skådat alldeles för sällan.
  Hoppas på att få vinna denna dröm,
  Till mitt trötta ansikte kan jag kanske få säga: GLÖM! ✨

  Reply
 • Annika
  13 December, 2016 at 11:03

  Mina ögonskuggspaletter kan lätt räknas till en enda. Därför jag mig till dig vända. Att vinna denna vore en dröm så skön. Jag hoppas att du hör min bön.

  Reply
 • Sofia
  13 December, 2016 at 11:06

  Aboslut älskar Too Faced eftersom dem är cruelty free och vegan! Bästa kombon. Jag har bara en produkt därifrån men skulle älska att testa deras palett!
  Kram

  Reply
 • Cornelia Loizou
  13 December, 2016 at 11:06

  Perfekta klappen till smink älskande dottern!
  Skulle antagligen tjuvlåna av denna söta palett själv också.

  Reply
 • Titti skarp
  13 December, 2016 at 11:18

  hej saknar smink paletter då jag har rensat ur så hoppas på tur i lucia luckan nr 13

  Reply
 • Sara Källström
  13 December, 2016 at 11:18

  Vilken härlig palett, tror det härligaste jag sett! Skulle användas flitigt av mig och mina döttrar två, för julen handlar ju om att dela med sig av allt så :-) Tänk om jag en fin sminkning kan med denna fixa och på min födelsedag efter jul ha, det vore kul!

  Reply
 • A M
  13 December, 2016 at 11:48

  Jag har så länge velat köpa en palett från Too Faced så otroligt länge, dock har jag inte tagit mig an att köpa någon med tanke på det saftiga priset… Skulle vara otroligt roligt att få hem den här i brevlådan inför kommande festligheter!
  Kram

  Reply
 • alice
  13 December, 2016 at 11:58

  Jag vill verkligen vinna denna palett då jag vet att den är hur populär som helst – då borde det ju finnas en anledning! Dock lägger jag sällan ner så mycket pengar på en enda produkt – skulle därför vara hur kul som helst att få vinna denna!!

  Reply
 • Carola
  13 December, 2016 at 11:59

  Den vackra paletten överst på önskelistan står, med form av hjärtan och doft av choklad, jag hoppas att jag denna får. Det skulle göra mig så himla glad. Med en önskan om en fröjdefull jul, too faced gör den väldigt kul.

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  13 December, 2016 at 12:00

  Villken jätte fin palett! När man studerar, jobbar och tar hand om djur så har man inte mycket över att vara ute och shoppa nytt läckert smink, detta hade varit jätte fint att kunna piffa upp sig med i den stressiga vardagen, så kan man åtminstånde må bra över sitt utseende :)

  Reply
 • Ingrid
  13 December, 2016 at 12:01

  Too faced är mitt absolut favorit märke när det kommer till smink, inte bara på grund av dess höga kvalité och söta förpackningar, utan även att deras policy som vårdar om miljö och djur. Skulle vara en underbar julklapp till mig själv jag skulle använda flitigt till julens alla fester.

  Reply
 • Astrid Park
  13 December, 2016 at 12:02

  Wow-vilken härlig palett! Fantastiskt snygga färger och ser genast möjligheterna med alla snygga färgkombinationerna kan skapa med den. Det vore kanon att vinna denna och få avsluta samt börja året med riktigt snygga ögon!

  Reply
 • Felicia
  13 December, 2016 at 12:05

  Åh vilken drömpresent! Hade gärna satt den under granen. Har så svårt att hitta bra pigmenterade paletter men den här har min kompis och fick möjligheten att testa den en kväll. Den sitter verkligen hela kvällen!

  Reply
 • John
  13 December, 2016 at 12:05

  Skulle gärna vilja vinna denna till mig flickvän som en julklapp till henne. Vet att hon kikar mycket på makeup tuturials på youtube och bloggar så hon skulle säkert älska denna!

  Reply
 • Julia
  13 December, 2016 at 12:07

  Min största dröm är verkligen att bli makeupartist! Har alltid älskat att göra looks på både mig själv och på kompisar. Och med denna paletten kommer jag kunna utveckla min talang ännu mer och kämpa mig mot mitt mål med att testa nya kreativa looks!

  Reply
 • Emilia
  13 December, 2016 at 12:09

  Jag skulle så gärna vilja vinna. För jag har hört mycket bra om denna, skulle vara så spännande att testa. Samt har jag bara fyra ögonskuggor. Skulle vara såå roligt att ha flera att välja mellan och få till en riktigt snygg sminkning.

