Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 21

sponsorskylt_21lucka-21-ghdLucka 21

I dagens lucka hittar vi ett lyxigt kit med julkollektionens roséfärgade plattång från GHD! Plattången har GHDs patenterade tri-zone teknologi som gör att värmen håller sig jämn under hela din styling, utan att skada håret. Dessutom vinner du en tillhörande väska samt ett guldigt nagellack.

Alltså jag vill ha den här själv, haha! Jag har redan en plattång men jag är så svag för roséguld :-)

Värde 1949 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Om du dessutom vet vad GHD står för så får du pluspoäng! ;-) Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

GRATTIS Ellen Eklund! Du har ett mail från mig :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

GHD Tri-zone teknologi™ sensorer reagerar omgående på en förändring i temperaturen för att säkrare ge en konstant och optimal styling-temperatur. Konstant värme gör styling lättare och levererar de bästa resultaten med endast en dragning, även i de mest utmanande håren. Den optimala temperaturen för hårstyling är 185 C oavsett hårtyp, men olika hårtyper absorberar olika mängder värme. medan fint hår endast absorberar lite värme från plattorna, absorberar ett kraftigare hår mer värme, vilket medför att plattorna mister temperaturen snabbare. Tri-zone teknologin registrerar även det minsta utslag i värmetapp och reagerar omgående med den korrekta mängden värme för att upprätthålla temperaturen på 185 C.

179 Comments

 • Olivia Lily
  21 December, 2016 at 00:14

  Jag gav för någon månad sedan upp hoppet på långt hår och klippte håret axellångt. När jag var hos frisören stylade hon mitt hår med en plattång från GHD och jag har aldrig känt mig så fin förut. Trivdes fantastiskt bra i looken (minimal hollywood-svall) och kände mig så himla vacker. Planerade direkt på att köpa plattången en dag men ännu har plånboken tillåtit en nyexaminerad student som mig. Det vore en DRÖM att få vinna den!

  Ps. GHD står för ‘Good Hair Day’ :)

  Reply
 • Isabelle Engqvist
  21 December, 2016 at 00:24

  Ghd står för Good Hair Day :)

  Om jag hade vunnit så hade jag gett detta till min syster. Hon lånar alltid min plattång, så en egen plattång hade hon verkligen behövt! För jag är så trött på att låna ut min, den behöver ju jag ha haha :)

  Reply
 • Kim
  21 December, 2016 at 00:26

  Omg! Som nybliven färgmorsa så liider mitt hår nå gruvligt efter varje styling/blekning…Denna plattång skulle ju bara perfekt till min lila frippa hjääälp, tänk så skönt att inte vara tvungen att inte utesluta vardagen för att ha ett snyggt fall, utan kunna se ut som mitt bästa jag varje dag! Hoppas hoppas mvh

  Reply
 • Kim
  21 December, 2016 at 00:27

  Ps glömde skriva, GHD – Good Hair Day :*

  Reply
 • Una
  21 December, 2016 at 00:30

  Heeej❤️❤️
  Vilken vinst de är idag! Jag skulle verkligen behöva vinna denna plattång för jag har naturligt lockigt här som jag verkligen inte trivs med alls. Min gamla plattång har blivit jätte sliten pga all användning så skulle verkligen behövas❣️

  GHD står för Good Hair Day!❤️

  Reply
 • helene gustavsson
  21 December, 2016 at 00:32

  Good hair day. Nähä idag tänker jagbinte skriva att den o den present ska få. Jag ska ha denna själv för det är jag värd o därmed basta o hör sen tomten

  Reply
 • Sara
  21 December, 2016 at 00:33

  Har nyss kommit på att det är kul att ta hand om håret men äger inte en enda stylingprodukt så det vore super med en så fin plattång från GHD (Good Hair Day) ;)

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  21 December, 2016 at 00:37

  GHD betyder good hair Day!
  Skulle vilja vinna för att ge till min guddotter. Hon har lika knasigt hår som jag har. Hälften lockigt och hälften rakt. Så antingen måste det lockas eller plattas för att bli en normal frisyr. Jag löste problemet med en pixiecut men hon vill ha långt hår. Kan jag hjälpa henne få det här och frisyr hon vill ha så gör jag det.
  Ha en mysig julvecka!

  Reply
 • sara arvidsson
  21 December, 2016 at 00:51

  Min halvdanna billiga plattång börjar verkligen bli riktigt risig. Jag har haft den i säkert tio år och den är numera helt missfärgad, rycker i håret och displayen har lossnat haha.. Så en ny fin ordentlig plattång hade vart helt fantastiskt! Klippte dessutom nyss av mig håret (från låångt till axelkort) och känner mig inte särskiljt nöjd, men jag upptäckte häromdagen att när jag plattar det så känner jag mig faktiskt fin! :)
  Ghd står för Good Hair Day!

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  21 December, 2016 at 02:01

  Good hair day står ghd för :)

  Men shit villken snygging! Denna fina hade det varit ett nöje att styla håret med och att nagelacked är ursnyggt gör det ju bara ännu bättre. Och snygga väskor är alltid svåra att hitta men denna och jag vi gar verkligen klickat

  Reply
 • Marike Wikström
  21 December, 2016 at 02:47

  Good Hair Day – det har jag inte ofta… Jag har tjockt rött hår och då menar jag verkligen både tjockt och rött! Så fort jag sätter foten in i en salong stönar frisörerna. Jag köpte en billig plattång och den funkar väl “sådär”. När jag får håret fixat efter klippning används riktiga prylar och då ser håret helt fantastiskt ut. Glansigt, slätt och inte så överväldigande “fluffigt”. Färgen är “to die for” så jag skulle kanske erbjuda mig att “platta till” mina väninnor också bara för att få “styla” lite ;)

  Reply
 • Carola
  21 December, 2016 at 02:48

  GHD = good hair day, vilket jag verkligen behöver. Mitt hår är en risbuske varje dag, rena katastrofen tyvärr. So.. cross my heart!!

  Reply
 • Linnea Jansson
  21 December, 2016 at 03:53

  Ghd = good hait day

  Min plattång gick precis sönder och är i behov av en ny, och har inte jättemycket pengar över nu efter alla julklappar!

  Reply
 • Sophie
  21 December, 2016 at 05:22

  G ood H air D ay :-)
  Utrustad med ett frizzigt trist hår
  hoppas jag snart ett blankt skinande hår får
  Med en mackapär utav magisk hårteknologi
  är det för stylingen magi

  Reply
 • Z'oe
  21 December, 2016 at 05:36

  Åhhh <3 Min plattång har säkert tio år på nacken, och sliter såå otroligt mycket på mitt hår. Att vinna den här fina plattången hade varit GULD rent ut sagt :) /En som har BDH – BAD hair day , ungefär sisådär varje dag ;)

  Reply
 • Hilda
  21 December, 2016 at 06:34

  En styler i roséguld, dröööm!! Har aldrig testat ghd, men att man både ska kunna platta och göra snygga lockar med den är ju perfekt. Gillar att variera mellan de, men har ingen bra locktång och hur skönt hade det inte varit att kunna använda samma tång?!

  Reply
 • Jeanette
  21 December, 2016 at 07:06

  Mitt hår är kaos. Jag behöver en plattång.

  Svar: GHD står för: Good Hair Day

  Reply
 • Elin
  21 December, 2016 at 07:21

  Jag har ett besvärligt glashår som kräver jobb för att det ens ska bli lockar och det enda verktyget som hittills lyckats med det är just en tång från GHD (good hair daiy). Andra stylingverktyg har bara tagit tid när jag försökt styla och gett mig frustration när det inte fungerat alls.
  Så jag håller mina tummar så jag kan vara fin i håret när jag ska på ett vinterbröllop i januari :)

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen Valberg
  21 December, 2016 at 07:21

  Ghd står för “good hair day”

  Jag har aldrig fått prova att fixa håret med ett redskap som detta. Tänk att få se den förvandlingen, kanske blir en sån överraskning att det blir en julklapp för hela familjen :)

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen Valberg
  21 December, 2016 at 07:24

  Good hair day står ghd för

  Skulle så gärna denna vilja testa, har aldrig haft chansen att fixa håret med ett sådant redskap. Skulle kännas fantastiskt och denna överraskning kanske blir så stor att hela familjen får en julklapp ?!

