Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 15

sponsorskylt_16lucka-15-bjorn-axenLucka 15

Denna torsdag kör vi en lyxig lucka med produkter från Björn Axén! :-) Den här hårfönen har jag själv använt i nästan tre år och jag älskar att den just för att den har sån kraft! Du som vinner får även med en värmeskyddande sprej och en vacker rundborste gjord i lönnträ.

Värde 1370 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

GRATTIS Ann-Charlotte! :-) Du har fått ett mail från mig.

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Året är 1963 och en ung Björn Axén har precis släppt in sina första kunder på sin nyöppnade hårsalong i Stockholm. Björn, upplärd av den fenomenala legenden Monsieur Alexandre de Paris, hade kunskap, kreativitet och nytänkande med sig hem från den franska modestaden. Han tog glamouren till Sverige vilket ledde till att hela frisöryrket sattes på kartan. Björn Axén la stor vikt vid service och han fick alltid varje kund att känna att det bara handlade om dem. Och det dröjde inte länge innan Björn var namnet på allas läppar. 1984 är Björn högst etablerad och kan titulera sig Kunglig Hovleverantör. Drottning Silvias vackra håruppsättningar har gett stort eko bland de europeiska kungahusen. Björns arbete lägger nu grunden för de trender vi så tydligt kan se idag.

165 Comments

 • Ann-Charlotte Larsson
  15 December, 2016 at 03:49

  Hej!
  Jag har nyligen varit till frisören och klippt av mitt långa hår, till axellång ungefär och det blev väldigt fint.
  Men…jag saknar verktygen för att återskapa det som frisören gjorde, vilket alltså var en hårfön och en rundborste.
  Och jag vill så gärna kunna göra mig så där fin i håret som hon gjorde och som det är tänkt.
  Mvh
  Ann-Charlotte

  Reply
 • Marita
  15 December, 2016 at 04:24

  Ogillar slit-å-släng men inser att min fön med två decennier på nacken gjort sitt!! Vore roligt att byta ut den mot kvalitetsfön!!

  Reply
 • Hilma
  15 December, 2016 at 06:14

  Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna ge detta till min bästa kommpis❤

  Reply
 • Hilma
  15 December, 2016 at 06:16

  Jag skulle så gärna vilja ge detta paket till min bästa kommpis❤

  Reply
 • Karolina Bergman
  15 December, 2016 at 06:50

  Jag skulle gärna vilja ha bra produkter att kunna fixa mitt axellånga hår. Jag är inte van vid att ha så här kort hår och därför skulle jag jättegärna vilja ha dessa produkter till att kunna föna mitt hår till fina frisyrer!

  Reply
 • Anna Panna
  15 December, 2016 at 07:06

  Mjukt och lent
  blankt och runt
  mitt hår skulle må så bra
  så jag håller tummarna ida`

  Reply
 • Anna Lundqvist
  15 December, 2016 at 07:22

  Mitt trollhår behöver lite omvårdnad helt enkelt

  Reply
 • Carro W
  15 December, 2016 at 07:27

  Du kliver upp på morgonen, i spegeln tar en titt
  Ser ett hopplöst trassel och friss på huvudet ditt
  Då tar du fram din Björn Axen AC 2000 och ett, tu, tre
  Nu är det något magiskt som strax kommer att ske
  Du fixar raskt håret, det går som en dans
  Snart är det ett Hollywoodsvall med otrolig glans
  Till jobbet du sedan går som en helt ny kvinna
  Hoppas nu jag denna fantastiska hårtork får vinna

  Reply
 • Anna Friberg
  15 December, 2016 at 07:43

  Jag och Björn Axén = dreamteam❤️!

  Reply
 • liselotte
  15 December, 2016 at 07:50

  I och med att jag kämpar med att få mitt hår längre, så behöver man nya och bra produkter, så detta hårkit skulle vara jättekul att vinna.

  Reply
 • Sara B
  15 December, 2016 at 07:58

  Senast i morse svor jag lätt över min hårtork. Jag har långt och ganska tjockt hår, men efter en kvarts blåsning var håret fortfarande blött på vissa ställen. Det känns som om min 10 år gamla trotjänare har börjat ge upp! Jag har hört mycket gott om Björn Axéns produkter/redskap men aldrig testat så jag skulle bli överlycklig om jag fick denna chans :) med detta set skulle jag varje dag kunna få en Hollywood frisyr! Galet bra :)

  Reply
 • Lillemmish- mode - inspo
  15 December, 2016 at 08:03

  Jag är med och tävlar! Min motivering är att man behöver ha en bra hårfön med bra produkter till håret så det går snabbt och ett bra resultat med när man har små barn springandes runt benen. Samt när sambon och jag bestämt att inte lägga pengar på julklappar till varandra utan enbart barnen då vår ekonomi är ganska ansträngd för tillfället kunde det här komma som en rolig överraskning, hehe nepp! Men jag håller tummarna att det faller in en vinst, ännu ingen i år så hoppas på denna jag får! :D God jul
  *Hotmail: hjorth90@live.se
  *Länkat: http://nouw.com/lillemmish/bjorn-axen-1512-28151251

  Reply
 • Annika Andersson
  15 December, 2016 at 08:20

  Hunden bet av sladden till fönen och mitt hår är plattare och tråkigare än vanligt :D

  Reply
 • Eva
  15 December, 2016 at 08:25

  Shit, igårkväll tog jag mod till att klippa lugg!
  Är inte nöjd ett dugg!
  Ser ut som det är klippt efter en mugg!
  Ugh, vill så gärna vinna detta sett, så du slipper detta tugg!

  Reply
 • Sofie
  15 December, 2016 at 08:35

  Mitt tunna statiska hår skulle bli överlyckligt över denna vinst!

  Reply
 • Irma
  15 December, 2016 at 08:41

  Vilken toppenjulklapp. Denna behövs alltid.

  Reply
 • Solbritt
  15 December, 2016 at 08:43

  Min dotter har långt och vackert hår men skulle behöva det här för att få till det bättre. Hoppas vinna så jag kan överraska henne med detta.