  Reply
 • Monica
  13 December, 2016 at 12:10

  Denna underbara palett är den perfekta julklappen till min gulliga systerdotter!

  Reply
 • Jacqueline
  13 December, 2016 at 12:11

  Åh snacka om den perfekta ögonskuggspalleten ever! Otroligt vackra färger med bra pigment, precis vad jag skulle önska att ha! Håller tummarna! kram :)

  Reply
 • Sabina S
  13 December, 2016 at 12:16

  Dels för att det skulle vara en superkul och välbehövlig överraskning, dels för att jag hört mycket bra om denna palett! Underbart om man hade fått testa den. :)

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  13 December, 2016 at 12:23

  Detta hade varit väldigt roligt att vinna då de ögonskuggor jag använder är flera år gamla och därmed blir inte alls ett bra resultat. Jag hade gärna velat testa hur riktiga, lyxiga och kvalité-ögonskuggor ser ut på mig. Håller tummarna denna lucka!

  Reply
 • Tatiana
  13 December, 2016 at 12:24

  Jag ska på en blind-date på nyårsafton så det vore toppen att få måla ögonen med dessa förföriska färger som dessutom doftar choklad. Skulle få mig att känna mig oemotståndlig!

  Reply
 • Andrea
  13 December, 2016 at 12:34

  Nämen oj vilken goding den här luckan var. Jag skulle gärna vilja vinna den eftersom det inte finns mycket pengar i budgeten till just smink. Gillar färgerna i den och dessutom är designen heeeelt underbar. Den är bara helt perfekt, klart man vill ha den! :)

  Reply
 • Pauline Wågström
  13 December, 2016 at 12:36

  För att det hade känts lyxigt att få något så fint.

  Reply
 • maja
  13 December, 2016 at 12:41

  Det här skulle vara den perfekta julklappen till min kompis. Hon älskar det där färgerna, och choklad haha.

  Reply
 • Lina Dahlander
  13 December, 2016 at 12:48

  Wow, just denna jag har trånat efter. Efter ha legat magsjuk behöver jag verkligen en liten upppiggning av tomten, något att se fram emot efter man lyckats lämna sängen. Och jag som älskar choklad (och smink!) så är denna den perfekta kombon! Jag håller alla tummar och tår!

  Reply
 • Madelene
  13 December, 2016 at 12:54

  Skulle vara kul att få skämma bort sig själv med en sån här fin palett, så man kan bli lite extra fin i jul! Perfekta färger och söt design, passar bra i vilken sminkväska som helst!

  Reply
 • MariaM
  13 December, 2016 at 12:59

  Mina barn hade blivit överlyckliga av ett så fint paket. Vackert och väldoftande i ett!

  Reply
 • Anja L
  13 December, 2016 at 13:18

  Jag vill vinna för att tonårsdottern ska få lära mamma hur man lägger en snygg sminkning. Mys för oss båda.

  Reply
 • Sandra Petersson
  13 December, 2016 at 13:20

  När cool design och fantastisk kvalitet får råda väljer jag denna palett som garanterat ger mig båda.

  Sandra Petersson

  Reply
 • Sabina
  13 December, 2016 at 13:33

  Åh :) sliten trebarns mamma som man är, så skulle detta va perfekt .. nått nytt att sminka sig med till jul och nyår

  Reply
 • Kristin
  13 December, 2016 at 13:33

  Wow, vilket lyxigt pris! Jag skulle så gärna vilja ge denna ögonskuggspalett till min mamma. Hon undrar alltid hur jag sminkar mig så fint, och tycker aldrig att hennes smink blir lika snyggt. Hon lägger alltid en massa pengar på oss barn och unnar sig sällan själv någonting sånt här. Jag har hört mycket gott om märket too faced och tror att min mamma skulle bli otroligt glad för denna!