  Reply
 • Irma
  21 December, 2016 at 07:56

  Om jag vinner så blir det direkt en gåva till min svärdotter som har ett underbart hår att arbeta med!

  Reply
 • Isabell
  21 December, 2016 at 07:59

  GHD står för Good Hair Day – något jag haft väldigt få av på senaste tiden då min billiga 100kr-plattång sliter och drar i håret. Detta skulle vara det perfekta kitet att fira in det nya året med, mjuka plattångslockar och ett superfint metalliclack!

  Reply
 • Christine
  21 December, 2016 at 08:04

  GHD står för good hari day, något jag precis skulle behöva.
  Jag har klippt av mitt långa hårsvall med 2,5 dm efter graviditet och amning med sonen. Nu har jag axellångt hår. Dessutom är mitt hår självlockigt och står lite åt alla håll om jag inte fixar till det.
  Eftersom jag behöver platta håret så ofta önskar jag mig en riktigt bra plattång som är så skonsam mot mitt hår som möjligt. Den plattång jag har idag är säkert 14 år gammal och väldigt stor och klumpig. Säkert 1 dm bred i “plattbladen”. Dessutom börjar den glappa i sladden och ger halvdålig värme.
  En ghd vore drömmen, det bästa jag kan önska mig. Har suktat efter ghd i flera år nu, men aldrig känt att jag haft råd som föräldraledig och kunnat motivera mig att vara värd en så dyr och fin plattång. Hoppas vinna denna oroligt lyxiga julklapp!

  Reply
 • Jonna
  21 December, 2016 at 08:11

  GHD står för “good hair day” och med den här skulle jag ha en “good hair day” varje dag, vilket inte är en självklarhet med mitt lite halvruffsiga självfall! Hade uppskattat den här plattången enormt mycket!

  Reply
 • Sara
  21 December, 2016 at 08:18

  ❤️ GHD, Good Hair Dair ❤️
  GHD är bara bäst när det gäller platttänger! Jag hade en som tyvärr gjort sitt… Köpte då en billigare variant, som verkligen inte uppfyller mina behov och krav, misstänker att den även sliter på mitt hår. Har man väl haft en GHD så vill man helst inget annat ha. Så jag hoppas på tur för mig och mitt hår! Att Rosé dessutom är en sååå fin färg gör det bara extra roligt!

  Reply
 • Astrid
  21 December, 2016 at 08:18

  GHD = Good Hair Day
  Ja en bra hår dag är det längesen jag skådat,
  I ärlighetens namn så har jag kanske inte barret så korrekt vårdat.
  Så nu hoppas jag verkligen på att just jag ska få lägga vantarna på denna lyxiga tång,
  Då skulle jag och håret stämma upp i glädjesång.

  Reply
 • Jon
  21 December, 2016 at 08:19

  Hej, jag skulle gärna ge en så fin plattång till min bonusdottern och hennes mamma. Dom är verkligen det bästa som finns och den är rätt färg och allt GHD står för (good hair day)

  Reply
 • Linda Udd
  21 December, 2016 at 08:21

  GHD~Good Hair Day :-D

  Ett hår fullt av självfall och lockar ibland med en dålig hårdag krockar.
  Ett hår som inte vill vara med kan en hel dag förstöra.
  Då skulle en plattång från GHD underverk göra!
  Valet är lätt – GHD räddar hår och dag på ett professionellt sätt.
  Mitt liv denna behöver, då vore mina dåliga hårdagar över!

  Reply
 • Jon
  21 December, 2016 at 08:24

  Hej, om jag skulle vinna skulle jag ge den till min bonusdottern och hennes mamma som är det bästa som finns:) efter som jag inte har mycket till hår själv. Och färgen är den rätta:). GHD står för (good hair day)

  Reply
 • Elin L
  21 December, 2016 at 08:38

  Hej!

  GHD = Good Hair Day

  GHD för håret gör bara gott
  hoppas den faller på min lott
  vill vara fin både i koja och slott

  God Jul och Gott Nytt År!

  Reply
 • Solbritt
  21 December, 2016 at 08:44

  GHD= Good Hair Day

  Denna vinst vill jag ge min dotter i jul
  hon har långt hår och tycker nog att denna är kul
  när hon kan forma håret med lyxig tång’
  skulle hon nog stämma upp i en sång.

  Reply
 • Sofie
  21 December, 2016 at 08:51

  Hade gärna velat vinna så att jag kan piffa till och fixa håret till nyår.
  GHD står för good hair day.

  Reply
 • Elaine
  21 December, 2016 at 08:55

  Jag vill vinna för att kunna ha en Good Hair Day (ghd) varje dag.
  Precis sparat ut mitt hår från kortklippt nacke till axellångt hår, vill spara ut längre. Så just nu känns allt i ett mellanläge, så jag sätter upp håret i (en tråkig) tofs varje dag.
  Med en bra plattång kommer jag både kunna platta och locka mitt hår =)

  Reply
 • Mikaela Nilsson
  21 December, 2016 at 09:00

  Åhh det hade varit en sån perfekt julklapp till en krullhårig tjej som mig!!

  Reply
 • Saga J
  21 December, 2016 at 09:03

  För tillfället har jag en riktigt dålig plattång som sliter något enormt på mitt hår trots att jag använder värmeskydd. Resultatet blir aldrig precis som jag vill och plattningen/lockarna håller inte. Detta är sjukt synd eftersom att jag verkligen tycker om att fixa i ordning mitt hår eftersom att det får mig att känna mig extra fin. Det hade vart superkul att vinna denna plattång och ha möjlighet till att styla håret utan att det skulle slitas något förfärligt och verkligen se till så att lockarna håller.
  GHD=Good Hair Day

  Reply
 • Ebba
  21 December, 2016 at 09:15

  Plattar mitt hår varje dag men måste alltid låna mammas då jag inte har råd att köpa en egen så att vinna denna hade varit riktigt roligt!
  Ghd = Good hair day

  Reply
 • Julia
  21 December, 2016 at 09:31

  GHD står för Good Hair Day!

  När jag fyllde år fick jag en GHD-stylingtång av min pojkvän och mammas avundsjuka var tydligt märkbar. Det hade varit så roligt att ha möjlighet att ge henne en egen proffsstylingtång, för hon förtjänar verkligen det! Världens bästa mamma.

  Reply
 • Mara
  21 December, 2016 at 09:32

  Jag har varit sugen att delta i flera luckor men blir avskräckt av alla kommentarer som skickats- vissa i rim och allt!
  Just denna lucka är dock så pass speciell att jag lägger in en chansning ändå.
  Så snygg & så välbehövlig till en trött heltidsarbetande mamma till två barn med hopplöst flygigt får som måste tämjas varje morgon.

  Tack!/ Med vänlig hälsning
  Mara Magdalena

  Reply
 • Sandra Johansson
  21 December, 2016 at 09:35

  GHD står för Good Hair Day, vilket jag inte upplevt någon sedan jag fick barn ,haha ! Skämt åsido , utan att överdriva så är mitt hår fruktansvärt under tiden jag ammar . Det är styrigt och svårfixat och de gånger jag faktiskt har tid att fixa till det har jag en platttång som är lastgammal ,ett strykjärn skulle nog jobba på bättre ;) det vore såå roligt att vinna denna lyxiga tång. Jag precis som du älskar roseguld och skulle vårda den med kärlek

  Reply
 • Zenita
  21 December, 2016 at 10:02

  <3 <3 GHD står för: Good Hair Day <3 <3

  Mitt hår är torrt, risigt, rakt och frissigt!
  Jag vill kunna välja rakt eller lockigt, vackert följsamt och glansigt.
  Tycker det skulle känns tryggt att använda en Ghd då den kommer upp i perfekt arbetstemperatur snabbt, är skonsam mot håret och att den stänger av sig automatiskt om man skulle råka glömma… Mjuka kanter så inte mitt tunna hår går av.
  Vore en lyx att bli ägare av en rosé färgad Ghd som endast säljs i begränsad upplaga. Det vore en önskedröm som nu kan bli verklighet. <3 <3

  Som bästa bonusen så blir nyårsaftonens partynaglar omgående GULD-färgade <3 <3

  Reply
 • A M
  21 December, 2016 at 10:06

  GHD står för Good Hair Day. Och det är en självklarhet! GHD har fantastiska produkter som jag har hört mycket bra om, skulle vara roligt att testa! Min mamma går alltid och lånar min plattång, tänkte att hon kan få ha en för sig själv :P

  Reply
 • Therese
  21 December, 2016 at 10:10

  GHD står för good hair day.
  Skulle verkligen behöva denna för oftast har jag en bad hair day. Äger ingen plattång idag så det vore ju perfekt att få chansen att vinna den plattång som räknas som den bästa.

