Meny
ISABELLES JULKALENDER 2016

Julkalender | Lucka 24

sponsorskylt_24guerlainlucka-24-guerlainLucka 24

GOD JUL allihopa!! :-) Julafton är här och årets sista lucka i min julkalender likaså. Hoppas ni njuter dagen och har det mysigt med era nära och kära ♥

Idag kan någon av er vinna ett superlyxigt kit från Guerlain! En ögonskuggspaletten med en perfekt kombination av matta och metalliska färger. Dagkrämen Abeille Royale innehåller bidrottningsgelé från Ouessant, en liten ö utanför Frankrike. Den återfuktar och har en lång anti-ageing effekt. Sist men inte minst har vi ett jättefint nagellack som har en söt doft med noter från röda bär och blad som går i linje med parfymen La Petite Robe Noire.

Värde 2160 kr

ps. denna tävling pågår lite länge än övriga luckor då säkert många av er inte sitter så mycket vid datorn/ipaden osv. under julen.

GOD JUL!!! ♥

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår fram till den 28 december kl 00.00 ! Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit :-)

Lycka till!

GRATTIS Ida Erlandsson! Du har fått ett mail från mig :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg när dagens lucka är över och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Ända sedan 1828 har Guerlain varit ett omtyckt varumärke. Under den här tiden utvecklade företaget underbara dofter, de blev till och med hovleverantörer efter den stora succén Eau de Cologne Impériale, en doft de utvecklade speciellt för kejsarinnan Eugénie. Men mycket har hänt sedan 1800-talet och idag är Guerlain ett av världens största sminkföretag. Även om ett stort huvudfokus fortfarande ligger på manliga och kvinnliga dofter, erbjuder Guerlain idag även läppstift, puder, foundations och primers, för att nämna några produkter. När du handlar från Guerlain handlar du kvalitet, hållbarhet och elegans. Produkterna andas lyx och kunglighet, precis vad de från början också var till för. Text lånad av Nordicfeel.

663 Comments

Leave a Reply