Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Grodprinsen

22012017-img_8421 Hej på er! Hur har er söndag varit? :-) Jag var ute på långpromenad med en vän tidigare idag. Vi avverkade en mil och sedan blev jag jättefrusen, det var faktiskt kallare ute än jag trodde!

Hur som helst. Sephora har nyligen tagit in ett nytt märke som heter Lipstick Queen, som har ett stort sortiment att olika läppstift. Jag fastnade för det här gröna stiftet som heter Frog Prince. Roligt namn, man måste kyssa många grodor innan man hittar prinsen, haha ;-)22012017-img_8423 För er som blir lite förskräckta nu, nej läpparna blir inte gröna :-) När stiftet kommer i kontakt med din hud gör värmen så att färgen istället blir rosa. Det innehåller även sheasmör och vitamin-E som återfuktar läpparna.22012017-img_8425Jag kommer ihåg att min mamma hade ett sånt här läppstift när jag var liten. Har ni testat nåt liknande? Det är lite kul tycker jag :-)

No Comments

    Leave a Reply