  Reply
 • Jacqueline
  21 December, 2016 at 10:27

  ghd står för “good hair day” ;) åh vilken super lucka, snacka om den finaste och bästa platttången!! Jag skulle vilja vinna denna platttång då jag aldrig vet vad jag ska göra med mitt hår! Har gått så långt att jag alltid går i uppsatt hår men förhoppningsvis kan denna super platttång ge mig en boost och självförtroende att släppa ut mitt svall. hoppas på det bästa, kram!

  Reply
 • Anette Eriksson
  21 December, 2016 at 10:40

  Ghd står för Good Hair Day

  Döttrarna har flyttat hemifrån, ja de växte upp och blev stor
  efter sig lämnade de en plattångs-lös mor
  Egentligen så är det inte mer än rätt
  att det blir mitt hår som får bli vackert slätt

  Reply
 • Stina Smedh
  21 December, 2016 at 10:41

  Jag har nyss klippt page och måste styla till det med plattång. Den jag använder nu är gammal som gatan och GHD har jag hittills bara kunnat drömma om.

  Reply
 • Sofia
  21 December, 2016 at 10:54

  Den här plattången har jag spanat på sedan den lanserades, men jag är så dålig på att unna mig något själv. Den här hösten har varit den jobbigaste i mitt liv och jag lovade mig själv att unna mig något när den var över, men istället har jag bränt alla pengar på julklappar. Det är ju så roligt att ge! Om jag vinner denna får jag en belöning för att jag kämpat den här hösten, även de dagar då allt bara känts hopplöst. En klapp på axeln som visar att jag var duktig som tog mig igenom den.

  GHD står för Good Hair Day

  Reply
 • Anna Mårtensson
  21 December, 2016 at 10:54

  Mitt hår är i stort behov av något som kan tygla det ordentligt och göra det snyggt! En platttång från GHD verkar kunna fixa det! GHD står för good hair day! =)

  Reply
 • Maria
  21 December, 2016 at 11:01

  Good hair day =ghd.
  Skulle bli så glad för en ny fin plattång då mitt hår är starkt påverkat av hormoner pga amning och inte vill ge mig en bra hårdag någon dag just nu… En vinst vore ett unerbart bidrag till att få till en bättre hårdag och därmed en gladare mamma!

  Reply
 • Marianne
  21 December, 2016 at 11:02

  GHD = Good Hair Day. Min son tog med min plattång när han flyttade. Vinner jag denna så kan han behålla min gamla. GHDs är ju såååå mycket snyggare.

  Reply
 • Camilla
  21 December, 2016 at 11:05

  GHD står självklart för Good Hair Day – vilket detta ger. Varför jag ska vinna:

  Att ge sig själv en avkopplande tid,
  tror jag ger en inre frid,
  det ger i alla fall mig hopp och tro,
  ett lugn och en ro.

  Reply
 • SofiaS
  21 December, 2016 at 11:11

  GHD-Good Hair Day
  Mitt hår kräver sin plattång för att jag ska kunna visa mig offentligt. Den förra sjunger dock på sista versen och är numera tejpad i ena handtaget då den har varit använd och tappad i golvet för många gånger. Har alltid hört att GHD-tången är den bästa på marknaden och håller nu tummarna för att den här snyggingen ska få komma i min ägo och bevisa sin storslagenhet.

  Reply
 • Tova
  21 December, 2016 at 11:15

  God hair day – Den här står på dotterns önskelista, jag skulle gärna vilja ge henne det hon verkligen vill ha istället för budgetvarianter som min plånbok väljer
  Perfekt present till min härliga tonårsdrake

  Reply
 • Michaela Lindh
  21 December, 2016 at 11:22

  WOW! Jag är också helsåld på roséguld så detta är en drömvinst för mig. Jag har länge velat köpa mig en plattång men ekonomin har inte riktigt räckt till då jag är student, och då jag nyligen blev sjukskriven på halvtid så minskade chanserna. Lyckan om jag skulle ha turen att vinna detta drömkit hade varit enorm! Hur skulle man kunna tacka för något sånt?? Hoppet finns kvar i alla fall så jag håller tummarna såå hårt! Med denna plattång blir alla dagar GHD (good hair day) ;-)

  Reply
 • Karin
  21 December, 2016 at 11:34

  Hej! Min förra pajade pecis och nu har jag ingen aning om vad jag ska köpa. Hade varit toppenför knoppen om jag vann denna fina!

  Reply
 • Amanda Jönsson
  21 December, 2016 at 11:54

  Jag skulle vilja vinna denna som en julklapp till mig själv då jag ej har en fungerande plattång, hade varit så kul att få testa denna och dessutom är den ju i Rosé guld vilket är så fin färg!

  Dessutom står GHD för Good Hair Day!

  Reply
 • Carro W
  21 December, 2016 at 12:01

  I bästa kalenderns lucka tjugoett
  Kan du på ett mycket enkelt sätt
  (fast passa dig för det blir hett!)
  Få håret riktigt blankt och slätt
  Med GHD:s tång gör du det lätt
  Och den är det snyggaste jag sett!

  Reply
 • Carro W
  21 December, 2016 at 12:03

  Glömde ju! GHD -Good Hair Day :)

  Reply
 • Emelie
  21 December, 2016 at 12:05

  Jag skulle vilja vinna för att jag likt dig är svag för roseguld! Dessutom så skulle min syster bli överlycklig över att jag slutar ta hennes hela tiden!
  PS. GHD står för good hair day

  Reply
 • Joanna Wozniak
  21 December, 2016 at 12:17

  Ohmygod det är den mest perfecta julklappen man kan önska sig!! jag har ingen plattång men det kostar så mycket men hoppas på tur att kunna använda den och fixa håret så fint

  Reply
 • Camilla Berggren
  21 December, 2016 at 12:18

  Make my day! GHD står för God Hair Day. Längtar efter att med denna fixa och fixera med spray. Visst mitt hår är helt okej. Men livet vore mer exiting med denna grej.

  Reply
 • Pernilla S
  21 December, 2016 at 12:18

  Good Hair Day.

  Jag har för tillfället bara en smal och liten plattång, som jag var tvungen att panikköpa då min far råkade dra ner min gamla plattång i golvet för några år sedan. Och back in the days så hade jag loreen-lugg så därför blev det att köpa en smalare variant. Idag är jag inte så glad över det valet… Och precis som du så är jag svag för den där färgen ;)

  Reply
 • Rosis
  21 December, 2016 at 12:32

  Fixa håret så fint jag ju vill.
  Platta eller nya lockar enkelt få till:-)!
  Vore perfekt att denna smarta tång få.
  Snabbt bli fin på morgonen då:-).

  Vill allt med roseguld dessutom ha.
  Samt fixa mitt hår “desperat” bra;-)!

  Ghd står för Good hair day

  Reply
 • Maja
  21 December, 2016 at 12:33

  GHD står för Good Hair Day
  Anledning till att jag skulle vilja vinna är att jag har ett väldigt svår plattat hår, lockigt och tjockt! Så även om jag har plattat håret på morgonen så lockar det sig igen. Skulle vara bra att ha med sig den här lilla skönheten i väskan när man behöver platta håret t.e.x efter gymnastiken. Dessutom var den ju väldigt fin, faktiskt en av de finaste platt tångar jag har sett!

  Reply
 • Ringvor Andersson
  21 December, 2016 at 12:38

  GDH= Good Hair Day.
  fint, blankt och med mycket volym jag får.
  Ja tänk att med GDH jag mitt drömhår får.

  Reply
 • Ida
  21 December, 2016 at 12:48

  Mitt långa tjocka hår som aldrig kan hålla formen eller glansen skulle älska den här underbara plattången.
  GHD=Good Hair Day.

  Reply
 • Michaela
  21 December, 2016 at 12:48

  Good hair day! ❤
  Jag vill gärna vinna denna just därför – för att alltid ha möjligheten att vara snygg i håret! ❤

  Reply
 • Johanna
  21 December, 2016 at 12:51

  Good Hair Day! Det är exakt vad alla Mina dagar blir med denna om jag vinner! Hoppas! GOD JUL!

