Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 14

sponsorskylt_foreolucka-14-foreoLucka 14

I dagens lucka hittar vi en LUNA mini 2 från svenska Foreo. Den här rengöringsborsten i silikon tar bort 99,5% smuts, olja och makeuprester från din hud. Jag använder själv denna och brukar ha de mindre med mig på resa, dom gör verkligen att huden känns så fräsch! :-)

Värde 1295 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

 GRATTIS Vera! Du har fått ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Det svenska skönhetsvarumärket FOREO, som har uppnått global framgång med sin prisbelönta LUNA™-hudvårdsserie sedan lanseringen år 2013, lanserar nu andra generationen av LUNA™ mini 2 ansiktsborstar. Det unga och innovativa varumärkets nästa milstolpe inom hudvård omfattar en vidareutveckling av dess revolutionerande teknik som ytterligare förbättrar rengöringsupplevelsen. Med en optimerad design gör nya LUNA™ mini 2 det möjligt för entusiastiska LUNA™ mini fans att uppleva en ännu djupare och mer skonsam rengöring med en ansiktsborste som fortfarande är kompakt och resvänlig. Med flera nya innovationer betecknar LUNA™ mini 2 FOREOs nästa steg framåt och erbjuder en bättre rengöringsupplevelse med samma snygga rengöringsborste.

164 Comments

 • Monica
  14 December, 2016 at 00:24

  Skulle bli väldigt glad om jag denna vann

  Reply
 • Elin L
  14 December, 2016 at 00:44

  Hej!

  En sådan bra sak att ta bort alla orenheter med från huden, det är en vill ha grej.

  God Jul!

  Reply
 • Saga J
  14 December, 2016 at 06:20

  Åh vad kul! Har länge velat ha en Foreo men jag har helt enkelt inte känt att jag inte haft budget till att unna mig en. Det hade alltså vart perfekt att vinna en istället för att köpa en. Tycker att det är superbra att den är kompakt så att man lätt kan resa med den, att den är laddningsbar och att den håller länge.

  Reply
 • Tova
  14 December, 2016 at 06:38

  Mitt ansikte tjatar högt och slutar inte om jag inte tävlar på den

  Reply
 • Marita
  14 December, 2016 at 06:41

  Oj så roligt. Har aldrig hört talas om Foreo förr! Efter att ha snurrat runt på deras hemsida inser jag att det är precis vad jag behöver.

  Reply
 • Beatrice
  14 December, 2016 at 07:27

  Har tillbringat en del av mitt liv i Kina och Taiwan. Detta har gjort att rengöringen har blivit min viktigaste stund på dagen. Skulle heeeemsk gärna vilja testa den där lilla mojängen. Kram!

  Reply
 • Violina
  14 December, 2016 at 07:31

  Men vilken praktisk liten sak, har läst om den någon gång, men tyckte priset var för högt! Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om en LUNA! Känns som om jag aldrig får huden riktigt ren, trots att jag använder rengöringsprodukter. Vore väldigt roligt att få vinna och prova på den här magiska silikonborsten!

  Reply
 • Tova
  14 December, 2016 at 07:44

  Å så fin! perfekt till mitt försök att få ett helt rosa badrum

  Reply
 • Beatrice
  14 December, 2016 at 07:53

  Min hud är katastrof efter att jag har använt smink och jag har inte hittat rätt sminkbortagning för mig så denna kan vara den rätta

  Reply
 • Irma
  14 December, 2016 at 07:58

  Vilken upplyftande och pigg pryl!

  Reply
 • Felicia
  14 December, 2016 at 08:00

  Orenheter i huden har vi alla, men mot den här skulle orenheterna falla. Nu i vinter är huden min grå och tråkig, med den här skulle huden min inte vara så pjåkig. Kul att sätta den här under granen tycker jag, och så blir det förhoppningsvis redan idag.

  Reply
 • Sofia
  14 December, 2016 at 08:09

  Okej utan alla luckor är den här (hittils) den absolut bästa. Jag har velat testa denna ända sen den kommit ut men har inte riktigt kännt att pengarna det kostar (en hel del) har vart värt det. Det är liksom hela mitt studienidrag som annars ska räcka till både mat och kläder. Jag har haft probl

  Reply
 • Sofia
  14 December, 2016 at 08:12

  Jag ska vara helt ärligt nu och berätta att den här är den bästa luckan hittills. Jag har velat testa denna ända sen den kom ut men eftersom den kostar ett helt studiebidrag (som annars ska räcka till både mat och annat) så har jag inte riktigt kännt att det skulle vara värt det. Åh andra sidan har jag problemhy sen flera år tillbaka och det är klart att man vill bli av med det. Nej det här skulle jag verkligen, verkligen uppskatta.
  Kram

  Reply
 • Elaine
  14 December, 2016 at 08:20

  Jag får väldigt lätt blemmor och en känsla av orenheter, trotts jag gör rent min hy med rengöringsprodukter, skum och ansiktsvatten.
  Med denna kommer min hy bli baby mjuk igen, skulle bli så glad om jag fick den chansen.

  Reply
 • helene gustavsson
  14 December, 2016 at 08:36

  Min hud denna behöver smidigt bra o det bästa xet är svenskt

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  14 December, 2016 at 08:37

  Detta vore ju en fröjd att få vinna,
  det skulle göra mig till en lycklig kvinna.
  Idag blir det oftast bara tvål och vatten,
  kanske inte det bästa, ens till natten!

  Reply
 • helene gustavsson
  14 December, 2016 at 08:38

  Perfekt för mig o min hud smidig bra lätt o ha med sig o det bästa den är svensk

  Reply
 • Lovisa
  14 December, 2016 at 08:38

  Gud vad underbart! När jag hamnar i svackor med min mentala hälsa har jag väldigt svårt för att ta hand om mig själv så sminkrester lämnas kvar alldeles för länge och jag orkar sällan tvätta mitt ansikte. Jag tror att en rengöringsborste hade varit revolutionerande i mitt liv!

  Reply
 • Hilda
  14 December, 2016 at 08:45

  För några år sedan hade jag en riktig katastrofhy. Den börjar ordna upp sig nu och jag har inte alls lika mycket acne som tidigare. Däremot dyker det upp någon enstaka ibland och en Luna mini skulle kanske kunna förhindra detta. Vem vet, den skulle kanske också göra mina ärr något bättre? En fantastisk bra lucka jag mer än gärna vill vinna!

