Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 23

sponsorskylt_23alternalucka-23-alternaLucka 23

I årets näst sista lucka gömmer sig ett hårvårdskit från exklusiva Alterna! Innehållet i produkterna är handplockade, ibland från otraditionella källor. Dom här produkterna innehåller bland annat tryffelolja och kaviar för att ge håret den omvårdnad det behöver. Den här serien är en riktig fukt-boost för håret! :-)

Värde 1165 kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

  GRATTIS Åse! Du har fått ett mail från mig :-)

Lycka till!

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Alterna skapar revolutionerande formulas som sätter standarden för exklusiva hårvårdsprodukter. Bland de som använder Alterna hittar du Jessica Alba, Kate Moss, Rachel Bilson, Jennifer Garner, Pink, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan och många fler. Alternas produkter ger glans och elasticitet till håret. Produkterna är fria från sultarer, parabener, DEA, TEA, gluten, ftalater, paraffin, mineralolja, petralatum och PABA.

119 Comments

 • Sara
  23 December, 2016 at 00:09

  Skulle behöva bra & fuktgivande produkter till mitt torra, trassliga hår :)

  Reply
 • Amina
  23 December, 2016 at 00:24

  Skulle verkligen vilja ha denna hårvårdserie då jag känner att mitt hår skulle behöva mer fukt. Jag har väldigt långt hår som jag har sparat på länge och speciellt nu på vintern känner jag att den skulle möjligtvis kunna tillföra den fuktboosten som behövs för att håret ska vara on fleek ;) Jag älskar att prova på nya schampon och skönhetsprodukter, alltså innebär detta att Alternas schampo när något som jag hade älskat att testa på.

  Reply
 • Amina
  23 December, 2016 at 00:27

  Jag har väldigt långt hår som jag har sparat på länge och speciellt nu på vintern känner jag att den skulle möjligtvis kunna tillföra den fuktboosten som behövs för att håret ska vara on fleek ;). Jag älskar verkligen att testa på nya schampon och skönhetsprodukter, och Alterna är ett av de märket jag inte har testat ännu.

  Reply
 • Michaela Lindh
  23 December, 2016 at 01:13

  Känns vemodigt att julkalendern är så nära slutet nu efter att ha följt med sen start, men sambon blir nog glad över att jag kan släppa telefonen om kvällarna hädanefter ;-)

  Jag vill i alla fall återigen vara ned och tävla, denna gång för att rädda mitt hår i nöd som behöver en boost! :-)

  Reply
 • Louise Karlsson
  23 December, 2016 at 01:16

  Åå detta skulle vara dröm! Har nyligen, för 5-6 månader sedan, börjat använda värme på mitt hår igen, nästan dagligen, efter ett 2 års uppehåll. Har på den tiden sparat hår till rumpan, haha, och det är väl inte i sin bästa form.. Anledningen till all den värme jag använder nu, är att jag inte tycker håret ser bra ut i sig, det ser inte ut att ha någon “lyster” eller vad man säger. Har hamnat i en väldigt ont cirkel och nya produkter som fräschar upp håret skulle VERKLIGEN behövas. Vill få tillbaka motivationen till att ta hand om mitt hår och samtidigt testa nya produkter/ märken. Skulle bli överlycklig om jag vann, och det vet jag att min mammi också skulle bli, haha<33 kramis

  Reply
 • Marita
  23 December, 2016 at 04:43

  Älskar när bra produkter också är bra för miljön.
  Mitt hår är skamligt styvmoderligt behandlat eftersom jag är bortskämd med superkvalite. Men nu förtjänar det lite kärlek, omsorg och bra produkter.

  Reply
 • Lena E
  23 December, 2016 at 04:50

  Med hår som ibland beter sig som svinto behöver jag behandla håret med varsam. Alterna kan hjälpa mig att reda ut trasslet och få håret att bli vackert och följsamt.

  Reply
 • liselotte
  23 December, 2016 at 06:53

  Jag älskar hårvårdsprodukter och dessa låter mycket intressanta med kaviar och tryffelolja. Skulle vara uppiggande med en vinst, för i familjen härjar nu magsjuka med nya fall hela tiden, så känns lite jobbigt just nu.

  Reply
 • Solbritt
  23 December, 2016 at 06:55

  Jag hoppas vinna detta så mitt hår får den lyckokänsla det borde ha. Torrt och risigt vill jag slippa och inte heller vill jag håret klippa.