  Reply
 • Anne Room
  21 December, 2016 at 12:53

  Är med..önskar mig en good hair day too;)

  Reply
 • Anneli
  21 December, 2016 at 13:04

  Börjar bli tjatig, jag vet, men om jag vann så skulle den – igen – gå till min (bortskämda) dotter. Hon skulle behöva en good hair day!

  Reply
 • Maria Lilja
  21 December, 2016 at 13:06

  GHD = Good Hair Day

  Kanske jag äntligen skulle kunna se lite vårad ut när jag går till jobbet. Blir sådär lagom trist frissigt i den skånska blåsten och fukten.

  Reply
 • Astrid Park
  21 December, 2016 at 13:07

  GHD= Good hair day

  Jag blir alldeles knäsvag av denna tävling. Har önskat mig ett Ghd stylingredskap sedan jag fick vara “hårmodell” till en frisör för 8 år sen och då insåg vilken sjukt stor skillnad det är på Ghd o andra märken. Tyvärr är det något jag inte unnat mig själv. Oj vad lycklig jag skulle bli av denna som julklapp åt mig själv, skulle inte önska mig må mer på läääääänge!!!

  Reply
 • Josefine
  21 December, 2016 at 13:15

  Denna roséguldiga godbit skulle vara underbar att vinna så slipper jag och dottern slipper dela. Hon har precis som sin mor gräsligt mycket hår och tjockt dessutom. Snart fyller pinglan tonåring, så denna skulle vara perfekt till henne. Allt som är rosa- lila, glittrar & skimmrar är fabulöst <3

  Reply
 • Andrea
  21 December, 2016 at 13:21

  Ghd står för Good hair day. :)

  Jag brukar alltid säga att jag borde varit född på 80-talet. Om jag inte gör nått med mitt hår efter jag duschat får jag nämligen ett riktigt 80-tals fluff. Därför plattas åtminstone luggen varje dag. Men det är snart dags för en uppgradering när det gäller plattång då min gjort sitt. Och den här är ju bara för fin! Blir nästan lite förälskad i den. :) Skulle vara helt perfekt att vinna!

  Reply
 • Anna
  21 December, 2016 at 13:22

  Det här är dotterns dröm, eftersom hon ogillar sitt lockiga hår så starkt. Jag vill gärna ge henne möjligheten att göra sig fin på det sätt som hon trivs med – med rakt hår!

  Reply
 • Tanja
  21 December, 2016 at 13:31

  Hej,
  GHD = Good Hair Day :)
  Jag plattar mitt hår varje dag, och det slits verkligen en hel del iom att jag färgar det blont också.
  En sån här härlig plattång är drömmen för en med lockigt galet hår som ständigt behöver fixas och tämjas :)!
  Ghd har verkligen bra produkter, jag har dock aldrig kunnat köpa en plattång från dem innan då de är för dyra. Det skulle vara drömmen att få platta mitt hår med en av marknadens bästa produkter :)

  Reply
 • Maria
  21 December, 2016 at 13:40

  Ghd står för Good Hair Day

  Skulle behöva en ny plattång..det enda värmeverktyg jag behöver.. man kan både platta, forma och locka håret med den

  Reply
 • Elin Eliasson
  21 December, 2016 at 13:40

  GHD står för Good Hair Day och jag vill vinna denna för jag är också svag för roséguld, och jag vill testa en ny frisyr med platt hår men ändå inte skada håret, därför vill jag vinna denna :D

  Reply
 • Monica
  21 December, 2016 at 13:42

  Skulle bli så väldans glad om jag vann!
  Har ett barr som är näst intill otämjbart

  Reply
 • liselotte
  21 December, 2016 at 13:46

  Det står för Good Hair Day
  Vill vinna för jag börjar få lite längre hår, och behöver använda plattång till det, men den jag har är värdelös, med massa piggar på ena sidan och där fastnar ju håret och slits av hela tiden. Denna är ju supersnygg dessutom.

  Reply
 • Pauline Wågström
  21 December, 2016 at 13:54

  Jag vill vinna eftersom jag känner mig så ful i håret efter min hjärnoperation då det var tvungna att raka av lite hår mitt på huvudet.

  Reply
 • Pauline Wågström
  21 December, 2016 at 13:56

  Jag vill vinna eftersom jag känner mig så ful i håret efter min hjärnoperation då de var tvungna att raka av lite hår mitt på huvudet.

  Reply
 • Tatiana
  21 December, 2016 at 14:14

  Åh nu blev jag ju helt förälskad! Vilken jättesnygg plattång, lycko den som vinner. Jag har vågigt hår som står åt alla håll ibland så skulle jag vinna denna kan jag lova att den skulle gå varm här hemma. GHD står såklart för God Hair Day, vilket jag skulle ha varje dag med denna lyxtång ;-)

  Reply
 • Jan
  21 December, 2016 at 14:17

  GHD = Good Hair Day

  Jag vill vinna detta för mig själv. Varför ska bara tjejer använda sådant när vi killar också vill bli fabulous!

  Reply
 • Caroline
  21 December, 2016 at 14:19

  GHD – Good hair day

  För en good hair day som ger lyster och glans, hoppas jag att jag det här är min chans!

  God Jul! ❤️

  Reply
 • Linnea H
  21 December, 2016 at 14:24

  ghd står för good hair day.

  Här sitter jag om en ghd drömmer,
  så att jag för en stund mitt risiga hår glömmer,
  håret spretar verkligen åt alla håll,
  vad ska jag göra för att få kontroll?
  Jag önskar håret vore blankt och slätt,
  med en ghd skulle det fixas lätt,
  därför önskar jag mig en ny plattång i jul,
  så jag slipper gå med en frisyr som är ful.

  Reply
 • Annika Gustafsson
  21 December, 2016 at 14:38

  GHD= GOOD HAIR DAY
  Ett guldkorn bland stylingprodukter.

  Reply
 • Emma
  21 December, 2016 at 14:41

  Suktat efter den där lääänge Jag behöver verkligen en plattång som kan ta sig ann mitt lockigahår, speciellt dem gångerna när man inte har flera timmar på sig

  Reply
 • Astrid
  21 December, 2016 at 14:43

  GHD= Good Hair Day
  Eftersom majoriteten av mina dagar är bad hair days borde detta kit hjälpa mig på traven!

  Reply
 • Moa
  21 December, 2016 at 14:47

  GHD betyder Good Hair Day, vilket man garanterat får med denna plattång! Min som jag har nu har börjat “slita” och “dra” i håret, och det är ju absolut inte kul! Därför skulle jag vilja vinna denna, för att byta ut min farliga plattång till en som är mer skonsam Sen lär jag ju tillägga att både väskan och nagellacket faller mig perfekt i smak!

  Reply
 • Madeleine Jonasson
  21 December, 2016 at 14:58

  GHD= Good Hair Day. Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag och mitt trollhår är värda en liten present. (Och jag har ju aldrig ägt en plattång så det hade varit spännande)

  Reply
 • Camilla Sandmark
  21 December, 2016 at 15:06

  GHD står för Good Hair Day..
  Och en sådan skulle jag garanterat få om jag vann den här skönheten. Har bara en gammal plattång som det är dags att byta ut så jag håller tummarna för den här!

  Reply
 • Love
  21 December, 2016 at 15:09

  GHD = Good hair day.
  Och good hair day är något som jag verkligen skulle behöva hjälp med att fixa! Skulle behöva en ny plattång som man både skulle kunna locka och platta håret med,då jag tycker det blir så mycket finare lockar med en plattång. I Januari ska jag även flytta in i min första egna lägenhet, där jag tänkt att ha roseguld detaljer, så huru snygg hade inte denna plattång varit i min lägenhet då och hade matchat allt så fint?? En plattång man inte hade gömt undan!

  Reply
 • Sofia H
  21 December, 2016 at 15:17

  Min bästa mamma förtjänar denna vinst! Hon har fått ett bedrövligt besked nu precis inför jul och jag har inte sett henne så nere på en väldigt lång tid. Jag vill så gärna muntra upp henne och då jag vet att hon varit missnöjd med sitt senaste besök hos frisören så skulle denna vinst vara perfekt för henne, hon förtjänar något extra lyxigt! Fint hår och roséguld gör nog alla kvinnor lyckliga så håller tummarna för denna. Vill så gärna se mami glad inför jul och nyår!

