Meny
INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Bruzzoni

Gooodmorgon! :-)

Jag kan börja med att skriva, det här inlägget är inte reklam eller något samarbete. Jag låg i soffan och surfade runt lite på pinterest igår och fastnade för en bild på en el-tandborste. Jag har länge funderat på att skaffa en eltandborste men Thomas verkar inte så imponerad, just för att dom är rätt fula och tar plats. comin-products-giftboxMen den här är stilren och SNYGG till skillnad mot andra el-tandborstar. En detalj i badrummet liksom. Efter lite googlande så visade det sig att företaget som tillverkar dom är svenskt! Kul va? :-)

Tandborsten är laddningsbar via USB och kommer med tillhörande laddare men jag vet inte hur länge en laddning räcker, nån annan som vet?

Företaget heter Bruzzoni för er som är intresserade. Än så länge tror jag inte att dom har några återförsäljare utan man måste beställa på deras hemsida.bruzzoni-global-introduces-a-minimal-and-sleek-electric-toothbrush-1

pasetmarmor-568x715Jag funderar starkt på att klicka hem en sån här :-)

7 Comments

 • Pernilla S
  8 January, 2017 at 21:24

  Jag brukar säga “Once you go eltandborste you never go back to vanlig tandborste”! Eltandborsten är det bästa som har hänt mig, haha. Jag kör dock på en från Oral B så kan inte säga nåt om den där svarta ;)

  Reply
  • isastar
   9 January, 2017 at 16:10

   Alltså I believe you! Nu är jag ännu närmare på att klicka på köpknappen ;-)

   Reply
 • Anna
  10 January, 2017 at 17:25

  Tänk på att man måste köpa nya borsthuvuden titt som tätt. Det kan bli knepigt och dyrt om tandborsten är av ett udda märke. En fördel med Oral-B t ex är ju också att de har många olika borsthuvuden att välja på, som passar alla deras elborstar. Hur är borstegenskaperna för den här? För mig är funktionen 1 000 ggr viktigare än utseende när det gäller tandborsten.

  Reply
  • isastar
   11 January, 2017 at 07:34

   Jo det är klart :-) här måste man beställa på deras site men man kan prenumerera så att man får ett nytt borsthuvud varje månad typ :-)

   Reply
 • Jenny Mossberg
  17 February, 2017 at 21:46

  Tack!! Vad kul att du gillar BRUZZONI och vår tandborste! Om du inte redan köpt och fortfarande är intresserad så maila mig på jenny@bruzzoni.com så ska jag se till att du får en bra deal :)
  Trevlig helg!

  Reply
 • Moa
  10 November, 2018 at 20:10

  Hej jag skulle verkligen vilja ha en sån här tandborste men hittar inte deras hemsida? :)

  Reply
  • isastar
   11 November, 2018 at 17:04

   Hej! Tror deras produkter finns på NK :-)

   Reply

Leave a Reply