  Reply
 • Mary
  23 December, 2016 at 07:13

  Varje morgon vaknar jag som ett troll,
  håret står åt alla håll.
  Trist, sprött och tortt,
  vill ibland bara klippa allt bort.
  Inte hittat något som problemet löser,
  istället jag håret i en toffs bak föser.
  Men jag vill att håret ska hänga fritt,
  måste då tovorna först bli kvitt.
  Kan Altema mitt problem fixa?
  Så jag slipper med tovorna tricksa?
  Så spännade med tryffelolja och kaviar,
  säker på att det fixar mitt barr!

  Reply
 • Therése Enesund
  23 December, 2016 at 07:28

  Detta är naturliga grejer för naturliga tjejer. Tomten snälla om jag dessa får, blir mitt hår, snyggt så det förslår…

  Reply
 • Anneli
  23 December, 2016 at 07:33

  En fukt-boost är mitt hårs önskedröm, hoppas mitt torra hår förvandlas och blir mjukt och silkeslent.

  Reply
 • SofiaT
  23 December, 2016 at 07:39

  Kanske nåt som kan råda bot på Svinto kråk boet som bor på mitt huvud… Hälsningar från lockigt hår trivs inte i salta vindar på västkusten – produkterna är Aoch O!

  Reply
 • Elin L
  23 December, 2016 at 07:48

  Hej!

  Alterna med ingredienser som tryffelolja och kaviar
  se användarna blir jag också kanske en star ?
  Mitt hår är och ser ut att vara utsatt för besvärliga år
  Alternas fukt-boost blir ett mirakel för mitt hår

  God Jul och Gott Nytt År!

  Reply
 • Camilla Göransson
  23 December, 2016 at 07:58

  En rejäl dos fukt mitt torra hår behöva
  för att frissigheten döva
  Så snälla DV och Isas blogg
  vore ju så kul att en vinst få skriva om på min logg
  Så god jul och gott nytt år!
  Jag hoppas jag får fira med mjukt härligt hår!

  Reply
 • Ida Erlandsson
  23 December, 2016 at 08:13

  Efter två täta graviditeter och dess berg -och dalbanor av hormoner mår mitt hår allt annat än bra. Så nu behövs alla mirakelprodukter som finns!

  Reply
 • Therese
  23 December, 2016 at 08:17

  Har stora problem med mitt hår så jag har fått kapa av det (pga mediciner). Jag har supertorrt hår som går av hela tiden, därav en ny klippning och jag blev korthårig. Skulle gärna låta det växa ut en bit i alla fall och det vore kanon att få testa dess produkter och se om de kan hjälpa mig

  Reply
 • Elaine
  23 December, 2016 at 08:26

  Efter långvarig stress och sjukskrivning pga utmattning, har tyvärr håret blivit påverkat. I form av att det är otrligt torrt och livlöst. Skulle behöva en kick till håret. Kan muntra upp lite iallafall och kankse smitta av sig till sinnet ocksså ;)

  Reply
 • Jeanette
  23 December, 2016 at 08:27

  Ja! Håller verkligen tummarna för denna vinst. Har så torrt hår (och hårbotten) så det här låter ju helt perfekt!

  Reply
 • Irma
  23 December, 2016 at 08:31

  En riktig lyxig och välgörande julklapp till ett vintertrött hår!

  Reply
 • ia
  23 December, 2016 at 08:39

  Behöver en kanon klapp till mitt hår , o detta skulle passa perfekt

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen Valberg
  23 December, 2016 at 08:46

  Har ett tjockt och långt hår som behöver mer vård än jag jag möjlighet att lägga på det! Detta skulle vara till stor hjälp :)

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen Valberg
  23 December, 2016 at 08:47

  Skulle vara perfekt för att hjälpa mitt långa tjocka hår!

  Reply
 • Rosis
  23 December, 2016 at 09:13

  Mitt hår behöver ny glans, snygghet och spänst få.
  Vore toppen med hårvårdsprodukter som kan hjälpa det då!
  Jag vill därför detta superkit nu gärna ha.
  Både jag och mitt hår skulle då ropa ett glatt hurra;-)!

  Reply
 • Sofie
  23 December, 2016 at 09:21

  Har väldigt torrt och fint hår, nu vintertid så blir det väldigt lätt statiskt och hade varit kul att unna sig och skämma bort håret lite med denna vinst.

