Julkalender | Lucka 21

sponsorskylt_21
lucka-21-ghd
Lucka 21

I dagens lucka hittar vi ett lyxigt kit med julkollektionens roséfärgade plattång från GHD! Plattången har GHDs patenterade tri-zone teknologi som gör att värmen håller sig jämn under hela din styling, utan att skada håret. Dessutom vinner du en tillhörande väska samt ett guldigt nagellack.

Alltså jag vill ha den här själv, haha! Jag har redan en plattång men jag är så svag för roséguld 🙂

Värde 1949 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Om du dessutom vet vad GHD står för så får du pluspoäng! 😉 Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit 🙂

Lycka till!

GRATTIS Ellen Eklund! Du har ett mail från mig 🙂

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

GHD Tri-zone teknologi™ sensorer reagerar omgående på en förändring i temperaturen för att säkrare ge en konstant och optimal styling-temperatur. Konstant värme gör styling lättare och levererar de bästa resultaten med endast en dragning, även i de mest utmanande håren. Den optimala temperaturen för hårstyling är 185 C oavsett hårtyp, men olika hårtyper absorberar olika mängder värme. medan fint hår endast absorberar lite värme från plattorna, absorberar ett kraftigare hår mer värme, vilket medför att plattorna mister temperaturen snabbare. Tri-zone teknologin registrerar även det minsta utslag i värmetapp och reagerar omgående med den korrekta mängden värme för att upprätthålla temperaturen på 185 C.

 1. Vilken toppen lucka och perfekt passat för mig som för tillfället delar plattång med min mor. Vilket kan bli rätt jobbigt ibland, då de egentligen är hennes. Mycket tjafs och slit av den där plattången har det blivit, ibland har man knappt fåt fixa håret klar..

  Därför hade jag mer än gärna velat vinna för att slippa låna mammas och slippa tjafsa med henne varje morgon haha. Vill äga min egna så att jag kan få fixa håret när och vart jag vill. Ghd är även ett märke man hört gott om, skulle gärna velat äga en plattång från deras! Kram

 2. Protein skriver:

  GHD = Good Hair Day!

 3. Anna L skriver:

  Byter gärna ut min gamla plattång som är full med kladdiga hårstyling rester. Denna är så snygg med sin rosefärg att den får vara framme hela tiden. Ryktet säger att Ghd är bästa märket för plattångar. Vore kul att få testa

 4. Good hair dag står GHD för, vilket jag aldrig någonsin har då jag tyvärr inte har rätt produkter. Mössa eller bulle på huvudet är min bästa vän.

 5. Karin skriver:

  GHD=Good Hair Day! ⭐ Jag har gått och drömt om en sånhär länge och mitt hår hade blivit så mycket gladare (och mindre bränt…) om jag äntligen kunde få en! Det hade varit så himla kul att testa om den funkar för mitt spröda skandinaviska hår! Dessutom hade jag fått så många pluspoäng hos min frisör!! ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..