  Sno inte vinsten nu GHD står för Good Hair Day! Kram och god jul!

  Reply
 • annsophie
  21 December, 2016 at 15:23

  Julen står för dörren i glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att en GHD hon får
  Vågor, glamour eller lockar,
  Med GHD slipper man att tiden krockar.
  Drömmer om ett fantastiskt hår,
  GHD visar att det faktiskt går.
  En GHD om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le.

  GHD = Good hair day.

  Reply
 • Selma Sabet
  21 December, 2016 at 15:31

  Alltså! Åh! Så fina grejjer har det varit i din julkalender och jag fortsätter i julandan med mina rim!

  GHD är ju synonymt med Good Hair Day,
  Och just denna plattång är perfekt för mig!
  Har precis tagit mig mod och klippt mig kort,
  Men det samarbetar inte med mig när det är torrt,
  Enstaka stycken vågar sig och håller på,
  Så jag undrar ju vad ska jag göra då?
  Med denna plattång hade jag håret kunnat fixa,
  Och verkligen med min nya frilla trixa!
  Så jag hoppas jag detta av tomten får,
  Och hittar det under granen i år

  Reply
 • Jessica
  21 December, 2016 at 15:44

  “Good Hair day” står det för :)

  Jag vill vinna för att jag vill ge bort denna till min lillasyster. Hon har precis flyttat och hon behöver sig en plattång ;P

  Reply
 • Maria K
  21 December, 2016 at 15:46

  Bångstyrigt hår söker frid, nu i vår juletid. Lockigt eller platt – vad som helst för att få fram, ett härligt svall. Isas vinst kommer hålla längre än till pingst, tänk en så härlig vinst. Drömmer om hollywoodhår så jag hoppas att lyckan mig den når!

  GHD : Good Hair Day :)

  Reply
 • Ellen Eklund
  21 December, 2016 at 15:48

  GHD står för Good Hair Day.
  Det är precis vad man känner varje gång man använder deras produkter. Jag har använt mig av GHD i flera år nu. Tyvärr har min plattång gått sönder och som student känner jag inte att jag har möjlighet att köpa en ny. Önskar så att jag fick vinna och förvandla mina, nu, bad hair days tillbaka till good hair days. Det finns verkligen inget bättre hårstylningsmärke på marknaden. Bästa!

  Reply
 • Camilla Wiklund
  21 December, 2016 at 15:49

  GHD står för good hair day! Jag är så trött på bad hair days, pga sjukdom tappade jag det mesta av mitt hår men nu har det ÄNTLIGEN växt ut igen. Då skulle det vara jättekul att få styla det snyggt!

  Reply
 • Tatyana
  21 December, 2016 at 15:53

  Good Hair Day. Jag vill kunna platta och locka håret, men med min plattång kan jag inte göra något av det. Den fastnar i håret och det blir som svinto. Så har det mest uppsatt för jag inte kan fixa till det. Vinner jag kan jag äntligen få snyggt hår igen!

  Reply
 • Beata
  21 December, 2016 at 16:13

  Hej! Jag vinna detta för att jag vill överraska min fina mamma! Hon har länge velat ha en sådan och tycker hon är värd det! ❤️
  Kram!

  Reply
 • Elin
  21 December, 2016 at 16:26

  GHD står för good hair day.
  Good hair day är precis vad jag skulle få av denna vinst. Är i stort behov av en ny plattång för älskar att ha naturliga lockar men tycker inte man får till det så bra med min locktång så denna vore underbar att vinna. Dessutom var ju designen riktigt snygg också. Känner att jag gärna vill snygga till håret för då känner hela jag mig extra snygg

  Reply
 • Erica S
  21 December, 2016 at 16:34

  Om jag en plattång skulle vinna så skulle jag vara världens lyckligaste kvinna. Dessutom i färgen rosé och från det bästa märket GHD!

  GHD står för Good Hair Day.

  Reply
 • Isabelle
  21 December, 2016 at 16:35

  GHD= good hair day :D
  jag hade velat vinna för jag har väldigt tjockt och lockigt hår, och drömmer om att ha platt hår

  Reply
 • Sara Källström
  21 December, 2016 at 16:47

  GHD – Good Hair Day!

  Roséguld är verkligen min färg! Har vigselring och förlovningsring i det och jag älskar dem! Denna plattång vore drömmen om jag vann! Äntligen kan jag platta mitt frissiga hår och lockar på döttrarna göra! Dessutom är den ju snygg som bara den så ligga frame skulle den definitivt få göra!

  Reply
 • Maria
  21 December, 2016 at 16:48

  Jag har alltid velat ha en plattång från GHD! Min plattång är såå dålig, jag köpte den för typ 8 år sedan för 200 kronor och den är helt slutkörd, men min studentbudget räcker inte till en plattång från GHD.. Mitt hår är så besvärligt dessutom, jag brukar locka med plattång men lockarna håller inte i mer än två timmar. De gånger jag har använt en plattång från GHD har lockarna hållit sig ända till dagen efter, vilket är helt amazing. Jag skulle så gärna vilja ha fina lockar på min examensceremoni i januari, jag hoppas att jag vinner denna lucka!
  GHD står såklart för good hair day!

  Reply
 • Åse
  21 December, 2016 at 17:25

  GHD står för ”good hair day”

  Jag ångrar den dagen för länge sen
  Jag köpte en aluminiumplattare
  Väldigt få gånger använde jag den
  För den bara slet sönder och inget blev glattare

  Sen av en vänninna fick jag en mini
  Den är så varm, det blir lätt katastrof
  Bra på en resa, men svår att bli fin i
  Mer positiv blir jag i nästa versstrof:

  Med den här GHD’n kan jag platta och locka
  Den är säker och smart, riktigt cool, state of art
  Den kommer mitt långa hår verkligen rocka
  Det blir roligt att styla och snyggt i en fart

  Reply
 • Anna Johansson
  21 December, 2016 at 17:40

  GHD= Good hair day!

  Jag rockade en kort pixiefrilla förra sommaren men nu har jag håret på utväxt för att kunna göra en fin uppsättning till mitt bröllop. Men med virvlar och utväxt undercut som kryllar sig i underhåret så ser jag inget vidare ut. Det blir oftast bara en tråkig toffs. Min gamla plattång är så sliten så det känns som att platta håret med 2 sandpapper och håret blir bara randigt :P Min frisör stylade mig så fint med en ghd tång och jag har önskat mig en sen dess! :)

  Reply
 • Mikaela Appelkvist
  21 December, 2016 at 18:07

  GHD= Good Hair Day :)

  Min gamla plattång är utnött och passé, så att försöka få till frisyren med denna är ingen idé,
  därför skulle årets tomte gjort dundersuccé, om han tittade förbi med en ghd av högsta kvalité!

  Vänliga julhälsningar / Mickan

  Reply
 • Naomi
  21 December, 2016 at 18:19

  Jag har aldrig haft en plattång, men har alltid önskat mig en! Jag har plattat håret någon enstaka gång, och har verkligen gillat resultatet! Det vore fantastiskt kul att vinna det här i julklappen/födelsedagspresent (fyller år på Juldagen)! :) :) <3 <3

  Reply
 • Caroline L
  21 December, 2016 at 18:23

  Good Hair Day :)
  Min mamma är aldrig nöjd med sin frisyr så jag vill vinna denna lyx till henne.

  Reply
 • Anja L
  21 December, 2016 at 18:25

  Good Hair Day, GHD!!
  Jag vill vinna för att fixa frisyren snyggt snabbt och elegant. Bär mössa på mitt arbete som gör att håret är busigt och inte vill som jag vill. Denna skulle hjälpa, skulle följa med i väskan till arbetet.

  Reply
 • Anna
  21 December, 2016 at 18:30

  Vem sjutton vill inte ha en “Good Hair Day” varje dag!?
  Den som sätter upp denna på önskelistan, det är jag.
  Ibland hamnar hårskötsel och omvårdnad ut lag,
  och jag behöver något som inspirerar och underlättar nya tag.

  God jul!