  Reply
 • Tingeling Stegervall
  23 December, 2016 at 09:21

  När man studerar och praktiserar påverkas håret både av stress och torra sterila arbetsmiljöer. Så torrt och slitet och trist är mitt hår. Med detta kit kanske det överlever efter nyår

  Reply
 • Maria
  23 December, 2016 at 09:25

  Mitt hårt är torrt och slitet för att jag blekt och färgat :( Vill vinna och få mitt hår som nytt igen, hoppas hoppas för jag skulle bli så glad över att få testa dessa produkter! =D

  Reply
 • Moa
  23 December, 2016 at 09:26

  Har väldigt frissigt och torrt hår, särskilt nu på vintern! Så skulle vara helt underbart att få vinna detta kit, så att jag kan unna mig något samt försöka rädda mitt torra och trista hår.

  Reply
 • Linda Svartling
  23 December, 2016 at 09:34

  Min mamma har fått sitt hår förstört efter misslyckad blek o färgning. Hon skull verkligen behöva en dunderkur och det skulle vara underbart att få ge detta grymma set till henne. Jag vet att hon skulle bli överlycklig av dessa produkter. Hoppas!

  Reply
 • Lotta Larsdotter
  23 December, 2016 at 09:39

  Mitt långa torra trötta hår är i behov av riktigt proffsig vård. Jag drömmer om fukt och glans som länge varar och tror att desa produkter detta klarar.

  Reply
 • Anneli
  23 December, 2016 at 09:46

  Uppmuntran och fukt, fukt, fukt till en “senior”kvinna ;9

  Reply
 • Camilla Berggren
  23 December, 2016 at 09:57

  Önskar denna lyx till mitt hår. Dags för det nu i alla vrår. Varit rätt uttömd ett tag på det mesta. Och tänker nu fylla på med det bästa.

  Reply
 • Anna Nordin
  23 December, 2016 at 10:18

  Som student har jag inte möjlighet att ge mitt hår den omsorg det förtjänar, därför tycker jag att det vore kul att vinna och få lite lyx.

  Reply
 • Selma Sabet
  23 December, 2016 at 10:22

  Denna student har tenta-period över både jul och nyår..
  Och det innebär ju att jag inte så mycket ledigt får
  Efter denna tenta period kommer mitt hår nog behöva extra kärlek
  Om inte allt är utslitet och jag helt likblek
  Så skulle jag vinna detta av tomten som ett plåster på såren
  Skulle skulle jag ha ett leende på läpparna ända fram till våren

  Reply
 • Stina Smedh
  23 December, 2016 at 10:40

  Mitt hår är väldigt torrt och risigt, det skulle behöva rikligt med fukt. Så jag håller mina tummar☺

  Reply
 • Anna
  23 December, 2016 at 10:43

  Skafferiet på skallen? Ja varför inte? Tryffel och kaviar är ju trevliga ingredienser.

  Reply
 • Amanda Jönsson
  23 December, 2016 at 10:44

  Om det är något jag verkligen skulle säga att jag är i stort behov av skulle det verkligen vara just produkter för håret, särskilt såna som återfuktar så jag färgat mitt hår i cirka 8 år så slitet är det verkligen!

  Reply
 • Titti skarp
  23 December, 2016 at 10:59

  detta vore kalas för mitt spretiga torrkalufs
  köper ofta budget då ekonomin inte tillåter annat så hoppas på tur i lucka 23
  god jul

  Reply
 • Anne Room
  23 December, 2016 at 11:01

  Är med och önskar mej själv att få glamma next year;)

  Reply
 • Tatiana
  23 December, 2016 at 11:52

  Denna vinst är precis vad mitt sorgliga hår behöver. Som nybliven mamma så är håret inte vad det brukade vara, milt sagt. Kämpar dagligen med att behålla de stackars stråna jag fortfarande har kvar. Hur underbart vore det inte att starta det nya året med lite lyx åt sig själv <3

  Reply
 • Ringvor Andersson
  23 December, 2016 at 12:24

  Att ha caviar i håret är för mig nytt
  men det har nog för många något särskilt betytt,
  att havets gåvor skänkt skönhet och glans
  gör att jag hoppas få prova, ja ge nu mig en chans.