  Reply
 • Eva Sjöström
  13 December, 2016 at 13:36

  Too faced är bästa märket! Cruelty free som ett extra, stort plus <3
  Jag skulle vilja vinna för att jag har haft hemska veckor :-( Konflikter på jobbet, läskiga minnen & nu en rejäl influensa.
  Tack för en fin blog <3

  Reply
 • Carro W
  13 December, 2016 at 13:39

  Kära tomten,

  I år har jag varit riktigt snäll
  Borstat tänderna varje kväll
  Gått ut med hunden oavsett väder
  Tvättat alla barnens kläder
  Haft tålamod med tonåringar två
  Fastän de ibland gör håren grå
  Lärt yngsta dottern att läsa
  Torkat minstingens snoriga näsa
  Min önskelista är inte lång
  Jag önskar få vinna blott en gång
  En ögonskuggspalett med doft av choklad
  Skulle göra denna trötta mamma glad

  Reply
 • jenny
  13 December, 2016 at 13:42

  Jag har aldrig använt mig av too faced produkter då dem inte brukar finnas där jag bor men hade varit jätteroligt att testa

  Reply
 • Paulina Aspljung
  13 December, 2016 at 14:05

  Jag hade såklart som alla andra velat vinna. Som sjukskriven har man inte råd att unna sig. Det hade verkligen blivit en trevlig jul med denna fina palett under granen. Kram

  Reply
 • Emma M
  13 December, 2016 at 14:07

  Åhhh, kan knappt tänka av min stress och att verkligen, verkligen få förklara hur tacksam jag skulle bli om det var mitt namn som denna gåva hamnade hos.

  Min hy är som sandpapper efter de hårda år jag har fått gå igenom med svår akne. Har ätit mediciner för aknen som har förstört hela min ungdom. Att ständigt se ut som en pizza har satt sina spår i mitt självförtroende och ärr pyskiskt. Jag var 21 när jag för första gången vågade vara tillsammans med en kille.

  Jag kommer aldrig i hela mitt liv få vara lika fin som De flesta tjejer i hyn men jag har i alla fall Chansen att nu känna mig så mycket finare Och fokusera på att göra ögonen fina istället för huden .

  Vet inte hur mer jag ska förklara och skulle kunna hålla på i timmar, men snälla, snälla, se just min motivering av alla fina rim och motiveringar du får. Jag har inte pengarna att köpa denna underbara palett själv. Du hade gjort en tjej till världens lyckligaste <3

  Reply
 • annsophie
  13 December, 2016 at 14:17

  Isastar, du kanske kan ge mig ett svar,
  en lösning, på problemen jag har.
  Too faced ska dom heta,
  hör med dem, för de lär ju veta.
  I deras tomteverkstad, där har man koll,
  där finns chica förpackningar för bästa sminkkontroll

  julen står för dörren i glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att Too Faced hon får
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

  Reply
 • felicia
  13 December, 2016 at 14:39

  Skulle vara kul att testa något som jag inte hade köpt själv, roligt att experimentera med nya saker! Det gör det mer spännande :)

  Reply
 • Joanna Wozniak
  13 December, 2016 at 14:42

  woow vad gulligt!! det skulle göra makeup so mycket roligare med så fina och bra saker :D

  Reply
 • Ellen Jonsson
  13 December, 2016 at 14:48

  Jag har väldigt länge varit på jakt efter en bra ögonskuggspallete. Mitt intresse för smink har växt sig stort senaste året och det bästa jag vet är att testa nya produkter. Har aldrig testat produkter av märket too faced men har hört otroligt mycket bra om deras produkter. Så det vore sjukt roligt att få testa dessa ögonskuggor!!

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  13 December, 2016 at 14:59

  Åh vad gulligt med hjärtan!
  Skulle vara jättekul att få uppdatera min sminkväska med dessa läckra ögonskuggor.
  Mina är lite tråkiga och snart slut. Vore väl på tiden att sluta fega med “säkra kort” när jag sminkar mig, istället våga testa nåt nytt!

  Reply
 • Maud
  13 December, 2016 at 15:01

  På önskelistan som nr ett,
  denna hjärtliga palett,
  med nyanser flera,
  önskar mig av Tomten inget mera.
  men nissarna kan fortsätta traska,
  med paket från andra mig överraska.

  Reply
 • Ida
  13 December, 2016 at 15:05

  Jag håller på att lära mig att lägga riktigt snygga skuggor och Too Faced-paletten innehåller alla färger jag önskar mig. En chokladask som inte är onyttig och gör en vacker!

  Reply
 • Madeleine
  13 December, 2016 at 16:12

  Åh vilken drömvinst!!!! Jag älskar smink och speciellt paletter då man kan få allt i ett, så himla smidigt!
  jag skulle så gärna vilja vinna då jag älskar smink och brukar varje dag kolla på tutorials på youtube och lära mig genom det. Dock har jag inte så mycket smink att använda mig av då jag inte har den ekonomiska möjligheten att köpa massor med smink.

  Reply
 • Madelen
  13 December, 2016 at 16:12

  Detta vore en perfekt julpresent till en chokladälskande böna i sina bästa år!