  Reply
 • Sofia
  15 December, 2016 at 08:44

  Motiverar med att mitt hår tar flera år att torka (typ) och äger ingen hårfön själv. Men vore riktigt häftigt att se om man kan återskapa det frisörerna trollar fram efter ett besök. Värt en chans!
  Kram

  Reply
 • Camilla
  15 December, 2016 at 08:50

  Detta skulle jag mer än allt behöva,
  För att vintern all näring från håret beröva,
  Detta skulle åter håret få,
  Att sitt yttersta och vackraste må,
  Att använda detta och sitt finaste hår få se,
  Skulle mer än du anar få mig att le

  Reply
 • Emelie Wandel
  15 December, 2016 at 08:52

  Mitt långa och tjocka hår tar evigheter att få torrt. En riktig powerfön hade sparat mig mycket tid ork ork. Så jag kan lägga mer energi på att rädda världen istället <3

  Reply
 • Naomi
  15 December, 2016 at 08:57

  Jag ska flytta hemifrån efter jul och har ju ingen egen hårfön som jag kan ta med mig när jag flyttar! Jag måste föna det så snabbt jag kan på morgonen då mitt hår är väldigt långt och tjockt och tar mycket lång tid att torka annars! Då behövs en bra, stark hårfön som gör jobbet! Jag skulle bli så glad över att vinna de här produkterna, det skulle verkligen vara en underbar julklapp och en perfekt födelsedagspresent (jag fyller år på Juldagen) :) <3 God jul!

  Reply
 • Marianne
  15 December, 2016 at 09:00

  En ny fön behövs. Min son tog med min gamla när han flyttade.

  Reply
 • Selma Sabet
  15 December, 2016 at 09:01

  När jag flyttade till linköping för att plugga så köpte jag det jag hade råd med! Jag har sedan dess haft en trogen 100-kronors fön från Ö&B som kompanjon! Det är inte så mycket sprutt kvar i den haha! Dessutom har jag nu klippt av mitt svank-långa hår till en kort page! Det är så chict och snyggt – när det lyder mig! Så jag måste vara noga med hårfönande och en sådan borste hade varit GULD för att få håret att vika sig inåt istället för att leva sitt eget liv! Detta hade verkligen gjort under för min look!

  Reply
 • Camilla
  15 December, 2016 at 09:05

  Hej Isabelle!
  Jag vill gärna vinna eftersom jag bara har haft hårfön i budgetklass innan… Min senaste från Jysk (ja, du förstår ju ) har gått sönder, så nu har min frisyr ballat ur. Om jag inte lyckas vinna, så ber jag till gudarna att det snarast kommer att bli modernt med oerhört “unika” frisyrer
  Stor kram

  Reply
 • Astrid
  15 December, 2016 at 09:16

  Jag har gått hos samma frisör sedan jag var 12 och vid varje besök, i över åtta års tid, har hon sagt till mig att mitt hår är så tjockt så att det tar en evighet att torka. Nu på senaste har det nästan blivit ett traditionsmässigt skämtsamt inslag i mina frisörbesök men det ligger fortfarande lika mycket sanning i påståendet. Mitt hår är verkligen tjockt och tar en halv evighet att få torrt. Önskar verkligen att få vinna dagens lucka för att få lite rejälare verktyg att angripa barret med! Kanske kan jag och min frisör börja tävla i vem som torkar mitt hår snabbast om jag skulle vinna denna högst konkurrenskraftiga fön!

  Reply
 • Sandra Ramstedt
  15 December, 2016 at 09:24

  Åh denna vill jag gärna vinna. Jag har väldigt tjockt hår och med min fön tar det så lång tid att torka håret. Till och med mina barn klagar på att det tar för långt tid när vi ska iväg.

  Reply
 • Isabelle Hedström
  15 December, 2016 at 09:28

  Detta hade varit perfekta julklappar till mina vänner, jag har själv hårfönen & känner därför att det är en pålitlig julklapp som verkligen är bra!

  Reply
 • Tommy
  15 December, 2016 at 09:41

  Hej hopp

  Jag älskar min sambos hår precis som det är, men det tillbringas MYCKET tid att få det perfekt varje gång vi sak iväg någonstans. Med ny fån och borste kanske vi skulle kunna spara lite tid och jag slipper stå och stampa i hallen vilket driver henne till vansinne…. :)

  Ha det fint
  Tommy

  Reply
 • Katja
  15 December, 2016 at 09:43

  När man jobbar som sjuksköterska vårdar man andra.
  Vore en riktig egoboost detta få i julklapp.
  Få till snyggare frisyr för detta skulle jag inte ha råd att handla.
  Och på morgonen gäller det att med fön och borste vara snabb.

  Reply
 • Sofia Eriksson
  15 December, 2016 at 09:45

  Wow, du anordnar den ultimata tävlingen för oss studenter. Jag önskas vinna för att studiebidrags pengarna spenderas på mina nära och kära i juletider och en tidig julklapp till sig själv hade inte vart helt fel.

  Reply
 • Titti skarp
  15 December, 2016 at 09:46

  hej finns nog ingen som har sån otur med hårfön än jag detta år har jag köpt 3 st och alla har gått sönder två började ryka och en bara lade av så hoppas få chansen att vinna någon som håller bra
  visst jag köpte lite billigt så kvaliten på dom jag hade kanske inte var den bästa men ändå…
  mina tummar hålls hårt för att jag denna lucka får mvh Titti

  Reply
 • Anette Eriksson
  15 December, 2016 at 09:49

  Ty just nu idag, gav min fön
  upp med ett illavarslande stön
  Men det var faktiskt lika bra
  för den va ändå inget att ha
  Suktar efter en som är så professionell
  att jag slipper både slitet hår och mjäll
  Björn Axéns är den enda rätta
  ja, den är en riktig femetta

  Reply
 • Rosis
  15 December, 2016 at 09:55

  Vilket smart och bra hårkit här få.
  Löser mitt hårproblem på morgonen så enkelt då:-)!

  Blåsa håret fint och styla det så fint och bra.
  Vore toppen att detta paket till sig själv ha.

  Reply
 • Maria K
  15 December, 2016 at 09:55

  Jag har haft sån otur med mina hårfönar. Först var det en som slog stora blixtar på mig och när jag sen köpte en ny då kastar den eldbollar på mig! Det är sant! Direkt efter start, så lät den konstig och sedan kom 5 st små bollar av eld/glöd och landade i mitt hår. Tack o lov så var håret megablött så de slocknade igen. Jag blev livrädd! Slängde hårfönen förstås och nu sitter man här med blekt hår (som aldrig torkar) och det är kallt ute. Jag önskar mig verkligen en BRA och pålitlig hårfön, då min studentbudget är begränsad. Håller tummar och tår, att lyckan mig den når!

  Reply
 • Caroline jansson
  15 December, 2016 at 09:59

  Vore perfekt med en ny hårfön då min gamla precis gått sönder. När man går på sjukpenning finns pengarna inte till tyvärr och alla kvinnor behöver sin hårfön Håller tummarna verkligen!

  Reply
 • A M
  15 December, 2016 at 10:05

  Att testa borste av lönnträ skulle vara superkul!
  Prefekt nu inför denna jul.
  Hårfönen kommer få mitt hår att glänsa,
  haha trots att jag ligger i influensa.. (skratt-emoji)

  Reply
 • Julia
  15 December, 2016 at 10:08

  Jag vill gärna vinna för jag letar ständigt efter produkter som passar just mitt hår och har inte riktigt fastnat för något så det hoppas jag att jag skulle göra med detta! Jag äger ingen hårfön heller så detta hade ju varit perfekt :)

  Reply
 • Andrea
  15 December, 2016 at 10:11

  Jag skulle vilja vinna det här för att ge det till min syster. Hon har haft ett jobbigt år och det skulle vara kul att få ge henne nått bara för att. Hon har pratat om att hon behöver en ny hårfön så det här skulle vara helt perfekt.
  Önskar verkligen att hon kan få nått såhär fint!

  Reply
 • Therese
  15 December, 2016 at 10:14

  Har nyligen upptäckt Björn Axen’s saltvattenspray och är förälskad i detta spray, Vore fantastiskt att få testa deras värmespray också. Nu använder jag Tresemme och har egentligen inte provat så många andra märken. Tack för chansen

  Reply
 • Milla
  15 December, 2016 at 10:21

  Vilket lyxigt kit ju. Jag vill helt enkelt vinna detta för att råda bot på mitt väldigt rebelliska hår. Det är SÅ torrt, fluffigt med självfall. Vad jag än gör vill det inte som jag vill. Detta skulle betyda så mycket att vinna och verkligen råda bot på mitt hår. Perfekt inför jul och nyår då man verkligen vill känna sig vacker

  Reply
 • Zenita
  15 December, 2016 at 10:24

  Vill ge min gamla Philips hårfön som faktiskt är över 30 år gammal, en välförtjänt pension.
  Den har tjänat mig väl under alla dessa år. Ska jag byta ut min gamla trotjänare så byter jag gärna ut den mot denna Björn Axén som borde hålla samma kvalitet och hålla mitt liv ut ;)

  Reply
 • Stina Smedh
  15 December, 2016 at 10:37

  Jag har nyss klippt en page frisyr och med det måste jag föna det för att det ska bli snyggt. Problemet är att min fön håller på ramla isär…. bokstavligen

  Reply
 • Julia
  15 December, 2016 at 11:03

  Mitt hår så slitet är, ingenting verkar funka för mig jag svär.
  Jag har provat det mesta, allt det som brukar funka för de allra flesta.
  Nu vill jag ge Björn Axén’s produkter en chans, det kanske blir en ny romans!!

  Reply
 • Anne Room
  15 December, 2016 at 11:09

  Önskeklapp;)

  Reply
 • Christine
  15 December, 2016 at 11:19

  Åh vilken fantastiskt vinst. Jag har en gammal och sliten hårfön idag som inte har någon som helst kraft eller värmeeffekt. Det tar så lång tid att få mitt går torrt med den. Har länge önskat mig en ny hårfön, men tänker alltid, äsch jag har ju en. Men inser att det skulle bespara mig så mycket tid och dessutom slitage på håret med en ny och bra hårfön.

  Reply
 • Ebba
  15 December, 2016 at 11:21

  Detta hade varit super bra för mitt hår då det är väldigt slitet och dött, tror dessa produkter hade hjälpt mig få lite liv i håret.

  Reply
 • CECILIA. F
  15 December, 2016 at 11:21

  Alltid velat ha den där fina runda borsten. Skulle hjälpa mig att få iordning på min Paige frisyr. Har alltid problem med att få håret fint.

  Reply
 • helene gustavsson
  15 December, 2016 at 11:31

  Detta måste bli mitt, har tunt fint hår till axlarna som enligt frisören måste fönas torrt för jag frågade varför det är så tovigt på morgonen efter att jag tvätat det på kvällen o lagt mig med det lite blött. Det är så att mina frisör besök är inte så täta beror på att jag är arbetslös o sjuk så pengar till fön finns inte ge mig detta i julklapp för har man som jag inte råd o köpa några så kan man inga heller få men från damernas värld det kommer et nu med posten hurra

  Reply
 • helene gustavsson
  15 December, 2016 at 11:36

  Har tunt fint halvlångt hår som är tovigt på morgonen efter att jag lagt mig med det blött på kvällen frågade min frisör hon sa du måsre föna det torrt o lägga i medel. Jag äger ingen fön är arbetslös o sjuk så har man inte råd o köpa några julklappar så kan inte heller några få. Går till frissan en gång om året damernas värld fixar nu mig en klapp kommer på posten hurra

  Reply
 • Anna J
  15 December, 2016 at 11:43

  Jag har väldigt tjockt hydrofilt hår som aaaaldrig torkar! Min fön är så mesig så jag hinner alltid tappa tålamodet innan det blivit riktigt torrt. O eftersom det aldrig blir riktigt torrt så blir det heller sällan någon styling. Va härligt det hade varit att ha nyfönat, stylat hår med mycket volym istället för en trött halvfuktig toffs ^^

  Reply
 • SofiaS
  15 December, 2016 at 11:57

  Åh, drömvinsten. Jag har precis kommit på att rundborsten är den absoluta räddningen för mitt hår. Det skulle vara underbart att vinna den, samt den fantastiska hårtorken. Kanske jag äntligen får se lite glammig ut på julafton!

  Reply
 • Kaiza Larsson
  15 December, 2016 at 12:01

  Min underbara storasyster som alltid hjälper mig med håret då jag ska gå ut förtjänar verkligen denna vinst. Vore kul att överraska med en sådan fin Julklapp. Syskonkärlek.

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  15 December, 2016 at 12:13

  Med detta min mamma slipper se ut som ett troll
  Hon istället på håret får total koll
  Kanske hon även hittar en man
  Om jag detta lilla kit vann
  Om hon vacker sig känna få
  Hon nog ut och dejta våga gå

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  15 December, 2016 at 12:18

  Att styla håret med detta kit skulle ju vara underbart!

  Reply
 • Malin
  15 December, 2016 at 12:19

  Jag vill vinna det här paketet till min kille! Han har en frisyr där han alltid efter duschen fönar med just rundborste, men har inget av det själv utan lånar alltid av sin syster. Så jag skulle tycka det var extra kul om jag kunde få vinna och ge honom en egen fön och rundborste, och värmeskydd är ju alltid viktigt när man använder fön men det är något jag vet att han aldrig provat!