  Reply
 • Elisabeth Johansson
  23 December, 2016 at 12:25

  Tänk om jag detta kunde vinna till dotterns hår, då kanske hon äntligen ordning på håret får.

  Reply
 • malin
  23 December, 2016 at 12:26

  Jag måste erkänna att jag är dålig på att spendera när det gäller hårprodukter. Dumt, speciellt med tanke på att mitt hår är torrt och frissigt. Hoppas vinna detta så att jag kan få en knuff i rätt riktning.

  Reply
 • Maja
  23 December, 2016 at 12:31

  Vinna denna vinst skulle göra mig glad
  Framför allt skulle mitt hår få må bra! :)

  Reply
 • Ebba
  23 December, 2016 at 12:50

  Detta kit hade nog hjälp mot mitt trassliga och toviga hår! :)

  Reply
 • Joanna Wozniak
  23 December, 2016 at 12:56

  jag vill vinna för håret behöver extra kärlek

  Reply
 • Sara
  23 December, 2016 at 13:11

  Jag är trött och hängig för jag har precis innan jul blivit riktigt förkyld. Varken humör eller hår är på topp. Men jag vet vad som skulle göra mig glad och det är dagens vinst!

  Reply
 • Gun Hilmerby
  23 December, 2016 at 13:14

  En annorlunda vinkel på hur man löser problemet vintertrött och risigt hår! Den vill jag prova!

  Reply
 • Maria
  23 December, 2016 at 13:25

  Behöver en extra boozt till mitt vinter trötta hår

  Reply
 • Malin Svensk Björck
  23 December, 2016 at 13:29

  Med detta min mamma slipper se ut som ett troll
  Hon istället på håret får total koll
  Kanske hon även hittar en man
  Om jag detta lilla kit vann
  För om hon vacker sig känna få
  Hon nog ut och dejta våga gå
  Hon är verkligen värd massa kärlek
  Efter tidigare strul och smälek

  Reply
 • Asa
  23 December, 2016 at 14:03

  eftersom mitt hår just nu är kaos och så torrt skulle det här vara perfekt. Hatar mer eller mindre mitt hår just nu eftersom det blivit torrt och tråkigt. Skulle bli så glad om jag van

  Reply
 • Pauline Wågström
  23 December, 2016 at 14:03

  Jag känner mig så ful i håret just nu och vill pigga upp det. Det sticker upp som små fula stubb där kirurgerna var tvungna att raka bort håret för att kunna operera.

  Reply
 • Karin Stjärnkvist
  23 December, 2016 at 14:11

  Det lyxiga hårvårdskitet skulle jag gärna vilja ge till min dotter!

  Reply
 • helene gustavsson
  23 December, 2016 at 14:21

  Ja vad ska jag säga alla behöver, men alla har inte råd jag tillhör dom men drömma man kan göra detta kit kostar lika mycket som jag har kvar på en hel månad när hyra o räkningar är vetalda så köpa det går inte för mig men men

  Reply
 • Jessica
  23 December, 2016 at 14:53

  Jag hade verkligen behövt en fukt-boost till mitt torra hår! Det bara hänger och ser tråkigt ut så det behöver sig ett lyft med kalasprodukter :)

  Reply
 • Zenita
  23 December, 2016 at 15:10

  Vilka spännande produkter och innehållet sen. Tryffelolja och kaviar…. Har aldrig hört talas om det här! Vore kul om jag vann så mitt hår fick sig en ordentlig fukt-boost.

  Reply
 • Sofia Eriksson
  23 December, 2016 at 15:14

  Mitt hår är i behov en riktig kur, dessa produkter kanske kan lösa mitt problem? :D

  Reply
 • Elin
  23 December, 2016 at 15:40

  Vilken toppen lucka!
  Skulle verkligen bli otroligt glad att få vinna detta, är i behov av ett bra shampoo men har inte hittat något jag är 100% nöjd med så kanske detta är svaret på min fråga? Mitt hår är också i stort behov av vårdande produkter så med dessa kanske mitt hår skulle blir riktigt sådär snyggt som jag drömmer om

  Reply
 • Tova
  23 December, 2016 at 15:42

  Frisören fixar till mig i håret,
  ett flertal gånger under året.
  Men det är tiden där emellan
  som känns som största fällan…
  Jag behöver lyx för dagligt bruk –
  så frisyren förblir sådär glansig och mjuk!