  Reply
 • Sanna
  13 December, 2016 at 16:19

  Jag skulle vilja vinna för att ha en ärlig chans att utveckla mina makeupskills, har hört väldigt bra saker om just denna paletten så hade vart grymt roligt! God jul!

  Reply
 • Violina
  13 December, 2016 at 16:23

  Vilket fint pris! Skulle vara jätteroligt att få vinna den hör vinsten. De få ögonskuggor jag har är alldeles för gamla för att använda. Så önskar såå att få nya, fina fräscha ögonskuggor! Då skulle jag börja sminka mig igen och känna mig snyggare och fräschare. Och vilken jättefin förpackning, man blir glad av att bara titta på den!

  Reply
 • Åse
  13 December, 2016 at 16:28

  Too Faced har verkligen förstått att sminkning handlar om självkärlek, självomhändertagande, och det syns ju på den här fantastiska paletten också! Det här är mina färger på pricken och jag har försökt samla på mig singelskuggor i liknande kulörer men det är alltid svårt att matcha olika fabrikat då de blandar sig olika, håller olika väl, har olika slags skimmer.. Istället för att rota runt i lådorna efter halvmesyrer kan jag bara ta fram den här och veta att det kommer bli både roligt, enkelt och snyggt! Den söta asken och doften av choklad ska inte underskattas – den inspirerar till skönhet, njutning, vänlighet och lekfullhet! Jag kan rekommendera Too Faceds tutorial videos också, gillar särskilt idén att lägga en rosa ton under innerdelen av ögat! Magiskt!

  Reply
 • Linnea
  13 December, 2016 at 16:30

  I år är det inget som mig ska få hindra,
  från att få ögon som i jul vackert skimra,
  tänk att få vinna denna ögonpalett,
  då skulle ögonmakeupen fixas lätt!

  Reply
 • Annika Nilsson
  13 December, 2016 at 16:35

  Jag är blek som ett lik,
  i akut behov av kosmetik!
  Too Faced har på makeup koll,
  snälla uppgradera mig till 2.0!

  Reply
 • Anna Friberg
  13 December, 2016 at 16:52

  Min 15-åriga dotter har bättre koll på make up än vad jag har! Snälla låt mig få imponera lite på henne, hon älskar Too Faced och jag testar gärna – paletten ser ljuvlig ut!

  Reply
 • Love
  13 December, 2016 at 16:54

  Såå fin palette, too faced levererar alltid! Tycker det är så fint att too faced tänker på att vara cruelty free och tänka på naturen också i sitt tillverkande av smink. Jag själv som är sådan sminkfatast och som älskar djur blir så glad av sånna här märken. Hade självklart velat göra mig jul och nyårs-snygg med dessa skuggor!

  Reply
 • Monika Lindh
  13 December, 2016 at 16:58

  Det här vill jag ge vidare till en trött, sliten och stressad småbarnsmamma som verkligen behöver få måna om sig själv – sminkkonstnären i henne har gått i dvala just nu. Den här skulle väcka henne.

  Reply
 • Ebba
  13 December, 2016 at 17:06

  Denna palette har jag velat ha väldigt länge, men aldrig köpt pga att jag är rätt snål när det kommer till smink eftersom att jag är student och därför går pengarna till annat som jag verkligen behöver. Att få denna palette hade gjort mig otroligt glad!

  Reply
 • Beatrice B
  13 December, 2016 at 17:09

  Älskar nytt smink och prova nya märken och produkter.
  Too Faced‘s Palette Chocolate Bon Bon har jag varit så
  nyfiken på sedan den kom ut. Så därför skulle det vara
  extra roligt att vinna. :)

  Reply
 • Sandra Eriksson
  13 December, 2016 at 17:22

  Skulle så gärna vilja vinna denna. Har kört alldeles för länge med en billig billig palett som inte alls är särskilt bra, men tar aldrig tag i att köpa en ny bättre. Vore ju en perfekt lite tidig julklapp!

  Reply
 • Camilla Jonsson
  13 December, 2016 at 17:24

  Jag vill vinna för att jag har hört så mycket bra om denna palett på youtube. Har aldrig testat något från Too Faced än så det skulle vara så kul att få testa denna!

