Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / GUIDER & TUTORIALS / ÖGON / TIPS & TRICKS

Hur jag fyller i mina ögonbryn!

Det var ett tag sedan jag körde en tutorial så vi tar en favorit i repris – hur jag fyller i mina ögonbryn! Jag fyller i mina bryn ganska mycket. Efter mina ungdomsår med pincetten i högsta hugg är dom tyvärr inte lika fylliga som dom en gång var.

Förklaring steg för steg hittar ni lite längre ner! :-)

 

eyebrow-tutorial

1. Jag använder en snedskuren pensel (nya favoriten är från LH cosmetics!) och dip brow pomade (just nu använder jag en från Nabla, älskar den). Jag börjar med att måla en ganska skarp linje under brynet.

2. Sedan fortsätter jag på samma sätt upp till den högsta punkten.

3. Därefter fyller jag i brynet med små korta penseldrag.

4. Upptill på brynet vill jag inte ha en lika skarp linje utan där vill jag att den ska vara lite utsuddad.

5-6. Därefter börjar jag måla vingen. Jag har väldigt lite strån längst ut så här får jag måla direkt på huden.

7-8. När jag känner mig nöjd med formen fyller jag i vingen så att den inte blir så tunn och ser till att den högsta punkten under brynet och den högsta punkten ovanför hamnar på samma ställe.

Tips: Om jag råkar måla fel eller blir missnöjd med formen tar jag antingen en min beauty blender (som naturligt har lite foundation i sig) och “suddar” eller så tar jag en pensel med lite concealer och jämnar till det som blivit fel :-)

Tryck gärna på ♥ nedan om du gillade detta inlägg :-)

No Comments

    Leave a Reply