  Reply
 • Madelen
  23 December, 2016 at 15:43

  För att mitt hår är torrt och glanslöst.

  Reply
 • Anna Johansson
  23 December, 2016 at 15:44

  Vacker och fin som en nyponros
  Det va längesen, nu är jag mest röd om min nos
  Svider och kliar, fnasigt och torrt
  Med Alterna hudvård är det ett minne blott

  Reply
 • Camilla Sandmark
  23 December, 2016 at 15:49

  Jag älskar att hitta nya bra produkter till håret. Tyvärr så är det ju sällan att man kostar på sig någon lyx. Bara frisörbesöket spräcker ju hela budgeten liksom! Skulle vara jättekul att få testa dessa!

  Reply
 • MariaM
  23 December, 2016 at 16:02

  En riktig boost för mitt hår hade varit underbart! Hoppas på tur :)

  Reply
 • Naomi
  23 December, 2016 at 16:12

  Jag har väldigt frissigt, lång , lockigt och torrt hår, och nu i vinter blir det ännu värre! Det behöver VERKLIGEN en fuktboost! Jag skulle bli SÅÅÅ glad över att vinna de här fantastiska hårvårdsprodukterna, det skulle förhoppningsvis ge mitt hår en fin glans och lyster till alla julfotton och fester! :) <3 Den perfekta julklappen/födelsedagspresenten (fyller år på Juldagen) :) <3

  Reply
 • Linnea H
  23 December, 2016 at 16:16

  Åh vilka lyxiga produkter, de skulle mitt torra vinterhår verkligen behöva. Hoppas på vinst i den här fantastiska lucka! God Jul!

  Reply
 • Martina
  23 December, 2016 at 16:25

  Vinter och kyla gjorde håret till ris
  men i badrumsskåpet rådde en kris.
  Inte en grej kunde reda ut svallet,
  men från Isastars blogg hördes då kallet:
  -Tryffel och kaviar räddar ditt hår,
  och gör riset till svall lagom till nyår!

  Reply
 • Ronja
  23 December, 2016 at 16:25

  Jag har hår ner till rumpan, men det är inte direkt slitet. Men det är verkligen super torrt och jag letar febrilt eftersom nånting som kan rädda det innan jag till sist klipper av det då jag är så trött på att det jämt är som en svinto. Detta skulle vara en dröm att vinna för detta kan faktiskt vara min hjälpande hand.

  Hoppas hoppas jag vinner, vill verkligen testa detta!

  Reply
 • Emelie B
  23 December, 2016 at 16:34

  Jag har under vintern vart utomlands i Thailand och något som verkligen fått ta stryk ör mitt hår. Med saltvatten och solstrålning kan jag säga att mitt hår inte ser så värst fräscht och fint ut längre, därför hade en rejäl boost vart perfekt nu till nyårs skiftet och det kommande året! Perfekt perfekt passande för mig och kitt slitna hår! Kram

  Reply
 • Violina
  23 December, 2016 at 16:37

  Vilken toppenvinst, skulle verkligen behöva något för mitt hopplösa hår! Frisörerna säger att jag har bebishår! När det är kallt här uppe i nordligaste Sverige och jag mössa måste ha på mig, ligger håret slickat på huvudet, inte alls så roligt! Hoppas jag vinner det fina kitet!

  Mitt hår så torrt, tunt och frissigt är,
  skulle behövas en riktig dunderkur hör!
  Alternas fina produkter kan säkert med
  mitt hår får bukt, det verkar vara
  en riktig toppenprodukt!

  Önskar dig en riktigt God Jul!

  Reply
 • Åse
  23 December, 2016 at 16:39

  Nu när luften är torr och kall märks det extra tydligt att inte bara min hud utan också håret behöver extra omsorg nu när jag närmar mig 50. ALTERNAs Moisture Intense Oil Crème schampoo och balsam är skapat just extra skonsamt och anti-age. Och extra härligt att de skickar med en oljeinpackning, jag är supertaggad att få vårda mina långa lockar med den här fantastiska presenten! Jag gillar mitt hår och vill såklart att det ska vara så vackert som möjligt trots att det blivit lite mattare, torrare, grövre och frissigare med åren! Hoppas jag nu äntligen hittat en ny och pålitlig favorit som verkligen gör jobbet utan parabener, sulfater och annat obehagligt!