  Reply
 • Moa
  13 December, 2016 at 17:37

  Jag har alltid varit intresserad av smink, men har dessvärre inte alltid ekonomin till att köpa såhär lyxiga vackra produkter! Och tro det eller ej, det finns två saker jag saknar i min sminkväska: ögonskuggor & läppstift! Så att vinna detta skulle betyda jättemycket, särskilt när de är ett märke som jag tycker mycket om :)

  Reply
 • Vilhelmina
  13 December, 2016 at 17:44

  Jag har under en längre tid varit väldigt stressad, det har varit mycket med studierna och min två åriga dotter, och jag inte längre tid eller ork att fixa mig, inte heller finns det pengar kvar till att unna mig dyrt smink. Har länge velat testa too-faceds produkter de är verkligen superfina och verkar så pigmenterade och bra.

  Glad Lucia!❤️

  Reply
 • Michaela Lindh
  13 December, 2016 at 17:45

  Vilken rolig vinst! Vem vill inte se snygg ut OCH lukta ljuvlig choklad? :D

  Reply
 • Petra N
  13 December, 2016 at 17:50

  Med detta snygga ögonskuggeset skulle jag gå från den klassiska vingade eyelinern på ett!

  Reply
 • Anne Room
  13 December, 2016 at 17:58

  En Önskeklappen;)

  Reply
 • Magdalena
  13 December, 2016 at 18:02

  Denna har jag önskat mig länge men tyvärr inte haft råd med. Jag håller tummarna!!!

  Reply
 • Maria
  13 December, 2016 at 18:48

  Omg vilket pris! Denna palett hade gjort sminkningen till min examen så mycket finare och roligare! Min tid på universitetet har varit väldigt jobbig och tuff. Jag har växt otroligt mycket som människa och blivit en bättre person under dessa år. Om några veckor tar jag efter 3,5 år äntligen examen från socionomprogrammet och då vill jag ju vara så fin som möjligt. Även när jag ska ut i verkligheten och börja arbeta med människor som har det jobbigt vill jag vara fin, då det ger mig bättre självkänsla!

  Reply
 • Camilla Thuen
  13 December, 2016 at 18:50

  Hej! Gud vad jag hade blivit glad om jag fick denna present! Då jag inte äger en ända ögonskugga ( inte för att jag inte vill ha, utan för att jag har väldigt svårt att prioritera mig själv framför barn, hus och andra måsten), hade det verkligen varit kul att få göra sig lite extra fin med denna! Läst så himla mycket bra om märket också, så hade ju varit magiskt att få känna sig så speciell varje dag♡! Mvh Camilla

  Reply
 • julia
  13 December, 2016 at 18:50

  OMG, vad jag drömmer om denna (och alla andra chokladpaletter haha). Kollar på massa tutorials och videos på youtube när de använder denna och skapar olika looks. Är helt besatt av att kolla på dem och swatch videos. Önskar såååååå att jag fick ha en och få skapa de fina sminkningarna och känna glädjen över att jag kan komma på egna, att få äga en palett som jag dregglat över och spenderat timmar över att se när andra använder den. Hoppashoppashoppas!!!!!

  Reply
 • Pernilla S
  13 December, 2016 at 19:16

  Åååh jag älskar Too Faced. Har deras Chocolate bar palette och det är en av mina favoriter. Tycker Too Faced är roliga, söta och framför allt så har dom bra produkter. Synd att de bara säljs på Sephora!

  Reply
 • Jenny-Anne Johansson
  13 December, 2016 at 19:28

  För mig är det viktigt att glädja andra och att alltid finnas till hands för mina nära och kära. Jag är dålig på att tänka på mig själv och mina egna behov då jag är motsatsen till girig och egoistisk. Ibland kan jag känna mig som en urkramad disktrasa och känna mig tom. Det är svårt att ändra på sig själv, men jag ska försöka träna på det. Denna lyxiga palette vill jag ge mig själv i julklapp – det är jag värd och jag har varit snäll i år
  Kram

  Reply
 • Madeleine Jonasson
  13 December, 2016 at 19:36

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present. Och vilken present detta hade varit. Det går inte att förklara hur mycket jag önskar mig denna!!! Tyvärr så har jag varit sjukskriven i 11 år så att lägga ut pengar på smink är inget jag kan unna mig. Jag skulle bli världens lyckligaste om jag fick vinna denna paletten.

  Reply
 • Madelene
  13 December, 2016 at 19:41

  Jag älskar choklad och jag älskar smink och kombinationen är oslagbar!!! Hoppas så att vinna denna fina vinst! ❤️ Kram!