  Reply
 • Jonna
  14 December, 2016 at 08:47

  Vilken smart grej! En sån skulle jag gärna vilja prova :)

  Reply
 • Martina K
  14 December, 2016 at 08:53

  Denna söta produkt vore kul att testa på min hud som lätt får finnar och blemmor, trots att man passerat 25.. Jag har läst om den i flera bloggar och det skulle vara grymt att få denna i julklapp.

  Reply
 • Johanna E
  14 December, 2016 at 08:59

  Sedan jag hörde mina kollegor prata om denna har jag velat testa, låter jättespännande!

  Med avancerad teknik men enkel form,
  tar denna borste mig med storm.
  Tänk att denna borste i silikon,
  kan höja rengöringen till högsta nivån.
  Att använda varje morgon och kväll,
  rengör in på djupet i varenda cell.
  Utan knivar och läskiga ingrepp,
  över den hudens kvalitet några snäpp!
  För mig som har fet T-zon,
  låter denna lösning kanon!

  Reply
 • SofiaS
  14 December, 2016 at 09:01

  Vilket sammansträffande… Jag stod och tittade på just en sån här i affären igår men kände inte att jag kunde lägga pengar på den. Min hud behöver verkligen hjälp och jag tror att det här är svaret. Jag tycker man känns lite lortig hur mycket man än tvättar bort sminket. Porerna känns smutsiga och jag har lite problem till och från med acne…. Usch, jag behöver som sagt var verkligen HJÄLP!

  Reply
 • Maria
  14 December, 2016 at 09:04

  Jag har under det senaste året kämpat med att få en ren och fin hy. Lyckades dra nitlotten och få vuxenacne för två år sedan som nu (peppar peppar) har försvunnit genom rätt ansiktsprodukter och en fantastisk dermatolog. Men huden är långt ifrån återställd. Och för att få tillbaka lystern behöver jag lite hjälp på vägen. Här hade definitivt Foreo varit en räddare i nöden! För mig hade det inte bara varit en materiell produkt, utan en produkt som bidragit till ett nytt självförtroende! :)

  Reply
 • Therese
  14 December, 2016 at 09:06

  Min hy behöver denna grej, den ropar till lilla mig.
  Att huden min får tvätta, ja, kanske kan jag vinna detta
  Ett pris som jag verkligen vill ha, den skulle få mig att må bra
  Skämma bort mig själv till max, ja jäklar vilket flax
  Detta rim är inte det bästa, men om jag vann skulle jag festa:-)

  Nåja jag försökte i alla fall.

  Reply
 • Isabelle Hedström
  14 December, 2016 at 09:16

  Åh det skulle vara jätteroligt att få chansen att testa denna, velat gjort det länge nu!

  Reply
 • A M
  14 December, 2016 at 09:17

  Den här har jag kollat in på MÅNGA gånger men aldrig tagit tag i att beställa hem någon. Jag har problem med min hy och har gjort många besök hos vårdcentralen och fått recept utskrivna som ska hjälpa min acne. Helt ärligt tycker jag inte att någon av de har gjort de resultaten som jag vill se. Skulle vara jätteroligt att få prova på den här så jag kan rengöra min hud och kanske få bättre resultat!
  Kram

  Reply
 • Naomi
  14 December, 2016 at 09:21

  GOD JUL!
  Åhhhh, jag skulle bli så otroligt glad över att vinna den här rengöringsborsten! Jag har önskat mig en sådan här forever, men har inte haft råd att köpa den själv. Jag är typ besatt av att rengöra mitt ansikte då jag har problem med finnar/porrmaskar, och därför är rengöring A och O för min hud!
  Jag har hört att den här LUNA rengöringsborsten är så sjukt bra av folk som har provat den, och det skulle verkligen vara den perfekta julklappen och födelsedagspresenten (min födelsedag är på JULDAGEN) och att vinna det här skulle göra mig så glad!
  Hoppas så in i helskotta att jag vinner det här :)
  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Reply
 • Rebecka B
  14 December, 2016 at 09:25

  Med en inte så problemfri hy
  som jag helst skjlle byta mot en ny
  är denna rengöringsprodukt ett måste
  För vem behöver inte en super-borste?
  Så högst upp på min önskelista i år
  står Luna mini 2

  Reply
 • Vendela
  14 December, 2016 at 09:30

  Har fettig hy så det skulle vara intressant att testa denna och bli riktigt fin till nyår! (:

  Reply
 • Martina
  14 December, 2016 at 09:33

  Åh! Den här lilla grejen har jag nyligen upptäckt och nu ser jag den överallt! Vill så hemskt gärna prova, verkar ju himla bra!

  Reply
 • Tatyana
  14 December, 2016 at 09:37

  Min hud är torr men fet. Fast jag är 37 får jag fortfarande finnar. Så vore kul att få prova och kanske äntligen slippa tonårsproblem i ansiktet.

  Reply
 • Madeleine
  14 December, 2016 at 09:37

  Skulle SÅ gärna vilja vinna denna då jag verkligen behöver någonting bra för att rengöra min hud med.

  Reply
 • Ebba
  14 December, 2016 at 09:59

  Åh skulle verkligen behöva denna, eftersom att jag använder smink dagligen är det inte ovanligt att det finns sminkrester kvar när jag tar bort sminket som tränger in i porerna och infekterar. Denna hade hjälp så otroligt mycket!

  Reply
 • Sofie
  14 December, 2016 at 10:03

  Jag skulle så gärna vilja vinna en Foreo då jag sen ung ålder haft problemhy där jag ätit olika preparat och som tillslut gjorde huden bättre – och med de följde även ett bättre självförtroende då jag äntligen kunde visa mig utan smink.
  Nu efter två graviditeter och en pågående så har hormonerna börjat rusa och min hy är SÅ dålig! Och jag har testat och fortsätter testa allt (dyra hudprodukter, konsultationer och olika hemmaknep). Jag tror och hoppas att en Foreo Luna skulle ge min hy rätt förutsättningar för att bli bättre igen. Och pricken över i:et, min dotter heter Luna :-) KRAM och tack för en bra blogg!

  Reply
 • Marianne
  14 December, 2016 at 10:07

  Vilken spännande grej!