  Reply
 • Sofie
  23 December, 2016 at 16:49

  Det skulle vara fantastiskt roligt att få prova en ny serie jag aldrig testat förrut och samtidigt unna mitt hår något som verkligen är bra! :)

  Reply
 • Lotta
  23 December, 2016 at 17:05

  Jag skulle behöva bra produkter för håret

  Reply
 • Camilla
  23 December, 2016 at 17:15

  Ett vackert hår,
  Är något du med detta får,
  Så att håret sitt bästa mår,
  Något alla vill ha,
  Detta är ju superbra

  God Jul

  Reply
 • Claudia Kerttu
  23 December, 2016 at 17:38

  Sen mitt hår klorblektes på ett spa någonstans i Sverige har jag haft så förstöra och rosiga hår. Skulle gärna prova något otradionellt!

  Reply
 • Maud
  23 December, 2016 at 17:41

  För håret blir detta som en nyårsfest,
  glammigt som när det är som best,
  ingen mer tova som känts som pest,
  detta är något som håret önskat sig mest,
  att åter bland andra visa upp sig som bäst.

  Reply
 • Caroline L
  23 December, 2016 at 17:47

  Är för snål vid köp av hårprodukter så jag vill gärna ha gratis kvalitetsprodukter :) Sen så behöver håret extra fukt nu under vintern. Denna vinst skulle passa mig perfekt.

  Reply
 • Ann-Charlotte Larsson
  23 December, 2016 at 17:54

  “För på håret har jag ingen styrsel eller kontroll,
  det ser mest ut som på ett litet troll
  och får mitt humör att gå i moll!”

  God Jul!
  /Ann-Charlotte

  Reply
 • Johanna VL
  23 December, 2016 at 18:08

  Behöver akut räddning för mitt hår – schampo och balsam som gör håret mjukt och rent!

  Reply
 • Nadia
  23 December, 2016 at 18:12

  Hej!

  Jag skulle otroligt gärna vilja vinna detta underbara hårkitt åt min nyfunna vän Maria som kommit till Sverige från Syrien. Hon är ett ensamkommande flyktingbarn,endast 17 år och hon äger i princip inget lyxigt överhuvudtaget. Hon har tjock, torrt hår och använder sådana Shampoo som finns i matbutiker. Hade önskat att få ge henne detta som en sen julklapp då hon inte har sin familj här att kunna fira med. Hade betytt mycket för oss båda!

  Varma kramar från Nadia :)

  Reply
 • Beatrice
  23 December, 2016 at 18:15

  Ju längre mitt hår blir desto mer blir konsistensen som tuggummi (även frisörer påpekar detta) Är redo att
  testa nåt nytt att bjuda mitt stackars hår på.

  Reply
 • Ulrika Andersson
  23 December, 2016 at 18:16

  Mitt hår är både frissigt och torrt, speciellt nu i vinter. Dessutom långt, så skulle så gärna prova dessa produkter för att se om det blir någon ordning på det. Kul om jag slapp gömma det i en tofs varje dag.

  Reply
 • EKO
  23 December, 2016 at 18:25

  Har varit sjuk för några månader sen det syns på håret nu. Skulle gärna testa Alternas produkter om de kan fräscha upp håret.

  Reply
 • Anja L
  23 December, 2016 at 18:29

  Min dotter har tovit och trassligt hår. Hon drömmer och långt fint och rakt. Detta skulle nog hjälpa henne.

  Reply
 • Sofia Hellsten
  23 December, 2016 at 18:37

  Ju längre hår jag får, desto stripigare blir håret.
  Då klipper jag mig väldigt kort och får kraftigt hår igen.
  Men när håret är kort så drömmer jag dagligen om långa lockar.
  Tänk att få vinna produkter som kanske kan hjälpa mig att få långt OCH kraftigt hår!
  Håller tummarna! God jul!

  Reply
 • Anna
  23 December, 2016 at 18:52

  Fukt is it! Dessa produkter troligen the shit. Som ger stråna det de behöver på riktigt, summa summarum, fukt är viktigt.

  God jul!

  Reply
 • En Mölnbobos Liv
  23 December, 2016 at 19:34

  Jag är gärna med och tävlar. Mitt vinterrisiga hår behöver en rejäl treatment och det vore kul att få prova lite nya produkter.