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  15 December, 2016 at 12:25

  Denna hade jag velat vinna då jag råkade ta sönder min sambos “bästa” hårfön för ett tag sen (det var inte riktigt mitt fel, typ…) och han har inte riktigt varit densamma sedan dess. Nu får han leva med min 10 år gamla rese-ihopfällbara-hårfön som är typ sämst. Allt han önskar sig i år är en ny hårfön. Snälla, hjälp mig hjälpa vårt förhållande! Haha, snälla! Puss

  Reply
 • Anneli
  15 December, 2016 at 12:42

  Fyller 50 nästa år och envisas ännu med att ha långt hår. Vägrar klippa “tant” ;)
  Men även ett långt hår kräver sin omvårdnad och en bra fön är ett måste. Min gamla har fått jobba hårt och borde gå i pension, helst före jag gör det…

  Reply
 • Katja
  15 December, 2016 at 12:45

  För tre år sedan hände det ofattbara, jag blev sjuk och till följd av medicinen tappade jag stora mängder hår. Jag som alltid haft så långt hår kände min nästan panikslagen. Men så nu tre år senare har det vuxit ut igen och mår bra. Och jag är superglad, men har helt glömt om hur man tar hand om håret. Jag var förberedd på att ha pojk-kort hela livet, och vande mig faktiskt vid det. Och lärde mig att leva med det. Och började tycka om det. Men nu är det axellångt och det känns spännande, som en slags nystart, men hur jag ska ta hand om det känner jag mig helt främmande inför. Jag har liksom inte kvar några saker, varken borste eller fön, för jag har inte behövt det på så länge. Det skulle vara fantastiskt kul att få starta ett nytt år, med ett nytt hår. Och visa mig själv och världen att jag är tillbaka:)

  Reply
 • Katja Aittaniemi
  15 December, 2016 at 12:48

  Klippte nyligen av mitt långa svall för det var bara stripigt och vakna var morgon med stora tovor svåra att reda ut och med ny frisyr behövs volym helt nytt för mig så hoppas extra på detta paket så jag lär mig själv håret fixa :)
  Kram
  Katja

  Reply
 • Hannah
  15 December, 2016 at 13:07

  Vad vore inte bättre än att få en tidig julklapp i form av ett sånt här fint kit? Jag skulle verkligen behöva proffsprodukter till mitt annars rätt tråkiga svall. Tänk att kunna fixa den perfekta vardagsvolymen samt kunna göra det där perfekta kvällssvallet – det vore ju DRÖMMEN!

  Mail: hannah@eyes.se

  Reply
 • Jenny L
  15 December, 2016 at 13:09

  Vilken perfekt julklapp att kunna ge till sig själv!

  Reply
 • felicia
  15 December, 2016 at 13:18

  Jag har alltid vilja lära mig tekniken att blåsa som på salong, men jag har inte haft tillbehören för att fixa det! Vinner jag detta är det bara tuta och köra!

  Reply
 • Ana
  15 December, 2016 at 13:20

  Perfekt julklapp till min dotter som älskar att göra olika hårstylar och som skulle verkligen uppskatta vinsten.

  Reply
 • Sabina S
  15 December, 2016 at 13:28

  Efter att jag tappade mycket hår pga sjukdom så har jag svårt att vara nöjd med det. Med dessa produkter skulle jag kunna lära mig styla det så som jag vill ha det och förhoppningsvis bli stolt över mitt hår igen!

  Reply
 • Helena
  15 December, 2016 at 13:32

  Åh vilka fantastiska saker!! Precis vad jag och mitt hår önska sig. Och jag lovar att dela med mina två döttrar :)

  Reply
 • Pauline Wågström
  15 December, 2016 at 13:45

  Jag vill unna mig själv lite lyx efter min hjärnoperation och långa sjukhusvistelse.

  Reply
 • Michaela Äng
  15 December, 2016 at 13:48

  Åh, min hårfön som jag haft i typ 6 år gick sönder nu vecka! Jag vet att jag inte har möjlighet att köpa en ny i dagsläget när man Student med tre barn haha. Jag önska verkligen att jag kunde få turen & vinna denna ! ! Kram till dig!

  Reply
 • anita n
  15 December, 2016 at 13:54

  med kortklippt hår och styvt ser jag ut som sopprot, så nu vill jag ändra stil utan större knot

  Reply
 • Vendela
  15 December, 2016 at 13:58

  En fin julklapp till min syster! :)

  Reply
 • Elaine
  15 December, 2016 at 14:36

  Har äntligen kommit en bra bit på vägen att spara ut mitt hår, började med uppklippt/snaggad nacke, För att sedan ha lös hår ett tag. Nu känns mitt hår mest i ett “mellanläge”. Så dessa produkter skulle göra sig väl till pass =)

  Reply
 • Ann-Sofie
  15 December, 2016 at 14:38

  Jag har världens fulaste och mest pinsamma hårfön från ett ex jag aldrig träffade sen vi gjorde slut för sådär 5 år sedan. En desperate housewives – hårfön som påminner om honom och hans hår haha jag behöver en ny så han försvinner helt ur mitt liv. Den är inte bara ful, den är väldigt dålig också.

  Reply
 • Ida
  15 December, 2016 at 14:38

  Min hårfön har gått ut i strejk och blåser bara kall luft. Säkert skonsamt för håret, men med ett långt tjockt hår tar det en halv dag att få det torrt.

  Reply
 • Sara H
  15 December, 2016 at 14:44

  Å en sådan skulle jag vilja vinna. Jag äger ingen hårfön så om jag vinner så skulle denna vinst användas varje dag.

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  15 December, 2016 at 14:53

  Blir toppenglad om jag vinner! Det är äntligen dags att visa håret lite omtanke, skämma bort det med lite finfina produkter. Verkligen vad jag behöver efter massa år av nöt och slit.

  Reply
 • Linnea
  15 December, 2016 at 14:57

  Håret spretar åt alla håll,
  vad ska jag göra för att få kontroll?
  Jag önskar håret vore blankt och slätt,
  med en fön från Björn Axén skulle håret bli det lätt,
  så kan jag få ett vackert svall och en hållbar frisyr,
  hoppas på ett hårkit när tomten hem till mig styr.

  Reply
 • Beatrice B
  15 December, 2016 at 15:03

  Jättegärna med och hoppas på lite tur denna gång. ;)

  Reply
 • Anna
  15 December, 2016 at 15:08

  Skulle kännas bra att ha redigt bra grejor till håret och speciellt nu på vintern då håret blir torrt.

  Reply
 • Carola
  15 December, 2016 at 15:25

  Åhhh, jag BEHÖVER verkligen den här vinsten. Årets bästa!

  Reply
 • Jennie
  15 December, 2016 at 15:29

  Åh, det hade varit en perfekt vinst! Min trotjänare till hårblås har precis slutat fungera så en ny behövs!