  Reply
 • Michaela
  14 December, 2016 at 10:08

  Åh! Vilken bra vinst!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna, dels för att jag så himla nyfiken och har läst mycket om den men också för att jag inte riktigt har råd att köpa en själv med CSN. Jag skulle verkligheten bli så glad och tacksam för denna i julklapp! Kram

  Reply
 • Anna L
  14 December, 2016 at 10:14

  Har kikat på denna flertal gånger men priset har avskräckt lite. Vore bra både till mig själv och min tonårs son som har problemhy.

  Reply
 • Annika
  14 December, 2016 at 10:14

  Skrubba skrubba varje dag så lilla fejset blir ren och glad! Vill gärna prova en Foreo.
  (Kostar den lilla rackaren 1295 kr?!)

  Reply
 • Maja
  14 December, 2016 at 10:20

  Har försökt tusen olika sätt att rengöra min hud, men ingen har hittills funkat på mig. Skulle bli sååå glad om jag vann denna!! Ser verkligen spännande ut.

  Reply
 • Åse
  14 December, 2016 at 10:27

  Jag fingrade på en sån här igår
  Men prislappens siffra, den reste mitt hår
  Fast lovordad, LUNA för mig är en grej
  Som nu finns hos många men inte hos mej

  Ett skönhetsverktyg som är här för att stanna
  Och rengör ditt ansikte, hals upp till panna
  Behändig och snygg,
  Man kan känna sig trygg
  Att den tidens framfart litegranna kan stanna

  Reply
 • ELisabeth Johansson
  14 December, 2016 at 10:32

  Som den slarver som jag ibland är med min hud låter det som en produkt som jag kan behöva.

  Reply
 • Emmie
  14 December, 2016 at 10:35

  Jag har haft problemhy sedan ungdomstiden, så jag är väldigt nyfiken på denna grej och skulle bli jätteglad om jag vann och kan ta hand om min hy bättre!

  Reply
 • Therese
  14 December, 2016 at 10:40

  Åh vilken rolig tävling!
  Har länge velat testa Foreo men aldrig riktigt kommit till skott. Vore väldigt kul att vinna och få testa denna produkt. Min hy skulle få sig en riktig boost inför 2017! :)

  Reply
 • Heléna
  14 December, 2016 at 10:44

  Skulle så gärna vilja ge den till min dotter, hon har sån problem med sin hy

  Reply
 • Tatiana
  14 December, 2016 at 10:49

  Jag tog ett snack med min hy och frågade hur vi ska få bukt på torrheten och orenheterna. Hyn svarade Luna mini 2 från Foreo! Se nu till att vinna denna silikonborste så får du se på under! Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas min tur är kommen!

  Reply
 • Louise
  14 December, 2016 at 11:04

  Åå skulle så gärna vilja vinna detta! Har haft så mycket problem med min hud och det verkar som denna verkligen hjälper. Går på gymnasiet och har inget extrajobb på grund av all stress, så blir aldrig att jag unnar mig något. Har sparat ihop så ska köpa massa julklappar nu vid jul, men denna skulle blir som en julklapp till mig själv.. ☺️

  Reply
 • Zenita
  14 December, 2016 at 11:05

  Har alltid varit och är fortfarande VÄLDIGT noga med min hy.
  Rengör alltid och smörjer in mig väl, alltid efter konstens alla regler.
  Rengöring är det som utan tvekan är viktigaste för mig… Jag kan verkligen inte hoppa över det, hur trött jag än är.
  Det går verkligen INTE! Har faktiskt provat någon gång när jag varit så trött att jag faktiskt inte orkat… men det gnager i själen så jag är tvungen att kliva upp. Det måste göras… och det måste göras ordentligt för annars känner jag mig inte ren.
  Denna rengöringsprodukt är helt ny för mig men jag vill gärna prova den… Spännande!

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  14 December, 2016 at 11:26

  Åh vad spännande att testa denna! Jag brukar alltid tvätta och ta bort smink med pads, men jag känner mig aldrig riktig super-ren. Kanske har jag gjort det fel hela mitt liv, kanske ska man använda silikonborste istället. Kanske kan jag äntligen få känslan av att ha en riktigt ren och fräsch hy. :)

  Reply
 • jenny
  14 December, 2016 at 11:42

  Jag känner att jag hade varit i stort behov att denna.
  Jag har dock ingen budget till den så att vinna den hade varit de enda valet för mig.
  Hade varit jätteroligt att testa något nytt :)

  Reply
 • emelie
  14 December, 2016 at 11:43

  Jag är så otroligt dålig på att ta hand om min hy när det kommer till sminkborttagning.mjag har därför kollat in Foreo ett tag nu för det verkar så bekvämt och simpelt. Jag vill verkligen vinna för min hys skull!

  Reply
 • Thea
  14 December, 2016 at 11:44

  Wow vad spännande! En sån grej som jag velat prova sen jag läste om den i bloggen, men inte riktigt vågat! Hade varit så kul att få prova, känns som en sån produkt som man aldrig vill släppa när man väl provat

  Reply
 • Desiree
  14 December, 2016 at 11:53

  När som kvällen blivit sen
  och jag vill bli fräsch och ren
  och då mitt fejs med denna puts
  ska bli fritt från allt smuts!

  Definitivt högst upp på min önskelista iår :)

  Reply
 • Cornelia Granslätt
  14 December, 2016 at 11:56

  Mitt ansikte skulle verkligen behöva rengöras på djupet, så denna hade varit perfekt! :D

  Reply
 • Andrea
  14 December, 2016 at 12:08

  Har hört mycket om dom där och varit väldigt nyfiken på att testa. Så hur kul vore det inte att vinna en?

  Reply
 • Rebecka B
  14 December, 2016 at 12:09

  Med en inte så problemfri hy
  som jag helst skulle byta mot en ny
  är denna rengöringsprodukt ett måste
  För vem behöver inte en super-borste?
  Så högst upp på min önskelista i år
  står Luna mini 2

  Reply
 • Maud
  14 December, 2016 at 12:09

  Med denna får jag renaste huden av alla jag känner, och det vill jag ha.

  Reply
 • Sara
  14 December, 2016 at 12:09

  Ohhh, denna skulle jag och mitt ansikte gärna vilja ha!

  Reply
 • Anna
  14 December, 2016 at 12:11

  Just nu går allt emot mig, både i plugg och privatlivet. Att vinna den här skulle åtminstone ge mig en känsla av lugn när det är dags att tvätta ansiktet. Och lugn är något som jag inte känt av på länge…

  Reply
 • Rosis
  14 December, 2016 at 12:16

  Vore toppen att denna coola svamp få vinna.
  Hoppas på att alla orenheter då försvinna…

  Älskar dessutom denna söta grej.
  För jag är en “Rosis-rosa” tjej;-)!