  Hoppas på tur och har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/23/lucka-23-isastar-2312/

  Reply
 • carolina
  23 December, 2016 at 19:49

  Mitt torra tråkiga vinterhår skulle bli väldigt glad för denna vinst!

  Reply
 • Annika Gustafsson
  23 December, 2016 at 19:53

  En boost av fukt så att jag med frisyren får bukt.
  En dokumenterad effekt
  som reducerar eventuell defekt.

  Reply
 • A M
  23 December, 2016 at 20:13

  Jag är verkligen alldeles för snål mot mig själv när det gäller köp av hårprodukter, jag brukar ta det billigaste vilket egentligen inte resulterar särskilt bra.. Vill gärna prova kvalitetsprodukter och ta hand om mitt slitna, torra och spretiga hår! God Jul! :D

  Reply
 • Marielle
  23 December, 2016 at 20:21

  jag needar verkligen nya hudvårdsprodukter :-)

  Reply
 • Jane
  23 December, 2016 at 20:33

  Jag har några månader på mig innan vårt bröllop blir av, fram tills dess vill jag verkligen försöka ge mitt hår all kärlek det behöver (mycket!)

  Reply
 • Anna
  23 December, 2016 at 20:38

  Dessa produkter hade varit en lyxig start på 2017 för mitt hår

  Reply
 • Tilda Bengtsson
  23 December, 2016 at 20:52

  Åh detta hade mitt hår älskat! Nu med min nya medicin så blir mitt hår och hårbotten så himla himla torrt, vilket är väldigt tråkigt. Det hade nog behövt extra näring, fukt och kärlek så att den klarar hela långa vintern och kylan.

  Reply
 • Anna
  23 December, 2016 at 20:59

  Trött på att aldrig hitta någon produkt som passar mitt tunna flygiga barr. Kanske har jag denna gång :)

  Reply
 • Marianne
  23 December, 2016 at 21:07

  Roligt att testa något nytt

  Reply
 • Aimee
  23 December, 2016 at 21:12

  Jag söker nya produkter att försöka och jag behöver att köpa nya hårprodukter snart ändå.

  Reply
 • Maje
  23 December, 2016 at 21:25

  Det här är nåt som jag verkligen behöver
  men har så ont om klöver
  Så jag hoppas att jag får vinna
  då blir jag en glad och nöjd kvinna!

  Reply
 • Linda Friberg
  23 December, 2016 at 21:27

  Har haft kort hår under några år och nu börjat att spara ut. Har lovat mig själv att vara snäll mot mitt hår och behandla det riktigt bra för att det ska bli riktigt fint! Att starta upp med detta kit hade varit underbart.

  Reply
 • Sophie Ohlsson
  23 December, 2016 at 21:42

  Åh önskar något för mitt frizziga torra hår

  Reply
 • SofiaS
  23 December, 2016 at 21:43

  Åh, efter ett stressigt år har håret tagit stryk. Det här är dunderkuren jag behöver 2017. Håller tummarna!

  Reply
 • Lyra Silva
  23 December, 2016 at 21:56

  Jag duschar 2 eller 1 gång per veckan, inte bara för att jag tycker inte om att duscha och är deprimerad men också för att jag har inte tid alls. Mina barn är inte så lätta och dom kräver så mycket uppmärksamhet.

  Reply
 • Louise Johansson
  23 December, 2016 at 21:59

  Mitt hår så torrt, slitet och sprött är,
  så jag hoppas få vinna detta här.
  Jag alltid något nytt vill testa
  och detta verkar funka till de flesta.

  Reply
 • Tuva Hjorthall
  23 December, 2016 at 22:15

  Älskar dessa produkter, de är fräschare än citrusfrukter!
  Verkligen toppenbra, skulle ju vem som helst vilja ha.
  Men just detta kit skulle världens finaste mamma få, det kan ingen annan julklapp klå!

  Din julkalender har varit jättekul! Önskar dig en riktigt God Jul!

  Reply
 • Jens
  23 December, 2016 at 22:17

  Vore toppen att få överraska min kära med detta kit
  Då hon nu som då säger att håret inte är nån hit
  Så att få ge henne detta paket från dig vore toppen
  Hon blir säkerligen då nöjd med håret på knoppen.
  För får min käraste ordning på håret blir hon nöjd
  Ja då blir det garanterat här Julefröjd.