  Reply
 • Madelene
  13 December, 2016 at 19:44

  Det bästa jag vet, det är ju choklad
  och här det finns 16 på rad
  Fantastiska skuggor till vardag och fest
  Det är faktiskt nu vad jag önskar mest ❤

  Reply
 • Johanna VL
  13 December, 2016 at 19:46

  Just nu ser jag ut som ett spöke. 40 graders feber samtidigt dom jag tar hand om sjuka barn. Lite smink skulle nog göra att jag ser ut som människa igen och om inte annat så vore det en underbar sjukpresent. Så himla sött :)

  Reply
 • Mikaela
  13 December, 2016 at 19:46

  Jag hade sååå gärna velat ta med denna till mitt nyårsfirande i Dubai!! :) Har precis börjat uppskatta mer att klä upp mig och göra mig fin då jag gått ned 25kg vilket gör att jag känner mig finare! Så att då få pimpa lite extra med denna hade varit drömmen :D

  Reply
 • Tanja
  13 December, 2016 at 19:53

  Den här skulle jag helt klart ge till min dotter som precis börjat sminka sig, det är bra och fina färger i denna palett och att det är i form av hjärtan är ju för gulligt. Tror hon skulle bli överlycklig!

  Reply
 • Laura koivurova
  13 December, 2016 at 19:56

  Hur kul skulle de inte vara att vinna denna så sminket blir perfekt till nyår på jag ska gifta mig?! Perfekta färger för alla tillfällen rent allmänt, men en extra snygg touch till nyår. Ett plus i kanten att den doftar choklad, då jag är en riktig chokladmänniska!

  Reply
 • Mia Korch
  13 December, 2016 at 20:05

  Som nybliven mamma kan en piffig sminkning behövas för att liva upp en trött dag

  Reply
 • Sara
  13 December, 2016 at 20:09

  Jag skulle älska denna- bruna diskreta färger som passar perfekt på jobbet som optiker. Och till festligare tillfällen finns det så mycket mer att göra!
  Plus att det är fantastiskt att ha alla färger i samma palett- hade lätt kunnat ränsa bland mina befintliga isf, och ha mer plats för de saker som faktiskt används.

  Reply
 • Pernilla
  13 December, 2016 at 20:12

  Jag skulle vilja vinna denna till min sminktokiga kusin. Hon kollar på mycket youtube-videos med sminktutorials och skulle verkligen ha användning för en toppenfin palett som denna, så hon kan härma sina favoriter på youtube!

  Reply
 • Ellinor Z
  13 December, 2016 at 20:15

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta, då det är en perfekt julklapp till min syster som förtjänar något fint! :)

  Reply
 • freja
  13 December, 2016 at 20:18

  hade velat vinna denna då kombinationen av choklas och sminka inte kan gå fel..eller ?
  Och färgerna va ju inte direkt fula ;D
  Jag hade rockat sönder med den där palleten

  Så jag hoppas hoppas hoppas :D

  Reply
 • Lena
  13 December, 2016 at 20:41

  Älskar verkligen naturliga och rosa toner på smink, så den här vore ju perfekt!

  Reply
 • Filippa A
  13 December, 2016 at 20:47

  Efter att ha glömt min favoritpalett på en tågtoalett under en stressig sminkning har sminkningen tappat sin charm. Paletterna är i en klass för sig och det vore fantastiskt med ett subsitut för min förlorade älskade.

  Reply
 • JoHaNNa
  13 December, 2016 at 20:49

  för att jag behöver fräscha upp mej lite efter jag nyss blivit ensamtående efter 7.5 år och en lång jobbig graviditet

  Reply
 • Hilma
  13 December, 2016 at 20:52

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge denna till min bästa vän. Hon bor långt ifrån mig och vi ska träffas i nyår! Hon skulle bli så glad för denna, och jag önskar henne all lycka! Hon betyder så mycket för mig!
  Hon är en sån bra vän och hon finns alltid där även om vi bor långt ifrån varandra så finns hon alltid där

  Reply
 • Anna
  13 December, 2016 at 20:54

  En ask för att visa hur mycket jag älskar mamma min, prydligt förpackad med en hint om att hon borde uppdatera make upen sin.

  God jul!

  Reply
 • My
  13 December, 2016 at 20:59

  Jag har just äntligen börjat bli någorlunda haj på det där med ögonsminkningar så det vore fantastiskt att få fler färger att experimentera med!

