Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Bonnierträff

sminkning-2017-01-1718012017-img_8245-copy

Hej på er! :-) Idag kommer jag ha rätt fullt upp med både events och möten hela dagen så jag kikar in här en snabbis för att visa en sminkning jag hade igår. Igår kväll var jag nämligen på ett event som Bonnier hade för oss bloggare. Det är så kul att träffa de andra tjejerna som bloggar på Damernas Värld men också alla de andra tidningarnas (Sköna Hem, ToppHälsa, Mama, Amelia osv) bloggare och redaktörer :-)

Mitt smink satt på från tidig morgon till sen kväll och jag tog bilderna när jag kommit hem på kvällen. Skuggorna kommer från Anastasias Mario palett (min favorit just nu) och eyelinern är Urban Decay’s Perversion.

Dags att börja jobba! Kram på er ♥

492 Comments

Leave a Reply