  Reply
 • Emelie K
  21 December, 2016 at 19:17

  Om jag hade vunnit vet jag precis vem jag skulle ge den till, nämligen min mamma. Hon har haft ett tufft år bakom sig då hon drabbades av bröstcancer förra hösten. Hon mår bra nu och börjar få tillbaka sitt hår hon tappade pga cellgifterna. Men hon känner sig inte helt bekväm i sitt nya hår då det har blivit lockigt istället och svårt att styla. Därför skulle jag ge henne denna magiska plattång för att kunna få till en frisyr hon är nöjd med och dessutom ha en “Good Hair Day” ;) Det har hon verkligen förtjänat! <3

  Reply
 • Gerdan R
  21 December, 2016 at 19:29

  GHD står för Good Hair Day
  Jag har aldrig fått styr
  på min vilda frisyr
  nu vill jag nåt ska hända
  med hår som står på ända
  till plattången står mitt hopp
  som ska hjälpa mig få stopp
  på problemet med mitt rufs
  i min hopplösa kalufs!

  Reply
 • Pernilla Danielsson
  21 December, 2016 at 19:38

  ”good hair day” ! Den här plattången måste vara den ultimata drömmen att ha i sin ägo . GHD ska ju tillhöra de bästa av plattänger, sen är den sååå snygg att bara se på. Med den här kan man nog aldrig misslyckas med resultatet, därför är jag med och tövlar om denna godbit :)

  Reply
 • Annika - drömmen om 11 barn
  21 December, 2016 at 19:43

  Alltså vi pratade om julklappar senast idag, och han har sååå svårt att komma på nåt till mig. Jag hävdar att han inte behöver köpa nåt – men vem tycker INTE om julklappar liksom? Detta vore ju en såååå fin julklapp till mig själv :D <3 Vill vinna för att den är så otroligt snygg, för att jag behöver en plattång och för att… jag är värd det!

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  21 December, 2016 at 19:45

  Good Hair Day. Plattång av den lyxiga versionen. är helt fenomenal av rätta sorten, faller såklart för designen och komforten. Därför heltokig i GHDs vinstpott! Att förvandlas från tråkig och trist till en stylad snygg frisyr.
  Det skulle verkligen vara superkul. Glamour i vardagen är mumma för livet, för visst skulle det göra gott en härlig vinterdag att få känna sig elegant och stilig. Därför hoppas jag på detta vis få vinna denna fantastiska vinst för då blir denna kvinna på 40 + strålande glad.

  Mvh Julianna

  Reply
 • Julianna Fredriksson
  21 December, 2016 at 19:48

  Good Hair Day. Plattång av den lyxiga versionen. är helt fenomenal av rätta sorten, faller såklart för designen och komforten. Därför heltokig i GHDS vinstpott! Att förvandlas från tråkig och trist till en stylad snygg frisyr.
  Det skulle verkligen vara superkul. Glamour i vardagen är mumma för livet, för visst skulle det göra gott en härlig vinterdag att få känna sig elegant och stilig. Därför hoppas jag på detta vis få vinna denna fantastiska vinst för då blir denna kvinna på 40 + strålande glad.

  Reply
 • Jenny Pedersen
  21 December, 2016 at 19:50

  Den här skulle passa mig perfekt i julklapp! Jag har långt och ostyrigt hår som jag typ aldrig vet vart jag ska göra av det, och då skulle det verkligen underlätta om jag kunde platta det men en sån här godbit! Att den dessutom är roséfärgad och matchar min inredning (daah) gör det inte mindre perfekt direkt, det betyder ju bara att jag kan låta den ligga framme ;) Förresten, GHD står för “Good Hair Day”!

  Reply
 • Frida F
  21 December, 2016 at 19:55

  GHD står för Good Hair Day – och det är precis det man får med detta magiska verktyg! Mitt hår är fluffigt, lockigt och frissigt och varje gång jag är hos frisören och de använder sig av en ghd-tång så blir resultatet fantastiskt! Så nu vore det en fantastisk julklapp, dessutom i min favoritfärg roséguld!

  Reply
 • Emma Håkansson
  21 December, 2016 at 20:05

  GHD=Good Hair day

  Jag vill vinna denna då mitt hår är tjockt, torrt och yvigt. Svintohår brukar jag kalla det. Min nuvarande plattång har levt lite för länge. Den blir alldeles för het och det har lossnat plastbitar från den. Jag överlever inte utan en plattång helt enkelt. ☺️

  Reply
 • Hilma
  21 December, 2016 at 20:12

  GHD står för Good Hair Day
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna till mig själv. Jag hat väldigt långt hår(ända ner till låren) och jag skulle gärna vilja platta mitt hår! Jag har velat ha en GHD plattång så länge men har inte haft och har inte råd att köpa en själv. Det går inte att beskriva hur glad jag skulle bli! Älskar din blogg!!!

  Reply
 • Maria P
  21 December, 2016 at 20:21

  jag har just klippt lugg och I love it! Men platttången är gammal och sliten och det blir inte alls lika snyggt som hos frissan så jag hoppas på en vinst som kan ge mig lite stil!
  GHD står för good hair day

  Reply
 • Sofia Öhman
  21 December, 2016 at 20:33

  Well, precis som märket GHD står för “God Hair Day” är det målet för varje dag. Jag har naturligt lockigt hår och självklart vill jag ha det jag inte har. Så därför är det underbart att kunna variera med en plattång, så blir fler dagar God Hair days!

  Reply
 • Madelene
  21 December, 2016 at 20:37

  GHD Står för Good Hair Day
  Mitt hår har växt ut igen efter en tumörsjukdom och cellgifer och är nu väldigt tjockt och lockigt. Vissa dagar älskar jag mitt hår, men vissa dagar blir jag bara iritterad på det för att det pga lockarna inte går att göra något med. Hoppas ni kan hjälpa mig att slippa dom bad Hair day dagarna ☺️ Ingen Skullle bli gladare än jag ☺️ Håller tummarna hårt! GOD JUL!

  Reply
 • Lyra Silva
  21 December, 2016 at 20:38

  GOOD HAIR DAY
  Jag hade önskat en enda sak,
  något som verkligen är i min smak.
  Längtan är stor
  efter lite glamour.
  kassan är skral,
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna.
  Få gnistra och glimma
  I Julaftonstimma,
  så tar en härlig chans
  till lite snygg elegans.

  Reply
 • Anne Siberg
  21 December, 2016 at 20:39

  Inte vill ni väl att jag skall vara studenten med det mest frissigaste håret någonsin…..
  God jul på er
  Kram Anne

  Reply
 • Jane
  21 December, 2016 at 20:45

  Mitt hår är Kaos med stort K!
  Har en gammal plattång, men den tar evigheter på sig att bli varm, och funkar så dåligt och skadar håret – så jag brukar skippa att använda den.
  Dock trivs jag såå mycket bättre i lite stylat hår,
  ser man bra ut mår man bra!

  Reply
 • En Mölnbobos Liv
  21 December, 2016 at 20:47

  Good hair day
  Jag har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/21/lucka-21-isastar-2112/

  Jag är gärna med och tävlar om denna otroliga vinst. Har aldrig ägt en plattång men önskat mig en länge, skulle bli så glad om jag vann.

  info@annakarlsson.se

  Reply
 • Jenny Olsson
  21 December, 2016 at 20:49

  GHD står för Good hair Day!
  Detta är årets önskan, tänk att ha snygg frisyr, mitt hår är jämt uppsatt i tofs, det blir frissigt och vågit. Önskar kunna fixa frisörkänslan hemma!

  Reply
 • Sofie
  21 December, 2016 at 21:02

  Men alltså det skulle vara SÅ trevligt att slippa se ut som ett lejon varje dag. Min hår är tjockt och stort och jag behöver platta det dagligen med min nuvarande icke lejon-vänliga plattång. GHD good hair day.

  Reply
 • Jessica K
  21 December, 2016 at 21:06

  Wow! Vilken älskling att använda varje dag! Absolut på önskelistan. Dålig på att rimma men önskar dig en riktigt god jul fina Isabelle! :)

  Reply
 • Cornelia Fredriksson
  21 December, 2016 at 21:07

  Min plattång är bra allt gammal, köpt för tio år sedan med månadspengen. Minns hur stolt jag var, men nu börjar den ge upp och behöver någon som tar över. :)

  GHD – Good Hair Day

  Reply
 • Linda Svartling
  21 December, 2016 at 21:09

  GHD- good hair day
  Götapetter vad jag skulle behöva denna. Frisören gör mig alltid så fin med hjälp av platttång. Köpte en billig variant och det fick jag bittert ångra. Håret blev så slitet. Skulle verkligen behöva rå om mig själv och piffa mig. Utarbetad och vintertrött, behöver lite flärd om så bara lite piffigare hår. Håller tummarna o hoppas!