  Reply
 • Carola
  14 December, 2016 at 12:18

  Denna jul kommer att vara den första julen utan mina föräldrar som båda dog plötsligt och oväntat i somras. Det kommer att bli en tung helg i år, men ett sådant här paket till mig skulle i alla fall göra julafton lite roligare.

  Reply
 • Moa
  14 December, 2016 at 12:23

  Gud så praktiskt! Jag tycker att jag ska vinna denna för att jag är så otroligt slarvig med att tvätta bort mitt smink, och jag använder makeup minst 4 dagar i veckan. Denna skulle underlätta det för mig väldigt mycket, och jag vet att just denna produkt håller en hög kvalité!☺️ :) god jul!

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  14 December, 2016 at 12:24

  Tar hand om gamla, barn och djur det ger en inte mycket till privat liv. Och att jonglera det med att plugga är inte det lättaste. Att underlätta ansiktstvätten skulle ge en i alla fall några minuter av under avslappning och egen tid.

  Reply
 • Pauline Wågström
  14 December, 2016 at 12:29

  För att jag inte har råd att unna mig det. :)

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  14 December, 2016 at 12:37

  Har hört att dessa ska vara skonsamma för oss med rosacea. Så svårt att få bort allt gammal smuts i ansiktet när peeling inte funkar. Denna skulle vara toppen så min hy kan bli ren och förhoppningsvis få färre skov i min rosacea.
  Vore underbart och det verkar vara en riktig smidig liten sak.
  Ha en härlig dag!

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  14 December, 2016 at 12:37

  Med denna produkt blir min hud fräsch som en persikofrukt. Jag får en bättre hy som känns sprillans ny. Den blir alldeles len och jag skiner upp som solsken!

  Reply
 • Liljana
  14 December, 2016 at 12:44

  Hej
  Skulle jätte gärna vilja vinna det gör för att jag behöver det. Har velat ha den väldigt länge men har inte haft chansen och så har jag inte unnat mig det, skulle bli jätte glad om jag vann :)

  Reply
 • Ellen Eklund
  14 December, 2016 at 12:46

  Vilken grej, som passar varje tjej.
  Att rengöra ansiktet är något jag gör varje dag, även om jag gjort det ett tag…
  så skulle jag behöva något nytt, utan att kvalitetspröva. Med denna grej vet jag att jag får det bästa. Om jag skulle vinna, skulle jag mig finna, att ha en hy som en gudinna. Du skulle bli min hjältinna!

  Reply
 • Alexandra Dalberg
  14 December, 2016 at 12:50

  jag såg en sån här för första gången på youtube för inte alls så länge sedan och tänkte undras hur oren hud man har igentligen.. Sen kollade jag upp priset och insåg att jag nog får spara några månader först innan jag kan unna mig en sån här. Tyvärr är det ju så som småbarnsmamma unnanr man sig inte alltid det man igentligen behöver..
  så Jag hoppas att jag har tur idag och får en LUNA mini 2 i julklapp :)

  Reply
 • Jasmine
  14 December, 2016 at 12:55

  Åh. vad jag vill ha denna! Jag har precis börjat satsa på att få en ordentlig skönhetsrutin, men har haft problem med mina sminkborttagningsprodukter för min hy är för känslig för dem!

  Reply
 • Mikaela
  14 December, 2016 at 13:14

  Jag vill vinna för att jag aldrig vinner någonting, känns nästan meningslöst att ens delta för jag vinner ändå aldrig. Tävlar bara om det är priser jag verkligen ha och lämnar tur åt andra när det inte är en vinst jag behöver.

  Reply
 • Caroline L
  14 December, 2016 at 13:34

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig en fin present. Denna vinst skulle passa mig perfekt.

  Reply
 • Linnea
  14 December, 2016 at 13:38

  Ansiktet blir inte längre rent av skrubb och tonic,
  jag behöver hjälp av Foreos teknik med T-Sonic,
  och med sin innovativa design i silikon,
  så kan den rengöra även den trängsta vrån.
  Med Foreo skulle jag äntligen en härligt ren känsla få,
  så slipper jag att huden blir så tråkig och grå,
  och sminkrester som färgar handdukarna bruna,
  är ett minne blott med Foreos LUNA.

  Reply
 • annsophie
  14 December, 2016 at 13:46

  Tomten, tomten i släden där,
  ser jag verkligen ut så här?
  I jul vill ju alla tindra så klara,
  men glåmiga jag, se på mig bara.
  Så färglös och tråkig, det här är ej kul.
  Jag vill ju inte känna mig ful.
  Finns några mirakel, snälla, så säg
  Kan du komma och rädda mej?
  – Hohoho, visst finns bot, jag messar mina Foreonissar.
  Du lär få ett paket du inte dissar.
  – O så underbart då kan jag stråla på julens alla fester,
  och imponera stort på alla gäster!

  Reply
  • Paola
   14 December, 2016 at 21:03

   HUR UNDERSTÅR DU DIG? Du har stulit min motivering rakt av. Har du ingen skam i kroppen? Så otroligt lågt. Skäms på dig.

   Reply
 • Anne Room
  14 December, 2016 at 13:49

  Jag är med och vill detta prova:)!

  Reply
 • Sofia Hellsten
  14 December, 2016 at 13:51

  Oj vad jag skulle behöva hjälp med min hy i form utav denna perfekta vinst. Jag har på senaste tiden fått en hemskt oren hy på grund av hormoner.

  Genom att vårda den huden man har, kan man se ut som en riktig star!

  God juul

  Reply
 • Ida
  14 December, 2016 at 13:52

  Jag jobbar i en miljö som är ganska tuff mot huden så rengöring har blivit extra viktigt.

  Reply
 • John
  14 December, 2016 at 13:58

  Jag har precis insett vikten med rengöring och vilka resultat man kan se. Hade varit jättekul att få chansen att prova denna, så länge min syster inte snor den från mig

  Reply
 • Love
  14 December, 2016 at 14:16

  Har hört så mycket bra om denna produkt och hade så gärna velat testa den! På vinterhalvåret blir min hy alltid så himla dålig, så skulle verkligen bara hitta det där som skulle hjälpa till att förbättra!