  Reply
 • Caroline L
  15 December, 2016 at 15:29

  Jag fyller år på juldagen och önskar mig en fin present. Denna vinst skulle passa mig perfekt:)

  Reply
 • Sofia N
  15 December, 2016 at 15:30

  Håret är frissigt och kassan är skral
  En egen Björn Axén vore fenomenal!
  Fast han vill nog inte privatpraktisera
  Om jag inte skulle betala lite mera…
  Men vinner jag detta kit så tror jag visst
  Att det i mig kan bo en liten stylist! ;-)

  Reply
 • Lyra Silva
  15 December, 2016 at 15:45

  Jag har aldrig råd att gå till frisören därför jag klipper och stylar jag själv hemma. Det vore bra att ha en fungerande hårfön så att jag kan försätta att göra mig fin på julafton.

  Reply
 • Sara Källström
  15 December, 2016 at 15:47

  Fyller år snart och vill gärna unna mig något bra! Denna hårtork kommer verkligen till pass, då den jag har nu..(En liten resehårtork!) är helt kass! Rundborste och värmespray är något jag också verkligen skulle vilja ha, detta paket skulle göra mig så himla gla’!

  Reply
 • Magdalena
  15 December, 2016 at 15:54

  Min hårtork har gått sönder så jag använder en riktigt dålig resehårtork och har gjort det alldeles för länge nu. Hoppas jag vinner!!!

  Reply
 • Maud
  15 December, 2016 at 16:06

  <<byter frisyr rätt ofta, sköter mitt hår dagligen, en perfekt present till mig själv.

  Reply
 • jenny
  15 December, 2016 at 16:08

  Den hårfönen jag har nu är från 90-talet, den funkar fortfarande men hade varit bra med en ny.
  Jag har även lång hår, är väldigt trött på mitt hår och vill kunna fixa en snygg frisyr med volym

  Reply
 • Barbro
  15 December, 2016 at 16:09

  Med Björn Axén´s hårvårdspaket kan jag mina drömmar nå
  att min ungdomliga och snygga frisyr tillbaka få
  och till förargliga, trista och platta hårstrån säga hejdå!

  Reply
 • Erik M
  15 December, 2016 at 16:28

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag dessa underbara hårverktyg vann.
  Prislappen på de är för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.
  Tänk – under granen – ett stort, rött paket som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in produkterna om jag bara vann…
  Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? Björn Axén produkter är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Isabelle som tyckte att du detta skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”

  God Jul önskar Erik! :)

  Reply
 • Johanna E
  15 December, 2016 at 16:43

  Min mamma är fin på många sätt,
  snäll, omtänksam och ett hjärta så brett.
  Men tror hon är en av ganska få,
  som fortfarande till frissan gå.
  För att permanenta sitt hår,
  så lockigt som det bara går.
  En frisyr som kräver mycket jobb,
  för att inte krympa ihop till en bob.
  En ordentlig fön och en bra kam,
  är ett krav för att skapa glam.
  Så självklart skulle detta bli hennes gåva,
  hon skulle älska den kan jag lova! <3

  Reply
 • Decibel S
  15 December, 2016 at 16:46

  I detta finaste hårvårdskit befinners sig tre överraskningar i en.
  “Bad hairday” är troligen ingenting du behöver uppleva igen.
  Med rundborste och kraftig fön får jag liv i mitt annars platta hår.
  Björn Axén är varumärket att lita på, hoppas jag luckan vinna får. <3

  Reply
 • Camilla Sandmark
  15 December, 2016 at 16:58

  En härlig vinst till en urgullig tjej! Min systerdotter gillar att hålla på både med sitt eget och kompisarnas hår. Blir nog en hårfrisör av henne när det blir klart. Den här vinsten skulle hon älska och vårda ömt och det är klart att hennes moster vill ge henne det bästa!

  Reply
 • Jane Larsson
  15 December, 2016 at 17:11

  Jag hinner inte fixa håret innan jobbet,
  så brukar bara slänga upp det i en tofs.
  Sen min fön gick sönder för nåt år sen har jag liksom inte tagit mig för att köpa en ny.
  Men med denna vinst skulle jag äntligen ta tag i burret och göra mig fin snabbt och lätt varje morgon!

  Reply
 • Annika Gustafsson
  15 December, 2016 at 17:30

  Min hårfön har brunnit upp för flera år sen och ingen ny har införskaffats.När döttrarna kommer på besök och vill låna så finns ingen.Vore roligt att överraska med denna nya fina …

  Reply
 • Anna
  15 December, 2016 at 17:36

  Snälla Tomten, den här klappen vill jag jättegärna ha!
  Vår hårfön låter mycket, men blåser mest kalluft ,
  så en ny och modern vore verkligen bra!

  Reply
 • MariaM
  15 December, 2016 at 17:36

  Vilken lyxvinst! Jag hade gärna vunnit för att kunna fixa till min frisyr som för tillfället mest består av kluvna toppar… Ska försöka ta mig till frisören snart, och sen ska jag göra mitt bästa för att hålla det i skick!

  Reply
 • Anna
  15 December, 2016 at 17:36

  Permanentlockarna har rasat ur – nu är det fön som gäller!

  Reply
 • Lina
  15 December, 2016 at 17:42

  Efter ha våttorkat håret i x antal år, och inhandlat en liten resefön där allt mitt hår fastnar och aldrig blir torrt, står en ordentlig hårfön högst upp på min lista! Det är dags att börja styla och fixa mitt hår, och då behövs ju en hårfön!

  Reply
 • Emilia
  15 December, 2016 at 17:48

  Jag gör sällan något med mitt hår, då menar jag inte fönar, plattar eller lockar. Jag brukar oftast bara ha utsläppt hår ett tofs. Jag skulle så gärna vilja lägga lite mer tid på mitt hår och göra det extra fint. Jag har alltid velat ha sånt hår som vissa skådespelare har i filmerna. Där de ser så välskött ut, fönat med ett fantastisk svall och snygga lockar. Det skulle jag verkligen kunna få till med denna fön och borsten. Samt värmeskydd som man bör investera!! Det här skulle vara helt komplett. Skulle bli så fantastiskt kul och göra en liten förändring med mitt hår. Och förändringar är ju alltid så så så spännande och kul.

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  15 December, 2016 at 18:02

  Att gå ut med håret blött
  det kan göra mig sjuk och trött, oj vilken skön och fläktande bris!
  det torkar fort på detta vis! På ett kick är jag klar om jag denna
  vinst får vinna.

  Mvh Julianna

  Reply
 • Nina
  15 December, 2016 at 18:04

  Björn Axén är verkligen kvalité! Jag bor i norrland och det är väldigt kallt just nu. Min hårfön har nyligen pajat,
  kvar har jag en liten resehårfön som överhettas och stänger av innan mitt hår är torrt.
  Det vore toppen att vinna detta set! Slippa istappar i håret och fixa frisyren med stil!

  Reply
 • Michaela
  15 December, 2016 at 18:05

  Oj vilken bra vinst! Jag skulle gärna vinna denna, jag har ett långt och bångstyrigt hår som skulle älska denna vinst!

  Reply
 • Rebecka
  15 December, 2016 at 18:32

  Jag skulle verkligen behöva en ny, bra hårfön. Har så tjockt hår att jag blir toookig ibland. Givetvis ett lyxproblem, men att tvätta håret på vintern blir en kamp. Skulle bli så glad om jag vann!

  Reply
 • Louise Johansson
  15 December, 2016 at 18:33

  Denna skulle jag behöva vinna då jag har testat allt (vad det känns som) men ändå inte får ordning på mitt slitna hår.

  Reply
 • Jenny Pedersen
  15 December, 2016 at 18:39

  Det här hade varit ett perfekt kit för mig! Min älskade frisör ska gå på mammaledighet när som helst, vilket betyder att jag måste (så gott jag kan….) ta hand om mitt hår på bästa sätt tills hon är tillbaka (för alla vet att det är farligt o gå till en ny frisör!). Min hårfön är uråldrig, och värmespray äger jag nog ingen… Rundborsten blir en riktig utmaning, ser så himla enkelt ut när frisörerna använder sig av den dock så det ska väl inte vara någon fara!

  Reply
 • En Mölnbobos Liv
  15 December, 2016 at 19:19

  Jag äger ingen hårfön så det vore toppen att vinna denna. Är så himla dålig på att ta mig tiden att gå och köpa en. Hoppas på tur i din tävling.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/15/lucka-15-isastar-1512/

  Reply
 • Heléna
  15 December, 2016 at 20:08

  Jag har så långt och tjockt hår att det aldrig torkar om jag inte blåser det. Jag har ingen egen fön utan jag lånar dotterns, som snart ska flytta..

  Reply
 • Camilla G
  15 December, 2016 at 20:11

  Jag har haft en stressig period med en massa håravfall så mitt hår behöver all kärlek det kan få. På grund av detta känner jag mig ofta ful. Om jag skulle vinna skulle jag försöka göra mitt bästa för att ta hand om håret igen och snygga till det, just nu finns inte motivationen.

  Reply
 • Jens
  15 December, 2016 at 20:19

  Vore toppen att få vinna detta till min käresta då hon behöver en alldeles egen hårfön.
  Vi har en liten grabb som gärna vill använda den enkla långsamma hårfön som finns sjunger på sista versen.
  Och tänk då att jag med denna vinst skulle få dubbel glädje i familjen.
  Det vore toppen.

  Reply
 • Michaela Lindh
  15 December, 2016 at 20:20

  Wow! Vilken lycka du har fått till!
  Jag håller alla tummar och tår för denna vinst som skulle göra mig oerhört lycklig. Och lycka är precis det jag behöver efter att jag blev sjukskriven igår, måste jobba mig uppåt igen :)

  Reply
 • Claudia Kerttu
  15 December, 2016 at 20:25

  Vi är tre kvinnor med tjockt långt hår, vår gamla hårtork sprutar eld och luktade bränt så den är nu bye bye…

  Reply
 • Anna
  15 December, 2016 at 20:31

  Hårfön, ja det kanske vore nåt!? :-)

  God jul!

  Reply
 • Anna L
  15 December, 2016 at 20:31

  Med fyra i familjen med långt hår,
  man många tovor reda får.
  Men har man tur så slipper man saxen,
  med hjälp av Björn Axen.

  Reply
 • Monica
  15 December, 2016 at 20:32

  Tissel, tassel, julfrid i stugan om mamman sitt hårbarr kunde tämja så snälla tomten sänd henne fön och borste till hjälp

  Reply
 • Olivia Lily
  15 December, 2016 at 20:35

  Sist jag använde min gamla fön, blev det mest suck och stön. Resultatet var under all kritik; fönen stönade, blixtrade och blev ett elektrolik. Sedan dess har det varit mycket knut och tofs, så nu önskar jag mig en fön för ett proffs!

  Reply
 • Ringvor Andersson
  15 December, 2016 at 20:39

  En present som jag kan fixa mitt tuffa “barr”med
  Önskar jag mig till jul och hoppas på snart besked.

  Reply
 • Jeanette
  15 December, 2016 at 20:39

  Hej! Jag vill gärna vinna eftersom min trista platta fris aldrig vill försvinna.

  Reply
 • EKO
  15 December, 2016 at 20:51

  Med lite kraft i “blåset”kan jag en fin frisyr forma utan att själv tappa flåset.
  Kraftfull vinst om jag den får kan den hålla i många år.

  Reply
 • Maja
  15 December, 2016 at 20:55

  Jag har faktiskt deras plattång och har aldrig testat en bättre. Även om jag har tjockt och lockigt hår tar det inte mer än 5min för att platta det!! Att vinna det här produkter som jag vet funkar så bra vore en suverän julklapp till mig själv!

  Reply
 • Jenny
  15 December, 2016 at 20:56

  med dessa produkter blir ditt hår som på nytt.
  tro det eller ej, men det blir väldans snyggt!
  stadga, volym och glans,
  Björn Axén ger ditt hår en andra chans!

  Reply
 • Daphne Alice
  15 December, 2016 at 20:56

  Min gamla hårfön är faktiskt riktigt läskig, blir så varm att den lägger av efter någon minut. Skulle vara helt underbart att vinna en ny, jättekul med lite annat lyx som en student inte har råd med också!

  Reply
 • Sara
  15 December, 2016 at 20:59

  Mitt hår skulle bli glad och jag ändå gladare om jag vann den här luckan. Min hårtork är 25 år gammal och sjunger på sista versen och jag skulle gärna prova hårborsten. Sedan är det ju så att man ska skydda håret när man fönar vilket jag tidigare har varit dålig på men chansen att bättra mig finns ju om jag vinner dagens lucka!

  Reply
 • Michelle
  15 December, 2016 at 21:03

  Jag har så mycket hår (frisören verkar alltid lika förvånad haha) så jag måste verkligen föna håret, om jag inte gör det, hinner det aldrig torkas 100% till nästa tvätt. Jag har haft min i ett tag nu och jag känner att det blir ett nytt köp inom kort. Eftersom jag ska resa i en månad nu i början av året får jag panik av att hårfönen ska paja när jag är på resande fot! Därför vore det super med en ny!

