Meny
ISABELLE TIPSAR

Sminktrender 2017

Inlägget innehåller köplänkarsminktrender-2017

Vågade läppar

Under 2016 såg vi mycket nude, mauve och brunt på läpparna men nu vänder trenden och under 2017 kommer vi få se mer färg! Speciellt nu under våren och sommaren är det helt rätt att dra på med färger som rött, cerise och orange. Härligt tycker jag! :-)

Tips på produkter:lappar

Milani Color Statement Lipstick Power Pink / NYX Soft Matte Lip Cream Manila / Lumene True Passion Lip Color Breathtaking Beauty

sminktrend-17Dagen-efter-sotningen

Den här trenden har synts en hel del på catwalken. Istället för en perfekt sotning ska det nu vara lite slarvigt gjort. Tänk dig att du sovit med sminket och det har smetats ut lite, så ska det se ut! Smokey!

Tips på produkter:smokey

GOSH Smokey Eyes Palette / IsaDora Smoky Eye Liner / Make up Store Star Dust Nightlife

naturligt-sminkNaturligt med glow

En fräsch makeup behöver inte vara avancerad. I år hyllas den naturliga looken och gärna med lite extra “glow” alltså lyster. Brynen hålls också naturliga, gärna med lite bryngelé.

Tips på produkter:face

BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo / L’Oréal True Match Lumi Liquid Glow Illuminator / LUMENE Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer

blush-bombBlush Bomb / Draping

Den här trenden har jag redan skrivit ett inlägg om, och ja.. nu är den här :-) I år ska vi få en fräsch look med hjälp av rouget! På catwalken visades mer extrema varianter upp men till vardags kan man göra den lite mer diskret.

Tips på produkter:blush-bomb2

CLARINS Blush Prodige 02 Soft Peach / NABLA Blossom Blush Kendra / Milani Baked Blush Dolce Pink

 

Gillade du detta inlägg så tryck gärna på ♥ nedanför :-)

501 Comments

Leave a Reply