  Reply
 • EKO
  21 December, 2016 at 21:11

  Oh! Tänk om jag en plattång fick så med lätt klick
  jag även en ny frisyr fick.
  Väskan är dessutom jättesnygg.

  Reply
 • Anna
  21 December, 2016 at 21:13

  GHD – Good Hair Day

  Att ge mina döttrar denna lyxiga klapp vore jättekul.
  Kanske kan de göra även mig lite snygg efter jul!

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  21 December, 2016 at 21:14

  GHD – Good Hair Day!
  Jag har längtat efter en good hair day väldigt länge nu. Min plattång har jag haft sedan mamma gav mig den i julklapp för sisådär 7 år sedan. Ja, du kan nog förstå att det inte är en plattång av första klass. Det är ett under att den inte börjat brinna, eller smälta eller att det ens fortfarande fungerar. Haha. Den plattar inte mitt hår alls som jag vill ha det, håller ojämn värme och lämnar märken efter sig. Suck! Så jag hade verkligen velat vinna dagens lucka, så att jag äntligen kan göra slut med min plattång som jag borde gjort för länge sedan. *håller tummarna för att mitt hår äntligen ska få ha en bra hårdag!*

  Reply
 • Sofie
  21 December, 2016 at 21:14

  Tror min kommentar försvann så jag testar igen. Skulle vara trevligt att slippa se ut som ett lejon om dagarna då mitt hår är väldigt tjockt och gör lite som de själv vill God jul

  Reply
 • Jeanette
  21 December, 2016 at 21:18

  Hej! GHD = Good Hair day
  Låter kanske löjligt men löjligt avundsjuk på min kära vän & kollega som med glädje använder sin GHD plattång med perfekt resultat & lika vackert hår jämt. En drömprodukt jag bara önskar jag ägde och kunde få använda. Vore verkligen en flera års efterlängtad sak att äga och sen designen gör saken mer än perfekt.

  Reply
 • Jenny
  21 December, 2016 at 21:18

  Av den enkla anledningen att jag inte har någon plattång då jag glömde min på ett hotellrum och personalen påstod att den inte fanns kvar… :(
  GHD står för Good Hair Day :)

  Reply
 • Violina
  21 December, 2016 at 21:25

  Åh, en plattång i favoriten rose’guld och ett guldigt nagellack – kan det bättre bli, riktigt upplagt för julens alla kalas och fester! Är mer än gärna med och tävlar! Har aldrig funnits, vare sig någon plattång eller guldigt nagellack i min necessär, men nu kan det faktiskt bli ändring på det!

  Med denna extravaganta rose’färgade manick,
  jag kommer att känna mig snygg, glänsande och chic!
  Den är till för att forma håret hur man vill,
  dra ut det och få det att ligga helt still.
  Håret blir så lent och rakt av denna och
  tänk, så fin jag kommer mig att känna!

  GHD står Good Hair Day!
  Varma Julhälsningar!

  Reply
 • Anna
  21 December, 2016 at 21:29

  Skulle vara kul att vinna detta nu när man hittat bra produkter för håret och bara den perfekta plattången kvar.
  GHD står för Good Hair Day

  Reply
 • Anna
  21 December, 2016 at 21:29

  Vi vill väl alla ha en GHD!
  Och den kräver sitt proffsverktyg

  Reply
 • Barbro
  21 December, 2016 at 21:35

  Good Hair Day = GHD

  Skulle bli en trogen vän i ur och skur,
  förvandlar tillvarons moll till dur.
  Ge mitt hår volym och glans
  så jag slipper gå omkring i svans!

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  21 December, 2016 at 21:36

  Oh my god! Denna palltång är galet underbar, behöver verkligen en då mamma tagit min! Färgen roséguld är to die for! Känns sjukt overkligt att jag ens kulle kunna få en sån, men wow! Den var fin den! (GHD står för Good Hair Day)

  Reply
 • Linda
  21 December, 2016 at 21:42

  Hej jag skulle vilja vinna för att jag som är en lockig tok står och plattar håret varje morgon :) annars ser det ut som ett lejon i spegeln :) En bra plattång är a och o :)
  good hair day står GHD för :) !

  Reply
 • Johanna E
  21 December, 2016 at 21:43

  Jösses så snygg!! Kan inte tänka mig en bättre julklapp! En sak jag inte kan unna mig, men minst sagt är i behov av <3

  Motivering:
  ”Break the rules, not your hair”
  ja, jag ha en del att lära där.

  Jag ska nu för er nu erkänna,
  varje morgon jag mitt hår bränna.

  Håret står åt alla håll,
  ser ut som ett riktigt troll.

  Min gamla plattång kommer snart ge upp,
  den hostar, frustar och får krupp.

  Snart dags att låta den gå,
  tacka den för varje platt strå.

  Skulle gärna välkomna denna moderna,
  bli min nya bästis och om den värna.

  Reply
 • Jessica Eliasson
  21 December, 2016 at 21:44

  GHD, good hair day
  När man sitter i reception och träffar folk hela dagarna ska man självklart se vårdad ut. Då behöver man hjälpmedel. Hos mig blir det ofta en gummisnodd. Med hjälp av en GHD skulle jag kunna bli snygg i håret även till vardags

  Reply
 • Annie
  21 December, 2016 at 21:49

  Hej, vilken vinst det är idag!
  Jag skulle verkligen behöva en ny plattång eftersom att jag har naturligt krusigt hår och min plattång håller på att gå sönder så det skulle va fantastiskt att vinna! ❤️
  GHD stor för Good Hair Day :)

  Reply
 • Mikaela
  21 December, 2016 at 22:02

  Jag har haft samma plattång i över 10 år nu! Men nu börjar den ge upp så det är dags för en ny, den här vore ju superfin! GHD står för good hair day :D

  Reply
 • Sara
  21 December, 2016 at 22:11

  GHD – Good Hair Day!
  Det är inte ofta jag har det men vill gärna råda bot på det med dagens vinst!

  Reply
 • Sanna
  21 December, 2016 at 22:27

  Good hair day! Jag hade för något årsen en liknande plattång från ghd och har aldrig vart nöjdare synd nog gick den sönder och skulle vara överlycklig om jag vann en ny!

  Reply
 • Sandra Rosti
  21 December, 2016 at 22:27

  GHD = Good Hair Day

  Jag skulle vilja vinna denna plattång för att jag, 31 år gammal, aldrig har ägt en plattång… Men jag skulle nog behöva en till mitt elchocks hår med hopp om att kanske, kanske, kanske få lite fason på det så man kan se lite anständig ut.

  Ha en fin kväll:)

  Reply
 • Birgitta
  21 December, 2016 at 22:30

  Hej!

  Vilken fin vinst som jag absolut inte vill missa.
  Den fina plattången skulle bli en så fin julklapp till min älskade dotter
  som fått så lockigt hår efter flera tuffa cellgiftsbehandlingar i samband
  med sin elakartade cancer. Det skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro.
  Hon tycker själv att håret är för lockigt, så den guldiga fina skulle komma väl till
  pass för hennes hår. Håller tumme och tå, att den kanonfina vinsten mig ska nå
  så hon den av mig kan få.
  GHD står för Good Hair Day.

  Kram och en riktigt GOD JUL!

  Reply
 • Louise Johansson
  21 December, 2016 at 22:31

  GHD står för “Good Hair Day”!
  Jag ofta en dålig hårdag har,
  jag ofta gömmer mig och en keps tar.
  Slitet och glanslöst mitt hår är,
  därför vill jag vinna dessa här.
  Med enkla verktyg man glamour får lätt,
  dessa grejor känns alldeles rätt!

  Reply
 • Robert
  21 December, 2016 at 22:32

  Tjena!

  GHD betyder Good Hair Day.

  Hoppas denna fina plattång få vinna, till min underbara kvinna.