  Reply
 • Linn
  14 December, 2016 at 14:23

  Åh alltid önskar mig en Foreo luna!
  Har så jobbig hud, allt från finnar till torra partier. Hade verkligen underlättat att få använda en rengöringsgrej man kan lita på som tar bort all smuts!!

  Reply
 • Diana Allou
  14 December, 2016 at 14:29

  Att hålla huden ren från smuts och orenheter är ett måste för mig,
  därför skulle jag bli otroligt lycklig om jag fick chansen att prova denna grymma grej!
  En av mina stora intressen har vi gemensamt, nämligen makeup, för jag tycker att det är så himla ballt,
  hur man kan experimentera med smink och skapa en helt ny look till sig själv, och hur vackert det blir framförallt!
  Det tråkiga är bara att även fast man använder rengöringsprodukter efteråt,
  måste man nästan alltid till handduken sin säga förlåt.
  Med denna rengöringsborste skulle min hy garanterat bli ren och skina av lyster,
  och jag skulle aldrig mer behöva känna mig dyster!

  Reply
 • rebecca
  14 December, 2016 at 14:31

  Jag hade så gärna velat vinna detta pris då jag hört så bra om den! Jag älskar att testa nya saker och då jag fått lite problem med min hy de senaste året så vill jag hitta något som funkar för mig och min hy<3

  Reply
 • Ronja
  14 December, 2016 at 14:33

  Detta skulle verkligen behövas då jag aldrig tycker att mitt ansikte känns riktigt rent, vilket är extra jobbigt de gånger man faktiskt sminkar sig, att sen ha lite sminkrester kvar.. skulle bli super glad om jag vann dessa, då skulle jag nog även sminka mig oftare!

  Reply
 • Joanna Wozniak
  14 December, 2016 at 14:36

  vill vinna att hålla mina borstar i ordning

  Reply
 • Sofie Brenfors
  14 December, 2016 at 14:37

  Å den här behöver jag verkligen, tänkte faktist köpa en liknande själv eftersom min hy mår dåligt på vintern. Skulle bli så glad om jag vann!

  Reply
 • Milla
  14 December, 2016 at 14:46

  För att denna lilla pryl rengör lätt och smidigt,
  när som helst även när det är tidigt,
  den skulle en drömhud ge,
  något som får mig att superstort le

  Reply
 • Malin
  14 December, 2016 at 14:49

  Torr och glåmig hy som blir finnig hela tiden (stress, förkylning, mens… alltid är det något) – har läst om dessa och är mycket nyfiken på om dom är så bra som det låter. Hoppas på chansen att få testa!

  Reply
 • Jenny-Anne Johansson
  14 December, 2016 at 15:08

  Jag är med i din fina kalender!
  Denna rengöringsborste från Fore är ju jättepopulär nu och jag behöver en borste som rengör på djupet – på riktigt! Min hy skulle få en fräsch lyster och jag skulle känna mig ren. Jag är lite fåfäng av mig men det ser jag bara som något positivt i detta sammanhang. Lite egenvård förtjänar jag och jag har dessutom varit snäll i år.
  Kram Jenny-Anne

  Reply
 • Emelie
  14 December, 2016 at 15:39

  Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

  Reply
 • Julia
  14 December, 2016 at 15:46

  Sedan jag hittade detta märket på internet så har jag varit helt fast besluten om att jag vill ha en och jag ska ha en! Jag har önskat mig just denna i julklapp men är ganska säker på att min mamma inte kommer köpa den till mig på grund av priset så istället så deltar jag i varje tävling jag ser där man kan vinna denna rengöringsborste från Foreo och jag kämpar verkligen för att vinna men hittills har jag inte haft någon tur… Därför hade det verkligen varit guld att vinna denna tävling för jag tror verkligen att detta hade gjort underverk för min hud. Litar verkligen på denna produkten och i och med att den är gjord av silikon är den mycket mer hygienisk än andra rengöringsborstar och därför är jag helt fast vid att denna är grymt bra!

  Reply
 • Sara Källström
  14 December, 2016 at 16:01

  Denna verkar helt fantastisk! Läst så mycket bra om den! Min hy skulle verkligen behöva rengöras noga. Är dålig på det där, vet inte vad jag sak använda mm. Denna lilla pryl skulle vara min räddning!

  Reply
 • Angelica
  14 December, 2016 at 16:17

  Jag vill vinna för att jag har en väldig problemhy, kanske kan detta hjälpa mig. :)

  Reply
 • Sofia Eriksson
  14 December, 2016 at 16:38

  Min hy är i akut behov av en ny rengöring då min vintertorra hy är omöjlig att få ordning på!
  Kram

  Reply
 • Erica S
  14 December, 2016 at 16:56

  Åhhhh denna har jag tittat och klämt på ett tag men det har aldrig blivit något köp. Just nu har jag väldigt oren hy och det ploppar upp finnar här och där. Provat olika rengöringar men tyvärr utan något bättre resultat. Med denna så kanske min hy blir bättre! Hoppas hoppas på vinst!!

  Reply
 • Amanda
  14 December, 2016 at 16:57

  Den skulle jag vilja testa . Behöver något riktigt bra till min hy

  Reply
 • Rebecka
  14 December, 2016 at 17:10

  Jag skulle så gärna vilja vinna. När jag var yngre hade jag dålig hud, men detta har nu blivit bättre efter att jag lärt mig mycket om hudvård. Dock så sitter det dåliga självförtroendet från denna period kvar och tyvärr känner jag mig väldigt obekväm när jag går osminkad. Jag tycker att det skulle vara så spännande att prova denna och se om detta är produkten som kan mig att komma över detta, kanske fixa lite mer glow i min grådassiga hud. Håller tummarna hårt!

  Reply
 • Jessica Eliasson
  14 December, 2016 at 17:26

  I mitt arbete sitter jag i många och långa möten. Att se representativ ut ör ett måste så smink är på varje dag. Rengöring är a och o för att huden ska klara av att ha makeup varje dag. Detta låter ju verkligen som en toppen kompis.

  Reply
 • EKO
  14 December, 2016 at 17:30

  Skulle bli så glad om jag vann denna relativt enkla hud-rengöring.

  Reply
 • Annika Gustafsson
  14 December, 2016 at 17:41

  Har haft oren hy hela mitt liv och detta är säkert något som kan göra rengöringsritualen enklare o effektivare.

  Reply
 • Ida Mäkinen
  14 December, 2016 at 17:46

  För att jag fyller år imorgon 15:e så hade denna varit en fantastisk födelsedagspresent i förskott!!

  Reply
 • Claudia Kerttu
  14 December, 2016 at 17:52

  Mina tonårsdöttrar med oren, ojämn hud skulle älska denna och mig om de fick en sån fin julklapp under granen i år.

  Reply
 • Caroline Doganson
  14 December, 2016 at 18:03

  Har alltid viljat ha en då jag har problem med min hy så det skulle vara väldigt bra men har aldrig haft pengarna till att köpa en!!

  Reply
 • Isabelle
  14 December, 2016 at 18:04

  jag lider av en hudsjukdom så jag får lätt fel hud, så det hade varit en dröm att vinna

  Reply
 • liselotte
  14 December, 2016 at 18:10

  Jag har läst så mycket om dessa rengöringsborstar så det skulle vara kul att få testa en

  Reply
 • Anne
  14 December, 2016 at 18:26

  Smidig rengöring är aldrig fel att ha
  denna lilla borste skulle då vara bra
  Med hudproblem och oren hy
  efter rengöring med denna skulle huden vara som ny
  Låt mig denna vinna
  och bli en lycklig och väl rengjord kvinna.

  Reply
 • freja
  14 December, 2016 at 18:32

  Jag har faktiskt länge tittat på just en sån här och tänkte köpa en på black friday..men kom tyvärr lite andra utgifter så fick avstå.
  Men dom verkar verkligen så bra.
  Och att få sluta använda fingrarna till att tvätta ansiktet hade juvarit fantastiskt.
  Tror inte det blir direkt rent med fingrarna.
  Så jag håller verkligen tummarna

  Reply
 • Karolina Bergman
  14 December, 2016 at 18:43

  Jag har velat ha en sådan rengöringsborste länge. Den verkar vara väldigt användbar då den är liten och smidig så man kan ta med den när man åker bort men samtidigt använda den hemma. Min hy är inte den bästa så alla saker som hjälper den att bli bättre behöver jag!

  Reply
 • Johanna VL
  14 December, 2016 at 18:56

  Jag har läst om denna och velat prova, tyvärr har jag inte råd just nu och normalt sett så unnar jag mig inte heller sånt här då jag har 3 barn som kommer först. Så en vinst vore kul :)

  Reply
 • Sofia
  14 December, 2016 at 19:25

  Nu är det jul här i vårt hus
  Men jag ser ut som en trist och gråblek mus
  Jag skrubbar, peelar, fuktar och smörjer
  Men huden i ansiktet det bara sörjer
  För vad jag än gör blir den inte helt ren
  Men med LUNA blir den kanske superlen?
  En söt liten vibrator av ovanligt slag
  På hudvårdsdrömvinsten hoppas jag i dag!

  Reply
 • Camilla Sandmark
  14 December, 2016 at 19:47

  Hmm.. Vilken grej! Har aldrig sett en sådan och visste inte ens att det fanns sådana här för att tvätta ansiktet?!? Nu har du väckt min nyfikenhet och det skulle vara riktigt spännande att få testa.

  Reply
 • Sandra
  14 December, 2016 at 20:03

  Ser ut som en spännande apparat! Min hy och jag är inte riktigt överens! Jag anser att jag rengör den ordentligt, vilket inte min hy tycker, som ger mig finnar och plitor som straff:( Kanske denna rengöringsapparat kan rädda mig?! Hoppas hoppas!

  Reply
 • Lisa
  14 December, 2016 at 20:09

  Jag har länge funderat över denna produkts effektivitet
  och varit på väg att köpa den,men priset får mig att stanna upp.
  För tänk om den inte är bra, men samtidigt läser jag om att denna
  lilla manick verkligen får huden att både kännas och se ren ut.
  Jag tycker jag gör allt för att få min hud ren, men om vi människor
  skulle enbart använda fingrarna med att borsta tänderna blir det inte så rent.
  Då borde det ju nästan vara samma sak med huden, dvs att man
  kommer verkligen åt smutsen på huden med ett hjälpmedel.
  Så klart att jag vill lägga fingrarna på detta exemplar,håller tummarna
  och hoppas .

  Reply
 • Beatrice B
  14 December, 2016 at 20:09

  Självklart vill man ha en frisk och ren hy, så att vinna denna
  vore ju drömmen för att lyckas med just det. <3

  Reply
 • Marike Wikström
  14 December, 2016 at 20:16

  Skulle verkligen vara kul att testa en dylik pryl! Vintern i norra Sverige utsätter huden för stora påfrestningar så man kan lätt bli torr och fnasig. Kan man underlätta rengöringen på detta sätt är jag på direkt! Visste inte ens att det fanns :)

  Reply
 • Sara
  14 December, 2016 at 20:24

  Skulle verkligen vilja testa den och se själv om den är så fantastisk som alla säger men skulle aldrig våga lägga så mycket pengar på något jag är osäker på…

  Reply
 • Anna ersson
  14 December, 2016 at 20:37

  Vilken rolig liten sak. Har aldrig sett den förrut så den vill jag absolut testa!

  Reply
 • Hilma
  14 December, 2016 at 20:46

  Det skulle verkligen vara en dröm att vinna denna. Jag har svårt med att få min hud riktigt ren och får ofta små finnar. Jag har provat de flesta rengörningar som finns men inte denna metoden! Den verkar väldigt bra och jag har inte råd att köpa en Luna själv så det vore en så fin julklapp till mig själv.

  Reply
 • Amanda Å
  14 December, 2016 at 20:59

  Då min hy skriker efter ordentlig hudvård och plånboken samtidigt ekar tom hade denna vinst varit helt fantastisk. Håller både tummar och tår för att ha lite tur och vinna!

  Reply
 • Jonathan
  14 December, 2016 at 21:01

  Tjabba! Hopplöse maken här. Jag vet ju att jag inte har nån koll, men vill ändå välja klappar till kärestan … med resultatet NOLL. Jag fattar ingenting av hudjox och såna prylar, men om produkter från Foreo hon ständigt ylar. Chocken jag fick när jag såg deras pris, gjorde mig nervös på alla sätt och vis. Jag valde nåt jag trodde var lika bra, men så FEL det kan bli det blev – jag rejält i klaveret klev. Men fick hon denna gåva i år skulle hon garanterat utstöta hysteriska fnitter av lycka. Bästa grejen som hennes åldrande hy skulle vårda och smycka!