  Reply
 • Petronella H
  13 December, 2016 at 21:02

  Vilken fantastisk vinst! Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna palett som jag har hört så mycket bra om!! Jag skulle så gärna vilja vinna den för att ge den till min fina mamma som jag (genom mitt lilla sminkberoende) fått börja intressera sig för smink. Hon äger knappt något smink och lånar alltid mina ögonskuggspaletter och jag vet att hon hade blivit världens lyckligaste om jag fick äran att ge den till henne så hon kan få lite bättre sminkkunskaper! Kram

  Reply
 • Maddie K M W
  13 December, 2016 at 21:21

  Jag älskar choklad!
  Och smink!
  Den senaste tiden har jag dock unnat mig för mycket av chokladen och inget alls av sminket! Hoppas jag vinner detta i födelsedagspresent, bästa av två världar! <3

  Reply
 • EvaMar
  13 December, 2016 at 21:24

  Lite busig look – eller elegant,
  färger för kvinna, tjej och tant!
  Hoppas den fina paletten vinna
  och börja nyåret som en färgstark kvinna!

  Reply
 • Anna
  13 December, 2016 at 21:24

  Perfekta julklappen! Choklad runt ögonen, ja tack!

  Reply
 • Anna
  13 December, 2016 at 21:25

  En drömpalett allt det underbara av hjärtan med kärlek och choklad som en nötallergiker tål och kan få kärlek av.

  Reply
 • Sara
  13 December, 2016 at 21:26

  Skulle så gärna vilja vinna denna palett pga älskar too faced, att de är cruelty free & gör fina & kvalitativa produkter. Vill gärna prova nya sminkningar så skulle vara så kul att testa med denna palett. <3

  Reply
 • Ulrica
  13 December, 2016 at 21:28

  Så vacker palett, skadar ju inte att den luktar choklad heller Skulle vara så kul att vinna den sen kan jag börja träna på att göra många fina skuggningar!! God Jul/Ulrica

  Reply
 • Camilla
  13 December, 2016 at 21:38

  Denna palett har bästa färgerna
  för att kombinera vardags & festmakeup! Behöver nytt smink till stundande högtider❤️

  Reply
 • Zenita
  13 December, 2016 at 21:48

  Min dotter älskar både hjärtan och smink. Kvalitet jag känner igen. Kanske mamma lånar i smyg för de här färgerna passar min smak också :)

  Reply
 • Corina M Cadbrand
  13 December, 2016 at 21:49

  Älskar smink och hade varit så kul att prova något nytt, speciellt nu inför allt firande av jul & nyår!

  Reply
 • anna nordqvist
  13 December, 2016 at 21:55

  en färgpalett förpackat i ett rosa etui
  en julklapp man absolut inte kan låta bli
  tack snälla tomten

  Reply
 • Matilda Pettersson
  13 December, 2016 at 21:57

  Men åh, så söt!! Verkar ju toppen också :) Skulle så gärna ge den till min killes dotter i julklapp (13 år)! Jag skulle garanterat ligga på plus efter det, haha ;)

  Kram Matilda

  Reply
 • Klara L
  13 December, 2016 at 22:01

  Jag håller mig gärna till jordnära skuggor vilket det finns mycket av i den här paletten. Brun och beige är favoriter hos mig då de går att jobba med mycket och olika toner ger olika effekt. Tycker de färgerna funkar till vardags så som till fest. Och med tanke på att vissa sminkprodukter verkligen luktar tillgjort, vem vill då inte ha en sminkprodukt som luktar choklad?!

  Reply
 • Amanda
  13 December, 2016 at 22:10

  Så kul att sminka mig annorlunda än jag har gjort på två år! Komma till juldagsfesten och var ursnygg! :D

  Reply
 • Tanja
  13 December, 2016 at 22:12

  Jag är snart utexaminerad stylist med stor passion för makeup, denna palett skulle vara en stor motivations höjare till slutspurten av studierna

  Reply
 • Isabelle Hedström
  13 December, 2016 at 22:17

  Detta hade varit en perfekt palett för mig att använda till min nyårssminkning!

  Reply
 • Jenny Olsson
  13 December, 2016 at 22:22

  Vilken lycka med ett helt set, denna klapp vore rätt!

  Reply
 • Thea
  13 December, 2016 at 22:36

  Wowowow den skulle jag vilka vinna och gömma i ett mjukt paket till min lillasyrra så hon blir riktigt överraskad! Tycker detta verkar vara perfekta paletten att börja experimentera med när man är ny på smink! Fint och kvalitet på samma gång, vore ju drömmen att kunna ge det till henne!