  Reply
 • Rolf
  21 December, 2016 at 22:37

  Så läcker julklapp till min kära fruga, som garanterat åt henne skulle duga.
  Håller tummarna att jag plattången nu få vinna, för då får jag en riktigt julglad kvinna.

  GHD betyder Good Hair Day

  God Jul och Gott Nytt År!

  Reply
 • Martina Andersson
  21 December, 2016 at 22:39

  Min bästa vän är frisör och han style:ade alltid mitt hår snyggt med en plattång. Sedan jag flyttade från Linköping, där han bor så har jag klippt av mitt hår från svanklångt till axellångt vilket innebär att det är ganska livlöst till och från. Mitt hår skulle må bra av att få lite fina lockar eller vågor i håret framöver, så att jag får en GHD (Good hair day!) :)

  Reply
 • Aimee
  21 December, 2016 at 22:40

  Jag skulle vilje ha en “good hair day” med min ny GHD plattång :)

  Reply
 • elsy olofsson
  21 December, 2016 at 22:53

  Jag har alltid önskat mej en plattång,eftersom friören fixade mitt hår så fint med en sån.
  GHD står för good hair day

  Reply
 • Johanna VL
  21 December, 2016 at 22:55

  Good hair day :)

  Egentligen hade jag behövt den här imorgon då jag ska på anställningsintervju för ett mycket spännande jobb. Min plattång har nämligen gjort sitt, och jag vill ju ge ett gott intryck även utseendemässigt då arbetet innebör kundkontakt. Får jag tjänsten måate jag ju göra mig fin varje morgon och då önskar jag mig denna. Får jag inte tjänsten så är ju detta en perfekt tröstpresent ;)

  Reply
 • MariaM
  21 December, 2016 at 23:04

  Wow, håller med om roséguld. Valde att ha vigselringen i rosé för det är så himla fint. Och en plattång behöver jag verkligen, så detta vore en riktig toppenpresent till mig själv :) GHD = good hair day.

  Reply
 • Joanna Doweyko
  21 December, 2016 at 23:04

  GHD står för Good Hair Day

  Motivering, hmmmm…var ska jag börja…
  Den här andra amningsperioden har i princip tagit kål på mitt vackra svall. Dagligen tappar jag en näve hår, jag skojar INTE! Att det fortfarande finns hår kvar på huvudet övergår mitt förstånd. Och det stackars hår som finns kvar ser inte mycket ut för världen. Oftast är det flottigt och grådaskigt (HUR gör man för att hinna duscha och tvätta håret mer än en gång i veckan med två små barn och en man som ständigt jobbar?!!) och frissigt som om jag stoppat fingrarna i eluttaget. Jag har ett trick som funkar i ett par dagar, trots otvättat hår, och nej, det är inte att använda strykjärnet för att platta till håret. Jag har en locktång. Ja, den är från 80-talet. Jag drar igenom håret först åt ena hållet, och sen snabbt åt andra hållet. Då blir det rakt. Typ. Ish. I med dust-it-pulver för att få upp någon slags volym, en halv flaska torrshampo närmast skalpen och lite olja i topparna så kan jag låtsas att håret är ganska rent och snyggt.

  Vinner jag, blir jag först och främst URGLAD! Jag kommer att börja gråta och kanske rentav svimma. Jag kommer att använda den dagligen och jag kommer att känna mig alldeles, alldeles, alldeles UNDERBAR! <3

  Reply
 • Sofia
  21 December, 2016 at 23:08

  En dålig hårdag är vardag för mig.
  Håret är frissigt och tovar sig.
  Vinner jag detta så tror jag visst
  att det i mig kan bo en liten stylist!

  PS: Good Hair Day = Snygg i håret med snygga produkter. Vilken dröm det vore! DS.

  Reply
 • Heléna
  21 December, 2016 at 23:12

  Det står för Good Hair Day =) Jag brukar låna dotterns plattång och hon flyttar nu i feb så då blir jag utan!

  Reply
 • Gunilla.M.B
  21 December, 2016 at 23:16

  Svar = GHD – betyder Good Hair Day . Önskar en plattång till mitt barnbarn som fyller 15 i januari .
  En liten dam med “skinn på näsan” – som gillar hår/frisyrer , färg och smink m.m

  Reply
 • emma persson
  21 December, 2016 at 23:17

  Åh! Jag köpte min plattång när jag var ca 14 (är snart 23 nu, haha) och är verkligen i behov av en ny. Älskar roseguld och skulle vara så himla kul att få en så pass fin och bra plattång, det är på tiden :D

  Reply
 • Camilla H
  21 December, 2016 at 23:20

  Good Hair Day! :D har klippt en long bob frisyr och älskar det, men har svårt att få till stylingen. Min 100-kronors plattång sliter tyvärr på håret dessutom.. Alla frisörer använder Ghd så jag har insett att det är det bästa..Väntar med spänning på att få ge mitt hår vad det förtjänar!

  Reply
 • Sandra Ramstedt
  21 December, 2016 at 23:22

  GHD står för Good Hair Day.

  Jag skulle vilja vinna för att min plattång från GHD helt plötsligt är försvunnen, eller ja var försvunnen. Hittade den inne hos sonen som har börjat låna den :-) han skulle kunna få ta över den om jag vann en ny, eller få den nya i julklapp :-)

  Reply
 • Cecilia B
  21 December, 2016 at 23:23

  Mitt hår är långt och lite trist, det hamnar alltid i en hästsvans både till jobb och fest. Min tråkiga frisyr behöver hjälp på traven, en plattång från GHD = Good Hair Day, vore perfekt att fixa till håret på ett roligare sätt.

  Reply
 • Sandra
  21 December, 2016 at 23:26

  Min flera år gamla plattång börjar sjunga på sista versen nu, den blir knappt varm och håret fastnar ibland när man försöker platta det. Så dennna vinst hade varit guld värd på många sätt.

  Jag gissar på att GHD står för Good Hair Day

  Reply
 • Nicole
  21 December, 2016 at 23:26

  Men vilken underbar färg på plattången!
  Jag har börjat tappa hår av någon konstig anledning, antagligen stress. Och för att då kunna göra något åt det tunna hår som jag har kvar skulle jag så gärna vilja vinna denna! Då kan jag i alla fall se någorlunda bra ut trots att min tjocka, blanka hår inte finns kvar längre. Håller tummarna nu :)

  Reply
 • Lena E
  21 December, 2016 at 23:27

  Good Hair Day : )
  Jag behöver ha alla dagar som Good Hair Day med hjälp av stylingprodukter och tänger, annars ser jag ut s om ett troll som har stoppat fingrarna i elurtaget och det är ingen vacker syn. Med den plattången kan göra håret snyggt med stil.

  Reply
 • Karin
  21 December, 2016 at 23:54

  GHD=Good Hair Day! ⭐ Jag har gått och drömt om en sånhär länge och mitt hår hade blivit så mycket gladare (och mindre bränt…) om jag äntligen kunde få en! Det hade varit så himla kul att testa om den funkar för mitt spröda skandinaviska hår! Dessutom hade jag fått så många pluspoäng hos min frisör!! ☺

  Reply
 • Cassandra
  21 December, 2016 at 23:59

  Good hair dag står GHD för, vilket jag aldrig någonsin har då jag tyvärr inte har rätt produkter. Mössa eller bulle på huvudet är min bästa vän.

  Reply
 • Anna L
  22 December, 2016 at 05:41

  Byter gärna ut min gamla plattång som är full med kladdiga hårstyling rester. Denna är så snygg med sin rosefärg att den får vara framme hela tiden. Ryktet säger att Ghd är bästa märket för plattångar. Vore kul att få testa

  Reply
 • Protein
  22 December, 2016 at 13:36

  GHD = Good Hair Day!

  Reply
 • Emelie B
  23 December, 2016 at 16:26

  Vilken toppen lucka och perfekt passat för mig som för tillfället delar plattång med min mor. Vilket kan bli rätt jobbigt ibland, då de egentligen är hennes. Mycket tjafs och slit av den där plattången har det blivit, ibland har man knappt fåt fixa håret klar..

  Därför hade jag mer än gärna velat vinna för att slippa låna mammas och slippa tjafsa med henne varje morgon haha. Vill äga min egna så att jag kan få fixa håret när och vart jag vill. Ghd är även ett märke man hört gott om, skulle gärna velat äga en plattång från deras! Kram

  Reply

Leave a Reply