Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Detaljer

28012017-IMG_8477I vårt hem hittar man små detaljer som skvallrar om att varken jag eller Thomas är från Stockholm. Viktigt att komma ihåg sitt ursprung ;-) Gryt-underlägget från Men at Work är en sån detalj. Jag använder det inte som underlägg utan det är endast prydnad här hemma, på en hylla i köket. Ni har säkert sett dessa förr, dom säljs på Royal Design. Det knepiga var dock att få tag på en där det stod Sundsvall, den går/gick nämligen bara att köpa i Royal Designs butik i Sundsvall. Min snälla mamma fick gå dit och köpa en till mig :-) 28012017-IMG_8474Nu ska vi åka iväg och storhandla. Dags att fylla upp kylskåpet och förbereda nästa veckas matlådor :-) Hoppas ni har en skön lördag! Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply