Meny
MINA MAKEUPLOOKER / NYA PRODUKTER / ÖGON

NYX ultimate shadow palette

Detta inlägg innehåller en köplänk!11122016-img_5596Hej på er! Hoppas ni hade en härlig julafton igår ♥ Här hemma fortsätter firandet även idag. Vi har som tradition att fira med halva släkten på julafton och sedan andra halvan på juldagen. Mysigt med två dagar :-) Vi ska strax sätta oss i bilen och åka, jag vill först bara visa er en palett från NYX som jag haft i min ägo ett tag nu.

Jag har bloggat om en annan NYX Ultimate palett förut med varma toner, denna har kalla och passar kanske lite bättre till denna årstid.11122016-img_5598I sminkningen nedan har jag använt den vita skuggan högst upp i vänstra hörnet samt den matta gråblå skuggan nere i vänstra hörnet samt den mörkgrå glittriga bredvid den. Dom var något smuliga, jag inbillar mig att den andra paletten med varma toner hade bättre pigment? Eller så var det helt enkelt för att mörka skuggor alltid tycks vilja falla ner på kinderna, haha! :-)19122016-img_5747-copy11122016-img_5601Annars en riktigt fin palett till ett bra pris, 209 kr och du hittar den här (köplänk till bangerhead).

No Comments

    Leave a Reply