  Reply
 • Anna Bäckman
  14 December, 2016 at 21:02

  Inför kvällsrutinen saknar jag all motivation
  skulle behöva Foreos rengörings-innovation
  Luna ansiktsborste blir som kronan på verket
  för att njuta av rengöring från bästa märket
  // Anna

  Reply
 • Anna
  14 December, 2016 at 21:05

  En sån där känslig och irriterad typ är jag ju, det är dags för något som rengör bra men snällt, och det nu!

  God jul!

  Reply
 • Jenny Pedersen
  14 December, 2016 at 21:06

  Åh, jag har alltid haft bra hy fram tills det här året när den bara gone craycray! Tror mycket kan ha berott på rengöringen då jag slarvat eller använt fel typ, så tror att denna lilla pryl hade varit perfekt för att boosta skinnet igen!

  Reply
 • Lotta
  14 December, 2016 at 21:17

  En sådan här sak kan vara bra att ha, och när jag nu snart fyller år 22/12 kanske jag en överraskning får

  Reply
 • Hedvig
  14 December, 2016 at 21:29

  Både jag och min hud skulle verkligen vilja ha den här! Har länge haft problem med oren hud som orsakat finnar och tror verkligen att den här skulle göra susen!

  Reply
 • Sara
  14 December, 2016 at 21:40

  Wow, vill verkligen vinna den! Har länge sneglat på att köpa men har tyvärr inte budget till det. Som den hudvårdsentusiast jag är skulle jag bli världens gladaste om jag vann. Min hy behöver något som inte är för hårdhänt så tror denna vore perfekt.

  Reply
 • Anna
  14 December, 2016 at 21:41

  Åh denna vill min kinkiga hy gärna ha i julklapp

  Reply
 • Birgit Lagergren
  14 December, 2016 at 21:41

  Lyckan kommer lyckan gär den som önskar mest lyckan får
  Så jag önskar som bara den
  har känslan av att det går vägen
  jag får nåt för alla lägen

  Reply
 • Matte#1
  14 December, 2016 at 21:42

  Wao vilken grej
  skulle passa en sminkglad tjej
  som mig!
  Helt perfekt!
  Att vinna vore skoj och käckt!

  Reply
 • Martina
  14 December, 2016 at 21:52

  Jag önskar vinna bara för att jag är en fantastisk kvinna som förtjänar kärlek för min hud i dorm

  Reply
 • Jeanette
  14 December, 2016 at 21:52

  Jag vill gärna vinna för sedan jag blev mamma så stressar jag en hel del och det syns på huden. Det hade därför varit bra att se till att rengöra den lite extra så den får tillbaka sin lyster igen.

  Reply
 • Ringvor Andersson
  14 December, 2016 at 21:53

  Eftersom jag har svårt att göra rent huden med vatten skulle
  den här borsten vara perfekt för mig.

  Reply
 • Martina
  14 December, 2016 at 21:53

  Jag önskar vinna bara för att jag är en fantastisk kvinna som förtjänar kärlek åt min hud i form av Foreos smidiga apparatur! God jul!

  Reply
 • Karin
  14 December, 2016 at 22:00

  Men åh vad spännande det skulle vara att få testa denna! Har en superkänslig och torr hy som jag har svårt att få ren, och det skulle vara väldigt intressant att se om detta redskap skulle kunna göra skillnad!

  Reply
 • Evelina Larsson
  14 December, 2016 at 22:12

  Oj va glatt mitt vintertrötta nylle skulle bli,
  av dessa mjuka knoppar som masserar in energi.

  Reply
 • Julia
  14 December, 2016 at 22:15

  Jag fick en Foreo Luna Play av min mamma när jag fyllde 16 år i höstas. Jag blev sååå glad eftersom jag velat prova den så länge. Men sen insåg jag att den inte går att ladda och nu har jag blivit beroende av den och fasar för den dagen batteriet tar slut … Därför skulle jag bli väldigt glad över att vinna Foreo Luna mini 2 som går att ladda om och om igen ❤️

  Reply
 • Malin Gylling
  14 December, 2016 at 22:19

  Denna grej högst på dotterns lista står,
  tänk hennes min när hennes mamma den får.

  Reply
 • Madelene
  14 December, 2016 at 22:24

  Min hy har blivit otroligt känslig efter svår sjukdom och cellgiftsbehandlingar, så jag tror att denna skulle vara jättebra för min hy. Så att den kan bli riktigt ren och fräsch igen. Saknar min fina hy som jag hade innan jag blev sjuk. Håller tummarna hårt ❤️

  Reply
 • Magdalena
  14 December, 2016 at 22:25

  Ibland är det svårt att bli riktigt ren med bara hjälp av händerna. Så jag skulle bli jätteglad om jag vann denna för att underlätta rengöringen.

  Reply
 • Amanda
  14 December, 2016 at 22:28

  Detta skulle vara perfekt till min torra och tråkiga hud! :D

  Reply
 • Julia
  14 December, 2016 at 22:29

  Jag har problem med torr hud och eksem. Denna vinsten skulle kunna exfoliera väldigt försiktigt och öka blodcirkulationen vilket är precis vad jag behöver! Håller tummarna

  Reply
 • Ida Gravé
  14 December, 2016 at 22:31

  Jag är med!

  Har en sådan oljig hud att JAG BLIR GALEN! Känns som att det hamnar mycket orenheter i huden som jag inte får bort trots dyra och enligt rekommendationer bra. Testar allt jag kan, men denna produkt känns lite pricy för mig att testa som en chansning. Är ju trots allt en fattig liten student! Kram

  Reply
 • Ann
  14 December, 2016 at 22:33

  Hoppas bara på nybörjar tur.

  Reply
 • Louise
  14 December, 2016 at 22:35

  Åh, den verkar ju fantastisk! Jag försöker att ta hand om min hud men tycker mig aldrig hitta det där som funkar perfekt. Är så trött på att leta och leta och spendera en massa pengar på saker som inte fungerar. Hade blivit så otroligt glad om jag vann!

  Reply
 • Charlotte
  14 December, 2016 at 22:41

  Perfekt med en borste som man kan ha med som rengör huden. Är ofta väldigt torr på vintern och därför är det viktigt att rengöra huden på ett skonsamt sätt som jag antar man gör med denna borsten.

