Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR

Gott Nytt År!

25122016-img_7912Gott nytt år på er!!! :-)

Idag var vi varit nere på Mall of Scandinavia en sväng och handlat lite på rean. Nu ska jag strax sätta igång och börja piffa inför kvällen :-D Det är faktiskt inte så ofta jag klär upp mig, så det ska bli kul. Vi är ett gäng som ska käka på Griffins Steakhouse ikväll, har ni varit där? Jag har nog aldrig ätit ute på restaurang på nyårsafton förut men vi är ett rätt stort sällskap och ingen orkade stå och göra middag.

Jag tänkte iaf ha det här liquid lipsticket från NYX på läpparna kvällen till ära. Det sitter som BERG så det klarar både mat och dryck, perfekt för en festkväll.

Vi ses nästa år hörrni ! :-) ♥

2 Comments

 • Camilla
  31 December, 2016 at 17:41

  Uppskattar dina tips. Gott Nytt År!

  Reply
  • isastar
   1 January, 2017 at 15:24

   Tack detsamma! :-)

   Reply

Leave a Reply