  Reply
 • Sjuksyrran
  23 December, 2016 at 22:20

  För att mitt hår skriker efter bra produkter. Håller tummarna <3

  Reply
 • Susanne
  23 December, 2016 at 22:29

  Hej, jag vill så gärna vinna detta kit!
  God jul på dig och tack för en underbar blogg!

  Reply
 • Jenny Olsson
  23 December, 2016 at 22:30

  Mitt hår är verkligen snustorrt. Graviditeten har gjort det alldeles skört och dålig kvalitet. Hoppas på att hitta rätt produkter så att jag får ordning på frisyren!

  Reply
 • Camilla Wiklund
  23 December, 2016 at 23:05

  Jag älskar den svenska vintern men det gör inte mitt hår! Denna torra frissiga kalufs behöver näring och omvårdnad!

  Reply
 • Jan
  23 December, 2016 at 23:09

  Jag vill vinna detta åt min flickvän som är den finaste personen som finns. Hon har gjort mig till en bättre människa. Förr var jag en lite för vild person men hon fick mig att se det fina i små saker och att vara snäll och respektera andra. Hon har förändrat mitt liv till det bättre och positiva. Hon har räddat mitt liv, hon är mitt allt! ♥

  Reply
 • Emmy
  23 December, 2016 at 23:16

  En småbarnsmamma till två
  underbara busiga flickor små
  Iband lite sliten och trött
  Och ett utseende som är mindre välskött
  Skulle vara underbart med lite nytt i min necessär
  Då det där råder fullkomlig missär

  Reply
 • Elin
  23 December, 2016 at 23:26

  Har höftlångt hår och ett jobb som innebär mycket slit, för bland annat håret. Extra bra produkter som kan hjälpa håret att hålla sig långt och helt vore kanon!

  Reply
 • Sofia
  23 December, 2016 at 23:28

  Jag har ett typiskt nordiskt hår
  som längtar så tills det blir vår!
  Det skulle önska en hjälpande hand
  för att ro denna vinter i land.
  Detta underbart lyxiga kit
  vore guld att få som mitt!

  Reply
 • Malin
  23 December, 2016 at 23:37

  Mitt hår har blivit kaos nu under graviditeten och jag antar att det inte blir så mycket bättre under amning och småbarnsåren. Så jag är i behov av produkter som på riktigt gör underverk för håret, och skulle bli så glad om jag kunde vinna dessa i julklapp!

  Reply
 • Annette
  23 December, 2016 at 23:37

  Vaknar med håret på ända,
  önskar att något bra kunde hända.
  Först går min pappa bort och vi syskon har fått kämpa för att allt klara.
  De är alla helt underbara.
  Nu kom julen och vad sker.
  Jo in flyger maginfluensebakterier och sambo och son ligger nu pall ner.
  Känns som om vår otur vandrar hack i häl.
  Önskar nu en fin julklapp i alla för det vi ej hunnit handla mer än till barnen vilket var viktigast och för väl.

  Reply
 • Marike Wikström
  23 December, 2016 at 23:38

  Har varit hos en ekologisk frisör i vår närmsta stad idag. Fick en bra klippning och rådet att se till att tillföra mer fukt i håret. Vinsten skulle därför komma väl till pass

  Reply
 • Cecilia B
  23 December, 2016 at 23:46

  Mitt frissiga hår behöver välgörande produkter, med mycket fukt i. Ett lyxigt kit från Alterna, vore det optimala att få vinna!

  Reply
 • Madelene
  24 December, 2016 at 00:02

  Vilka härliga produkter ☺️ Jag behöver uppdatera min duschhylla, så hoppas till tusen på tur nu! ❤️ Jag har varit snäll i år och jag hoppas tomten är snäll mot mig ❤️

  Reply
 • Violina
  28 December, 2016 at 12:58

  Med lite kvinnlig flärd,
  sätter vi färg på vår värld.
  Här är paletten som ökar chansen,
  att hitta den rätta nyansen!
  Det sägs att man är vackrast naturell,
  men vill gärna piffa till mig inför en festkväll!
  Välj för dagen den kulör,
  som passar bäst till klädsel och humör!

  Reply
 • Åse
  8 January, 2017 at 19:39

  Hej! Jag vann, så himla kul! Isabelle, tack för en toppenfin blogg och såklart julkalender!! @–>–‘—-

  Reply

Leave a Reply