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  14 December, 2016 at 23:02

  En underbar Foreo jag gärna vill vinna för bättre kan jag nog inte finna. Perfekt att mina orenheter mota bort och andra synliga plitar, innan det kanske blir försent.

  Mvh Julianna

  Reply
 • Martina
  14 December, 2016 at 23:04

  Min hy den skulle bli så fin och gosig,
  och kanske slutar den vara sådär rödmosig.
  Fin hy börjar ju såklart med vatten och bra kost
  men utan bra rengöring kan man ändå vara lite lost.
  Jag hoppas verkligen att vinna denna maskin,
  så att även jag kan känna att min hy är fin! :)

  Reply
 • Anna
  14 December, 2016 at 23:06

  Skulle vara kul att fina den produkt och få en fin hy till våren.

  Reply
 • Åsa L
  14 December, 2016 at 23:07

  Tänk om man en gång för alla kunde få en slät och strålande hy, spara sin foundation till fest och låta hudens naturliga skönhet få skina till vardags. Den här rengöringsborsten verkar vara svaret på vad jag söker, att få prova den skulle förändra livet för både mig och min hud!

  Reply
 • Decibel S
  14 December, 2016 at 23:09

  Jag skulle vilja vinna denna produkt eftersom jag lever för hudvård mer än jag lever för smink. Dock har jag lite känslig hy som behöver snälla produkter för att inte reagera med rodnad eller utslag. Foreo har jag haft ögonen på hur länge som helst, och allt jag läser är endast positivt. Och då den är tillverkad i silikon så vet jag med säkerhet att min hy skulle må bra av denna sorts rengöringsborste.

  Eftersom jag har känslig hy får jag lätt reaktioner om jag inte rengör ordentligt med rätt produkter, och det vore en STOR och enorm glädje att få ha denna kompanjonen i badrummet, väl medveten om att den kommer göra min hy lysande vacker. <3 Och mina hudvårdsprodukter kommer säkerligen göra sitt jobb ännu bättre. =)
  Hudvård är helt enkelt mitt stora intresse som jag brinner för.. därför önskar jag vinna. Så att jag kan göra det jag älskar.. fast ännu bättre. Hoppas innerligt!

  God Jul till dig, <3 Mvh / D

  Reply
 • Maria
  14 December, 2016 at 23:09

  Åh jag skulle vilja vinna för att jag har promblemhy som aldrig blir bra, blandhy/fet hy och jag är less på det, allt som kan få den att kännas fräschare skulle uppskattas, så jag hoppas verkligen på en vinst denna gången :) Kram =D

  Reply
 • Sjuksyrran
  14 December, 2016 at 23:12

  Gillar konjacsvampar och detta är ju som en bättre version. Vore superkul att få testa!

  Reply
 • Mia Korch
  14 December, 2016 at 23:17

  Jag har en riktigt problem hy med vuxen acne, hade vart roligt att få testa denna borste för att se om den kan hjälpa mig. En fin hy är den bästa julklapp jag kan tänka mig!

  Reply
 • Pernilla S
  14 December, 2016 at 23:21

  Jag vill vinna eftersom jag känner att jag blivit mer och mer intresserad av hudvård! Och jag har alltid velat testa nån slags rengöringsborste, och den här i silikon känns mycket fräschare än en med borst på. :)

  Reply
 • Åsa L
  14 December, 2016 at 23:23

  Tänk om man en gång för alla kunde få en slät och strålande hy, spara sin foundation till fest och låta hudens naturliga skönhet få skina till vardags. Den här rengöringsborsten verkar vara svaret på vad jag söker, att få prova den skulle förändra livet för både mig och min hud!!

  Reply
 • Vera
  14 December, 2016 at 23:26

  Rengöring är otroligt viktigt, och jag är övertygad om att min hud kommer att tacka dig om jag vinner, haha! Min syster äger en foreo luna och hon har bara talat gott om den!

  Reply
 • Michelle Rönntoft
  14 December, 2016 at 23:31

  Älskar man smink som jag men behöver börja inse att hyn gått från tonåring till vuxen så känns ju detta toppenbra!

  Reply
 • Madeleine Leonnie
  14 December, 2016 at 23:32

  Ren hud som strålar av lyster är det bästa jag vet, just nu rengör jag dock ansiktet med något billigt klet.
  Jag älskar känslan av att vara ren och se fräsch ut varje dag – därför hoppas jag att vinnaren är jag.

  Reply
 • Corina M Cadbrand
  14 December, 2016 at 23:34

  Hade tyckt att det hade varit jätteroligt att prova en ny produkt. Är den dessutom så bra och skonsam som det säga så är det extra intressant då jag haft problem med huden sedan något år tillbaka och har fått råd om väldigt skonsam behandling av huden i ansiktet så vill så gärna prova denna :)

  Reply
 • Ernessa
  14 December, 2016 at 23:36

  Det vore väldigt spännande att få kunna rengöra huden så grundligt som det utlovas!

  Reply
 • MickeyyLi
  14 December, 2016 at 23:46

  Så nyfiken på denna, om den gör vad den lovar! ^^
  Dessutom kul med en hudprodukt som i smyg ser ut lite som en halvkinky leksak när man rotar runt i väskan, folk kan gott få undra ;P

  Reply
 • Lena
  16 December, 2016 at 23:43

  Denna skulle jag sååååå gärna vilja testa!
  Men jag kan inte rimma
  för att på dig limma
  hur ska jag göra då
  för att denna kunna få
  jag säger rätt och slätt
  att jag tror att denna för mig skulle vara rätt
  och nu när det snart är jul
  att få ge denna till mig vore ju kul
  Kram Lena*

  Reply
 • Emelie B
  17 December, 2016 at 04:59

  Har under en lång tid haft problem med acne och inte nog med detta, problem med att hitta rätt tvål och redskap. Känner att jag aldrig får bort alla orenheter och bakterier helt, trots att jag under flera år slösat massvis utav pengar på dåliga saker. Men sedan såg jag en lång reklam om denna nya produkt, foreon som fick mig att inse att jag inte använt rätt teknik eller redskap. Utan bummuls tussar som bara gör det sämre, därför är jag nu så himla sugen på att få testa denna nya idé och se om det kan vara något för mig och min hy! Kanske blir det en ny favorit? Kram

  Reply
 • Gun Aira
  18 December, 2016 at 17:29

  Hade varit behövligt att få prova på ett moget ansikte!!

  Reply

Leave a Reply