  Reply
 • Jan Najder
  15 December, 2016 at 21:11

  Jag jobbar i en sådan hår-utmanande bransch att detta kit skulle passa mig perfekt.
  Att vi inte har en hårtork på jobbet gör det inte bättre

  Kram

  Reply
 • Johanna VL
  15 December, 2016 at 21:11

  En resefön är det jag äger. Så jag önskar mig en riktig. Och en bra borste som inte mina barn stjäl av mig ;)
  Som det är nu borstar jag bara igenom håret med min tangle teezer och låter det självtorka.

  Reply
 • Sofia Hellsten
  15 December, 2016 at 21:18

  Jag skulle så gärna vilja ge denna vinst till min mamma. När åren går så känner många kvinnor att utseendet inte är på topp. Håret är en dessutom en viktig del för kvinnor och genom att använda bra hårprodukter och jobba med volym med fön och bra borstar så kan man få känna sig piffad igen. Det är verkligen optimalt och toppen!

  Hoppas verkligen på denna vinst! God Jul!

  Reply
  • Madelene
   15 December, 2016 at 21:36

   Mitt hår har växt ut igen efter svår sjukdom och cellgifter så hoppas vinna denna fina vinst för att jag nu vill skämma bort mitt hår med dom bästa produkterna från Björn Axen. Håller tummarna hårt och hoppas på en tidig julklapp! Kram

   Reply
 • Jerker
  15 December, 2016 at 21:22

  Min fru klagar ofta på sitt hår och hur mycket hjälp hon haft av en vettig hårfön från Björn Axen, så vinner jag får hon en julklapp till som hon inte trott att hon skulle få :)

  Reply
 • Malin
  15 December, 2016 at 21:25

  Detta hade varit världens bästa julklapp till min mor,
  henne vill jag spoila nu när jag blivit stor,
  att få återgälda allt den kärlek hon mig gett,
  oavsett allt eller vad som skett,
  att få unna min mor en klapp så hon får fixa sig och bli fin,
  hon är alltid världens bästa, mor min!

  Reply
 • Zoe
  15 December, 2016 at 21:32

  För ungefär ett år sedan gjorde jag misstaget att blondera håret. Det resulterade i att mitt långa fina hår blev totalförstört och jag tappade större delen av håret. Jag saknar mitt långa hår och kommer kämpa för att det ska bli långt och fint igen. Dessa produkterna kan vara en hjälp på traven :)

  Reply
 • Jasmine
  15 December, 2016 at 21:32

  Åh. Nu har jag äntligen fått långt hår så detta vore sååå härligt att kunna glamma till sig lite! :)

  Reply
 • Amanda
  15 December, 2016 at 21:32

  Oj så kul att få lite nya styling produkter till nyår då man ska göra sig fest fin! :D

  Reply
 • Anna ersson
  15 December, 2016 at 21:36

  Har ganska tunt och tråkigt hår…. Kanske vore det ide att lära sig göra frisyrer? Schampoo och en kam har jag…. Men resten?! Hoppas på vinst ( och instruktionsfilm )

  Reply
 • Cecilia B
  15 December, 2016 at 21:43

  Min gamla fön börjar sjunga på sista versen, den har bara ett läge och blir jättevarm, så den känns inte skön att använda vid styling. Hoppas innerligt att tomten kommer med en ny hårfön från Björn Axén!

  Reply
 • EvaMar
  15 December, 2016 at 21:46

  Hjälp mig förvandla ett bångstyrigt rufs
  till en stylad, snygg och ordnad kalufs.
  Björn Axéns produkter av kvalité
  utlovar resultat som gör succé.

  Reply
 • Hilda
  15 December, 2016 at 21:51

  Kommer snart gå igenom en amningsperiod och då brukar håret bli riktigt dåligt, då kanske lite toppenprodukter kan hjälpa till.

  Reply
 • Madeleine Leonnie Kalrsson
  15 December, 2016 at 21:51

  Björn Axéns produkter räddar mig varje dag.
  Madeleine.leonnie@hotmail.com

  Reply
 • Violina
  15 December, 2016 at 21:53

  Oj, så glad jag skulle bli om jag vann dagens vinst! Jag saknar hårfön helt och hållet. Har ingen bra borste heller. Och det fina sprayet skulle jag också väldigt gärna vilja ha! Björn Axens produkter är ju så jättebra! Har ett väldigt tunt, fint och frissigt hår så jag behöver verkligen bra produkter för att få fason på håret och en någorlunda bra frisyr!

  Reply
 • Susanne..
  15 December, 2016 at 21:58

  Värmespray borste och hårfön
  Ställer mig gladeligen i kön
  Hoppas på stora flaxen’
  Med produkter från axe’n

  Reply
 • Sara
  15 December, 2016 at 21:58

  ÅH! Min ca sju år(!) Björn Axén är lite dålig nu då den inte blåser lika hårt. Kan bero på att min väns hår råkade fasta i hårtorkens motor….. hehe försökte öppna upp den men var för tusan helt omöjligt! Den hade ju hållt i minst sju år till om det inte hade hänt. Detta skulle med andra ord passa fint, så slipper jag köpa en ny. Så himla bra kvalité!

  Reply
 • Helena.e
  15 December, 2016 at 22:05

  Idag var jag hos frisören, för jag hade ju fått tidig lön!
  Håret blev supersnyggt, men shit – jag har ju ingen fön!
  Och lönen blåste jag ju snabbt på frissa och klappar,
  men utan fön kommer ju håret frysa till istappar!
  Hjälp mig kära, snälla Isabellen
  att få frillan på plats till Kalle Anka på julekvällen,
  “ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få”
  Jag önskar mig kittet från Axén!
  Så att luggen blir fönas, mjuk och len.

  Reply
 • Jeanette
  15 December, 2016 at 22:14

  Mitt hår är tråkigt och ser ut som kaos. Jag behöver verkligen vinna.

  Reply
 • Kathrin
  15 December, 2016 at 22:16

  Som nybliven småbarnsförälder har jag dom senaste månaderna haft håret uppsatt i en tofs. Om jag hade detta fina kit hemma skulle jag lägga lite tid på mig själv så jag fick känna mig fin i håret!

  Reply
 • Camilla
  15 December, 2016 at 22:18

  Detta vore bästa julklappen
  så jag slipper dra på mig hatten
  Vill visa att jag står först i kön
  till att förhoppningsvis vinna denna fön

  Reply
 • Lotta
  15 December, 2016 at 22:22

  Då jag snart fyller år 22/12 hoppas jag denna överraskning får

  Reply
 • therese
  15 December, 2016 at 22:22

  Min frisör, som är den som vet bäst, har bestämt att jag ska ha en lite längre frisyr. Eftersom jag har allt annat än ett lockigt hårsvall så behöver jag all hjälp jag kan få. Detta borde på något sett ge mig bra volym och lite bättre möjligheter!

  Reply
 • Helena.e
  15 December, 2016 at 22:24

  Jag skickade nyss en kommentar, men tänk den försvann
  Nu gör jag ett nytt försök och hoppas att det tillslut blir jag som vann!
  För jag har varit hos frissan idag,och blåst det sista av min lön
  Ja det är helt tomt på kontot och ute faller snön
  vad ska jag göra jag som inte har nån fön?
  Det är kallt ute och håret fryser till istappar
  Jag hoppas det kan komma en kit från Axén bland mina klappar!
  Ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få
  Det jag behöver är det jag inte har, jag behöver en fön
  från dig Isastar!

  Reply
 • Paola
  15 December, 2016 at 22:24

  När tomten kommer vill jag vara vacker och skön,
  är därför i stort behov av en ny hårfön.
  Den gamla jag har, ni vet resevarianten
  gör inte direkt några underverk för den här tanten.
  Luktar bränt och är säkert farlig med,
  förvandlar mig till ett hårkatastrof-troll med besked.
  Min tunna flygiga kalufs behöver stadga och struktur,
  så kanske jag kan charma mannen i rött och med klapparna få bättre tur!
  OBH Nordica & Björn Axén är lösningen på mina problem,
  vill inte längre se ut som en vildvuxen bohem.

  Reply
 • Tommy 62
  15 December, 2016 at 22:27

  Med denna fön skulle jag bli jä………igt skön.

  Tommy 62

  Reply
 • Anette tornemo
  15 December, 2016 at 22:31

  Vilken dröm att få testa Axens produkter på vintertrött hår

  Reply
 • Marike Wikström
  15 December, 2016 at 22:35

  Dagen innan julafton ska jag vara modig och klippa mig hos en frisör på annan ort. Känner att det nya året behöver inledas med en förändring . Jag kommer att kapa av en bra bit så jag kommer att få användning för alla verktyg eftersom jag har ett tjockt rött hår som är allt annat än samarbetsvilligt.

  Reply
 • Charlotte Eriksson
  15 December, 2016 at 22:40

  Jag vill vinna för att jag inte har någon hårtork men jag skulle verkligen behöva en.

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  15 December, 2016 at 22:43

  Jag är inte bäst på att vårda mitt hår,
  därför önskar jag mig klappar till kalufsen i år.
  Klappar som kan vårda och vara skonsamt,
  som gör att morgonrutinen faktiskt går lättsamt.
  Torka, borsta och styla i ett nafs,
  då behöver jag Björn Axen utan tjafs!

  Reply
 • Sara
  15 December, 2016 at 22:51

  Vill mest vinna pga har ingen hårfön & tror att mitt hår skulle vara så mycket finare om jag hade möjlighet att fixa det med hjälp av en.

  Reply
 • Corina M Cadbrand
  15 December, 2016 at 22:57

  Hårfönen vi har i dagsläget hänger bara nätt och jämt ihop; har över 10år på nacken och sprucken på många ställen. Hade varit superbra med en ny riktigt bra! Hoppas hoppas

  Reply
 • Camilla Wiklund
  15 December, 2016 at 23:08

  Jag tappade väldigt mycket hår pga sjukdom och ÄNTLIGEN har det växt ut! Jag skulle verkligen vilja vinna dessa redskap så jag kan styla och pyssla med mitt nya hår!

  Reply
 • Jessica Eliasson
  15 December, 2016 at 23:08

  Har faktisk fortfarande min gamla hårfön jag vann på en tävling på 90-talet. Det är verkligen dags att uppdatera mig. Hjälp mig och mitt hår in i 2017….

  Reply
 • Adina
  15 December, 2016 at 23:09

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta set då det tar en evighet att föna mitt hår med min gamla hårfön. Ibland händer det att min kära, (bästa) pojkvän hjälper mig då jag tycker att det tar mycket av min tid. Så i detta fall hade båda blivit glada!

  Reply
 • Ellinor Z
  15 December, 2016 at 23:16

  Jag hade blivit så glad om jag vann detta kit, då jag nästan alltid har haft problem med mitt tunna och slitna hår.
  En hårfön hade varit perfekt verktyget även för att få till det perfekta svallet till vardags, vilket hade varit underbart! :)

  Reply
 • elsy olofsson
  15 December, 2016 at 23:21

  Jag klippte av mitt långa hår i veckan.Skulle verkligen behöva en ny fön och en rundborste för att bevara volymen som frisören fick till.Min hårtork är 30 år gammal (alltså antik)så jag skulle uppskatta en ny

  Reply
 • Julia
  15 December, 2016 at 23:30

  Jag älskar känslan av nyfönat hår och känner mig supersnygg när jag har det. Dock har jag oftast inte tålamodet till att föna håret då jag har väldigt dålig effekt på min fön. Så nu hoppas jag på vinst och en nyfönad frisyr till nyår ;-)

  Reply
 • Ida Erlandsson
  15 December, 2016 at 23:38

  Jag ska strax börja jobba igen efter min mammaledighet och har ett jobb där jag alltid behöver piffa mig lite extra. Denna vinst skulle hjälpa mig på traven!

  Reply
 • Malin Byman
  15 December, 2016 at 23:46

  Jag skulle behöva vinna så att jag kan begrava min trotjänare till fön från 80-talet en gång för alla, tror att hen skulle behöva sin vila nu!

  Reply
 • Mickan
  16 December, 2016 at 17:47

  Med ett pat ljuvliga puffar Juicy Couture på hals & bak öra,
  kan jag sambon med lätthet vid varje önskat tillfälle förföra!

  Trevlig helg! :)

  Vänliga hälsningar / Mickan

  Reply
 • Elly
  16 December, 2016 at 23:59

  Jag ät en färgstark tjej. Gör alltid min egen grej med glädje och passion. Jag har ingen parfym som passar mig. Så en livlig ton som ej är för fegisar . Vore så ljuvligt underbar att ha. Ekonomin är i obalans där klämmer skon. Så detta vore så välkommen vinst i min låda. Med doftnoter som patcholi blir var dag genast solig. Så en doftkompis som tar min hand vore en välsignelse på min upptäcksfärd bland hav ovh bland land.

  Reply
 • Emelie B
  17 December, 2016 at 04:53

  Hade så gärna velat vinna detta kit till mig själv, nu när jag flyttat hemifrån och knappt äger något. Har alltid delat fön med mamma och äger just nu igen! Björn axen är dessutom ett grymt märke som jag inte skulle tacka nej till att få äga haha. Kammen och värmeskyddet är även ett stort bonus, vilket jag kan och mitt slitna hår även kan behöva! Håller tummarna :)

  Reply

Leave a Reply