Meny
FRÅGOR & SVAR / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Har du hört talas om…

Silisponge?

silispongeEn av de hetaste snackisarna i skönhetsvärlden just nu.

En silisponge är precis som det låter, en sminksvamp gjord i mjuk polyuretan dvs. plast. Om du älskar beauty blendern lika mycket som jag kommer du säkert vilja testa denna.

Varför? För att den suger inte upp din foundation som en vanlig svamp gör utan du kan alltså använda varenda droppe av din produkt.

Dessutom är den väldigt hygienisk då du tvättar den med vatten och lite rengöring mellan användningarna. Som makeupartist är detta också drömmen eftersom du kan använda samma “svamp” till flera olika personer genom att lätt göra ren den mellan sminkningarna.

Alltså, jag vill verkligen testa en sån här!! :-) Jag hoppas att den ger ett lika bra resultat som en beauty blender.

Här finns en video där du kan se hur den används.

Är du sugen så finns den på mollycosmeticsshop.com för ca 90kr men just nu är den slut i lager och väntas åter i mitten av januari.

4 Comments

 • Annika
  16 December, 2016 at 13:58

  Den låter intressant! Jag tycker inte alls om såna blenders. Tycker inte att min foundation blir bra, samt att den suger upp mycket av produkten. Fick heller inte något bra resultat med concealer under ögonen.
  Kanske denna sak är bättre på mig.

  Reply
 • Pernilla S
  16 December, 2016 at 17:00

  Jag kör på Miracle sponge från Real techniques, och jag tycker ju om att den suger upp lite av det överflödiga. Jag använder bara concealer under ögonen, och blandar ut det med svampen för att jag vill få ett lätt resultat. Känns som att silisponge ger ett mer täckande resultat just eftersom det inte suger upp nån produkt :) Sen tycker jag inte att svampen suger upp överdrivet mycket eftersom man ju blöter den innan.

  Reply
 • Saffron
  17 December, 2016 at 01:20

  De ser väldigt coola ut men jag tycker de ser exakt ut som såna där kuddar för handleden som man lägger på tangentbord eller vid datamus? Såna här: http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1a9kcLXXXXXa7XpXXq6xXFXXXc/Heart-shaped-silica-gel-mouse-pad-font-b-Wrist-b-font-font-b-Rest-b-font.jpg

  Reply
 • Åse
  20 December, 2016 at 18:04

  Jag är också extremt taggad på denna! Trogen Beautybländare men känns som om detta kan vara ännu bättre, inbillar mig att den “packar” produkten ordentligt och tror det kan ge intressanta resultat :) Kanske att den inte smetar runt olika lager in i varandra (concealer, contouring).. Hört att bh-inlägg i silikon redan används som “dupe” ;) Lite synd att jag inte har några hehe

  Reply

Leave a Reply