  Reply
 • Lyra Silva
  13 December, 2016 at 22:47

  Jag älskar smink men när jag har fått två barn, jag brydde inte så mycket långre, men hoppas att jag vinner så att min självförtroende kommer tillbaka.

  Reply
 • Erik
  13 December, 2016 at 22:57

  Skulle vilja ge bort denna till min bästa vän för hon skulle behöva lite uppmuntran. Tycker att nu är det dags en kille vinner ;)

  Reply
 • Josephine
  13 December, 2016 at 22:59

  Åh denna har man drömt om vill verkligen vinna då jag skulle blinga lite extra ✨✨✨✨

  Reply
 • Josephine
  13 December, 2016 at 23:00

  Åh denna har man drömt om vill verkligen vinna då jag skulle bli extra fin lagom till juletid

  Reply
 • Vera
  13 December, 2016 at 23:02

  Min drömpalett! Brukar alltid swatcha (och lukta hehe) den när jag är inne på Sephora! Den är helt fantastiskt och det vore en ära att äga en själv!

  Reply
 • Emma
  13 December, 2016 at 23:04

  Jag skulle verkligen använda den fina paletten så den skulle komma till nytta. Jag tycker om att prova nya saker och skulle sminka både mig själv och andra.

  Reply
 • Aimee
  13 December, 2016 at 23:05

  Skulle gärna vilja vinna… en perfekt julklapp till mig själv ;)

  Reply
 • Moa
  13 December, 2016 at 23:07

  Åhnej vilken drömvinst! Denna vill jag själv ha, då jag är en riktig nörd i just too faced (samt urban decay haha). Har länge dregglat över just denna palett också, men inte riktigt haft pengar över. Även letat på tradera tåls att tillägga, men ej vågat buda hem den eftersom att smink på tradera allt för ofta visar sig vara kopior :(
  håller verkligen alla tummar och tår att jag lyckas dra hem en så fin julklapp till mig själv, för det tycker jag att jag förtjänar!

  Reply
 • Hannah
  13 December, 2016 at 23:08

  Älskar Too faced och smink av olika slag, så det vore grymt kul om jag fick vinna idag. Jag har dessutom sent omsider fått lära, att bruna toner kan även brunögda bära.

  Reply
 • Camilla Wiklund
  13 December, 2016 at 23:09

  Är sjukskriven pga inte mindre än fyra ryggfrakturer vilket innebär mycket smärta. Lite lyx i denna jobbiga tid är varmt välkommet!

  Reply
 • Decibel S
  13 December, 2016 at 23:12

  Jag avgudar Too faced, men jag har aldrig ägt någon av deras fantastiska ögonpaletter som jag läser om i blogg efter blogg. =) Trots att den stod på önskelistan till tomten förra julen, <3
  Deras highlighters är amazing dock, och mer än något annat skulle jag älska att matcha med deras egna ögonskuggor. Nyanserna är to die for, bokstavligen. Känner noll inspiration med de ögonskuggor jag just nu har hemma. Så denna lucka vore definitivt guld värt att vinna. God Jul, =) Mvh/ D

  Reply
 • Michaela
  13 December, 2016 at 23:12

  Åhh vad fin! Väcker riktig ha-begär hos mig! Jag skulle verkligen uppskatta att vinna denna, sååå fin!

  Reply
 • Martina
  13 December, 2016 at 23:13

  Wow, detta vill jag verkligen vinna,
  då jag har svårt att fina ögonskuggor finna.
  Några som blir snygga och sitter hela dagen lång,
  så att ögonmaken ser flawless ut varje gång!

  Reply
 • Malin - MalinBelle.com
  13 December, 2016 at 23:30

  Jag vill ge detta i julklapp till min fina mamma som älskar smink så jag vet att hon skulle bli mycket glad över detta! :)

  Reply
 • elsy olofsson
  13 December, 2016 at 23:30

  Vilken härlig palett.Den vill jag vinna!

  Reply
 • Jeanette
  13 December, 2016 at 23:43

  Jag vill gärna vinna så jag kan våga prova lite nya roliga sminkningar

  Reply
 • Karolina
  13 December, 2016 at 23:51

  Nu hoppas jag hinna,
  skicka iväg detta för en chans att vinna,
  En underbar palett, så jag kan sminka mig riktigt lätt!

  Reply
 • Lotta M Fröjd
  14 December, 2016 at 19:08

  Rengöring som ger huden naturlig balans,
  skulle ge mitt ansikte en nyfunnen glans!

  Reply

Leave a Reply